Lördag 29/10-11 Snöstorm!

Här kommer ett snöigt hej!

Det är snöstorm här i Wayland! Det kom 5-7 cm blötsnö på kanske två timmar idag! Träd ligger över vägarna för att dom är så tunga, och går sönder! Jag har precis kommit hem från Matilda, och jag fick köra sicksack på vår väg för 2 träd på varsin sida om vägen hade vält, jag kunde inte köra upp den vanliga vägen på vår uppfart utan fick köra åt andra hållet i "rondellen" för att komma till mitt garage :p Så det så!
Lite läskigt hur snabbt vintern kom?? Eller vet inte ifall det är här för att stanna för samtidigt som dom rapporterar om snöstormen säger dom att det ska bli 50 (20C) här nästa vecka... Men här om dagen klagade jag på att jag inte kunde springa i shorts och t-shirt längre?

Skulle vara roligt att höra hur ni har det där i Sverige! I Thailand har mormor och morfar det bra, inge vatten hos dom! Men i Sverige då? har inte hört något på länge?? Har ni fått någon snö än? Vet att Jonas inte läser bloggen längre, så behöver väl inte fråga honom hur han har det i norra Sverige? Någon annan som vet?

Ja idag då, vad har hänt idag? :) Det ska jag nu ta och tala om!

Imorse åkte jag till Madde, för att vi sedan skulle ta tåget till Salem, som ligger i... Åh jag trodde det låg i en annan stat... Alla pratade om Maine så jag trodde det låg där... HAhah jaja men det ligger här i norra MA. Det är en stad som "lever" på att det brukade vara en häxstad, så nu innan halloween är det lite jippo där. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men jag var inte imponerad.... :( Jag hade nog förväntat mig lite NK- julpynt suk på det hela men så var det ju inte. Jag tycker inte det riktigt var värt allt, men men jag har iaf inte bara suttit hemma idag. Efter det så åkte jag till Matilda som jobbade under kvällen. Hon hade även bestämt sig för att baka SVENSKA kanelbullar idag. Så hon och hennes värdmamma hade åkt runt till flera olika butiker och letat efter alla ingrienser (ska det inte var med ett d i det ordet?) indigrenser? Ja hur som helst... Här i Usa finns inte pärlsocker, men jag som bor med en familj som har haft flera svenska aupairer hade pärlsocker i mitt skafferi, och som den snälla vännen jag är lånade jag ut sockret till Matilda så hon fick svenska bullar!

Men vet ni? Det är inte lätt att baka bullar! Speciellt inte när det är två som har sitt egna sätt att baka bullar på! Men vi lyckades till slut, någorlunda iaf!

Nu gick strömen! nu kom den tillbaka :p hahah 2 sekunders strömavbrott..... Fast internet försvann så ni kommer ändå inte kunna läsa detta på ett tag, men jag fortsätter skriva!

Först och främst så tittade Matilda VÄLDIGT konstigt på mig när jag frågade vart bakmaskinen var....

 

Ska innehållet verkligen se ut så här? Det tror inte jag eller Matilda.

  

 

 

Vi kom fram till att det nog finns lika många sätt att baka och rulla bullar på som det finns invånare i Sverige!



Med pärlsocker!




Det är inte lätt att jobba och hålla koll på bullarna i ugnen, dom sista blev lite brända!


 Ja dom kanske inte ser så ser smakliga ut.... Det var dom inte heller.... :( Dom smakade ingenting! :( Vi ska försöka en gång till nästa helg! ;) Hoppas det blir bättre då!


Okej, så allt här ovanför skrev jag under lördagskvällen, efter att jag kommit hem från Matilda. Under tiden när jag sat och skrev sviktade lamporna och jag väntade på ett stöm abrott. Som jag skrev tidigare kom den tillbaka efter två sek, försvann igen och kom tillbaka. Det som inte kom tillbaka var internet, så jag kunde inte lägga upp detta inlägg då!


Imorse när jag vaknade var det inte tillbaka, lite jobbigt. så jag gick upp för att äta frukost. Då frågade Joanna ifall jag ville följa med på yoga! Jomenvisst sa jag. Det visade sig att det var bastuyoga, där dom värmer upp rummet till typ 40 grader och sen har man yoga där. Jag tror inte att jag svettats så mycket i hela mitt liv! Det var som om jag ställt mig i duschen med kläderna på! Det var riktigt roligt! :) Något jag tror jag kommer fortaätta med. Snälla fråga dock inte hur själva träningen gick! Det vill jag inte prata om....

Nu har jag precis ätit lunch! :) Och ligger i min säng och bara slappar. I huvudet är det massa tankar som flyger runt. "gör läxorna" "tänk på det".... :( Jag orkar inte... 

Hoppas ni har haft en bra helg! :) 

<3<3<3 

 


28/10-11 Fredag!!

Hallå!

Klockan är nu 9, och jag skulle ta min vanliga nap, tills min värdmamma bestämde sig för att spela trummor..... Jajaj, sov kan man göra någon annan gång -.-

Efter gårdagens promenad har jag träningsvärk i fötterna?? Ja, ibland lyckas jag riktigt bra, tycker jag!

Imorse när vi vaknade såg det ut så här i trädgården:




SNÖ???!?!?!? Det är ju bara oktober???  :( 
 
Det är ju ett tungt lager, så förhoppningsvis försvinner det under dagen! ;)

Jag har inte svarat på de senaste kommentarerna, sorry för det! Men jag är så trött på kvällarna! Har ju inte tagit min nap på tre dagar nu!

Men....

Mamma, ja jag tycker också det är synd att jag har så himmlans fattiga föräldrar!! :( :p

Mathilda, ja jag hade ett stort behov att få skriva av mig om mina drömmar :p

Malin, ja självklart får du det, tror du att du kan betala för kalaset? (a) Tänkte nu när du jobbar och allt! :p

Angelika, ja jag skiter också i varför dom gillar mig! :p Jag tror nog att det är min underbara charm som vunnit dom :p Hahah

Ja som sagt ikväll ska jag johanna matilda och alex träffas i mallet och äta lite middag, sen hem till någon och hitta på något! :)

Men nu ska jag dra till mallet med matilda! :) Jag måste köpa nya ipod hörlurar! Igår när jag skulle lägga mig, och lyssna på ipoden så vände jag på mig och ljudet försvann, fast jag hade fortfarande hörluren i tills jag insåg att jag bara hade ytterskalet kvar i örat.... :p



Haha stackars mina hörlurar :( Tur att apple butiken finns här  :)


Imorron kanske jag ska åka med Madde och några till Salem, som är en häxstad, där är det tydligen massa utsmyckningar under halloween perioden! Och eftersom det är haloween på måndag är staden ett populärt ställe att åka till nu :)

Ja det var allt jag hade att berätta nu! Tror inte jag uppdaterar mer idag! Så ha en trevlig helg allihopa! Hörs snart igen!

<3<3<3

Torsdag 27/10-11 4 månader!!

Ja, kan ni fatta det? Jag har nu varit i Usa 4 månader! Läskigt va tiden går fort! :/

Idag har jag gjort något jag tror att jag aldrig gjort förut, jag har gått en mil!  Matilda har fått för sig att ta en promenad varje morgon. Och vi pratade om att jag skulle följa med. Sen när jag vakna imorse och regnet stod som spön i backen, valde jag att stanna hemma. Bara det att när jag väl var hemma så tänkte jag, va f*n håller du på med?? Ut och rör på fläsket. Så jag gick med henne. Det tog ca 1 timme och 40 min! :) Jag sprang även sista biten hem, när jag och Matilda skilldes åt. Det tog dock 6 min så det kanske inte gav något :p

Åkte sedan hem och duschade, för att sedan möta upp Johanna på shoppers world. Där hittade jag något jag ALDRIG i hela mitt liv trodde att jag skulle köpa till mig själv... Ett par tajta tränings byxor! Japp, hela 24 dollar kostade dom. 170 kr, skulle man fått ett par träningsbyxor för 170 kr i Sverige?? Tror inte det!

Sen åkte jag hem och gjorde en skit god sallad till lunch (eller ja klockan var 2). Sen var det dags att hämta barnen. Och eftersom det verkligen har varit höstrusk och så idag så kände jag att vi var värda en tv-dag! :) Så vi har inte gjort så mycket mer än att titta på tv mellan 5-7, Quin hade tennis, men det var det ända!

