Torsdag 29/9-11

Sorry att jag inte skrev igår, men det var en judiskhögtid så barna var lediga så jag jobbade HELA dagen, och sen på kvällen drog Rebecca med mig på bio och sen när jag kom hem däckade jag!

Men igår då.... Det var en jobbig dag! Jag mår alltid lite dåligt när jag har barnen så där en hel dag för jag känner mig så dålig på att hitta på saker att göra med dom :( men igår var det faktiskt inte bara mitt fel! Joanna skulle åka med en buss till NYC som gick klockan 1, och hon villa ha skjuts dit. Så vi var tvugna att åka runt 12:15. Vilket då är mitt på dagen så jag kunde inte åka iväg med barnen innan det och klockan 4 har Quin tennis så jag kunde inte göra något mellan att vi släppt av Joanna och innan Quins tennis.... Så vi åkte och åt lunch i mallet, sen efter det åkte vi till dunkin dounuts pch köpte med oss efterrätt, sen åkte vi hem och drack te och åt munkar! Det var mysigt, men sen tänkte jag att medans vi gör det kan vi väl titta på en film så att tiden går... Tror ni dom ville titta på film?! Nää....

Sen kom jag på att vi kunde ju åka till poolen! Plus att det är på samma ställe som Quins tennis så det var ju perfekt! Tror ni poolen var öppen?! Nää... För just igår skulle dom sätta på vintertaket.... ÅH!!! Irriterande!

Ja så i åkte hem IGEN, fördrev tiden, skjutsade Quin tillbaka till tennisen, jag och Justin spelade lite baseball, sen var det dags att åka och hämta Quin igen, sen åkte vi hem, kommer inte ihåg vad vi gjorde, sen var det dags för lite dusch och påklädning för att gå bort på middag. Så jag skjutsade barnen till Newton, och väntade på att Brad skulle komma dit, och väntade och väntade... Till slut kom han dit, typ 20 min sen... Efter det åkte jag och hämtade upp Rebecca och vi åkte till bion. Väl där träffade vi två andra tjejer, och vi gick på Brad Pitts nya film, Moneyball. Ingen jag hade tänkt gå på, men den funkade väl! Lite mer vuxen och oromantisk än vanligt :P

Ja det var det. En sak till, mina matvanor.... Jag vet inte vad det är men jag är aldirg hungrig. I början när jag var här då gick jag alltid och små åt frukt, men det var ju ändå dåligt eftersom det var småätning... Men nu är jag aldrig hungrig, kanske för att jag inte har tränat på FLERA veckor.... Men det känns inte som om jag ar tid! :(

Oj nu måste jag rusa! Matilda kommer och hämtaar mig för att vi sen ska åka och träffa Johanna på mitt och Johannas vanliga dinner!

Hörs sen! Puss <3<3

Onsdag 28/9-11

Redan onsdag?!! Asså det är läskigt! Hemma när man gick i skolan så tänkte man BARA onsdag?! Här vaknar man upp är lite osäker på ifall man har rätt dag, för det kändes som om det var måndag dagen innan...

Idag har jag inte gjort mycket intresant. Vart på lektionen, där kan dock tiden få gå fortare! Usch jag vill inte mer! :( Sen var det stress som vanligt till barnens skola, sen hem och inte riktigt veta vad man ska göra med barnen, Justin skulle ringa en kompis för att få reda på när baseballträningen var, helt plötsligt ringde han runt till hela laget (kändes det som) och bjöd in dom på playdate innan träningen. 3 killar blev dom, som jag sen ksulle skjutsa till träningen, allt gick bra och quin gick över till grannarna, jaha där satt jag själv i köket.

Sen var det helt plötsligt middagstid, och efter middagen åkte jag och hämtade upp matilda, för jag läste i hennes blogg att hon haft en tuff dag igår, och jag vet ju själv hur skönt det är att få lämna huset då, så vi drog till starbucks och satt där tills dom stängde, åkte hem till henne och satt och snacka i ytterligare en timme i bilen. Trevlig tjej det där! Och hon passar prefekt in i mitt lilla gäng! :)

Hängde mycket med Joanna under morgonen, och vet ni... Det blir nog inget california i februari.... :( Nu sa hon att dom skulle åka till Florida, hon sa även "vi tar med oss dig då", men det kommer ju inte bli så :( Kanske cali i maj, men samtidigt sitter hon och säger att det inte ska resas så mycket detta år efter som poolbygget kommer kosta mycket pengar. Men men vi får väl se! Håll tummarna! :)

Nu ska jag sova, imorron är det judiskt nyår så barnen är lediga, jag jobbar 8-6, men Joanna drar till NYC vid lunchtid och Brad brukar ju inte vara hemma förs 7-7:30 så vi får se hur det blir med det! -.-

På lördag morgon drar Brad till NYC så jag är ensam hemma med barnen HELA helgen!!! Kommer nog bli rätt tufft! :(

Ja Malthan, jag är där typ en gång i veckan! Dom vinkar så glatt när jag kommer... Vet inte ifall det är för att dom tycker om MIG eller min bil... :p Tror dock att det är min bil, kanske liiiite mig, för dom frågar alltid hur jag trvis och vad det är för väder i Sverige, ifall jag är van med detta osv.

På tal om vädret! Hur ser träden ut hemma? Finns det några löv kvar? Här började dom byta färg i typ lördags, fortfarande så är de flesta träden gröna, men det går snabbt! Fortfarande riktigt varmt på dagarna och så så det är nice! :)

Nej nu MÅSTE jag sova!

God natt! <3<3


Tisdag 27/9-11

Idag är det EXAKT 3 månader sen jag stod på flygplatsen. Det är ju helt sjukt?! Jag har 9 månader kvar. Det känns riktigt bra! Jag älskar verkligen livet här, min familj, barnen (även om du hatar mig). MEN jag vill att året ska vara över så att jag kan få komma hem. Jag har inte mycket hemlängtan, mest för att jag alltid gör något tror jag, men ändå saknar man ju att bara få vara hemma.


11:00: Nu är klockan 11 på förmiddagen här, jag brukar aldrig skriva ett blogg inlägg mitt på dagen, men idag hade jag planer på att åka till mallet med Johanna och Matilda, men eftersom jag inte gjorde några läxor igår har jag rätt så mycket läxor att göra idag. Därför skriver jag nu detta ihopp om att läxorna ska göra sig själva, eller nått?! -.- Ja, detta är jag i ett nötskal...

Och innan jag ska hämta barnen måste jag äta lunch, åka till banken, apoteket och mataffären, så jag har satt en tid då jag måste åka här ifrån vilket är 1:30. Så det är väl bara sätta igång nu.

Tack Angelika för dina kramar! :)

14:15 Har precis varit på bilverkstaden... 241 dollar blev det denna gång.... Stackars mina värdföräldrar!

Uppdatering kommer ikväll igen!

08:50

Jag orkade inte äta middag med familjen idag, och efter att ha föröskt hitta någon som kunde äta med mig men misslyckats åkte jag till mallet själv. Eftersom jag bokstavligt talat inte ätit något under dagen lyxade jag till det med en glass på donken till efterrätt. Åkte även till target och köpte hem en popcorn påse som skulle bli mitt snacks till tv kvällen. Kunde dock inte äta så mycket av den men men, jag har över till någon annan gång :)
Nu ligger jag och tittar på glee och sen kommer en ny serie som heter "the new girl" eller den hade premiär förra veckan, och var helt okej så ska titta på andra avsnittet idag :)

Det har varit en hel okej dag idag! :) Imorgon blir det stress som vanligt, men jag hoppas att jag inte är sen att hämta upp barnen ;)

Hoppas er dag var bra!
Puss! <3<3

Måndag 26/9-11

Så var det måndag igen...

Måndag betyder skola :( Och även handling, tvättning, och stress till stallet. Förra veckan hann jag med lunch handling och sen åka direkt till barnens  skola, men idag blev det inte så. Utan jag fick ta med barnen till affären, inte så jätte populärt! Men det gick rätt så bra, bara det att klockan var 6 när vi kom hem och då skulle jag börja med maten, och Quin som endast fått i sig en banan efter skolan pallade inte riktigt det.

