I should really start cleaning my room

Jag har ju en lufttrumma i mitt rum. Jag tror i alla fall det är vad man kallar det. I den är det ett filter, som ska bytas tror det är var tredje månad eller en gång i månaden...
 
I alla fall jag är 20 år. Jag har perioder i mitt liv då det inte ligger en dammtuss på golvet på flera veckor. men jag har också perioder då jag har hela min garderob på golvet. Brad har aldrig kommenterat hur mitt rum ser ut. Men han väljer alltid att byta detta filter då jag inte är hemma, så 1 jag kan aldrig städa upp innan han kommer in, 2 jag kan inte be om ursäkt för röran.... Men så tänker jag då att varför låter jag mitt rum bli så så att jag känner att jag måste be om ursäkt för det??? :o idag tror jag det är dags att rummet blir fritt från damm, en gång för alla! Skönt att städpersonalen kommer på tisdag! :)
 
Nu ska jag städa mitt rum! Wish me good luck!

Fredag! :)

Hallå! :)

Blir bara en kort sammanfattning av dagen nu, är jatte trott och vill sova!

Efter träningen var jag på Starbucks med en polsk tjej, vi fikade en kort stund sen sa jag att behövde gå, orkade inte sitta där längre. Lagade lunch och middag, laste lite, hamtade barnen, dom försökte lära mig spela ett spel, jag fattade noll... Lagade mer middag, akte till California Pizza Kitchen för att traffa Sebbe en sista gang innan han drar ut på galenheter!

Nu ska jag prata lite mer med Matilda, vi har ju bara pratat I tva timmar idag! vi behover minst 3! ;)

Hoppas ni haft en bra fradag! Trevlig helg! :)

Torsdag 27/9-12

Idag firar jag min 15:e månad i staterna! Herre vad tiden går fort ibland! :o
 
Det var sjukt roligt att jag hittade blogg appen! Förhoppningsvis kommer det flera updates per dag! Men ni behöver inte läsa alla! ;) Känn ingen press!
 
Fikade med Maritna och Ellen efter gymmet, alltid lika trevligt! :) Pratade om allt och inget, precis som vanligt!
 
Efter det åkte jag hem och grattade min bror som tog körkort idag!!!!! WOHO!!! :D Grattis igen (även fast jag vet att du inte läser detta) Självklart klarade han det på första försöket, det går ju liksom i familjen ;) (skulle säga släkten men vet inte statistiken där!)
 
Nu ska jag sova! :) Vi hörs imorron!
 
God natt!
 
Angelika, dom är super mysiga! :D
 
Matilda, dom är nya för mina läsare! ;) Och lite nya för mig, det var ju första gången jag använde dom! :D Fast ja jag köpte dom typ i mars eller nått :)
 
Anna, när har Grey's premiär i Sverige? jag spenderade just kvällen storgråtandes framför tvn... Såg dock att det är slut på mammaledigheten nu! Hoppas du får en bra höst på jobbet! :)

Woho! :)

Nyhet, jag kan nu blogga direkt ifran mobilen! Yeey! :) Ni får ursäkta att vissa ord kommer med å ä eller ö, och andra inte. Men jag ser inte vad som ar vad längre!

Idag satt jag fast I bilkö på vagen hem från träningen och bara insåg att träden har börjat ändra färg! Hösten är på väg!

Här är en bild på det fina trädet! ;)



hmm blir den så där liten? :/

När jag nu såg att hösten är på väg tänkte jag att det var dags att inviga mina nya skor! :D



Tisdag

Hallå!
 
Idag vaknad jag upp och kände mig betydligt äldre än 20 år. Jag kunde inte sätta mig upp i sängen, utan jag fick typ rulla ur den. Sen måste jag gå med höften före korsryggen. Hahah kanske låter roligt (det är det säkert också, för dom som ser) men det är inte så roligt! Jag vet precis vad jag har gjort och vad jag ska göra för att inte få detta, men ändå så gör jag det inte? Straffar gud mig? Hur som helst blev ju ingen träning idag alltås. Spenderade mina lediga timmar i soffan. Efter typ 5 avsnitt av Vampire Diaries fick jag panik och kunde inte ligga kvar. Vek tvättt, plockade ur diskmaskinen. Läste bok. Det var typ vad jag gjorde idag.
Imorron är det ännu en ledig dag från skolan, jag har planer på att åka på appelpicking med barnen. Men vågar inte säga något till dom, för jag orkar inte höra NEEEEEEEEEEEEJJJJJ!! -.- Så tänker säga att dom sak sätta sig i bilen och så ska vi iväg på en överraskning. eller nått! Kanske kan lura i dom i bilen med en kaninunge? Eller godis? ;)
 
Vad mer, det var jätte fint väder ute idag! men jag låg ju i soffan... Om det är fint imorron ska jag ta med barnen på en promenad, vi har inga cyklar längrre -.- Eller i alla fall inga som är lätt tillgängliga.
 