Imorron är det haloween party hos en klasskompis från 3:45. Och jag mpste vara med hela partyt.... Jaja hoppas det är över till typ 6!

Vad mer?? Inte såmycket mer, ska träffa Johanna, Matilda  och Alex för lite middag i mallet imorron sen ska vi dra vidare hem till någon och bara umgås! :) Trevligt värre!

Det var det! Hopps ni har det bra!

<3<3<3


Onsdag 26/10-11 Besviken...

Hallå!

Jag skriver med ett tungt hjärta idag, jag har tråkiga nyheter....

Jag hittade inget pengaträd idag :'(

Jag får fortsätta drömma.....

Annars så har jag haft skola idag igen... Asså nu har vi ett till arbete vi ska jobba på??? Pallar bara inte -.-

Känns som om jag har kommit närmare barnen de senaste dagarna, dom går och kramar mig hela tiden så det är äl positivt! Joanna tror att dom är oroliga över hennes Indien resa. Jag vet inte ifall det är det eller ifall hon inte umgås lika mycket med dom längre? men men spela roll, dom gillar mig! :D

Jag har inget mer att skriva, är trött och vill lägga mig i sängen och titta på monsters inc :)

God natt!
<3<3

Tisdag 25/10-11 I Wish.... I Dream....

Hej!

Idag har det inte hänt mycket, jag har pluggat... Jag började morgonen med att vänta på att Rebecca och några av hennes besökare skulle komma hit, men sen så blev det inte så och då var det väl bara att sätta igång med att plugga.

Ja jag har faktiskt gjort mycket av läxorna! Inte allt, men mycket. Ändå har jag dåligt samvete, men jag orkar bara inte. Jag har inte energi så det räcker till skolan. Att ta denna kurs ångrar jag nu, när jag vet hur mycket som krävs utöver lektionstiden. Förhoppningsvis kommer jag vara nöjd när jag har beviset i handen och är klar med den. Men vägen dit är inte rolig.

Vad mer då?

Både jag och Matilda behövde komma ut ur huset idag, så när vi slutat åkte vi till mallet och åt middag, gick runt där ett tag, åkte sedan till target. Jag har hittat en jacka för 45$ som jag vill köpa, det är en löparjacka för det är kallt att springa i shorts och t-shirt nu (i oktober..) Jag springer numera med mina trekvartsbyxor och t-shirt, men antar att det också kommer bli kallt snart. Så nu när jag hittade denna jacka, måste jag bara hitta ett par varma byxor, eftersom jag planerar att vara ute och springa i vinter också! :)

Saker jag sörjer:
Som jag tidigare visade, mitt ipod-armband och ipod hörlurar.
Att jag precis slängde ett par av mina favorit strumpor! :( Köpte dom här i Usa för 4 år sedan, så det kanske var dags. Nu ska jag dock ut på jakt efter nya fovoriter! :D
Sörjer även att mina favorit sneakers, som är säkert 10 år gamla håller på att spricka i lädret? skinnet? Vad det nu är! Så snart måste jag köpa nya sånna också!
Måste även köpa nya löparskor! Jag har läst någonstans att ett par löparskor som används flitigt bör bytas ut ofta. Är var 4:e år tillräckligt? För i så fall är det dags för nya!

Saker jag är glad för:
Att man har bra vänner! Vänner man inte känt länge, men ändå känner att man kan lita på. Vänner som ställer upp för en när allt inte är så j**la roligt.

Ursäkta för ett djupt inlägg! Hahah det var inte meningen! Vet inte varför det blev så, jag har haft en jätte bra dag, har verkligen stormtrivts med barnen, har gjort mycket men ändå ingenting, en allmänt bra dag bara!
Säkert för att jag vet att det är skola om 13 timmar..... :(

Saker jag ser fram emot:
Frukost med Madde imorron
Target med Matilda på torsdag
Träffa Johanna på torsdag
IKEA/outletten med Madde på lördag
18 nov Breaking Dawn (twilight 4) har premiär!!! Jag, Johanna, Matilda och Madde ska definitivt gå!! :D
19 nov Romeo och Julia på Boston Ballet


Jag vill resa!!!!
Jag vill till:
Florida/Miami
Texas
Amischfolket (Phialdelphia)
Canada
Chicago
Washington DC

Jag vill besöka ALLA stater här!! ALLA!

Calofornien, san fransisco, LA,
Seattle, spaceneedle
Las Vegas
Vet att jag varit på dom sista, men jag vill dit igen, men ingen högprioritet!

Jag vill ha ett träd.

På det trädet ska det växa 1000 dollars sedlar (vet ej om det finns).

Dom ska jag använda till att resa! När jag är klar här i Usa ska jag resa i Europa, sen Asien! Jag ska resa, resa över hela världen! Jag ska besöka den minsta byn i Afrikas djungel, där ska jag lära mig prata "klick"-språket.
I thailand ska jag övernatta hos en familj, och sova på golvet bredvid hunden. (Ska även bo hos mormor och morfar om jag får komma och hälsa på! :)) I Kina ska jag gå på HELA muren. I Japan ska jag lära mig äta rå fisk (kan inte stava till namnet på det). I rom ska jag äta pasta, i venedig ska jag åka gondol, i neapel ska jag dejta maffiabossens son! I barcelona ska jag gå på fotboll. I Paris ska jag äta baugette och måla tavlor. I belgien och tyskland ska jag dricka öl. I Grekland (kreta) ska jag äta slovaki med tzatsiki så folk byter riktining när jag traskar förbi. Måste hitta på något att göra i ukraina. I ryssland ska jag bygga min egna sån där stor-mindre-minst docka. Vet dock inte ifall jag vill till mellan östern.... Hoppar nog det!

Ja detta ska jag göra om jag hittar ett träd som det växer pengar på! Hoppas jag hittar ett i trädgården imorron.

"önska kostar ingenting"

God natt!

<3<3<3



Måndag 24/10-11

Hallå! :)

Idag är det måndag = skola.... men det börjar märkas att vi rör oss mot slutet! WIHO!!! Bara det att vi har ett projektarbete kvar att göra... En "undersökning" på 8-10 sidor. Och detta ska vi göra utöver läxorna?? Asså hallå... :(

Men nu pratar vi om något annat! Jag började dagen med en frukost hos Madde! Riktigt mysigt! Hon var inne i Boston igår och såg reklam för Romeo och Julia på Boston Ballet, som hon vill gå på. Vilket jag också kan tänka mig, eftersom jag aldrig sett en ballet! Och det ser ut som om det skulle passa lördagen efter att Joanna kommer hem från Indien, vilket skulle sitta utmärkt, för då behöver jag nog komma ut lite ur huset!

Rebecca var inte med på lektionen idag, för hon har Sverigebesök! Hennes mamma,bror, mormor, moster, kusin, en kompis och hennes mamma är här i typ en och en halv vecka! Trevligt värre! För henne alltså.  Ja så jag var själv på lektionen idag, men det gick bra ändå ;)

Ska nog till Madde på onsdag igen för ännu en frukost :)

Idag var det stress från skolan till ridning, och sen hem för trummor. Sen har vi spenderat hela eftermiddagen till att städa. Städa rum, städa skåp, städa källarn, städa lådor. Båda barnen var faktiskt riktigt duktiga! Quin ville gärna spara onödiga saker (vilket jag inte ALLS vet något om) så vi hade några diskussioner, men annars flöt det på! :)

Till middag blev det idag tomatsoppa med pasta. Ingen hitt hos barnen men jag tyckte det ar gott! :)

Ja ingen händelserika dag idag heller... Men nu är livet en rutin, istället för en spännande upplevelse! I Januari LOVAR jag att det ska bli spännande igen!! När skolan är slut! :D

Lena, roligt att höra att allt är bra med er! :)  Jag har faktiskt provat på yoga, men jag tror inte min kropp är gjord för att vara smidig! Men jag kanske får prova någon mer gång! Speciellt eftersom min värdmamma tränar yoga 5 gånger i veckan!

Ha det bra alla!

Puss <3<3

Update:

Var precis inne och läste min mail, där vi fått läxan tills på onsdag... Vi har alltså IMORRON på oss att göra 11 olika saker!!!?!???!?!? Asså Va?? Jag kommer börja grina! Men som tur var var det inge skrivning, det är det som tar tid. Men istället har vi 7 saker att läsa, 1 youtubeklipp, två hemsidor att titta ignom, och sen en uppföljning på texten vi skrev tills idag... Jajaj där försvann min fritid imorron också?? :(

Detta är varför det inte händer något roligt i mitt liv just nu!! :(

Söndag 23/10-11

God dagens!