Så idag har jag hört, jag hatar dig, du är dum, du är korkad, varför förstör du mitt liv, du är för gammal för att vara barnvakt, du är så elak, hur kan du göra det här mot mig.... Ja ni förstår... Allt detta pga att hon och Justin inte fick duscha tillsammans, för dom hade nyss bråkat och jag kände att jag inte orkade med tjaffs under bad tiden, så jag sa nej. Men jag måste säga att jag skötte det väldigt bra! Även om jag själv kände för att lägga mig ner på golvet bredvid Quin och skrika och sparka och säga att hon var dum...

Idag i klassen fick vi en läxa att skriva en 3 sidig uppsatts (tills på onsdag) om vad vi gjorde under dagen 9/11.... Jag och Rebecca var då 9 år, så vi sa det, vi är ledsna men vi kan tyvärr inte riktigt komma upp i tre sidor på denna uppgift. När Rebecca först räckte upp handen och sa det till läraren skrattade hela klassen...

Ja idag har verkligen inte varit en händelserik dag, imorron blir det mallet med matilda och johanna! Och jag ska även försöka hinna med tvätta mina sängkläder och dammsuga. Ja ni som undrar vart mina träningsrutiner tagit vägen, kan jag säga att jag inte vet.... Men lusten finns verkligen inte där! Även om jag vet att jag skulle må så bra efteråt så är det så svårt att ta de första behövliga steget :(

Plus att jag har lite ont i halsen! (Ja det är synd om mig!) Hahah

Ja Angelika... Pengarna försvinner på löpande band! :(

Ja hoppas er dag har varit bra! :D

Puss <3<3<3

Helgen 23-25/9-11

Hallå där! :)

Ja snart är ännu en helg över.... Denna helga har gått i spenderarens tecken eller vad man ska kalla det. 

I fredags ja gick ju lönen (210$) till väskan, och sen på kvällen blev det tacos med barnen och Johanna, efter att jag slutat åkte vi och hämtade matilda. Vi åkte till bion och kollade på.... Crazy stupid love.... Ja jag och Johanna har sett den förut, men i ville gå på bio och det gick ingen annan film vi ville se! Så det blev en favorit i repris! Den är värd det! Seriöst den är så bra! Ja och Matilda är numera medlem i min och Johannas biogrupp :p Hon är likadan som oss så det är ju roligt! :D

Sen på lördagen skulle jag jobba 8-12, men vid 10 tiden sa Brad att han ville se Quin spela fotboll och att han kunde hämta Justin, så jag gick ner packade en övernattningsväska och min nya handväska, och åkte till Rebecca. Där dumpade jag mina saker och vi drog till mallet.

I mallet traskade vi runt och hade inga begränsningar! Kortet drogs flitigt för oss båda. Vi har tappat känslan för pengar i detta land!



För mig blev det en klänning, smink, sminkborste och två par pyjamasbyxor! Det blev även ett headset till datorn, så nu funkar skype ordentligt! Jag är nöjd.... Plånboken är mindre nöjd, men jag är faktiskt bara här en gång! Så det så!

Ja sen åkte vi och åt middag på California pizza kitchen, efter det åkte vi hem till Rebecca, där en gammal au pair var på besök så vi kom lagom till efterrätten, lite speciell måste jag säga. Efter det gick vi och sov, jag var så sjukt trött. Imorse när vi vaknade gjorde vi vår läxa och efter det åkte jag hem för att skypa med mamma och pappa, sen sa jag även grattis till Malin.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, klockan är 4. Jag tror inte jag vill äta hemma med familjen ikväll, men vi får se ifall jag hittar på något.

Hoppas er helg har varit bra! :D

Puss <3<3<3

Grattis världens bästa kompis!!

Idag är det en speciell dag!

Det är Malin Nylund's 19-års dag!!









GRATTIS!! :D

Hoppas du får en toppen dag! :)




Ps. Det är nu vetenskapligt bevisat att vi inte kan bli bra på bild tillsammans! Ds.


Bye bye lönen!

Hejsan! Kommer inte skriva något nu, för klockan är 12 och jag är TRÖTT!!

Men jag måste ju berätta om mitt inköp jag gjort idag!

Det gick på 210$ alltså ca 1400 svenskakronor..... Vilket är helt sjukt! För jag skulle ALDRIG NÅGONSIN gå och köpa EN VÄSKA för 1400 kronor i Sverige.... Fattar inte riktigt vad jag tänker med! :( Men jag vill typ visa mig fin för min värdmamma... Jajaj skit samma, här är bilderna iaf! :D









Ja det var de! :) Väskan har jag ärligt talat tänkt använda i vardagen! Vi får se vad det blir av det! ;)

Vet inte när jag skriver igen då helgen är som vanligt fullspäckad!

Hoppas ni får en trevlig helg! :)

Puss <3<3<3

Torsdag 22/9-11

Hejsan!

Idag har varit en mysig dag, började med fika på starbucks men Rebecca, Johanna och en ny tjej Matilda. Sen åkte jag och Rebecca för att leta höstkläder till henne.... Det slutade med en  skit snygg michael kors väska och lunch.., Imorron får jag min väska! Bilder kommer! ;) Asså  det är ju helt sjukt vad man spenderar pengarna på här! Det är ju inte så att jag skulle köpa en väska hemma för 2000 kr, men här känns det som om jag gör det varje vecka! Eller på skor! Men jag måste ju säga att jag inte har handlat något de senaste veckorna!! Förutom ett par jeans! Och det går ganska snabbt att få ihop pengar om man nu inte handlar något :p

Efter det åkte jag hem tog en powernap, åkte och hämtade barnen, åkte till diverse aktiviteter och när det var över hörde Malin av sig och de kom hit! Sen blev det pizza till middag, inte lika populärt då vi beställde en small pizza = 6 bitar på 5 barn..... Nja, dom var inte så värst glada när dom fick flingor till dessert :p

Nu ligger jag i sängen och väntar spänt på vampire diaries avsnittet! :D 

Hoppas er dag har varit bra! :) 

Jessica och Angelika, nä okej jag ska inte klaga, men det är ju lite ointressant när hon går igenom ifall det ska vara s eller inte på slutet av ord... Och vem säger informationS ?!.... 

Puss <3<3 


Onsdag 21/9-11

Hålla där!

Idag var det onsdag igen, halva veckan avklarad! Herre gud tiden bara springer fröbi! :(

Ja idag var det ett saftymeeting i bilen innan jag släppte av barnen, och tur var väl det för när jag hade 1 km kvar till skolan var vägen avstängd och bilkön stillastående.... Så barnen slutar klockan 1:50. Typ 2:05 rullar jag in på skolgården, med andan i halsen och halva poliskåren efter mig. Nä skoja, men idag kan jag inte rikigt säga att inga hastighetsgränser bröts... Men men, sen var det hem äta lite sen basket, en timme, halvtimmes paus (stopp på dunkin' dounts) och två timmars baseball. Härlig dag! :) 

Lite middag med familjen och nu ligger jag här i min säng :)
Under middagen satt vi och pratade om allt och inget... Och jag fick veta att dom har en present från Frank senatra.. Jag förstod att jag skulle bli jätte imponerad, men vem fan är frank senatra undrar jag?!! Skäms ni nu bara för att jag säger så? Jag googlade precis honom och ni som undrar var han en sångare/skådespelare ;) Självklart känner jag igen namnet men det är inte så att jag vet vad han gjort...

Imorron blir det fika med en ny tjej, Matilda, sen blir det lite shopping med Rebecca! Och innan allt detta ska jag ut och springa ;) 

Ja vad har jag mer att berätta? Usch det känns som om mitt liv börjar bli tråkigt?! :o

Lektionen var helt okej, vissa saker är väldigt onödiga att vi går igenom då vi svenskar gått igenom det sen vi var 8 år eller nått...


God natt kära läsare! <3<3<3

Tisdag 20/9-11

Tjena mittbena!

Idag har varit en vanlig dag, stress och bilkörning! ;) Jag skulle hinna med och träna men på grund av läxor hann jag inte det :(

Idag var det gymnastik och baseball som stod på schemat :) Jag önskar jag fick hålla på med alla dessa sporter! Saknar så att behöva gå till träningen för att ens lagkompisar behöver en! Det är ju inte så att asfalten saknar mig om jag inte springer där...