Ja juste sorry kanske ska berätta vad som hänt med ryggen (om ni undrar, men det vet jag att ni gör),jo det är så  att jag aldrig riktigt har varit duktig på att strecha efter träningar, speciellt om jag bara går ut och springer själv. Så efter år av slarv med stretching straffas  jag nu med ryggvärk. Det är mina lårmuskler som är för korta och då drar i musklerna i ryggen... Jag fick detta för kanske 3-4 år se, då blev det sjkugymnast och lite övningar. Sen så har det väl varit till och från, men i natt bestämde det sog att slå till med fulla krafter! Vi får se hur det är imorron! :)
 
Händelserik dag? Ja visst! Haha det är tur att ingen blivande aupair läser denna, dom kommer ju bli vättskrämda att deras liv kommer vara så miserable... hahah 
 
Nä nu är det sängdags! Hoppas ni haft en bra dag! :D
 
Mamma, i Sverige kommer jag inte ens ha någon kall bil att skotta fram! Ja visst var jag! :D jajaj, Brad tyckte inte det var roligt iaf...
 
Pappa, om du säger det så ;) Ja ett pappa skämt...
 
Jessica, ja jag ville ju visa att jag är mer än bara blond och blåögd ;)

Grattis på födelsedagen!

Grattis på 20-årsdagen bäste vän! :D ♥
 
 
Ja, vi har ju redan fastställt att vi inte blir så bra på kort tillsammans!
Hoppas att du får en mycket bra dag och spendera inte alla dina pengar på systemet! ;)
Vi syns snart! :D
Puss ♥

Sjön suger

det uttrycket är så sant! Efter att varit ute på sjön i typ två timmar idag är jag nu HELT slut! Och jag gjorde liksom inte ens något, jag bara satt. Hahahah!
 
Idag vaknade jag upp med ett ryck, tittade på klockan och bara for upp ur sängen. Klockan var antingen 11:17 eller 11:47, kommer inte ihåg, men den var senare än 11 i alla fall. Blev lite smått irriterad på mig själv att jag sovit så länge, men jag hade ju inte ställt någon klocka, plus att jag inte somna förs vid 2 tiden, så det var ju inte så konstigt att jag sov länge!  Jag gick upp, har huset för mig själv på söndagmornar då barnen har football och cheerleading, så jag får sova hur länge jag vill! :D Nice ;) I alla fall jag gick upp drack lite det (lite=3koppar) och gjorde sedan pannkakor till brunch! hahha vet inte varför, men jag fick för mig att jag var sugen på det. Sen när jag var klar med frukost och så så gick jag upp i köket igen, och då sa Joanna att dom skulle ut med båten och frågade ifall jag ville följa med. Eftersom jag inte hade några andra planer sa jag ja! Så som sagt vi var väl ute i drygt 2 timmar, åkte lite vattenskidor, lite ring och sen åkte vi bara runt ett tag. Det var roligt och trevligt! :D
 
SEN!!! Oj jag måste skriva rätt så mycket nu så ni hänger med, men jag är så ivrig så jag lovar att detta kommer gå åt skogen. Hur som helst!
När det inte är båt säsong så brukar den stå uppe i ett garage i New Hampshire, där den får service och tvätt och så. Men i år har dom inte använt båten så mycket så den behöver inte service. Så dom kom på att dom kunde putta ur min bil ur garaget och ställa in båten på en av platserna. så i vinter får jag ingen varm bil :( Jag kommer få stå och skrapa rutorna osv... Hur som helst, idag var tydligen sista båtdagen så nu skulle allt ur båten och båten skulle bakas in i garaget. Nu kanske ni tänker, ja men vådå det är ju enkelt. Aa, men då kan ni komma hit nästa år och göra dettta! För det var allt annat en enkelt! :o
 
Nu pappa är det dags att bli stolt!
 
Dom hade ju självklart mätt båten och trailern och så så dom visste att det skulle få plats och det skulle gå att få igenom den genom garageporten, men med ungefär en millimeters marginal på vardera sida. Så ja det tog ju några turer innan vi fick upp trailern rakt så vi bara kunde köra in (båten var avkopplad från bilen så vi puttade för hand). När vi väl hade fått in den så den stod rätt och så så skulle vi ta av den yttersta delen på släpet, ni vet den dära som sitter på bilkroken. Brad tog fram två polygriper och stod rätt så länge och försökte få loss två bultmuttrar (rätta ordet?) Jag stod och tittade på honom och ba, ehm jaha lycka till... Jag började titta igenom hans verktyg (låååångt ifrån mina föräldrars utbud) men hittade det jag letade efter.
Vet verkligen inte vad det heter, men det är det här verktyget man har när man ska skruva upp muttar (ja men da, vad skulle vi göra?) men jag menar liskom det här verkyget som är ett handtag så sätter man huvudet över muttern så vrider man så går man tillbaka så låter det drr drr drr drr, eller förresten kanske mer tick tick tick tick. Skit samma ni förstår vad jag menar! Brad står nu där och kliar sig i huvudet och frågar högt hur fan detta ska gå. Då går jag fram med mitt verktyg i högsta hugg, frågar ifall jag får prova, tar en av hans polygriper och sätter sedan igång. Pappa jag gjorde det!!!! :D Hahah kunde inte sluta le när jag var klar! JAG gjorde det!! Jag gjorde något som Brad hade gett upp med! Hhaha yeey till mig! ;)
 