Idag är det söndag igen. Det är okej om veckorna går snabbt, men kan inte tiden fördubblas då en fredagskväll kommer? Vill ju inte att helgen sak gå lika snabbt! :(

Idag kommer jag vara hemma, för i fredags när Brad och Joanna var ute, så lämnade Brad kvar sin bil på jobbet, så han använder min nu. Vilket är lite irriterande! men men...

Igår var Jag Matilda och Madde hos Johanna och tittade på film! :) Mysigt värre!!

Jag hade planer på att följa med Alex in till Boston idag, för det är något event på floden, med såna där låååånga och smala roddbåtar, ni vet sånna som college tävlar i? Jag vet inte ifall det är collegetävling nu men nått är det. Men jag hoppade det. Känner att jag vill vara hemma. Matilda och Madde skulle in till Boston och shoppa men jag hoppar det också. Tråkiga jag? Skyll på skolan :(

Jag längtar såååååååååååå MYCKET tills skolan är över! Ni förstår nog inte! Känns som om jag räknar ner i minuter!! :( Och det går ju inte snabbt!


Jag har planer på att ta en promenad till banken idag och sedan hinna med att springa lite! Jag jobbar från 6 och kom precis på nu att jag inte planerat vad vi ska äta till middag. Hmm...... Får väl bli pasta och ketchup, eller nått annat enkelt.

Ja det var allt för denna söndag! Kommer väl fylla på med mer ikväll! :)

Ha en bra söndagkväll Sverige folket! :)

<3<3


Lördag 22/10-11

Hejsan!

Idag har det varit lördag! Jag vaknad halv 11 av att klockan ringde, stängde av den för att somna om, men var då klarvaken, så jag gick upp, åt rostade mackor med marmelad och te till frukost! Smarrigt värre! :D

Sen gick jag ner och läste min läxa, men jag är ändå inte klar... :(

Efter ett tag när jag tröttnat på det tog jag en promenad till biblioteket. Det var så skönt! Jag gick dit, för att jag kom ihåg att Alexandra hade lånat film där en gång, så jag kom ut där ifrån med 3 filmer. Och ikväll ska vi till Johanna och titta på dom, kanske inte alla men någon! ;)

Så ja min lördag har inte varit händelserik, men väldigt lugn och skön! :)

Hoppas ni haft en bra lördag! :)

<3<3<3

Fredag 21/10-11

Halloj!

Idag hade jag ännu en chilldag! Så skönt att veta att man är ensam hemma på dagarna! Nu längtar jag nästan tills Joanna åker till Indien i två veckor! Eller nää vänta... Det gör jag nog inte alls! Jag kommer nog jobba ihjäl mig då :(

Jag hann även med att gå ut och springa ett varv för att sedan lägga mig på yoga mattan och leka smdig. Tror dock inte det var så jätte bra att jag gjorde det för jag mår inte toppen nu, och jag vill ju inte åka på en  långdragen förklyning -.- OJ, jag höll på att glömma! När jag var ute och sprang höll jag dels på att få en hjärtatack, en sträckning i låret och jag höll även på att kvävas av min egna tunga. Mitt i min fridfulla springtur höll jag på att kliva på en


En sån här orm!!!!! :( Asså det var tur att jag var ensam ute för annars skulle det varit pinsamt, med tanke på vilken reaktion jag fick!

Jag vet inte vad för slags orm detta är men jag slår vad om att den är giftig! Usch! Gissa om jag fick fart under fötterna! Och jag sprang sedan mitt i vägen, inte en ända gång ute i väggrenen!

Sen åkte jag till affären, idag är det ju fredag och vad är det då? (tips: svensson aktigt) Ja precis, Tacos! :D 
Efter det åkte jag direkt till skolan för att hämta upp barnen, sen åkte i hem åt lite och sedan drog vi till kusinerna och Madde! Alltid lika skönt när man inte behöver vara med barnen när man jobbar :p

Sen åkte vi hem, jag gjorde mat och nu sitter vi och myser i soffan! :) Snart är det läggdags, och jag har inte gjort ett sk*t med barnen idag, jag är nöjd! ;)

Hoppas er helg blir bra! :) Jag ska inte göra något tror jag :)

Ha det gött! <3<3<3




Torsdag 20/10-11 Chilldag!

Hallå mina kära läsare!

Idag efter att ha skjutst barnen til skolan åkte jag hem och sov, hade klockan på 9:50, så jag vaknade 11:10.... Jajaj skönt var det i alla fall och antagligen behövligt! Jag sover nog rätt så dåligt på nätterna. Hatar min säng. ALLA och då menar jag ALLA har stora sängar, förutom jag... :( Jag vill också ha en stor säng!!  
 
Efter det gick jag upp och la mig i soffan, jag har huset för mig själv idag och imorron, så det är super skönt! :D Tittade på Harry Potter sista delen part 1 ;) Den går på tv jämt nuför tiden!

Skypade lite med mamma och pappa, alltid lika roligt! 

Sen var tiden slut och det var dags att hämta barnen!   

Så här ser trädet ut på vår framsida just nu! Härliga färger! :D



kommer inte ihåg ifall det här trädet någonsin varit grönt eller ifall det varit någon annan färg, men nu ser det ut så här ;)



Idag är det torsdag, vilket betyder VAMPIRE DIARIES!!! :D Det börjar om 2 så jag hinner inte skriva klart detta just nu!


Jag överraskade mig själv ännu en gång när jag gjorde middag idag! Idag blev det panerad fisk, men potatismos och pappas äpple/gurk röra. Se upp pappa för min var SJUKT god! ;) Det blev många olika saker på bordet då jag även köpt lite gott bröd då jag först hade tänkt ha soppa till middag. och så gjorde jag en liten sallad för sakerna behövdes användas. Så som sagt det blev lite mycket men som tur var så kom Brad hem och han äter alltid upp sakerna :p

Ja det var det som hände idag, eller jag hittade även cream fraisch (stavning?) i matbutiken idag, så nu är det bara lite olw/extrella dipmix som saknas så kan jag snart ha en riktig fredagsmyskväll! ;) Jaghittade även smörgåsgurka/saltgurka/vad det nu kallas, i butiken, så nu saknar jag bara leverpastej och pappas rågsiktskakor!

Imorron är det fredag! Och duktiga jag bjöd över oss till kusinerna vilket betyder bilåkning! (= tiden går!) Så efter att vi varit och lekt hos dom ska vi bara hem och äta, sen måste det ju typ vara läggdags! :p Så det blir skönt! :)

Det var allt för idag! :) Hoppas er dag har varit bra, och att ni som åker pendeltåg bålsta-stockholm c kommer till jobbet! ;)

<3<3

Jag la upp detta il'gg igår kväll, men det verkar inte ha kommit upp, så jag provar igen! ;)


Onsdag 19/10-11 Bio!

Hallå!!

Idag har varit en rätt så okej dag, förutom att jag hade skola :( OCH jag att jag fick ännu en parkeringsböter... (denna fick jag dock själv..) Fattar inte hur jag har lyckats få två på typ två veckor när jag inte fått en ända under de tre åren jag körde i Sverige??? Irriterande :( När det är skola, kör jag till Rebecca och parkerar min bil där, för att sedan ta hennes bil in till skolan. Bara det att hon bor ju i "stan" så det är två timmars parkering på gatan... Så idag stod jag där lite för länge -.- nästa gång ska jag parkera på hennes uppfart!

Skolan var helt okej, vi var inte så många där, och när vi höll på med en uppg smög läraren ut och köpte fika till oss, snällt av henne!

Sen var det stress att åka och hämta barnen (som vanligt), direkt efter det åkte vi och köpte halloween godis :) Jag som är så effektiv var in och ut ur butiken på två röda, sen åkte vi hem. Nu har hösten hittat hit, har regnat i två dagar, och det regnar ju inte liiiite! Barnen kan ju inte riktigt åka i bilen tillsammans och idag började dom tjaffsa var på jag vänder mig och och skriker TYST! Hahah på svenska.... Jag blev så upprörd att jag glömde engelskan :p Tysta blev som iaf!

Nu ska jag springa iväg på bio!! :D So excited!! :D Vi ska se footloose!! Yeey!

Hörs imorron!

Peace out! <3<3

Tisdag 18/10-11

Hejsan!