Nu ska jag titta på glee premiären!!! Tycker fortfarande att det är sjukt häftigt att jag får se det på sändnigstid!! :D I like! ;)

Måste bara berätta detta, för jag tror inte att jag har gjort det! Men ni vet i filmer hur amerikanerna brukar låtssas stå i duschen och tack för emmyn de fick, bara det att emmyn är shampoflaskan eller att dom står i köket och håller tal med stakspaden i handen... I detta hus behöver man inte låtssas! Man kan bara ta emmystatuetten som står på spishyllan och tacka med den! Ville bara skryta lite! ;)

Sen när jag skulle laga mat så tog jag fram köttbullarna "swedish style!" Man blir ju bara liiite stolt då! ;)
 



Pappa, jag har ännu inte hittat någon hiss i huset! men 1 det skulle inte förvåna mig. 2 det kanske dyker upp, hittar fortfarande nya saker! ;)
Och du ska veta en sak! Dom gör till och med reklam på tvn om hur dåliga vägarna är här så det är INTE jag som ska bytas! ;) Det är vägarna!

Det var nog allt ovissentliga idag! :)

Hoppas er dag har  varit bra!

Puss <3<3<3


Bra dag! 19/9-11

Idag har varit en bra dag!

Åker till bilverkstaden, (goda nyheter!) bilen är safe to drive but... något som inte jag vet vad det är måste byta... Bilkö i en timme, läxor upp över öronen, stress i mataffären, stress att hämta upp barnen och skjutsa dom till diverse aktiviteter, matlagning så brandlarmet går.... Jag menar vad är inte bra av detta?!

Men allt det stod i skuggan av en riktigt rolig lektion med Rebecca, en trevlig lunch efter lektionen, och sen att man får en lapp med " I love you Josefine" av Justin.... Nä dagen kunde inte vara bättre!! :D

Egentligen har jag inge mer att berätta idag.

Skulle ha med lite bilder, men nu är det så att kameran är i väskan som är i bilen som står i garaget, som är en våning upp, vilket betyder att JAG måste gå upp för trappen.....

Hej jag heter Josefine och jag bor numera i usa.... :p Jajaj ni får bilder imorron eller nått! ;)

God natt!


Puss <3<3<3

Helg!

Hallå i stugorna!

Jaa snart är denna helg över... Usch vad det går fort! Tur att veckorna också går fort!! Annars skulle det inte vara roligt! :(

Ja igår åkte jag och Rebecca in till Boston och träffade Malin för lite Mix Fest 2011... Jag kan ju säga att rix fm festival slår denna med hästlängder!!!! Ojoj! Det var så dåligt strukturerat, det var 15 min paus mellan varje artist, det var flummigt ingen visste vad dom skulle göra eller säga... DET VAR KALLT!! Usch va kallt det var!
Bandet Malin ville se, och anledningen till att vi var där, var det mest kända bandet och därför var dom sist.... Så vi väntade och väntade och väntade. När bandet väl kom sa Malin nä vi kan gå för det var inge bra..... Så vi hade suttit där i 4 timmar och frusit arslet av oss i onödan........

Efter det drog vi hem till Malin, eller ja hon bor precis vid Harvard squer så vi gick och åt middag på en restaurang där man fick plocka ihop sin egna mat och sen stekte dom den på ett stort stek bord. Det var roligt och annorlunda. Innan vi gick in på restaurangen gick vi för bi en liten butik med internattionella varor, och vet ni vad jag hittade?!?! 



Ja ni ser rätt!! SVENSK APELSIN MARMELAD!!!! ÅH!! Så imorse när jag och Rebecca vaknade och efter att vi gjort vår läxa gick vi ner i hennes kök och rostade mackor och gjorde te!!! ÅH!! Det kändes nästan som hemma!!!!
Jag hittade även vanligt te hos henne! Här hemma finns det typ inget te och i butikerna där jag handlar finns inte de tesorterna jag vill ha! :( Så nuhar jag bett mamma och pappa att skicka över några påsar! :) Förhopnningsvis kommer några sura godisar med också! Håll tummarna! ;)

Nu ska jag ut och springa sen ska jag gör lite mer läxor sen bär det av till mallet för att träffa johanna för lite middag! :) Trevligt värre!


Hoppas er helg har varit bra! Och att stormen som drog in över Sverige inte drabbade er så hårt! Spadvägen är numera ett äppelträd fattigare! :(

Puss <3<3

Update:

Nu är jag hemma igen efter en super god och behövlig middag med Johanna! Har gjort läxan och nu ligger jag och tittar på tv.

Jag måste bara säga, WOW vad jag älskar att bo i Usa! Just nu tittar jag på Emmygalan, LIVE!! Fett coolt eller hur?!? :D  Och förra veckan fick jag se The Vampire Diaries på sändnignstid! och på tisdag får jag se Glee på sändnigstid. Jag tycker detta är grymt coolt! Hahah


Även väldigt irriterad på mig själv.... Jag har gått och tänkt på en sak hela kvällen som jag skulle be mamma skicka med i mitt tepaket. men nu när jag skulle skriva mailet har jag TOTALT glömt bort vad det var :( Det kan inte ha varit stort eftersom jag skulle be henne skicka hit det i det lilla paketet.... jajaj... får väl hoppas att jaag inte kommer på det när hon säger att hon postat det...

Nu ska jag titta vidare på galan! Super roligt!

God natt <3<3<3

Ännu en sak!

Imorgon (måndag) är det 12(!) veckor sen jag lämnade Sverige... 3 månader?! Asså hallå vadå?! Det är ju inte rättvist? Om tiden ska gå så här fort kommer jag inte hinna med ett skit under detta år! Fast om man tänker åt andra hållet och tänker att det är 12 veckor kvar tills harvard är slut kommer jag gå under för det är SÅ lång tid tills dess!! :(

Jaa nu har jag nog inge mer att säga idag! Plus att jag måste sova nu! Emmygalan är nog inte slut än på ett tag men kommer nog inte se hela! Är bara liiiiite avundsjuk på Rebecca som har timer på sin tv... Har jag visat min tv btw? Måste nog göra det, så ni tycker synd om mig!
Mamma och pappa, den är som den ni hade i ert sovrum innan ni skaffade den feta flatscreenen....
Mormor och morfar, den är som den ni hade i köket (kanske en storlek större) innan ni skaffade er flatscreen....

Är det dags för mig att få en flatscreen?? Nä tror jag får stå ut med denna i ett år....


Nu:
God natt <3

Kallt!

Halloj!!


Idag när jag vaknade lös solen, härligt tänkte jag. Väckte barnen gjorde frukost osv... Quin satte på sig shorts och linne medans Justin satte på sig långbyxor för första gången sen jag kom hit. "mamma sa att det skulle vara kallt idag". Okej sa jag lite fundersamt, för om man tittade ut kunde vi lika gärna åkte till stranden på eftermiddgen.  Men herre min skapare vad jag hade fel för när vi kom till skolan och gick ut bilen blev jag en isbit! Kollade på termometern när jag kom hem och det var inte mer en 10 grader ute... USCH!!! Men inte kan hösten redan kommit hit?? :o Hos Jonas har löven redan börjat falla, och jag satt och retade honom för det igår. Kanske inte så lång tid innan det händer här också?

Ja idag slutade jag tidigt för jag och Johanna skulle på konsert! OCH KUL VAR DET!!! :D Det var ingen stor konsert, och spelningen pågick bara en timme men det var trevligt att bara få känna stämmningen. Dock så kände jag mig som en 30-åring på rix fm eller nått för oj vad små alla andra var..... Hahah medelålderna var nog 15 eller nått :p
Men men vi hade en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans med bra musik :) På vägen hem från byn vi var i stannade vi på McDonalds.... Och seriöst finns det något bättre än donken mat sent på kvällen???? Tror inte det!