Och mamma.... Den här historien du drar med Björn Borg (tror jag det är), är den sann? För jag tänkte att Brad är ju tennis intresserad så han kanske har hört den... HAHA det hade han inte...... Hahah...
Hur som helst, han letade efter en skiftnyckel när han gett upp med polygriperna och jag har ju ingen aning om vad det heter men fattade vad han letade efter så jag försökte mig på den där historien..... Do you have what we call a skiftnyckel in Sweden, han tittade på mig ett tag och sen vända han sig om och låssades(?) att han inte hört mig typ.... HAHAH, jaja jag skrattar åt det i alla fall! (inte historien, mer åt mig själv. Historien är ju på pappa-nivån)
 
Hoppas ni hade en bra söndag! Det hade jag :) God natt!
 

No Tacos?? :(

Say what! Ingen tacos en lördagkväll när jag jobbar! Vad är nu på gång?
 
Jag tror att det var så Justin tänkte när jag sa att det inte var tacos till middag. Hahaha stackarn såg helt förstörd ut ett tag, men glömde det snabbare än en guldfisk! Det blev korv med bröd till middag. Ambitionsnivån för matlagning ligger på typ -10 nu förtiden, tråkigt men sant. Men jag pallar inte ens tänka på att laga något mer avancerat, för jag vill inte höra deras gnäll om maten.
 
Idag vaknade jag klockan 11. Gick upp åt lite fruksot. Eller snarare drack frukost. Finns det något godare än te??? Jag tror inte det! Jag förstår bara inte att det kan vara såå gott??? :D haha längtar tills det blir liiiite kallare ute på dagarna, för då kan jag ta med mig min termos med te ut till bussen!!! :D Yeey! ;) Man ska ta vara på dom små sakerna som gör en glad i livet, eller nått sånt! Ni får påminna mig om det sen när jag klagar på att det är så förbaskat kallt ute! ;)
När jag var klar med mitt te gick jag ner på mitt rum tog det lite lungt, och sedan åkte jag till något som heter Legacy Place, ligger typ en halvtimme här ifrån, det är typ en galleria, jag skulle lämna tillbaka en tröja, så behövde ett hm ;) Skit nöjd med att jag lämnade tillbaka det och fick tillbaka pengarna istället för att bara låta det hänga i garderoben. Jag ropade hej innan jag var över bäcken, för jag spenderade mer pengar än vad jag fick tillbaka -.-
Efter det åkte jag och hämtade upp Celia, som för övrigt bor mitt ute i ingenstans, med skog och industriområden som grannar! Sen åkte vi till starbucks och satt där ett bra tag och bara pratade :) Hon kanske kommer över ikväll också men vi får se ;)
 
Till en helt annan sak, här om dagen tänkte jag på att jag inte haft träningsvärk på ett tag, jag funderade på vad det berodde på. Har jag vant mig vid övningarna vi gör på Georgios, eller va kan det vara. (Pappa, tyst med dig nu, jag vet att du tänker säga att det beror på att jag inte tränat...!) Men i alla fall... Att röra sig idag gör bara så förbaskat ont! Jag vill inte ens veta hur det blir imorron!! Det var två riktigt hårda pass igår, och riktigt roliga också för den delen, men det är inte värt denna smärta! :( Eller jo, för det finns ju inget bättre än träningsvärk, men det säger man bara när man inte har träningsvärk! Hahaha...
 
Nu ska jag gå och se ifall det finns någon tvätt att vika... Härlig lördagskväll, right? :)

Ensamkväll

Nä Malin kom inte ihåg att vi skulle skypa... Hahha meeen det är lungt, det händer även den bästa ;)
 
Jag gjorde lax och potatismos till lunch, hade inte tålamod att vänta på potatisen så det var lite hårda (stenhårda) bitar i mosen, men men. Det var gott ändå! Gott med lagad mat! Inte bara uppvärmd köttfärssås.
 
Kvällen spenderade jag i min ensamhet, ville så gärna gå på bio, men 1 jag hade ingen att gå med. Men det vet vi ju alla att jag inte behöver nu förtiden! ;) Jag är ju vuxen :D 2 jag hittade inte riktigt någon film jag ville se, eller rättare sagt den filmen jag ville se verkar inte spelas på min biograf... Så jag åkte och hyrde film. Hittade Katy Perry's: A part of me, eller vad den hette. Inte så som jag tänkt mig, så det var väl nice att jag inte drog med Matilda till biosalongen när den gick! Bättre att spendera $1,28 än $10,75 ;) Hyrde även Think like a man. Skulle nog varit roligare om man hade någon att skratta med, men jag skrattade högt några gånerg :)
Ja vad mer.. Inget mer från denna sida av atlanten! ;)
 
God natt!

