Onsdag

Hallå!

Idag var det tillbaka till Georgio's och Chris och Brandan! Åh vad vi hade längtat! hahah :D Idag var det bootcamp på schemat, sjukt jobbigt när vi var där, dock inte så svettigt som det brukar! Vet inte ifall jag kommer ha ont imorron, peppar peppar ta i trä!

Annars var det en tidig dag i skolan, men denna underbara mamma tog båda mina barn och sa take some time off. HAA sa jag och slängde mig i bilen. Åkte förbi biblioteket på vägen till affären, boken var där! :D
Åkte och handlade lite frukt och grönt. åkte sedan hem slängde mig i soffan för att börja läsa! Hann väl typ 2 sidor innan ögonen gick i kors, och jag tog en nap :p

När barnen sen kom hem var det dags för läxor, sen så är ju brorsorna hemma så jag betyder ju inte ett smack. Fine sa jag och läste lite till.

Nu ligger jag på golvet i mitt rum. Nytvättade lakan i sängen och innan jag får lägga mig där ska jag bli ren och fräsch så tack och god natt nu ska jag göra kväll! ;)

Hörs imorron!

Först måste jag säga ett STORT GRATTIS till Mathilda på 20-års dagen! :D



Det är mycket som pågår för henne just nu! För precis just i denna sekund är hon på sin studentbal! Hon går ut på fredag (tror jag) (lite efter är hon ju) men det är okej för hon var i usa förra året ;) Så stort grattis till dig Matlhan för allt som händer just nu! :D

Domedagen?

God dagens!

Idag åkte jag och Matilda på en kaffe hos Rebecca innan vi drog vidare in till Boston. Väl där hann vi med en lätt lunch, lite ärenden och sedan hem igen. På denna tid hann jag få ett sådant skavsår så att jag inte ens kunde ha skon på hälen. Jag har sagt det förut, jag är inte den som får skavsår, men OMG... AJ! Blåsa stor som en 5-krona. Det är inte vilka skor som helst heller. Utan det är skor jag har använt dagligen sen jag köpte dom.
Nämligen mina vita skor! :( Vet inte ifall jag kommer kunna använda dom igen :/
 


När vi var klara med det var det dags att åka och hämta barnen. När man klev ut ur bilen fick man en sån där tropisk chock. Fuktigheten som var i luften var inte att skoja om. Disigt och allmänt "tjockt" väder. Hängde lite åska i luften också. Vi drog till gymnastiken och sedan baseballen, sedan hem för middag. Efter middagen drog vi till starbucks för lite häng med andra svenskor.
När vi satt där lät det helt plötsligt som om dom drog igång acn, sen sa någon. Oj nu kom regnet. Jag och Matilda, vilket regn? Ja det är stormvarning här ikväll... Den skulle komma runt 10. Där var den. När vi fattade vad det var reste vi på oss och gick. Vi hade parkerat bilen 50 meter från dörren.  På de 50 metrarna var man så blöt som att man hade ställt sig i duschen med kläderna på! Helt sjukt!
Den genomsnittliga hastigheten var ca 25 mph = 40 km/h alltså inte snabbt. Nu ligger Matilda här på maddrassen på golvet, dels för att hon inte gillar åska och dels för att jag inte vill köra henne ut till buschen där hon bor. Så imorron ringer klockan tidigt för att hinna skjutsa hem henne innan barnen ska vakna! 

Får se imorron vilka förödelser detta regn gjorde till lilla Wayland! 

God natt! <3<3<3 

Helgen

Hejsan! :)

Idag är det måndag, men det är ingen vanlig måndag här. Det är memorial day. Alltså en röd dag i kalendern. För första gången sen jag kom hit, har jag varit ledig en röd dag! :D Jag tycker dock det var helt rätt eftersom jag jobbade hela helgen!

Igår kväll drog jag och Matilda ut och åt på cheesecakefactory. Jag behövde lämna huset och sen som sagt var det ju även min 11 månaders dag! :D Så efter den mysiga middagen drog vi på poolpartyt. Hade Matildas magnum vinflaska, som försvann förvånande fort... Hahah! Kvällen var dock mycket trevlig och jätte rolig. Jag och Matilda kände 1 till person utöver hosten, och det var Alex hahah. Vi tre var det 5:e,6:e och 7:e hjulet. Hahah det var 4 andra personer där, men dom var par så det slutade med att vi tre hade vår kväll och dom hade sin kväll fast vi var på samma ställe. Kanske låter konstigt, men det var som sagt väldigt trevligt :)



Tidigare under dagen var jag med barnen på stranden. Deras kusiner kom även dit. Så vi spenderade nog ändå 2-3 timmar där, sen åkte vi hem och gick till parken. Efter det åkte vi och klippte håret på Justin. Sen när vi kom hem var Joanna och Brad hemma. WIHO sa jag och gick....