Gott var det i alla fall! :)

Nu ska jag sova, börjar 8:30 imorron sen jobba till 12 och sen efter det dra till Rebecca för att sen åka in till Boston och träffa Malin och gå på "mix megapols" sommarkonsert! :) Ska bli riktigt roligt! Ska även sova hos Rebecca så hörs på söndag igen!!  :)

Puss <3<3


Torsdag 15/9-11

Hej där! :)


Idag har varit en bra dag! :) Jag har inte gjort ett skit... :p Eller jo jag var och handla och har tvättat, men större delen har jag spenderat med Malin på skype! :) Och lite med Jonas :) Har varit en super mysig dag! Och nu på kvällen har jag hela huset för mig själv vilket är super bra för ikväll har en serie som jag följer säsongspremiär, och jag har inte den kanalen på min tv på mitt rum så nu har jag måste ha den stora tven.... Vilket sammanträffande att dom skulle bort på middag! :)

Jaa så nu sitter jag här proppmätt efter att ha ätit en SUPER god middag om man får säga så när man lagat den själv :p Lax på saltbädd med ugnsstekt potatis ála Rebecca med sparris och hollandaisesås. Sa jag att det var skit gott?? Fick en alldeles för stor laxbit i affären och jag gjrde lite för mycket potatis... Vågar jag säga att allt nästan är borta? Potatisen var inte riktigt helt klar, men jag orkade inte vänta.... jaa så nu ligger jag i soffan och jäser! Mycket bra dag måste jag säga! :D

När jag skulle åka och handla idag satte jag mig i bilen och körde.... När jag kom halvägs till affären började bilen låta jätte konstigt! Vet inte alls vad det är! Eller jo det är nog stötdämparna eller nått för det låter konstigt varje gång det är guppigt!! Jaa så jag är typ rädd för att köra min bil nu :(  Ska ta den till verkstaden imorron! Hoppas det inte är något allvarligt!! Orkar inte vara utan bil! Plus att nu kan jag inte använda killarnas bil om det skulle behövas! Jobbigt!!
Imorron som sagt ska jag på konsert och på lördag ska jag också på någon slags musikspelning, så ni får nog vänta tills på söndag (måndag för er) med en uppdatering! Men ha tålamod vänner! :) I'll be back! ;)

Angelika...............

ÄR DU SERIÖS?!!! VAAA???! Asså..... ingen kommentar på det! :p

Malin, dom införskaffades på forever 21, som nu har öppnat med en XXL butik i mallet, ungefär likadan som den i New York!! :p

Juste måste säga LYCKA TILL till Emmi som kommer hit till Usa på måndag! Hon ska bo i Savannah, Georgia, i en familj med 4 (!) barn!!! Herre gud säger jag bara! Ett stort lycka till iaf!! :D


Ha en trevlig helg allihopa!! :D

Puss <3<3

Onsdag 14/9-11

Hejsan!

Okej nu har jag suttit i 90 min och försökt börja skriva men det är alltid något som kommer ivägen...

Age quod agis

Skulle Professor Nefer (på Harvard) säga. Och även min mamma. Age quod agis är latinska och betyder något i stil med gör det du ska göra och gör det med hela dig själv. Inte bara ena sidan av hjärnan, utan med huvudet, magen, kroppen, själen, whatever.... Känner ni hur smart jag är redan nu?! Se upp där hemma för om 12 veckor kommer jag vara SKIT smart! (Önsketänkande)

Jaa facebook, hotmail, aftonbladet och massa annat skräp kom i mellan :p men nu är jag här! 

Idag var det ett sånt där pressat schema igen så imorse när jag skulle köra barnen till skolan började jag med ett "safetymeeting". OM jag blir sen idag så stanna vid skolan. OM jag blir sen idag stanna tillsammans. OM jag blir sen idag och någon frågar varför ni är kvar, säg då att jag ÄR på väg... Efter det åkte jag direkt till CVS och köpte post-it lappar och efter det satt jag i bilkö i typ 40 min för att komma till Rebecca i tid. Och det gjorde jag, sen åkte vi in till Cambridge där Harvard ligger, bara det att vi var där 30min innan vi började och det är bara två timmars parkeringar där så vi åkte runt och runt och runt, sen gick vi till starbucks sen åkte vi och parkerade och satt och snacka skit i bilen :)

Sen började lektionen och allt flöt på. Tills klockan var 1:04, sen blev den 1:05... Sen 1:06 (Ja ni kan ju klockan...) Men jag var ju så stressad att jag inte skulle hinna hämta barnen, så då ställde jag mig upp och kort efter det var vi i bilen på väg hem! Och jag kom till barnens skola med minutersmarginal, och inte en ända trafikregel bruten! :)

Sen rullade dagen på.... Skjutsa Jusitn till basket, hämta justin hem och byta om skjutsa justin till baseball.... Quin hade ingen bra dag och vad man än gjorde så var det fel. Men men alla kan ju ha en off dag.

Måste bara säga att när klockan var 6:55 idag så var det ljust ute och man behövde inte riktigt lamporna på på bilen, men 30 min senare när jag ska till mallet för att träffa Johanna var det TOTALT bäcksvart!! Sjukt! 
Nu har jag även listat ut varför man blir så himmlans bländad av alla bilar här! Det skulle nog hända i Sverige också bara att där har vi gatubelysning som liksom dämpar billyktornas styrka, och det finns ju inte här så därför känns det som om dom har dubbal heljus på när manmöter vissa bilar. Sen finns det ju dom som inte riktigt vet vad blända av betyder men det är ju en annan femma... 

Jag hittade ett par svart jeans idag! Som jag har väntat på dessa!! :D 
Det vet inte ni, men på fredag ska jag på min livs första (riktiga) konsert!! Ska bli väldigt roligt, men vet ändå inte vad jag ska förvänta mig och jag vill inte ha för höga förhoppningar! Jag och Johanna ska på We The Kings! :) Spännande!! 

Ja det var allt för idag! Tar en bild på byxorna en annan dag, orkar inte det just nu! 

Puss på er!! :) <3<3<3 

Eleven som valde sin egna väg...

ja eller hur?

Ibland skulle det vara så mycket enklare att någon annan gjorde valen åt en. Men jag är väl vuxen nu... Snart dags att gå på systembolaget och allt! Så jag måste ta eget ansvar, göra mina egna val, stå för det jag säger och gör.

Igår var en jobbig dag. Harvard kursen kom som en stor fet käft smäll. Jag som har kämpat mig igenom gymnasiet med en skoltrötthet som inte går att beskriva, hade gått och trott att mina kurser i Usa bara kommer vara lätta och det kommer gå snabbt att få ihop mina credits... men tji fick jag. Idag när jag skulle göra läxan gick det väl så där och det var inte så svårt, men det brukar ju även märkas på betyget när man tror att nått gick bra... Då gick det käpp rätt åt skogen. Jag får dock inge betyg utan jag får bara godkänt eller ickegodkänt på denna kurs. Vet dock inte hur dom kommer göra med uppgifterna vi kommer lämna in under terminen.
Med lite feber eller något som irriterar i kroppen kändes ju detta då som jordens undergång. Men idag var det lite bättre. Vet inte ifall jag haft någon feber, men har fått lite kallsvettningsattacker då och då så något är det väl som inte är hundra i mitt kära immunförsvar. Pappa jag äter faktiskt "en-om-dagen" varje morgon, och dricker minst ett glas tropicana juice om dagen så jag tycker jag borde ha tillräckligt med c-vitamin i kroppen!

Igår var det ju stressigt till ridningen och Quin fick byta om i bilen, men idag hann vi i alla fall hem ooch byta om. Och när det är ett pressat tidschema då kommer soldaten (rätt ordval?) i mig fram. Då är det planering in i varje minut som gäller och är det någon som halkar efter kör jag på metoden "leave all men behind" eller nått sånt. Om du tar för lång tid på dig att byta om då får du skita i snacket. Barnen hatar mig ibland men det får jag ta.
Min eftermiddag bestod av skjutsning. hämta barna från skolan. Skjutsa quin till gymnastiken, åka vidare med Justin till baseball, åka och hämta quin, åka hem. Åka och hämta Justin. Tur att jag inte betalar bensinen! Och tur att jag är i usa där det inte är konstigt att ta bilen till skolan som ligger på 5 min cykel avstånd!