Idag tog jag en nap efter att jag släppt av barnen i skolan, sen satte min dag igång. Jag drog till Office Depot för att köpa lite skolmaterial, sen drog jag hem... Här skulle det då stå att jag pluggade fram tills det var dags att hämta barnen... Men vet ni??
Hahah imorse så var Matilda och Johanna och åt frukost på starbucks (utan mig) så skickade jag sms och försökte var lite rolig och sa att min inbjudan måste försvunnit på posten... Sen när jag kom hem från min shoppingtur så låg det ett paket cupcakes och en lapp där det stod "Josefine hoppas du har en bra dag idag! /Matilda och Johanna.... Hur gulligt är inte det? Så jag bjöd över dom på lunch och fika! :)




Så bra gick det med den pluggningen! -.- Jag har i alla fall fått över min lyssningslogg i en av anteckningsböckerna jag köpte idag! En bra sak! Sen efter att dom åkte hem skypade jag lite med mamma och pappa. Jag är lite besviken på pappa som inte alls börjat gräva min pool :( Hmm...

Men vet ni??? Jag ska göra något så OTROLIGT coolt!! Jag ska fira nyår i NEW YORK!!! Jag Rebecca och alla våra vänner som vill med och de övriga miljoner turister! :p Men asså fattar ni?? Vi ska fira nyår i NYC!!! :D:D:D:D Fan va coolt! Jag är typ avundsjuk på mig själv! :P Jag hoppas Matilda och Johanna vill och kan följa med!

New Years Eve in Times Square  
vi behöver ju inte vara rädda för att frysa!


Btw hur långt brukar en vanlig bil köra? Min har nu kört 80000 miles på 4 år. Det är 128834 km. Det är 32000 km per år. Är det mycket? :P

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Imorgon ska jag och Rebecca åka hem till Malin och Madde för lite avskedsfrukost, innan klassen. Det ska bli så tråkigt att Malin åker hem. Kändes ändå som om vi hann få bra kontakt under de månaderna vi båda var här. Jag kommer definitivt ta kontakt med henne när jag kommer hem! :)

Ja det var det, nu ska jag försöka göra lite läxa innan jag somnar!

<3<3<3

Måndag 17/10-11 Sovmorgon och stolt!

Hej!

Ja idag var det måndag igen... Och vad är inte en sämre start på en ny vecka än att försova sig?? Jag kunde inte somna igår kväll och låg och höll på med telefonen. På nått sätt har jag stängt av larmet :( Så 7:47 vaknar jag, och jag brukar kolla på klockan för att se hur lång tid jag har kvar att sova, men jävlar vad jag flög upp!! Och hörrni jag måste säga att det var tur att jag använder mitt golv som garderob! Det var ju som värsta bradmans övningen, kliva i byxorna slänga på sig en tröja och sen bara rusha upp!
Hur som helst, allt gick bra. Förutom att Quin hade utflykt idag, och skulle packa sin lunch i slängbara material... Men jag packade ner den som vanligt i hennes lunchbox, så stackarn fick gå runt och släpa på den hela dagen :p Hon fick inte heller någon dricka till lunch, eftersom hon brukar köpa mjölk i skolan. Och jag vet inte ifall hon åt sin pasta med fingrarna, har inte frågat, vill inte veta.

Sen var det skola för mig idag igen... BLÄ! Vi har en novell som vi läser som läxa (utöver alla uppsattser) och sen disskuterar den i klassen, jag och Rebecca har lånat böckerna på biblioteket så vi skriverinte i dom. Vilket vår lärare har noterat, så vet ni?? Hon ska köpa två böcker till oss???? Så vi kan skriva anteckningar i boken.... Överambitiös lärare eller bara väldigt snäll??

Efter klassen var det bara skynda till mataffären, handla skynda hem, hann med något liknande lunch, åka till skolan, skynda till stallet, skynda hem till trummorna. Ja, stressigt är ordet!

Pappa!! Fortsätt gräv!! För vet du?? Idag gjorde jag pannbiffar, potatis, brunsås med lingonsylt till middag!! Och då tänkte jag på dig ska jag säga dig! ;)
Och jag måste säga jag är mäkta stolt över mig själv för det!! :D För än så länge har jag ju inte riktigt lyckats övertyga i matlagningen, men idag övertygade jag i alla fall mig själv! :)

Jessica och Angelika, ja det var det! :D nu är det bara baseball, basket och hockey kvar! ;) (Red sox, Cetltics and Bruins)

Ja det var allt jag hade att säga idag! Förkylningen är på bättringsvägen, fast idag har jag varit riktigt tung i huvudet, jobbigt värre! :(

Ha en bra tisdag! :)

<3<3<3

Söndag 16/10-11 FOOTBALL!!

Yoyo mina kära läsare!

Helgen har varit liiite seg. Ja men det vet ni ju, men idag!! IDAG! Idag var jag på en sak från min att-göra-i-usa-lista. Jag var på en footballgame!! HAhah det blir fel när man säger en game... Jajaj whatever...

Det var coolt! :D Arenan vi var på tar.... Åh jag önskar man kunde göra siffror stora, men i alla fall.... 67756 personer!!!! Assså det är ju typ stockholmsbefolkning! Eller ja kanske inte riktigt, men om man jämför med Råsunda... Oj jag skulle googla och se vad den tog, jag tror jag måste få en bättre uppskattnings förmåga... Trodde typ att Råsunda kunde ta 3000 pers HAHA Nää 37000 var det.... Så ja det kanske inte var en så stor stadio...

Mycket punker i detta inlägg men jag är trött! Jag tänkte låta bilder tala för mig idag. Måste bara säga att det var liiite kallt på slutet, framåt 8 tiden då solen gått ner. Och sen även att Alex hostmom jobbar på en radiostation här i Boston, och hon hade fått tag i "specialbiljetter" Ni vet med såntdär jippo innan matchen så jag och Alex kom dit till 1, och där var det massa gratis mat och dricka, fast jag som hade ätit en stor brunch innan jag åkte tog tyvärr inte nytta av det :( Men nu vet jag det om det blir en till gång! ;)

Jag ska försöka skriva över bilden så får ni läsa och sen se vad jag pratar om, eller vad tycker ni är bäst?

Man ser inte så mycket, men här är en av alla 10000 som grillade och drack öl på parkeringen innan matchen.


Våra biljetter!


Gratis matchprogram! ;) Sparade hela 5$!!


Bilden gör det inte rättvisa! Men det var såå sjukt mycket bilar!


Halva arenan






Vi hade faktiskt bra platser, även om det inte ser så ut!





Självklart fanns det en mcdonalds där!



Fullsatt arena!



Bevis på att det faktiskt var en match!




Ja kanske ska berätta det att vi såg New England Patriots (vita) VS. Dallas Cowboys (blåa)

Hoppas er helg har varit bra!! :D

<3<3<3


Lördag 15/10-11 Funderingar...

Klockan är strax efter 3:30 (15:30) här, jag är ju som sagt ensam denna helg, så idag vaknade jag, skypade lite med Carro, åkte till mallet, fixade mina ögonbryn, köpte ett nytt nagellack, ville ha något med färg, istället för bara det svarta jag har. Det blev ett mörktmörktmörkt blått :p

Sen efter att jag kommit hem från mallet har jag inte gjort så mycket. Har gjort lite läxa men är långt ifrån klar med den :( Jag har läst de tre texterna vi hade nu har jag bara en 4 sidig uppstts kvar.... Spyr på detta :(

Ikväll jobbar jag klockan 6 till läggdags, så jag ska bara göra middag, få ner dom i badet och stoppa dom i sängen. Om det blir tid över kan vi kolla på tv, så det är skönt inge press på att hitta på saker med dom. Gissa vad det blir till middag förresten?? :p Japp, tacos. Vi åt det i måndags också så vet inte hur taggade dom är på det, men skit samma dom får äta och vara tysta :p

Jag tror inte att jag har hemlängtan, eller asså jag har väl det, egentligen, fast ändå inte. Jag menar, det skulle ju vara väldigt skönt att bara vara tillbaka i Sverige, med familj och vänner, det skull ju vara enklare. Men jag vill ändå inte vara det. På nått sätt skulle jag bara vilja flyttas mellan länderna, med ett fingerknäpp. Det skulle jag vilja! För jag vill absolut inte lämna detta jag har här, men jag vill ändå komma hem och bara vara. Typ en lång weekend skulle sitta bra, eller nått. Fast nä det vill jag inte heller. Jag vill bara att året ska vara över, så jag får komma tillbaka och bara leva mitt liv. Fast ändå inte, för när detta år är över och jag kommer hem, då måste jag hitta på något att göra, jag måste plugga, jobba, flytta.... Usch jag vill inte komma tillbaka?? Jag stannar här!! Måste bara hitta en snygg, rik kille som jag kan gifta mig med och som kan betala mina flygbiljetter hem, WHENEVER I WANT!! Det skulle vara nice! :D Ja det ska jag göra!
Ehm, var ska jag börja?? Det verkar ju inte som om jag kommer komma till LA under året, så jag får leta här i Boston... Runt Harvard MÅSTE det ju finnas?? Nästa utflyktsmål: Harvard squere! Some day!