Fredag!

Anna, Grey's börjar på torsdag!! :D
 
Sara, it looks like it! ;)
 
Malin, jag är helt klart den bästa! ;)
 

Hann med två pass imorse! Härligt! Speciellt eftersom jag inte tog mig till gymmet igår heller. Benen ville bara inte ta mig till bilen när det var dags -.-
Igår hann jag luncha med Maritna, treligt värre! :) Sen åkte vi hem hit och hängde här! också trevligt värre! :D
 
Idag har jag skypat med den nya... Hon är trevlig..... Dumma henne... Dom kommer gilla henne.... Skit också!
 
Vad mer? Nu ska jag skypa med Malin om hon kommer ihåg det, sen ska jag gå upp och laga lite lax till lunch :)
 
Hoppas ni har en bra fredag, och trevlig helg på er alla! :)

Jaha...

Ja då va det bestämt. Den 14 dec kommer den nya tjejen. Kommer inte skriva hennes namn eller så. Vi kan ju kalla henne den dumma eller nått... Nä asså jag har ju verkligen inget emot henne (känner ju inte tjejen liksom), men det är fan jobbigt att hon ska komma hit och ta det som är mitt! :(
 
Har dränkt mina sorger i choklad. Känner mig som en köttbulle som rullar fram. Åt lite majs till middag... Hahah jag kommer vara hungrig innan jag hinner somna! klockan är 8 och jag ligger redo i min säng. Ska titta på Grey's ett tag.
 
Imorse vaknade jag vid 6:24, även om kroppen sov så var huvud vaket fram tills då klockan ringde. Så under den tiden hade huvudet bestämt sig för att jag inte skulle träna 8:30 passet, även om jag skulle hinna dit i tid. Och sen när det var dags att åka till 9:30 passet ville jag inte det heller. Så jag gjorde inget idag. Åkte och sa hejdå till Alex. Han åker imorron :( Tråkigt!
 
Nä nu ska jag slappa här i sängen! ;)

Funderingar!

Goddagens!
 
Klockan är nu 14:30, snart dags att hämta barnen! Jag vet att det varit lite dålig update, men det var lite saker jag behövde fundera på.
 
Vet inte vart jag ska börja. Idag är det tisdag. Jag hann med att träna två pass i morse eftersom bussen nu kommer 8:20, och starten på passet är sällan 8:30, så att jag var där 8:35 gjorde inget :) Efter det åkte jag hem städa mitt rum, sen flydde jag till vinden för att städtanterna var här. Så där satt jag hungrig, svettig och lite frustrerad. Jag hade en plan för dagen men den sprack när dom redan var här när jag kom hem. I alla fall, hann skypa med morfar då jag beställde en omgång "landetbröd" tills jag kommer hem, skypa med Malthan innan hon stack iväg för att träna, skypa med Jonas medan han lagade middag, skypa med jonas, mamma och pappa medan dom åt middag, skypa med mamma och pappa medan dom gjorde ingenting. Hahah ja så det så!! :D 
 
Nu till en helt annan sak.
När jag förlängde sa familjen att jag skulle vara den sista aupairen, vilket jag verkligen har gillat. För i detta fall tror jag att det är bra att vara sist, för det känns som om man kommer bli mer ihåg kommen då. Nu har dom i alla fall ändrat sig och i lördags morse vaknade jag upp till ett mail där det stod att jag är anmäld som referens åt familjen. Detta var alltså i lördags. Igår (Måndag!) hade dom fått 3 tjejer som cultural care tyckte passade bra! Så under en dag fick dom 3 nya mig??? Känslorna som kom i lördags var avundsjuka, irritation och lite hat. 1 Jag är så sjukt avundsjuk på den nya som ska komma hit och få uppleva detta! Speciellt med denna familj! Jag hade inte kunnat önska mig något bättre! 2 Irritation för att jag intefår vara den sista :( Jag får inte vara den som dom kommer komma ihåg som den sista! :( 3 Hat mot den nya för att den kommer och tar detta ifrån mig! Vem gör något sånt? :o Hahha på samma gång är jag så glad för denna nya person, som jag säger, man kan inte få en bättre familj! Jag är glad över att få åka tillbaka till Sverige och bli vuxen, ta tag i mitt liv. Börja skolan... Försöka överleva på nudlar och burkmat i 4 år...
Joanna tycker att jag ska stanna 6 månader till. Men jag kan säga utan att få beslutsångest, att nejtack, jag måste växa upp.
 