Imorron blir det mer stress, men som tur är ska Joanna hjälpa till, för annars skulle det vara kört. Nästa vecka får jag försöka fixa carpools åt alla håll och kanter :)
Jo det är så att min lektion slutar 13:05 imorron. Barnen slutar 13:50... Jag är ca 40 min bort från deras skola... Hur ska jag hinna??? Jag provar imorron och om det inte funkar får jag komma på någon super lösning tills nästa vecka! Joanna ska hjälpa till senare på eftermiddagen och skjutsa ett av barnen till dennes aktivitet.

Nu ska jag fylla på med en liten sak i min läxa och sen ska jag lägga mig ner och läsa! Måste säga att jag var och åt middag själv i mallet idag. Kände mig inte alls utstirrad och jätte ensam... :p Men jag orkade inte vara kvar hemma för middag så jag var tvungen.

Angelika, varför vara så poetisk? Nä men tack du! :) Botten är nog inte nådd än på ett tag men igår var jag nog halvägs! Jag ska försöka kämpa, och jag har lovat mig själv en dyr och fin belöning när jag är klar med detta! :) Några förslag? :)

Jessica, jag glömde nog säga det i mailet men hälsa familjen och ge dom en kram från mig! Saknar er!

Malin, ja det var det! Jag åt tyvärr ingen av dom idag! Joanna hade gjort egen blomkålssoppa (eller vad nu cauliflower är) så jag åt/drack den.

Mathilda, varför har jag inte hört detta? Du sa att du var sjuk i fredags, men det blev värre? Och vad gör så du bara kan äta soppa? :/ Krya på dig vännen!! :)

Hoppas ni har en bra onsdag! :)

Puss <3<3


Baksmäll! :(

Hej!

Jaa baksmällA skulle varit bättre än det här....

Idag var jag på Harvard. Den första uppgiften vi fick var att skriva en essay på 20 min. Ämnet:

"Comparing athletic and academic excellence."

Jag vet fan inte ens vad orden betyder. Sen gick det bara utför tills vi kom till läx delen. Då kom stupet.... Usch säger jag bara! Och hur tänkte jag när jag sökte till HARVARD?! Det är klart det kommer vara mycket jobb var Rebeccas kommentar.... Ja men jag tycker det är jobbigt att typ tvätta och dammsuga för det tar mycket av min fritid. och nu kommer även 6 timmars läxläsning?! -.- Pallar bara inte! :( Men men...Rebecca är väldigt positiv och jag ska verkligen inte dra ner henne i mitt mörka hål. (Försöka iaf) 

Efter att dessa 12 veckor i skolan är över kan jag säga att jag ska köpa mig något fint!!! Bara för att jag var så jeevla duktig som gjorde det... Plus att jag kommer inte ha någon tid för något annat så jag hoppas att plånboken växer under denna tid!! ;)

Efter skolupplevelsen satt jag på skype med mamma ett tag sen var det dags att åka och hämta barnen. Idag var ett litet smakprov på hur vår höst kommer vara! Quin fick byta om i bilen  och äta sitt äpple på vägen till stallet. Efter att jag verkligen bara kastat in Quin i stallet var det raka vägen hem med Justin och dags för trumlektion. Då hann jag bädda en säng och svettades floder. Sen efter jag hämtat Quin efter en timmes ridlektion och åkte hem och bäddade nästa säng. Bara det att jag inte hade slutat svettas efter första sängen. Rebeccas barn var sjuka förra vecka och igår kväll fick hon feber så hon var inte på topp idag stackarn. Jag vet dock inte ifall jag känner efter för mycket men jag känner mig också lite krasslig och jag har kallsvettats hela eftermiddagen. Får se vart detta tar vägen! Egentligen skulle det vara skönt att bara få en rejäl omgång så man får ut detta ur systemet, och sen samla nya krafter!
Angelika imorron blir det en soppa underdagen!! :) Tack!

Imorron ska jag träffa min lcc för ett lite catch up snack! Jag missade mitt augustimöte så det tar jag igen imorron!
Sen ska jag väl försöka hinna träna lite mellan allt, får se hur det går...

Ja idag var en pissdag! :( Sen nu så har jag lite hemlängtan mest för att dagen var jobbig och att jag inte känner mig helt hundra då skulle man allt vilja ha mamma och pappa i närheten!

Puss <3<3

Om någon undara så stod det 38,1 på min febertermometer klockan 5 idag!.... Bara om någon undrar alltså.... Jag tycker synd om mig själv...

Helgen! :D

Hallå!! :D

Hur har er helg varit?! Min har varit toppen full med saker! :D I fredags var ju Malin här med kusinerna på tacoskväll. Super trevligt och ja maten kunde ju inte uppskattas mera! :p

I lördags så åkte jag inte till Boston med Rebecca, jaa men det här har jag ju berättat! Men iaf vi bakade ju brownies och gjorde popcorn igår kväll och sen gick vi och sov.

Idag vaknade vi åt lite frukost och sen åkte vi in till boston igen för att gå på ett lcc-möte. Vi spelade bowling! As roligt! :D Jag som brukar vara helt okej på det startade med - i de två första rutorna men sen när en serie var klar var jag uppvärm och avslutade starkt med en strike och en spärr! :d Kom på delad första plats. Poängen tänker jag dock inte nämna!! : p

Träffade även två nya tjejer en norsk och en dansk. När vi satt i bilen på väg till tunnelbanan var vi ett bellman skämt... hahah torr humor? :p Fattar ni? Två svenskar, en norsk och en dansk... Aa men hur som helst, trevligt hade vi! :) Efter bowlingen gick vi och åt lunch, på ett väldigt mysigt ställe. Efter det åkte vi hem till Rebecca, och bara låg och slappa i hennes säng. Sen åkte jag hem och åkte och handlade lite och nu sitter jag och gör ingenting, vill inte riktigt äta middag med familjen ikväll, men jag måste väl för annars får jag ingen middag och jag är hungrig... :p


Bra helg iaf! :D

Angelika... Jag tycker synd om dig!! :( Hoppas verkligen att dagen var bättre! :D


Jag måste berätta en sak för två helger sen när i skulle in till Boston och äta middag när Caroline var här så åkte vi till en tunnelbanestation och parkerade bilen. Väl där såg vi att parkeringen var på 5 dollar och 50 cent. Tror ni vi 3 fick ihop 5 dollar?? Nä, men!!
Det stod en kvinna vid parkeringen och när hon hörde att vi började prataom pengarna så frågade hon ifall vi hade tillräckligt... Och vi började bli stressade för tåget kom och allt sånt och hon går fram och lägger i 5 dollar och 50 cent till vår parkering! Och hon säger " Min dotter var i italien för några år sedan och fick slut på oengar... Så detta är mitt sätt att ge tillbaka..." Jag fick tårar i ögonen när hon sa detta, och gjorde detta för oss!! Det skulle ALDRIG hända i Sverige!!! ALDRIG NÅGONSIN?!!

Och igår när jag var och handlade så var det en tjej framför mig som hade handlat och hon drog sitt kort flera gånger, till slut sa kassörskan att det saknades 9 cent. Då säger tjejen "jag måste bara till bilen kommer snart tillbaka" Då tar kassörskan upp pengar ur sin egna byxficka!!! Detta har dock hänt i Sverige när jag typ saknade en krona så tog tjejen i kassan en från "skrivbordet eller vad man ska kalla det för" och hjälpte mig att betala...

Men asså den där kvinnan på parkeringen, jag önskar att jag fick träffa henne igen! Och bara säga tack! (Vi sa ju självklart tack då också men ändå!) och även om det inte gäller mitt liv så är jag väldigt tacksam mot henne! Tänk att det finns sånt folk!!

När jag blir stor ska jag bli som henne! Hoppas jag...




Detta är Luna (tv) från Danmark och Marie (th) från Norge!

Så himlans fint väder det är nästan mitten på september och man går i shorts och linne!!

Malin här stämmer det (nästan) att du fyller år på sensommaren!! ;) <3


Puss <3<3



Lördag 10/9-11

Hallå!!