Tänk va mycket jag kan komma på att göra istället för att bara ta mig i kragen och skriva fyra sidor om
"Analysera karakterisering av Hans van den Broek, en legitim finansiär, och Chuck Ramkisson, som driver en illegal nummer racket, och skriva ett fyrsidigt dokument som förklarar hur en jämförelse av dessa två karaktärer skapar spänningar i romanen, liksom hur deras integration är en kommentar till den ekonomiska verkligheten för verksamheten i USA och världen."

Ja precis, ni kanske förstår att det inte är så j*vla kul att göra läxorna...

Nu är det två timmar kvar tills jag börjar jobba... HA! Vet ni vad som precis hände? Som en räddare i nöden loggar Malin in på skype, hoppas hon vill prata med mig! :D

Hoppas er lördag har varit bra! :D

<3<3<3


Fredag!

Hallå i stugorna!

Nu är det fredag igen! Herre.. Vad tiden går fort!

Idag har jag haft ännu en tycka-synd-om-mig-själv-dag! Väldigt mysigt, eller vad man ska säga :) Jag fick även sovmorgon! För Quin hade öppet hus i sitt klassrum så Joanna tog barnen till skolan! As nice! Så jag sov till 10, gick upp tog en behövlig dusch, och sedan satt jag och väntade på rörmokarn. Åt lite frukost/brunch/lunch, och skypade med Jonas! :D Mycket trevligt, saknar den killen! ;)

Sen efter att jag varit och handlat lite, fick jag umgås med Malin och Lena via skype. Dom åt kyckling och potatissallad till middag, vadå gott??! :o Det kändes nästan som om jag satt med dom hemma i soffan för lite fredagsmys!

Sen behövde jag åka och hämta barnen, jobbade lite, det var rätt så roligt idag, jag kände inte att jag ville springa ifrån när jag slutat, så jag hängde kvar till middagen och så. Det var mysigt :)

Ikväll har Brad sina kompisar över för en Pokerkväll, dom spelar i källaren.... så jag har 5 rätt så högljudda män utanför min dörr.... Hahah dom erbjöd mig att sova någon annan stans i natt, vi får se ifall jag kan sova ikväll :p Jag skulle flytt huset, MEN mina kära vänner har bestämt sig för att fly staden denna helg så jag är helt ENSAM! :( Rebecca drog till New York över helgen och Matilda och Johanna går på en MassBay kurs som är tre lördagar som sedan slutar med en resa någonstans så dom är just nu i Washington DC och gör staden osäker. Så ja här är jag kvar i Boston!

Mer tid till att göra läxor... Woho!! -.-

Nä men jag jobbar lite imorron kväll, och på söndag ska jag gå på en Football match! :D Ska bli skit kul!

Tack Jessica! Känns liiite bättre! :)

Välkommen tillbaka Angelika! :)

Nä pappa det är det jag menar!! Det är nog bäst om du börjar gräva innan tjälen (?) sätter sig! ;)

Malin, på nått sätt får jag inte riktigt ihop det där med glass och te, bara att det gör ont i tänderna? :p

Jag tänkte lägga upp några bilder på lite trasiga saker som jag sörjer...


Ja, ingen mer löpning med ipoden :(


Ja hörluren är tejpad... Det kommer inte ut något ljud ur den hörluren längre, och på den vänstra har jag tappat (som ni kan se) skyddet längs ner, så jag vaknar upp varje morgon med förhoppning att hörluren fortfarande sitter kvar på sladden!


Ja sorgliga tider! :(  hahah

Hoppas ni har en bra helg! :D <3<3<3


Sjukling...

Tjenare!

Idag har jag haft en tycka-synd-om-mig-själv-dag, med en tjock näsa, huvudvärk och ont i halsen så jag inte kan svälja :( När det var lunch dags hittade jag inte alls något som passade mig i smaken, och smsade johanna och matilda som skulle vara i mallet, men dom skulle precis åka hem då, så det blev ingen lunch där. Så jag hittade lite tacochips att äta på, kanske inte det bästa för en hals som gör ont, men men det var rätt så gott :)

Ja så det har verkligen inte hänt något roligt idag, när jag hade släppt av barnen åkte jag hem och sov 2 timmar, och under den tiden hade Joanna smsat mig två gånger, ett sms om att rörmokaren skulle komma klockan 11. Och ett där hon frågade om jag kunde vara hemma 12:30 då det kom folk för att stänga av vattenspridarna för vintern. Bara det att jag vaknade 11:08 så jag hade missat rörmokaren... Wohops!

Vad mer har hänt?? I maj 2012 kommer jag vara med om något jag aldrig i hela mitt hela liv varit med om... Jag kommer få en RIKTIG pool i min trädgård... Det är surt att jag bara får uppleva det i tre månader :(
Mamma, pappa, det är bara börja bygga!! ;)

Hoppas ni alla mår bra, och att ni inte har åkt på en höstförkylning! :)

<3<3<3

Update:

Hur kommer det sig att man blir sjukare när man tycker synd om sig själv? :p Och var är mamma och pappa när man behöver någon som tycker synd om en? :( Nu måste jag tycka synd om mig för tre personer, förstår ni hur ynklig jag är? Till och med mina barn tycker jag är löjlig... :p Jaja nu är jag också lite ynklig, men om ni inte förstår det så är det faktiskt synd om mig! :p



Onsdag 12/10-11

Hejsan!

Idag började dagen med en mysig brunch på ett dinner hos Rebecca, hon fick ett presentkort av sin värdfamilj som välkomstpresent så idag använde vi det. Vi kom dock fram till att "mitt" dinner var bättre!

Sen åkte vi vidare till skolan, tråkiga skolan... Varför kan inte veckorna gå fortare när det gäller skolan??

Eftersom det är onsdag idag så blev det stress till barnens skola, hem göra lite läxor och iväg på aktiviteterna.

En helt okej dag :) Bara att jag har jätte ont i halsen, och jag frös hela dagen även fast jag hade på mig jeans och tjock tjocktröja :( så det är ju mindre roligt, men jag skulle verkligen bara vilja få en rejäl omgång, orkar inte vara små dålig hela tiden :(

Jessica, Alex är en kollega :p Han är ockås au pair, och kom för några veckor sedan, eftersom vi båda är medlemar på "fin"klubben så tänkte jag att det skulle vara roligt med en träningskompis. Får dock se om vi hörs igen, kanske inte gjorde ett sånt bra intryck igår :p 
 

Idag fyller även min "bror" Ben hela 21 år!! Så nu är han vuxen och får gå på klubbar och allt här i usa, gissa om han är glad? :P

Hoppas er dag har varit bra! :) <3<3<3

Tisdag 11/10-11

Hej på er mina kära läsare! :)

Idag var jag och tränade med Alex, det var lite träning men även mycket prat! :p jag sprang lite som uppvärming men ni vet inne på gym är det ju sällan bra luft, sånär jag var klar med min uppvärming svettades jag som... Niagarafallen?? Asså det ar sjukt, och röd i ansiktet av påfrästningen och då skulle vi prata?? Hahah jaja nu har han sett min sämsta sida så om vi håller kontakten är väl det bara ett bra tecken? :p

Efter det åkte jag hem, gjorde en jätte god sallad till lunch! :) Umgicks lite med Brandon, tittade på tv, låg i sängen och slappa.