Vad mer har jag att säga? Jo gårdagen gickbra! Dom var fortfarande sura på arandra, men dom ringde varsin kompis som kom över, för vi har en ny leksak! Vi har en MEGA trampolin i trädgården! Ni vet hur allt är så stort i usa... Trampolinen är stor! :) Skit roligt! Skulle ju dock vara annu roligare om jag hade någon "vuxen" att hoppa med på dagarna. Barnen bara tjaffsar om vem som ska få flyga. Ni vet när någon "tar den andres stutts" och man flyger högre än om man hoppar själv. Nu när det ska komma en ny aupair till denna familj tycker min mamma att jag ska sluta skriva dåliga saker om barnen. Men jag ska säga er en sak, att ni som läser denna blogg kan känna er lyckigt lottade för ni är en exklusive grupp med utvalda personer! ;)
 
Nu ska jag gå och ta en kort nap innan jag ska... åh såg var klockan var nu -.- ingen nap här inte.... Aja men ska lägga mig i soffan i alla fall! :)
 
Hoppas ni haft en bra dag! :)
 
 

Måndag 17/9-12

God dagens! 
 
Idag är det ett religöst nyår. Jag tror det är judiskt, men är inte helt säker. I alla fall, barnen är hemma fran skolan. Jag jobbar hela dagen, från 8 till 6. Sen ska jag på Alex's hejdå-middag. Men innan dess måste jag sysselsätta barnen i 10 timmar... Love my life -.- Dom har redan haft ett stort bråk, så nu pratar dom inte med varandra. Och klockan är bara 8:35.... Åh :(
 
Ja vi får väl se vad som händer resten dagen....
 
Ha en bra måndag!
 
 
 

Helgen

Pappa jag har redan sagt att jag betalar din tripp till Amishfolket om du betalar flyg hit ;) ♥
 

Denna helg händer det något otroligt spännande! Det är Cultural Cares annual Disco Boat Cruise.Woho! NOT -.-
 
Förlåt, jag har en liten negativ inställning till detta. Vi får väl se imorron vad som väntar! ;)
 
Idag började dagen på Gerogio's som vanligt, efter det drog jag till Starbucks och fikade med Martina och Christoffer. Riktigt trevligt var det! Dom båda har typ varit här i 3 månader, men det känns som om dom redan har fattat grejen med detta. Annars när det är nytt folk så får man bara prata om hur bra allt är, man får inte nämna det man själv tycker suger. Men dessa två har redan fattat grejen! ;)
 
När folk frågar hur det är nu förtiden så säger jag att det är ensamt. Men asså egentligen är det inte ensamt! Jag har Madde och Alex, även om dom båda åker nästa vecka! Men sen har jag Martina, jag har Sebbe, Celia, Niklas(bara att dom bor så jädrans långt bort!). Jag ska försöka bli kompis med Isi (matildas nya) önska mig lycka till! ;)
Nu måste jag sova. För dum som jag är sa jag att jag kommer på Kickboxningen imorronbitti. Start kklockan 9... Ingen sovmorgon här inte! -.-
 
God natt! Trevlig helg! Kommer nog inte skriva imorron. Kommer nog hem sent, plus att madde ska sova här för på söndag ska vi till mallet och sen Wrentham! :D
  

Torsdag 13/9-12

Idag har jag ätit så mycket godis att jag aldrig kunner komma somna. Asså va vad är det där för svenska?
att jag aldrig kommer kunna somna ska det vara! ;) Jag har idag varit på gymmet, sen när jag kom hem gick jag ner till biblioteket för att lämna tillbaka en bok Quin hade lånat. Var riktigt fint väder, blå himel och typ 23 grader varmt! :) En riktig härlig promenad med andra ord. När jag gick där i vägkanten (för det finns ju inga sidewalks här) så funderade jag, vad jag funderade på et jag inte ens själv! Hur som helst så kom jag på att om man bara tittar ner i marken, så ser man ju gräs, lite grus/sten och sen asfallt. Så kom jag att tänka på Norrtälje landet, det var som att jag tog en promenad där. Kanten ser ju likadan ut! Har även tänkt på det att om man tittar upp mot trädkronorna med himlen i bakgrunden så ser ju det också likadant ut! Så jag gick där och tänkte att jag var på promenad i Sverige. Inte för att jag längtar hem, utan bara för att, ja jag vet inte riktigt.
 
På gymmet idag var det två nya tjejer. Genast när jag såg dom visste jag att dom var aupairer... Och på en gång gillade jag dom inte. Det är ju mitt och Matildas place, det ska inte vara några andra under 30 år där än oss! Så hade jätte svårt att välkomna dom dit. Ena tränaren tyckte det var jätte bra att jag kunde förklara för dom vad som skulle hända, jag misslyckades med det och  dom såg ut som två fån när vi väl började.... HA HA kände jag.
En annan sak också, den ena tjejen, FY FAN va illa hon lukta! okej att man kanske inte är jätte fräsch och luktar rosor EFTER träningen, men innan???? USCH!! Fy det svider i näsan bara jag tänker på det! Blä!
 