Idag har jag haft en super mysig dag i boston med Rebecca. Vi började dagen tidigt och runt 10 tiden åkte vi från Rebecca in till Boston :) Väl där började vi med starbucks sen flög tiden förbi och det var dags för lunch. Vi hamnade på UNO grill chicago, dom har sååå god mat där!! Helt sjukt! Eller jaa idag var andra gången jag åt där :p Förra gången åt jag pasta med kycklng tror jag och idag åt jag en super god lax!! :D Fast det blev en liten konstig kombination, för jag blev så stressad när servitören frågade vad jag ville ha till och det var så konstiga namn på sakern så det blev pommes och brokoli till.... Hahah jaa jag kanske skulle valt något annat än pommes till men som sagt blev så stressigt....
Servitören tyckte nog också det var lite konstigt, men men... Sen gick vi runt i affärer och sen åkte vi hem, vi satt på tunnelbanan och bara gungade i takt. Vi var så sjukt trötta kom hem til Rebecca och hängde där ett tag. Jag tog en liten powernap sen åkte vi hem till mig för jag skulle passa barnen.

Det gick jätte bra förutom en liten olycka med mjölkglaset vid maten men det var första gången det hände sen jag kom hit så antar att det inte händer ofta. Sen var det ju läggdags igen.. Idag gick det inte bra, men inte dåligt heller... Men det tog 45min att lägga dom... Men under den tiden hann Rebecca baka Brownies!!! Så vi fick lite mys! :) Sen gjorde vi även popcorn och nu ligger vi i soffan och tittar på due date. Vi bestämde os för att sova här och sen imorron dra på hennes lcc möte inne i Boston. Vi ska bowla!! :D Roligt! Jaa det var det!

Mathilda tråkigt att du är sjuk!! :( Krya på dig! Vad menar du med att du skulle till sommar? :p Jara tacomiddag sommaren 2012! Haha!!

Angelika, "Buddies tacos" skulle jag deffinitivt äta på! :D

Hoppas er helg har varit bra! :D

Malin, jag spelad minigolf, jag fick "hole-in-one" på första hålet! :D Sen gick det rätt så okej. Men det är ju inte så att jag har tålamodet att gå och spela med dom hela 18 hål, så när det är min tur kör jag bara för att få det överstökat :P men det gick nog rätt så bra för mig :) Inga sura mina hos mig inte.

Här är lite bilder från dagen! :)


En super söt Rebecca väntar på lunchen! :)





Denna syn var hur cool som helst! Skyskrapan såg verkligen inklippt in i hela vyn, skit coolt! :D Och vi hade verkligen bra väder också! Super mysig dag! :) Tack så mycket Rebecca!


Puss <3<3<3

Fredag 9/9-11

Hallå alla nära och kära! :)


Idag har varit en okej dag, började med frukost på dinnert med Johanna alltid lika trevligt, sen var det STRESS!! Jag hade sååå mycket att göra innan jag skulle hämta barnen. Gjorde typ hälften dock :p ändå så försvann tiden.. Jag hann med att träna och jag använder datorn för att spela dvdn och då blir det att man lätt fastnar framför den efter att träningen är klar... :p men men dagen gick bra ändå!

Till middag blev det tacos med kusinerna, super mysigt och barnen verkligen älskar när jag gör tacos! Speciellt min guacamole! :D Idag sa Quin att jag borde bli tacokock, tror ni det finns någon framtid i det yrket? :p

Klockan är nu halv nio och jag sitter i min säng i pyjamasbyxor och vet inte vad jag ska göra nu. Madagascar och up är på tv. Men känner inte för att titta på någon av dom. Sex and the city går också men inte heller så taggade på at titta på det. Sällan jag kommer somna nu liksom! Kanske skulle behöva det efter denna vecka men känns så konstigt!
Vad mer? Inte så mycket, imorron ska jag in till Boston med Rebecca och en ny tjej ska bli trevligt! sen ska jag jobba imorron kväll, så skönt när man "sitter barnvakt" då är det bara att laga mat och stoppa dom i säng, hoppas det går lite bättre den här gången än förra då Rebecca kom hit och sen fick sitta helt själv bara för att barnen inte ville sammarbeta. 

På söndag är jag ledig, kanske får mina ögonbryn fixade då?! Det är dags nu!! Haha sist jag gjorde det var med dig Tova!!! Fattar du va länge sen??? :p När jag snubblade i rulltrappan... Hahah -.-

Hoppas ni har en trevlig helg! :)

Puss <3<3

Bra dag! 8/9-11

Hallå!


Precis som rubriken säger har det varit en bra dag idag! Inte för att barnen har varit snälla, inte för att allt har gått min väg utan det har bara varit en bra dag :) Det gillar vi!

Pratade med mamma och Jonas idag, alltid lika roligt, Jonas hittade sin telefon, så nu ska dom försöka ta tillbaka polisanmälan, försäkringsanmälan osv.... Kanske dags att börja springa lite oftar Jonas så du hittar moblen snabbare? ;)


Idag då... Då vaknade jag, fixade barnen, skjutsade dom till skolan åkte hem sov, åkte och tränade, skypade, osv... Sen när barnen var hemma igen kom en kompis till Justin över och där försvann en och en halvtimme... Efter det tog jag med dom till mallet åt lite middag sen gick vi och spelade minigolf. Super mysigt! Dom gnällde inte en ända gång! Hallelulja! :D Efter det var det bara hem in i duchen och sen sängen! En bra dag helt enkelt! :D

Imorron ska jag träffa Johanna för vår veckliga brunch! :) Super mysigt och sen på eftermiddagen kommer malin/kusinerna hit och vi ska äta tacos! Kommer bli bra! Fast jag har mycket att göra mellan de turerna, men jag hinner nog!

Vet inte ifall jag har sagt det men sen i tisdags är jag hemma ensam med barnen, Joanna och Brad är i New York då det var Brads födelsedag i tisdags så dom tog några dagar ledigt och lämnade mig med barnen, men jag antar att det är det jag är till för! ;) Idag var det lite jobbigt för mig, men de andra dagarna har gått bra, men idag hann jag inte träffa någon annan medmänniska och med det menar jag Johanna eller Rebecca... Och jag kände mig så instängd i huset men det gick ju över när vi åkte till mallet, men som sagt annars har det gått bra och barnen har inte sagt något annat heller.

Hoppas er dag har varit bra! :) 

Imorron är det fredag, alltid lika skönt med fredagar! :D 

Puss<3<3<3 

Onsdag 7/9-11

Hallå där! (...köp blåbär)

Idag har varit en vanlig dag. Barnen slutar 1:50 på onsdagar så det är kort dag, men vi åkte hem försökte hitta någon att leka med. Och för andra gången i rad är det INGEN på hela kompislistan som kan leka när vi ringer. Hel knas. Vi åkte då till utomhus poolen. Det regnade och var ca 15 grader i luften men barnen badade lika glatt för det!

Sen åkte vi hem och lagade middag, tittade lite på tv, spelade kort, gick och la oss. Det låter ju enkelt när man bara skriver det så här. Men tro mig det är inte enkelt! Jag har brottningsmatcher med dom båda bara för att dom ska gå in på sitt rum. Jag försöker med allt möjligt, prata lugnt, skrika, ge dom dåligt samvete, bara gå där ifrån... Ja men iaf, nu är jag i min egna säng och ska försöka somna tidigt! Har inte gjort det dom senaste dagarna, lyckades vrida på dygnet i helgen så jag är lite trött på dagarna men jag kommer ändå inte i säng i tid.. men IKVÄLL!! Då ska jag sova klockan 11! :)

Tillbringade dagen med Rebecca på starbucks! Mycket trevligt! :) 

Om någon vill veta så är måndagar och onsdagar mina vilodagar från träningen eftersom jag kommer gå i skolan de dagarna!

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Puss <3<3


Första skoldagen

Hallå! :)

Idag var första skoldagen för barnen! Jag vet, jätte sen start. Jag ska göra lunch till dom varje dag så nu har jag panik vad dom ska ha till lunch! men som tur är så har min värdmamma gjort i ordning en lista på olika luncher dom får välja mellan. Men ändå koka pasta 7:30 är inte så jätte roligt, men men....