Nu är det ju så att jag bor i källaren på huset, alltså under markplan, så mitt badrum behöver hjälp att pumpa bort vattnet från toan duschen handfatet, bara det att pumpen inte riktigt gör sitt jobb. Och förra gången detta hände gick Brad och Joanna ner och pysslade lite och så var det inge mer med det och allt funkade bättre. sen så idag la toan av igen. Den spolar, men inte med något tryck... Och det var efter jag kom hem från gymmet så jag var ju svettig och ville ta en dusch. Så jag går upp och berättar det för Joanna och frågar ifall det ändå är okej att jag duschar....
Sorry jag är för trött för att skriva utförligt, men hur som helst nu när jag pratat med både Brad och Joanna om det så är det som om dom inte bryr sig? :o Seen gav även Brad mig en sak som jag skulle stoppa ner i toaletten och skruva på så skulle den få upp det som gjorde stopp om det nu var det.
1 Jag vat att detta aldrig skulle hända hemma, mamma och pappa skulle fixa det på två röda. Åka till bauhaus och införskaffa sig bättre verktyg än rörmokarna har och sedan fixa avloppen/rören.
2 Va fan... Vill dom att JAG ska fixa avloppet i mitt badrum?? Kom igen!

Jajaj så jag har gott runt och luktat illa idag... :p Inte lika roligt...

Ja eftermiddagen var som vanligt skjutsa den ena hit och den andra dit... Sen satte jag mig och åt middag, medan barnen lekte, haha kände mig lite elak som ställde frågan på ett finurligt sätt! :p men jag orkade inte göra middag till dom.

Ja det var det, hoppas er dag har varit bra! :D

<3<3<3

Måndag 10/11-12

Hihi 10-11-12

Tyckte jag var lite roligt tills jag insåg att jag inte alls lever 2012-talet...

Hahah trött tjej? Tror nästan det va?

Aja idag blev det det jobb mellan 7:20-6:15, inte okej, men man är inte tillräckligt stor för att säga ifrån.

Inte ofta jag har det, men idag har jag haft hemlängtan. Jag vaknade med en riktigt konstig känsla i kroppen. Jag visste att jag skulle jobba mycket under dagen vet inte ifall det var det, Visste att jag gick upp en timme innan jag skulle börja egentligen, bara för att skjuts Quin till ridningen. Någonting var det ju som var fel.

Dagen såg inte ljus ut tills Justin ringde sin kompis, och mamman bjöd in båda barnen på en playdate. YES! Åkte dit släppte barnen, klockan var då 12:30, jag hade tänkt att jag skulle hämta barnen vid 3-3:30. Men hon sa 4! Woho tänkte jag, åkte hem och skulle fortsätta på min läxa. Bara det att det är ju måndag idag, så då är det tvättning och handling. Så mellan att flytta tvätten från tvättmaskinen till torktummlaren, bädda om sängarna, och hänga tillbaka handdukarna, skulle jag även handla. Jaa det blev inte mycket tid över till läxorna. :(


Imorron ska jag göra något jag aldrig gjort förut! Jag ska gå till gymmet med en kille... Haha antingen kommer jag ta i så jag svimmar och spyr, eller så kommer jag smsa honom med sämsta ursäkten i sista minuten! Hahah jag tror på den sista...
Håll tummarna på att det går bra! :D

Jaa hörs imorron mina trogna läsare! :)

<3<3

Helgen

Hej igen!

Förhoppningsvis blir det inte lika långt som förra gången :p

Men i fredags då så gick vi och åt på TGI Fridays, Jag, Johanna, Matilda, Rebecca, Madde och Alex. Vi hade det super trevligt, det är dock VÄLDIG hög ljudnivå på restauranger och offentliga platser, så efter en rikitg god stek åkte vi till....

Wait for it...

Ben & Jerry's för lite efterrätt! :D Så gott, jag tog en vanlig vaniljglass med chokladsås. Vi alla hade ju ätit oss proppmätta på restaurangen men ändå så beställde alla varsin efterrätt, tror ni det var någon som åt upp den?? Nej... :p men gott var det iaf! :D

Efter det åkte jag och Rebecca hem hit, och då hade Brandon kommit hem. Men vi sa bara hej till honom sen gick vi ner på rummet, låg och pratade och sov sedan.

Vaknade runt 11 på lördagen, vi bestämde oss för att åka och till mallet,  men först lite frukost på dinnert! :D Sen drog vi till mallet, jag är STOLT och ledsen över att säga att jag inte hade med mig EN ÄNDA påse där ifrån!!
Rebecca var dock några (många) dolla fattigare! :D (skadeglad)

Sen åkte vi och hyrde film, satte oss i bilen ringde pizzerian, åkte och hämta upp pizzan, åkte hem åt lite pizza och drack kall coca cola! Gjorde fruktsallad till efterrätt. Rebecca har även pratat om banan med choklad som efterrätt. Så det gjorde hon, skar en linje mitt i bananen och tryckte ner lite chokladbitar i den, lägger den i folien och in i ugnen...
Någon som gjort detta hemma?? För jag har då aldrig hört talats om detta!! Det var inte så jätte gott heller! :p
Juste Madde kom till efterrätten, och hon tyckte också jag var konstig som inte hört talas om det!

Sen skulle vi sätta oss och äta efterrätten och titta på filmen. Jag och Rebecca kan INTE välja film... Tror inte att vi sätt klart en ända film som vi hyrt...
Eftersom familjen var borta på middag gick vi upp och kollade på stora tvn. Där gick Salt, så vi kollade på den, sen kom familjen hem och Brandon satte sig med oss. När klockan var typ 12:15 åkte Madde hem. Sen efter det gick vi ner i källarn. Tror jag och Rebecca kom i säng vid typ 2. Det är riktigt roligt att Brandon är hemma och vi tre kommer väldigt bra överrens så det är roligt! :) 

Sen idag söndag ringde klockan kl 10... Vi gjorde i ordning oss och drog in till Boston, gick ner shoppinggatan som slutar i en park. Där la vi oss på en filt, och pluggade... Ja vi pluggade faktiskt!!  

När vi tröttnat på det gick vi och tog lite kort, och sen åkte vi hem. Nu sitter jag i min säng, och väntar p åatt vi ska ha en trevlig familjemiddag :) 

Hoppas er helg har varit bra! :) 

Lite bilder från helgen! :)




This is me nowadays



Ben & Jerry's meny!





Utsikt från pluggplatsen



Ja, nu är hösten snart här.

Statyn var omringad av palmer! :p

Fina Boston! :)

Ha en bra vecka!

<3<3<3 

Fredag 7/10-11

Hallå där!!

Då var det helg igen! Skönt?? MYCKET!! Och jag jobbar inget alls denna helg så det är ännu mer skönt!

Nu är klockan snart 11.

Jag hade skrivit en planeringslapp idag,
9:30 Vakna från nap
9.40 träna
11 åka och handla
12 åka till bankomaten efter att ha handlat
12:20 betala vår p-bot.
12:40 dammsuga
13 Vara ledig fram tills barnen ska hämtas!

Men ja, nu sitter jag här... Klockan är som sagt 11 och det ända jag hunnit med är min nap... :p

Började prata med Martin på skype, stackarn har så mycket läxor... Han får dock skylla sig själv när han väljer att plugga fysik (!) i Lund....  Så det så!

Ikväll skulle jag ju ut och äta med Johanna, vi skulle gå på TGI Fridays, SMARRIGT!!
Mormor, du frågade förut hur det gick med killarna? Och jag sa att det inte finns några här, jag ändrar mitt svar, ikväll ska vi ut och äta med en dansk! ;)  Han är också en au pair, och kom för någon vecka sen.
Jag bjöd även med Matilda och Madde så vi blir ett helt gäng! :) Ska bli trevligt! Det får dock bli engelska som språk eftersom jag inte fattar ett ord danska... Hahah

Ja juste jag vet inte ifall jag sagt det, men ikväll kommer Brandon hem! :) på måndag är det nämligen columbus day, vilket betyder röd dag. Eller i alla fall för skolorna, affärer och så är öppna som vanligt. Så det är en lång helg. Inte för mig dock som jobbar 8-6 på måndag.... Hatar det! :(

Vi får se ifall jag skriver mer ikväll!

Malin, nä det är inte alls roligt, för igår var jag tvungen att välja New Moon, eller Valentine's Day... Jobbigt! :p

Anna, va roligt att du är kvar! :) Ja hoppas det är lite underhållning på dagarna! ;)

Ha en super trevlig helg! :)

<3<3<3

Torsdag 6/10-11

Hejsan!