För att byta ämne helt, tänkte jag berätta om vår varmvattenberedare. Den är typ trasig, den stänger av sig själv ibland och helt plötsligt står man där i duschen utan varmvatten. Men idag visade Brad mig vad man ska göra om man upptäcker att den inte är igång. Då såg jag att det är eld som värmer vårt vatten!!!!! Nu tycker jag det är skit läskigt att sova vägg i vägg med källarn där den står! Är egentligen livrädd när det gäller gas, tyckte det var riktigt jobbigt i början att det var gasspis är fortfarande rädd att det ska explodera när jag använder den!  Men att det liksom är öppen eld i rummet brevid mig??? Say what? Jag har ju inte en chans om linneskåpet (som står nära) tar eld? Jag har en flyktväg och det är ut genom ett fönster som sitter uppe i taket?
Nä nu måste jag tänka på något roligare! Imorron är det fredag! Ska träffa Martina direkt efter gymmet. Sen ska jag skypa med Malin :) Sen har jag inga mer planer. Både Maddes och Alex ersättare kommer imorron så dom är nog upptagna. Får höra med Martina vad dom harr för planer.
 
Just nu verkar det vara en familjeperiod, hela facebook är coverd i "mamma är här" "familjen är här" "efter x månader ses vi igen". Så jag känner bara jaha... Va roligt för er då.... Men jag e int bitter! ;)
 
Nu ska jag försöka sova, hoppas på att det kommer en sockerdipp snart så jag bara kan däcka.
 
Jo juste måste berätta att idag så var både Joanna och Brad hemma 8:20 då vi går till bussen, så dom bestämde sig för att följa med ut.... Tror ni inte att vi missar bussen idag eller??? Asså palla tajmingen -.-  Så säger Joanna, jo men förresten dom skulle nog börja komma tidigare så letar hon fram ett gamalt mail, jo men visst, bussen ska numera komma 8:20, istället för 8:27..... 1 Ska hon inte berätta det för mig? 2 Varför var vi tvugna att missa den idag när dom var med? . men det var ju typ hennes fel!
 
Det var min dag det! Hoppas ni har haft en bra dag! ;)
 
Tack pappa :) Betalar du en tripp till SF så jag kan se henne igen? ;)
 
 
 
 

Onsdagen den 12/9-12 var

dagen då jag förlorade min vän.
 
Idag åkte Matilda till San Francisco. Där hon ska bo i 9 månader. Hennes motto är tydligen "gör om, gör rätt", så nu hoppas vi att det blir rätt! ;)
 
Jag fattar inte att hon har åkt. Är svårt att fatta att vi inte ska ses om några dagar igen! Känslorna är all over the place om man nu ska citera prins Daniel. haha... Förlåt!
 
Hur som helst, när vi väl stod på flygplatsen insåg jag att jag inte skulle klara mig om jag inte stängde ner känslokontoret, så än en gång framstår jag som en iskall tjej utan humana känslor.
Det var så klart jätte jobbigt att säga hejdå!
 
Nu ska jag sova och hoppas att jag inte bryter ihop de närmsta dagarna!
 
 
 

Söndag 9/9-12

Hallå!
 
Hoppas alla har haft en bra helg! :)
 
Jag var ju som sagt på MixFest igår. Ni som läst min blogg från början kanske kommer ihåg att jag var där förra året också och var då frustrerad över att det var så oorganiserat och långt mellan artiserna osv. Det var exakt samma sak igår! Fast lite varmare, så det var ju skönt! Kanske även mer kända artister i år så det var lite roligare!
 
Här är lite bilder. Jag vet att det inte är de bästa, men från vart jag stog och med min kamera så får ni leva med det! ;)
 
Detta är Andy Grammer, hans låtar just nu är "Fine by me" och "Keep your head up"
Detta är Gavin Degraw. Någon måste ju veta vem han är, killen bakom One Tree Hill låten "I don't wanna be" och på senaste tiden har han haft låtar som "Not over you" och "Sweeter" :) Det är ju lite coolt att ha sett dom! :)
 
Sen var som sagt äen Train där, men när dom spelade så regnade det så ville inte ta fram kameran. Dom har låtar som "drive by" och "Soul sister".
 
Idag söndag har jag vart i mallet en snabbis, sedan spenderat större delen av på skype, med Rebecca, farmor och farfar, mormor och morfar, Jonas, och Jonas med mamma och pappa :) Efter det så skulle jag ut och springa men Matilda drog med mig till hennes kompis som bor söder om Boston som skulle ha en liten avskedskväll för henne. Så vi spenderade kvällen i Brockton och åt lite middag på Chili's :D Gött var det! ;)
 
Nu är det läggdags, imorron är det tillbaka till vardagen igen. Åh att denna måndag alltid ska komma tillbaka :(
 
Måste vissa vad jag spenderade denna veckas lön på!
 

Två nya pyjamasar från Victoria's Secret! :D Yeey! Det var det och skolan och sen var den lönen borta... Ibland blir jag riktigt trött på mig själv.... Men men jag kommer i alla fall sova skönt :D
 
 
Malin, jag har både ringt och smsat dig idag, men du ville inte svara. Jag har en plan! ;) Ring mig någon gång mellan 17 och 21 imorron! :)
 
God natt!
 