Idag drog jag till gymmet efter att ha släppt av barnen. Jag lämnade tillbaka sakerna till Rebecca igår, men det var så sjukt mycket folk på gymmet så jag drog till traget och köpte en yogamatta ett par hantlar och Jillians dvd sen drog jag hem och tränade! :) Fast jag åkte direkt till Target från gymmet (bytte inte ens skor) så när jag stod i kassan och handlade dessa saker så var ag verkligen redo att träna... Haha måste sett jätte konstigt ut!

Vad har mer hänt idag då? Inte mycket tror jag! När jag hämtade barnen åkte vi och handlade sen var det hem och laga mat, bad, och läggdags. Skönt! Fast imorron är det tidig dag, dom slutar 10 över 2. Det kommer dom göra varje onsdag! Men det ska väl gå bra! :)

Asså vårt schema under hösten är så sjukt fullskäckat!!! Jag tycker så synd om Justin som har mest av oss alla men både jag och Quin är inte långt efter! Får se vem som går in i väggen först! :p

Jaa det var det hoppas ni alla haft en bra dag! Om det är någon som vet något om den 47-åriga mannen som blev skjuten av polisen i Järfälla natten mellan måndag och tisdag, please tell me! Jag vill veta vem!

Ja thats it, over and out!

Puss <3<3

Labor day 5/9-11

Hejsan svejsan!

Idag har ännu en dag bara passerat! På dagen umgicks jag och Johanna, en väldigt oproduktiv dag då jag typ låg och sov på soffan när hon var här. Roligt sällskap jag är? Sen på kvällen åkte jag till Rebecca som kom hem från DC idag. Hahah jag bara trängde mig på. Men men....

Som vanligt hade jag lite saker på min "att-göra-lista" och som vanligt blev inget av det gjort... Jag gör det imorron istället... Jajaj jag har bara mig själv att skylla på sen!

Imorron är första dagen i skolan för barnen! Rebecca frågade mig, är du inte nervös? Nä varför skulle jag vara det? Men nu är jag lite nervös. Fast jag är mest nervös att jag inte ska packa rätt lunch eller så eller att jag ska glömma packa den?! Och att jag ska försvova mig! Har tittat på alarmet 4 gånger! ska göra det en gång till innan jag somnar!

Imorron ska jag åka och träna när jag släppt av barnen och sen ska jag handla sen är det väl nästan dags att hämta barnen igen? Jag tror att skolåret kommer FLYGA förbi! Jag kommer inte ens hinna blinka och sen står jag på flygplatsen och säger hej då.

Sorgligt!

Hoppas ni får en bra vecka allihopa! :D

Pappa- då måste jag vara riktigt stark nu!

Puss <3<3


Söndag 4/9-11

Hejsan,

Idag har varit en mycket skön dag!! Har inte mått så jätte bra dock! Har typ inte haft någon energi alls. Var ute och sprang men slutade efter ett tag och tog bara en lång promenad! Sen gick jag hem och körde lite med Jillian igen. Jag har sån träningsvärk idag så det är sjukt... Vill inte veta hur den komme vara imorron!! :(

Jag var i mallet och fixade min träningsklocka, var as stolt att jag hade fixat den och sen när jag gick ut och sprang kom jag på efter typ halva vägen att jag inte startade den när jag startade.... Hahah man vänjer sig fort med något! 

Skulle åkt till Malin och träffat några av hennes kompisar, men som sagt jag kände inte att jag mådde så bra så jag stannade hemma och tittade på film :) Mysig kväll!

Imorron vet jag inte vad som händer, ska i alla fall till mallet och fixa mina ögonbryn. Angelika och Tova, jag skulle behöva lite sällskap!!!! :(


Hoppas er helg har varit bra! Jag har långhelg, för imorron (måndag) är det Labor day. En röddag för dom flesta här i Usa :)


Puss <3<3

Lördag 3/9-11

Halloj!

Idag vaknade jag 9:15 av en hård knacknig på min dörr....

"Jävlar i helvete fan (och massa annat) har jag försovit mig?!"

Justin kliver in. Jag hittade denna 10 dollars sedeln i DIN bil, jag undrar ifall det är din?  .......

Nää det är jultomtens....


ÅH kan man få en sämre start på en lång skön hleg?! :o Tror inte det! :( -.-

Klockan skulle ringa 9:30 så det var ända snart dags att gå upp.... men iaf!

Jag gick upp, åt frukost, gick ut och sprang. Så skönt! Inte för att skryta men ibland känns det som om jag kan fortsätta springa i all evighet!! Blir alltid lite ledsen när min braiga runda är slut. (Ja Angelika den är faktiskt bra!)

Sen gick jag ner i mitt rum och satte på datorn stoppade in dvd med Jillian Michels (hon från biggest loser)... Jag har nämligen fått låna dvd, yogamatta och 8 lbs hantlar av Rebecca denna helg då hon är och hälsar på en kompis i DC denna helg. Så jag körde det i 30 min. Sen blev det lite stressigt, för Malin skulle komma kl 1 och jag ville ju självklart duscha innan så det blev som sagt lite stressigt var inte klar när hon kom men men :p
När jag var klar satt vi oss i hennes as snygga audi a5:a och körde till Outletten. Det tog typ 40 min att åka dit, när vi börjar närma oss avfarten på motervägen undrar vi varför det står så många bilar i väggrenen. Jaha det var kön till outletten.... Jajaj men det gick ändå ganska snabbt, sen hittade vi en parkeringsplats. Sen började shoppingen!! Jag hittade....

Wait for it!!

En vattenflaska och ett par till träningsshorts!!! Woho! :p hahah jaa kanske inte den mest lyckade shoppingen men jag behövde faktiskt dessa saker. Och jag hittade inget annat som föll mig i smaken.... Så en bra dag för plånboken! :)

Jag har sedan en tid tillbaka haft lite Ikea abstinens.... Så jag frågade Malin ifall hon kanske skulle vilja åka dit på måndag med mig, och det ville hon, men sen kom hon på att vi kunde åka dit nu och äta lite middag! JAAA!!! :D:D
Så idag har jag varit på ikea och ätit köttbullar! Vi båda var så sjukt hungriga så vi typ sprang in i varuhuset från parkeringen! Sen fick jag mina köttbullar! Och jag kan säga att det var SÅÅÅ gott!! :D Efter att ha suttit och ätit och pratat läänge gick vi ner till foodmarketen! Svenskmat!! jag hittade tunnbröd! Köpte dock inget. Fortfarande ingen leverpastej :( Dom hade också börjat sälja pepparkakor! Haha!! Men jag köpte på mig lite choklad (för nödvändighetensskull) och bilpåsar! :) Sen åkte vi hem till mig och tittade på film. När filmen var slut pratade vi i länge igen!! Hade det super trevligt! :)

Det var min lördag det! Imorron ska jag göra ett nytt försök med att sova länge! Sen har jag lite saker att fixa får se ifall jag gör det eller inte!

Hoppas ni hade ne bra lördag och får en bra söndag! :D

Puss <3<3

Ännu en vecka!

Jaa veckorna bara flyger förbi! Idag har jag varit hos familjen i 10 veckor! Kan ni tänka er?! Känns dock dom om det har gått längre! Eller jag vet inte! På ett sätt vill jag bara att allt ska vara öer så jag får komma hem och säga "Ja jag bodde i USA ett år, visst är det coolt?!" Men jag åkte ju hit för att undvika skolan ett tag och om jag kommer hem kan jag inte unvika det mer så det är lite delade känslor just nu!