Idag har jag bara varit, jätte skönt för det är verkligen stressigt måndag till onsdag, så idag skulle jag gå ut och springa, satte på mig kläderna och skorna, öppnade dörren och fick en chock.... Shiiit va kallt det var! typ 10 grader.. :( Så jag gick ner i källarn och la mig och krälade på golvet ett tag i ett försök att göra lite olika övningar. Sen en snabb dusch och sen åkte jag och hämtade upp Johanna och vi åkte till mallet :)

Gick runt där ett tag, numera är jag en fattig student så jag har inte råd att köpa något :( Och det är ju alltid då man hittar saker.... -.- Sen drog vi och käkade lunch, på panera, mycket gott var det!! :D

Sen åkte jag hem och la mig i sängen med datorn och tv:n på. Men efter att jag inte hittat något att göra på datorn och inget bra på tv:n gick jag upp till stora tv:n och la mig där, och där fanns det massa bra att välja på så det blev lite New Moon! Saknade dig Malin!! :(

Nu sitter jag i köket och Joanna lagar lite mat, och Brad gör en sallad, känns bra att jag inte hjälper till :p Känns ändå som att jag jobbar så mycket, så nu får dom göra lite åt mig! ;)

Ikväll är det vampire diares igen! :D Yeey! Älskar att kunna se nya avsnitt på riktig sändningstid! :D

Ha det bra!!

Puss <3<3

onsdag 5/10-11

Hejsan!!


Idag var det lektion igen... Var ändå helt okej, jag var jätte flummig och så smidig som bara jag kan vara, jag och Rebecca satt och pratade om vår bordsgranne, så fatta hon inte vem jag pratade om, så jag vifftade lite med tummen och pekade åt hans håll, var på han tittar på mig och frågar vad jag vill... Jajaj jag skratte gott iaf.

Och ni vet när man lär sig menings uppbygnad i skolan,

"Kalle spelar inte fotboll.."
"Kalle vill inte spela fotboll, för han har ont i benet"

Asså vår lärare använde så svåra ord idag så jag bara satt och fnissa... Sen gick vi även runt och en person i taget fick läsa texten.... Jag fick ett ord som började med nått ioie.... Asså VA?!?! Så då började jag skratta åt det... Nu när jag tänker efter så låter det ju som om jag var övertrött, men det tror jag inte för jag sover ändå rätt så bra på nätterna....

Sen är det som sagt onsdag idag så då var det stress och hämta barnen... Och vår lärare drog över på tiden och jag måste verkligen gå 5 över när vi slutar, så jag ställde mig upp typ 6 över när hon skulle börja gå igenom läxan, och så sa jag " I'm sorry, but I have to go and get my kids now"... Så sa Rebecca när vi lämnade klassrummet, nu tror alla där inne att du har barn... Hahah jajaj...

Sen åkte vi hem gjorde inte ett skit på hela eftermiddagen, Justins baseball började kl 4 så skjutsade dit honom, åkte hem spelade lite kort med Quin. Joanna var hemma under eftermiddagen, och 20 över 5 kliver Brad in genom dörren. Jag har aldrig någonsin varit med om att han är hemma så tidigt... men iaf, så Jag Joanna och Brad var hemma från 5:20 till 6:30 med Quin.... Jag ver ändå tvungen att jobba till 7?? Lite konstigt tycker jag allt, men men...

Efter att jag hade gjort lite "middag" ( två grillade mackor) kom Madde och hämtade upp mig och vi åkte och satte oss på starbucks. Hon är kusinernas nya au pair, har kanske sagt det förut.

När fick Jonas en parkeringsbot???? :o

Har ni hört att Steve Jobs har gått bort? Min värdpappa som är Apple-freak #1 är mycket nedstämd!
Tycker det är lite intressant att abtonbladet har redan en STOR artikel och allt om honom, men dn.se nämner det inte ens i en lite notis?

Såg även att jag inte längre pluggar på världens mest anrika skola! :( Harvard ligger nu på andra plats! :o
Ursäkta om jag använder anrik fel, vet inte vad det betyder men det lät bra när jag läste det! ;)
Nu ligger jag i sängen och ska sova, är väldigt trött även om jag inte gjort något idag! :o

Imorron ska jag umgås med Johanna och på fredag ska vi dra och äta på TGI  Fridays, LÄNGTAR!!! :D

Ha det bra!!

Love to all of you<3<3<3

Tisdag 4/10-11

Hallå!!

Idag är jag rätt så nöjd med min dag!

Jag har gjort läxorna ordentligt, jag är klar innan 11, jag var ute och sprang för första gång på... jag vill inte ens räkna ut hur länge sen det var! Jag hann med 5 skypedater! Det tycker jag är bra!

Det jag fick veta under dess skypedater var dock att mina kompisar där hemma växer upp!! Jag är väldigt glad för det men ändå med en tår i ögat, för jag vill ju vara med om det jag också!

Tova, jag är så glad för din skull! :) Du är värd detta! Och jag håller tummarna och väntar spänt på en uppdatering om imorron! ;) Ha en super skön semester i Spanien!

Angelika, ha en super skön semester i turkiet! (Eller var det kroatien? hehe)
Roligt att du orkade läsa allt i förra inlägget! Du var nog en av de få!! :p


Ingen kommenterade min parkeringsbot! Trodde iaf att jag skulle få någon kommentar på det! men men ;)

Hoppas ni får en bra onsdag! :)

<3<3<3


Utöver det...

andra mils långa inlägget vill jag bara berätta några saker jag är lite ledsen över!

1.
 IKEA säljer numera bara saker med IKEA loggan på alltså inge mer marabou choklad, inge bilar, inge bullar, inge sill aja you name it, men det som var typiskt svenskt kommer alltså inte fortsättas säljas på IKEA... :( Jag är mycket ledsen över detta! Jag vill inte skriva att jag inte kommer klara mig utan choklad, det kommer jag, tror jag... Men bara känslan att få åka dit och sen komma hem och lägga sig i soffan och titta på en film och äta lite choklad, det kommer jag sakna!

2.
Mitt Ipod armband är trasigt så jag kan numera inte springa med min ipod! :( Om jag inte stoppar den i sporttoppen, men det misstaget har jag gjort en gång förut, en varm sommardag, den ipoden fungerade inte igen efter det.

3.
Det var något mer jag tänkte på här om dagen! men nu kommer jag inte på det så är väl inte så jätte ledsen över det :p


Måste bara berätta detta också!
Jag har det sjukt bra här, har en sån underbar familj, underbara vänner och en bra LCC (det jag varit med om iaf). Men alla har inte detta! Innan man åkte med Cultural Care var allt en dans på rosor, enligt dom var det mycket sällan problem med familjer osv. När man kom till skolan var det lite annorlunda, då var det lite oftare det var problem med familjer och så. Nu senaste tiden har det varit så mycket som har varit dåligt med Cultural Care att jag känner att jag måste skriva detta.
När man hamnar i en dålig familj, det behöver ju inte vara familjen som är dålig, men ibland så klickar man ju bara inte, men då finns det något som kallas rematch, då man säger tack och hej till sin familj och hoppas att man hittar en ny familj på två veckor. Bara det att det är här Cultural Care missar några poäng. Dom sköter dessa rematch så otroligt dåligt!
Detta är en länk till en tjejs blogg, hon åkte hem i lördags pga att cultural care har skött hennes vistelse här under all kritik! http://hannaberkesi.com/?p=1042

Om ni vill så kan ni läsa det! ;)

Nu går Coyote Ugly på tv!

Så god natt hörs imorron! :)

P.s. det är väldig skönt att få skriva av sig måste jag säga! Jag kan inte sluta! d.s.


Gott och blandat 29/9-3/10

Ja okej nu ska jag skriva!

I torsdags drog jag Rebecca och hennes två kompisar på bio, vi såg Moneyball med Brad Pitt. Ingen film jag hade tänkt se och ingen film jag tänker se igen, men jag tror den passar mer äldre (mamma och pappa-ålder) istället för oss 20-åringar.
Jag var väldigt trött efter att ha jobbat 11 timmar den dagen. Barnen var lediga från skolan, och jag jobbade 8-6. Familjen var sen bjudna på judiskmiddag, klockan 7 och Joanna var ju inte hemma så vi skulle möta Brad där då. Vid 5 tiden får jag ett sms där han frågar när vi kommer va där, då sa jag 6:45 eftersom Joanna sa det, ja bra då är jag också där, kanske kommer lite sent pga trafiken, okej ska vi åka lite senare då? typ 6:30 (tar ca 20 min att åka dit) NEJ ni kanske också fastnar i trafiken, så åka 6:15. Då gjorde vi det, och stod utanför huset 6:40... vid 7 smsar jag, när kommer du fram? Jag är där om 5-10! 10 över 7 kickar jag ut barnen ur bilen (Brad var där) och åker vidare till Rebecca.
Jag hade även en liten ångest inför helgen. Varför vet jag inte, men det var väldigt jobbigt. 