MixFest 2012

Goddagens! :)
 
Idag var vi på Boston's "rixfm festival" här heter den MixFest! Gavin Degraw, Andy Grammer och Train var artisterna. På Rixfm har dom en konsert fylld till beredden, med stora och små artirster. Programledare som pratar och skojar. Så vaar det inte på MixFest, här hade dom dessa tre artister/band. Mellan varje uppträdande var det 20-30 min med lite musik från radion på i bakgrunden. Så det var segt, men när artisten väl kom på scenen var det drag och dom körde säkert 8-10 låtar var så det var ju roligt. men som sagt, väldigt segt.
Efter det drog jag Matilda och en ny Rebecca hem till Wayland, först mötte vi upp Madde på pizzerian för en sen middag,sen så åkte vi hem till mig och landade i sofforna. Där kollade vi på MTV Video Music Awards :)
 
Nu är det läggdags för mig! Imorron får vi se vad som händer, Matilda är Au-Pair "vakt" eller nått, hon ska ta hand om sin nya aupair vad det nu betyder. Får se ifall jag tränger mig på där, eller ringer Alex och kollar på Patriots första match för säsongen, eller ifall jag åker till Madde och kanske hjälper henne att packa.... Fattar inte att hon också ska åka?? :( Varför lämnar alla mig?
 
God natt! Hoppas ni haft en bra helg! :)

Dear Au Pair,

"We hope that you are enjoying your year in the United States! It is time to start thinking about your return home and we need you to submit your flight request as soon as possible."
 
EHM, SAY WHAT????
 
Det är ju bara sommar? Jag ska ju åka hem i vinter?! Vart tog tiden vägen?
 
När ska jag åka hem? Skulle kunna stanna och fira jul här, men vill nog fira nyår i Sverige, men det går inte pga "the black-out period" mellan den 19 dec och 3 jan, då det är så många högtider väljer dom att inte boka några flyg under denna period.
 
ÅH ÄNNU MER ÅNGEST!!! Trodde att ångesten jag hade när jag skulle bestämma mig för att förlänga räckte för detta år.... Men nej inte alls :(
 
Ja men annars då? Har jätte ont i ben/höfter från träningen idag. Idag fick jag nästan en personlig tränare, det var bara jag och en annan tjej. Tjej är dock fel ord. Hon är nog 50, så en annan dam ;) Vet inte ifall jag har sagt det men på stället vi går och tränar på är de andra "tjejerna" typ 40-50. Jag och Matilda sänker medelålderna radikalt.
 
Kvällen har jag spenderat som taxichaufför och sedan störtade jag ner i soffan för att avsluta dagen men en riktigt fin vän, svensk dipp, morötter och MTV Video Music Awards! :) Tycker det är rikitg nice att man kan vara vaken när dessa stora tillställningar sänds på tv! :D  
 
Nu är det god natt! Imorron är det fredag! Yeey! :)
 

Myskväll

Hallå!
 
Idag var vi och tränade skönt var det! Så skönt nu när det är tillbaka till vanliga rutiner. Vakna 7:15, bli barnlös 8:30, lägga sig i soffan/sängen till 9:05 då klockan ringer och det är dags att fylla på vattenflaskan och sätta på sig skora, för att sedan vara på Gergio's 9:30. Underbar morgon! :)
 
Efter träningen träffade vi Martina, hängde på Starbucks ett tag innan vi drog hem. Då var det dags för lunch, och eftersom det är onsdag idag betyder det earlyrelease så helt plötsligt var det dags att börja jobba igen :(
 
Lugn eftermiddag dock! Vi gjorde ingenting, båda barnen hade playdates så jag gick runt i cirklar. Sen var det dags för fotboll.
 
Tydligen har Matilda andra kompisar än mig, så nu sitter jag här i min säng, nyduschad och redo för läggdags... Klockan är 20:30. Fast ska sätta på en film och äta lite godis. (Vet att jag inte behöver äta förs i Dec igen, men jag tränade ju ändå idag)... haha bra tänkande va?? -.-
 
Nä God natt! :) Hoppas ni hade en bra dag! :D
 

Tisdag 4/9-12

Hallå! :)
 
Idag är det tisdag, idag var det första dagen i skolan. Idag var första dagen jag vinkade av barnen i en amerikansk klassisk gul skolbuss! Idag var första dagen med 6 timmars ledighet på länge. Vad gjorde jag dessa 6 timmar? Dom spenderade jag på bästa möjliga sätt; i soffan med Matilda! :D Ja, efter att vi vart och handlat, tvättat handdukar, lakan och annat skit så klart! ;)
 
Här i usa säger man att den officiella sommaren är mellan Memorial day (sista måndagen i maj) och Labor day (4 sep) och det stämmer verkligen, för idag var hösten här! Okej, fortfarande typ 25 grader, men hel gråhimmel, och regn! :(
 
 
I new york gick vi in i 1000 butiker kändes det som. Vilken butik tror ni vi kom ut med en påse från? Jo självklart var det H&M... Alltså palla liksom, av alla affärena som inte finns i Sverige var vi tvungna att handla på H&M -.- SUCK!
 