Vet inte vad jag trodde och förväntade mig men ja här är jag nu! Hahah är fortfarande overkligt! Idag när jag satt med barna i bilen och bara pratade allmän goja så tänkte jag " Herre gud här sitter jag och snackar på ett främmande språk, och de är nästan helt utan problem".... Ibland blir det ju att jag sväljer tungan eller som idag satt jag och dreggla på restaurangen. Fråga mig inte hur jag lyckades... men jag lyckades! -.- Jajaj hur som helst, att prata med barnen går hur bra som helst, men när jag ska prata med en vuxen då blir det lite svårare. Tror bara att jag tänker och överanalyserar för mycket då. Jag sitter liksom och tänker "nej nu får inte grammatiken bli fel!" " Böj ordet rätt" "Ska det vara ett s på ordet?" Jaa ni förstår! Det är inte så jeeevla lätt! :(

Den här veckan har varit lite annorlunda! Från och med i söndags då så hade vi ju ingen el, internet, tv eller telefon. Som tur var kom elen tillbaka efter typ ett dygn så det var ju skönt. MEN tv internet och telefon var total väck.... Så jobbigt! Det värsta var typ att inte få läsa nyheterna om hemma! Dn.se är nog en av dom mest visade sidorna på min datorn nu för tiden. Strax efter Facebook, mailen, aftonbladet, bloggen, youtube. Hur som helst, vuxenpoäng till mig! :p Men idag kom det tillbaka! Sen försvann det, kom tillbaka, försvann men nu hoppas jag att det är här för att stanna!! :D

Den här veckan då när barnen inte har kunnat titta på tv som sysslesättning har vi spelat monopol. Jag har en känsla av att jag har skrivit om det här förut, men nu får ni veta det igen. Vi har spelat monopol och kort. Idag tog barnen saken i egna händer och försökte ringa kompisar för att leka. Bara för det var det INGEN som var hemma! Alla har åkt bort under helgen, för på måndag är det röddag här. Men efter att jag lurat med dom till lunch/bio en timme för tidigt fick vi gåoch strosa lite i mallet. Det var ju inte så att jag kunde göra något men det fördrev tiden! Sen bar det av till bion för lite Spy Kids 4! Jag tyckte inte den var så jätte bra, men jag förstår att barnen tyckte det. Jag kommer själv ihåg att jag tyckte om dom andra spykids filmerna och den här var ju likadan så det kan ju ha att göra med att dom andra filmerna kom ut för 10 år sedan?! Herre gud att jag ens kan säga så!! Oj förlåt det var bara 8 år sedan! Skönt då känner jag mig inte så gamal! ;)

Igår var vi med kusinerna på något som heter Davis Farmland. Det var ett liiiitet litet skansken. Fast djuren dom hade var getter, getter och getter. Sen hade dom även getter. Fast barnen tyckte det var super roligt, och dom fick även mat att mata djuren (getterna) med :) Sen fanns det även ett litet "äventyrsland" (man kan verkligen lura småbarn!) och en vattenpark. Så vi spenderade nog mer i vattenparken än i farmlandet :p men men barnen hade det roligt och jag också. När vi var klara på Farmland åkte vi till ett glasställe där som gjorde egen glass och hade typ 100 olika smaker! Helt sjukt! Jag åt ingen glass då jag typ tryckt i mig hela kakpaketet under dagen. men jag smakade av Quins cottoncandy och av Justins lemonsorbet. Båda var mycket goda! :)

Kvällen har jag spenderat med Johanna. Vi träffades i matbutiken då jag behöde handla lite saker. Känner mig inte alls nöjd med handlingsinsattsen i detta hushåll! :( Jätte svårt att händla måste jag säga! Och här finns det inte så mycket mer än köttfärs typ. Jag tror inte familjen äter fisk. Och pork liksom finns inte i affärerna, intevad jag har hittat i alla fall! Efter det åkte vi hem och tittade på filmen vi hyrt. Det finns inga filmer kvar i hyrautomaten som vi vill se så filmerna vi får med oss hem blir bara värre och värre!! Hahah vet inte ens vad den här hette och kommer inte ihåg hur den slutade.... :p Efter filmen satt vi och kollade olika youtubeklipp :) En trevlig kväll helt enkelt! :D

Imorron ska jag vakna tidigt för att åka med Malin till ett outlett typ en timme här ifrån. Så korten är laddade och jag hoppas jag kommer hem med en ny garderob! Speciellt lite höst/vinter kläder! :) En bikini skulle inte sittaa fel, men vet inte ifall jag vill prova några imorron. Eller någon gång resten av mitt liv... men men :p Håll tummarna!

Malin.N (hahah minnen..) Vi kan nog skypa, ska försöka gå upp så jag hinner med det också! ;)

Hoppas ni alla har en trevlig helg! :) Förhoppningsvis kommer det många bilder imorron på saker jag investerat i! ;)

Pusss <3<3

JAG LEVER!!!

Söndag 28/8-11

Ja igår vaknade jag av ett sms av Johanna vid 9 som sa att hennes ström försvann. Då hade vi fortfarande ström. Klockan 11 när jag vaknade var vår ström borta. Någon timme senare förlorade Rebecca sin ström, så igår var nog den tråkigaste dagen EVER! Jag vet inte hur jag tänkte när jag sa att det fick bli en filmdag… Vi hade ju inget internet när strömmen gick… och jag hade bara batteri på datorn för en film. Och jag hade ingen bok, jag läste tidningarna jag har typ 5 gånger, gjorde även korsord och sudoku som finns med i tidningarna. När jag var klar med det var klockan typ 5. Ja juste innan det hade jag bara suttit bredvid och tittat på när dom andra spelade monopol. Men då vid 5 tiden får Joanna ett samtal av grannen som har en generator så dom har lite ström i sitt hus, att vi får komma dit och använda deras dusch. Men jag känner mig inte alls bekväm med det. Joanna provar dock att duscha här hemma och det funkar så jag tar också en dusch hemma innan vi går över. Sen när vi är där sitter vi bara i köket det är där dom har ljus. Eller ja barnen leker och mammorna pratar så jag känner mig ju jätte utanför och vet inte alls vad jag ska göra… Sen framåt 8 blir det middagsprat. Det blir hämtpizza bara det att det är ingen pizzeria i Wayland som har ström… Men till slut hittar dom något som har öppet. När vi sen ska gå hem är det ju totalt kolsvart. Vi hade en liiten skit ficklampa med oss men den lös inte upp mycket, sen när vi kom hem till vårt hus var det ju ännu mörkare inne. Vi hittar varsin ficklampa och börjar fixa oss inför natten. Joanna frågar ifall jag vill sova på övervåningen med dom. Men jag sa nej det gå bra att sova där nere. Då sa hon, men jag tror barnen vill att du sover där uppe. Så jag sov i Quins säng i natt. Kunde inte somna, när jag väl somnade vaknade jag konstant, och 10 i 7 fick jag för mig att jag hade försovit mig så då kunde jag inte fortsätta sova :(  så nu är jag vaken vet inte hur jag jobbar idag då Joanna frågade igår ifall jag kunde jobba 8-någonting. Vad det nu betyder.

 

Tror att Joanna har gett upp Kalifornien… Hon är inne och letar biljetter och så men jag tror hon ändå gett upp hoppet. Så nu kommer jag vara hemma en vecka själv med barnen på dagarna och har ingen aning om vad vi ska göra! Det är lite jobbigt. Men men kommer väl gå bra!

 

Hoppas er dag har varit och kommer vara bra! :)

Onsdag 31/8-11

Nu sitter jag utanför starbucks (som erbjuder gratis Wi-Fi) med datorn i högsta hugg!!! Hahahha jag kan ju säga att jag INTE är ensam med att åka hit med datorn! Comcast (usas telia) ligger nere efter stormen och det är ingen som vet när det kommer tillbaka! Så jag vet inte när jag får tillbaka internet! Hoppas snart, för jag håller på att bli tokig! :(

Och NEJ vi kom inte iväg till Californien! :( Februarilovet är nästa plan! :D Håll tummarna! ;)

Så nu är jag hemma med barnen hela dagarna! Idag gjorde vi inte ett skit och när jag slutade skulle vi ut med båten en sista gång innan den ska till vinterförvaring och Justin total dampade! Det var läskigt! Jag kände verkligen att det var mitt fel att han var så då jag inte sysselsatt honom under dagen!

men men sen drog jag till gymmet och körde lite cross, löp och styrka. Det tog ca 20 min.... Nä jag skoja men tro inte att jag är överambitiös bara!

Nu ska jag hänga med Johanna kanske försöka hitta någon middag... Vi får se hur det går med det :p 



Juste!!

TACK familjen Passad den äldre!!! Halsbandet är här! Superfint!! :D TACK <3

Hoppas ni har det bra! :D Sorry jag hittar inga kommentarer just nu så jag vet inte ifall någong skriviit något viktigt!

Puss <3<3


RSS 2.0