Sen i fredags drog jag Johanna och Matilda på bio, vi såg What's your number, sjukt bra! Ojoj!! :D Crazy stupid love- varning på den! :) En riktigt mysig kväll :)  

Sen i lördags vaknade jag strax innan 8. Lördags mornar består av fotboll. Och ni vet dom kan ju inte ha fotboll på samma ställe utan det måste vara på varsin sida om stan... Så jag jag satt i bilen mellan 9-12 med olika barn olika stunder, missförstå mig inte, jag gillar och köra bil med barnen, men ja det är lite jobbigt på lördagar om jag är själv.
Sen efter det åkte vi hem åt lite lunch, jag försökte hitta på något bra att göra med barnen, men allt jag säger spottar dom typ på, och den försökte dom ringa runt till dieverse kompisar, men som vanligt svarade/kunde dom inte....
Så efter ett tag kom jag på att vi kunde gå på bio. JA!
Vi såg Dolphin Tale, en jätte fin film, men både läskig och väldigt sorglig vissa stunder, men det gick bra ändå. och det var mysigt och jag skämde bort dom med både popcorn och godis, men det var faktiskt lördag så jag tyckte att det var okej!

Sen åkte vi hem och åt tacos! Malin och Madeleine kom hit och åt lite med oss. Jag "bakade" även brownies till kvällsfika. Med "baka" menar jag då tillsätta ägg vatten och olja till pulvret man köpt :p Sen när det var läggdags blev det lite strul men vi satt och kollade på en film The Dilemma, med Vince Vaughn och Kevin James, den var faktiskt lite rolig! Vi drck även te till, så himlans mys! :) Jag har nog inte sagt det men för en vecka sen kom det ett kuvert adresserat till MIG :D I det låg det te! Mamma och pappa skickade hit lite te (på beställnig av mig), svenkst gott te nu när hösten börjar närma sig! Jag har ju min ENORMA NYC-kopp, den ät helt underbar att dricka te ur! :)
Det blev väldigt sent innan dom åkte hem, men det var bara trevligt att ha dom här! :) Nu åker Malin på sin resemånad, och Madeleine tar över efter henne.

Sen var det söndag, på söndagar är det baseballmatcher. Eller ja en match. Matchen började 1, killarna skulle vara där 12, vi var tvugna att åka vid 11... mitt under lunchtid. Plus att vi (jag) tog sovmorgon till 9, och när jag vaknade gjorde jag lite pannkakor till frukost, så det blev ju helt fel med lunnchen för oss! Jaja hur som helst, vid är vid baseball planen till 12, jag och Quin sätter oss i våra tältstolar.
Nu är det så att manpraktiskt taget ar kunnat gå i shorts hela september utan att frysa. Men i lördags var det 1 okt, och vädret bestämde sig för att det skulle bli höst då. Så jag sa till Quin ta med dig en tröja, ta med dig en tröja, själv satte jag på mig min skinnjacka. När vi kom hem 5 timmar senare var jag så genomfrusen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag gjorde min stora kopp te och satt och mös med den ett bra tag.
Jajaj hur som helst, jag fatta inte ett skit av matchen, jag trodde det typ var som brännboll att man fick poäng för varje person som sprang in, men så verkar det inte alls vara. För matchen slutade typ 11-2, í förlust, och vi hade haft fler än 2 spelare som sprungit in. Men efter att min Harvard klass är slut ska jag gå på Baseball, Football, Hockey och typ Cricket eller nått!! :) Spännande!

Ja det var helgen, idag var det då måndag igen... Måndag betyder lektion.... Usch för måndagar! :(
Utanför Harvard finns det vanlig gatuparkering, 2-timmars. Lektionen är på två timmar men vi brukar lägga i pengar några min innan vi börjar och sen går vi på lektionen, inga problem med det. Bara det idag när vi kom ut från lektionen sitter något på vindrutan... Min livs första bil förteälse!!  (sorry för stavning, vet inte ens ifall det är rätt ord) Vi hade fått en parkeringsbot.... :(  Jag vet inte vad en parkeringsböter är på hemma i Sverige (eftersom jag aldrig fått en) men jag tror att det är ca 800 kr, right?! Ja håll i hatten nu! Jag och Rebecca, två fattiga studenter, ska försöka få ihop hela...

25$!!!!! Alltså 175 svenska kr. Det är tungt! :( Nä skämt åsido är det ju as dumt att vi fått en parkeringsböter men skönt ändå att den bara är på 25$ och inte mer!

Ja detta var bara början på en värdelös dag! Efter detta när vi kommit hem till Rebecca och jag hoppat in i min bil för att åka direkt till affären, vägen dit och så gick bra. Men när jag kom till kassan och skulle betala.... Mitt kort blev nekat! Åh herre min skapare! Pinsamt och irriterande och allt där i mellan!! Jag fick sätta min kund vagn på "hold" för att skynda mig till skolan och hänmta upp barnen, åka direkt till stallet, åka snabbt hem för att hinna trum lektionen, för att sen åka och hämta Quin, lyckas övertala barnen att det kommer gå jätte fort i affären för jag ska bara in och hämta varorna. När ja kommer fram till servicedisken fattar dom inte vad jag menar. När dom väl gör det ringer dom kylen (där vagnen skulle stå) och lägger sedan på luren, och säger till mig, ledsen men vi kunde inte hålla vagnen så länge.
£€£€%(="&="@£€@$£&(¤&#¤/#P$@#¤)&=@£{
Jag hatar att handla med barnen, dom förstår inte riktigt det här med att det finns andra människor runt omkring oss. och går och viftar med armar och ben som några jvla nickedockor....
Jag hade inte lappen med mig heller så jag fick försöka komma ihåg vad det var som stod på den och hoppas att jag fick med mig allt.
Sen åkte vi hem klockan började närma sig 6 och jag ville bara hem och laga middag. Jag planerade chicken bitees och ris till middag, något som går snabbt och enkelt, och som båda barnen äter. Bara det att ugnen som finns i detta hus är nog den segaste i hela världen!! OMG! det tog typ en timme för den att bli varm..
Usch nu blev jag bara irriterad när jag ska skriva om det så skiter i det! Det tog lång tid att få maten klar helt enkelt. Jag skulle sluta 7 och ville verkligen vara klar då och gå ner på mitt rum men det blev inte riktigt så... men men what ever!

Om jag inte var så tött så skulle jag tagit kort på mitt "tekuvert" och parkeringsboten, men jag orkar inte nu.


Ja nu är det den 4 oktober i Sverige så får ju passa på att säga GRATTIS Mormor!! :) Hoppas du får en bra födelsedag! :D Många kramar

Måste även säga GRATTIS till Anna och Christer som blev föräldrar till lilla Thea i lördags! Hoppas storasyster Nellie är glad över tillskottet! :)


Sorry för mycket text, hoppas någon orkar läsa! ;)

Puss <3<3<3

Jag lever...

... men är alldeles för trött för att skriva något just nu. Har precis gjort klart sista läxan och klockan är 11 så det är ju läggdags för LÄNGE sen!

Har inte ätit någon middag, åt en banan nyss, hoppas jag kan somna ändå, brukar ha svårt med det när jag är hungrig... Ja onödigt vetande 531 :p

God natt!

<3<3


Fredag 30/9-11

Tjenamors!

Idag var jag iväg och brunchade med Johanna och Matilda, under brunchen bestämde vi att vi skulle gå på bio nu ikväll, vilket jag inte ångrar att jag gick med på!

What's your number var SJUKT bra! :D Åh så mycket jag skratta!! :D Vi tre har EXAKT samma filmsmak så vi sitter och skrattar åt filmen som sedan typ övergår i att skratta åt varandra för att vi skrattade åt filmen... Jaa ni förstår! :p

När denna film kommer till Sverige, gå och se!! :D


Nu är jag super trött och jag måste sova eftersom jag ska jobba över 48 timmar om 7,5 timmar!! (Joanna och Brad är i NYC)

ha det bäst, jag hör av mig på söndag!

Puss <3<3

RSS 2.0