I alla fall, jag har länge försökt säga hejdå till en kär ägodel. Den har länge varit trasig, fallit sönder i bitar i min hand. Men har ändå varit sååå bra, hängt med mig överallt, vart där för mig när jag behövt det som mest, men där på H&M hittade jag en ersättare!
 
Låt mig presentera min nya väska! :)
 

Ja, mitt rum ser oftast ut som ett bombnedslag...
 
 
Förlåt Malin! Kom inte ihåg at du var med, men om du säger det så! ;)
 
Nu ska jag sova, imorron MÅSTE jag (vi) dra och träna... Efter dagens kaloriintag behöver jag inte äta förs i december igen...
 
God natt!

Back to reality

Ja då sitter jag i min egna säng igen!
 
Skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat.
 
Skönt för att jag får tillbaka mitt egna rum, säng och badrum! Skönt att inte behöva leva i en resväska.
 
Tråkigt att behöva lämna New York City. Vem vill någonsin lämna den staden? Inte jag i alla fall!
 
Okej, så vad har vi gjort i helgen? :)
 
I lördags ringde klockan 06:00. Vi gick till tunnelbanan, tog den några stationer för att komma till bussen. 07:30 rullade vi mot New York City! :) Vi har verkligen bara chillat runt. Inte haft några måsten. Bara tagit allt som det kommit. 
 
När vi kom fram letade vi hos fram till en tunnelbana som tog oss till Hostlet vi skulle bo på. Sen drog vi ut på äventyr! Såg frihetsgudinnan för femtielfte gången. Gick över Brooklynbridge. Till slut hamnade på taket av Rockafellercenter. Tredje gången för min del och kände inte att det skulle bli några nya bilder där ifårn. Sorry!
Sen strosade vi bara runt. Avslutade kvällen på klubben kommer-inte-ihåg-vad-den-heter, inte alls bra. Dålig dj, som spelade dålig remix av dåliga låtar... Mindre lyckat! Plus att våra kompisar som vi skulle ut med inte kom in. Så det var ännu sämre!
 
Söndagen hade vi en sak planerat det var att besöka 9/11 Memorial. Det var riktigt fint, men tror att det är ännu finare för folk som det betyder mer för.
Efter det gick vi i butiker längs Broadway. Avslutade en lååång dag på TGI Fridays på Times Squere.
 
Idag har vi besökt Sockerbit, den svenska godisaffären! :D Jag kan inte beskriva känslan som infinner sig när man kliver in där! Åh det är bara underbart!
Nu har butiken utökat sitt sortiment också, men knäckebröd, kaviar, fiskbullar, vaniljsås, Öhn's jordgubbssaft (farmor och farfars saft! :D) osv. Så mysigt! Kommer ihåg när denna butik öppnade, och DN hade en artikel om den. Jag kommer inte ihåg alls vad som stod i den, men jag tror att jag tyckte att det var en idiotisk affär att öppna, men jag kan säga att jag har ändrat åsikt! Den BÄSTA affären ever! ;)
 
Nu ska jag sova! Imorron börjar skolan! Nya rutiner då dom ska ta bussen till skolan! Ojojoj jag är nervös! Haha....
 
God natt! :)
 

Var ju tvungen att leta upp artikeln!
http://www.dn.se/ekonomi/laddar-for-goda-affarer 
 
Jag trodde jag kom ihåg ett helt uppslag om butiken, men antar att jag hade fel! Men vet ni! Detta var paret som jobbade i butiken idag! Coolt va? :) Även fast man såg att killen var svensk sa han inget, men lugn jag och madde var smarta nog att inte säga något dumt! ;)
 
Det måste jag säga, det kommer bli svårt att gå i butiker hemma, för här snackar man skit om allt och alla och det är HÖGT! Men man måste tänka innan man pratar! Alla här har en eller två historier om att snacka skit eller bara snackar om personer som sen visar sig vara svenskar... Det är då man leker dum, eller stum/döv/blind eller bara lägger benen på ryggen och springer fort!
 
Min historia är när jag och Rebecca satt på bussen på väg till Boston. Det klev upp då på tre pers som insåg att dom behövde fylla på sitt kort. Det är rätt så mycket folk som ska på bussen, det är höst ute alltså ruggigt och det regna. Så jag uttrycker min frustation över att dom ska ladda på korten just då. Varför inte låta alla gå på och sen kan dom göra detta när alla är under tack. Så jag säger väl att dom är idioter som inte kan tänka på andra osv. När dom sen går förbi oss pratar dom norska. Jag tror dock inte att dom hörde mig, för att om dom gjorde det borde dom ju kollat på mig som att jag var en idiot, men det gjorde dom inte, så jag tror jag klarade mig! Men det fick mig i alla fall att tänka till alla de andra gånger jag velat uttrycka min fustration! ;)
 
Nu, god natt! Hoppas ni får en trevlig tisdag! :)

RSS 2.0