I lördags gick vi på bio, vi såg The Pirates and the misfits. Den var däl okej, fattade inte riktigt men jaja, det var ju till barnen. Vad gjorde vi mer i lördags? Det kommer jag inte ihåg, men jag fick i alla fall dagen att gå! ;)

Farmorn och farfarn drog runt 9, sen hade jag barnen fram tills söndag klockan 6. Trött Josefine!

Jag tror att det hände något i fredags också, men det har jag glömt bort!

Over all hade jag en bra helg! Sommarn är verkligen här nu! :D inte under 25 grader för en minut mellan 9 och 5 typ ;)

Hoppas er helg har varit bra!

Men herre min skapare!!! Jag höll på att glömma vad jag gjort idag! :o



Idag mina kära vänner har jag varit på en baseball match! :D



Platserna vi hade var kanske inte dom bästa, men jag ska inte klaga för jag blev medbjuden av Matildas familj! ;)


Så här set en baseball plan ut ;)



Slutresultatet blev bra! :D

(vi vann)



dom var väldigt snabba med att fixa planen efter matchen. Vi hann inte ens resa på oss innan dom var där!

Det var det som hände idag! Mycket roligt! :D

Lets go RED SOX lets go!!

Nu ska jag dra på men in black 3 med Alex, see you later! :D

Puss

11 MÅNADER!

God dagens!

Precis som rubriken säger har jag idag varit här i 11 månader! Detta firas med poolparty hos en kompis, med Matildas 1,5-liters vinflaska!

SKÅL!


Torsdag

God dagens!

Idag fick jag en liten chock, jag fick en saknar-dig-gumman/sommarpresent. Har jag världensbästa gudmor eller? :D Tack!

Dagen började som alla andra dagar denna vecka. 9:30 var vi på Giorgiofit, redo att köra. Idag var det boot camp. Ledaren heter Don, och han var typ sämst. Han var typ som en friskis och svettis ledare, fast bara fokuserad på sig själv. Man fick ingen push alls av att han gick runt och kollade så man gjorde det han sa, eller att han rättade en om man gjorde fel. Mindre roligt. Det var jobbigt, men inte roligt. (Angelika, han hade rätt storlek på kläderna!)
Körsbäret denna vecka är att jag tror att jag har benhinneinflammation :( Det gör ont vad jag än gör. Idag hoppade vi hopprep och höll på men det kunde jag inte göra. Jag saknar tigerbalsam/Liniment :(
Efter det drog jag hem duschade. Lite lunch, Matilda kom över och sen helt plötsligt var det dags att åka :(
Dock var farmor och farfar ute med min bil... Så jag fick än en gång köra monstret! Åh ni förstår inte den känslan man har när man sitter i den!!!! Man äger världen! :D


Kvällen blev kort men lång. Jag var inte klar med middagen förs typ 20:30 sen fick jag och Matilda för oss att vi skulle hitta på något annorlunda idag. Jag försökte få Ben att bjuda med oss till hans kompisar. Men han är ju kille och förstod inte mitt försök, hahha. Så vi hamnade på barnes&Nobles, en bokbutik. Sen var klockan halv 11 och det var dags att åka hem och sova.

I går natt knackade det på dörren 20 i 2... Quin hade ont i magen, och ville inte väcka farmor.... /%)"¤P&#&#(¤%="#?9.... Men farmor var vaken för hon hade suttit med henne i typ 45 min och försökt få henne att somna om. Dumma unge :( Hoppas att jag får sova hela natten i natt!

Måste berätta att imorron bitti är det Tabata som står på schemat. Vet inte alls vad det är, men om man googlar det så får man upp att det är en fett förbrännings träning, och att det räcker med 4 min. Och att de 4 min kommer vara det jobbigaste i hela ditt liv. Vi ska hålla på i en timme...... Lycka till Josefine!


God natt!!


Onsdag!

Kära mamma och pappa, om jag blinkar lite med mina söta ögon. Finns det då möjligtvis en liiiiiiten chans att det kommer in "vi-saknar-dig-gumman" slant på ett (helst mitt ;)) konto? ^^ 
Jag och Matilda var i mallet nu på kvällen och jag hittade tre saker jag skulle vilja ha.
Ett par shorts


och ett linne

och en annan basic tröja men jag orkar inte leta efter den bilden...

Hela kalaset skulle gå på typ 370kr... Just sayin'. Jag saknar er också ;) Puss


God dagens till er andra!

Idag har jag som sagt avslutat dagen i mallet. Annars har dagen varit okej, kört runt och känt att jag äger världen i den stora feta bilen. Hade helt okej snälla barn. Ena stannade i skolan en och en halv timme extra då hon ska vara med i talangshow nästa vecka. Den andra fick med sig en kompis hem, så med andra ord var inte min jobbdag så belastande. Jag fick laga lite middag, sen drog jag.
Dagen började med boot camp och det finns så många fula ord jag skulle vilja använda och jag måste säga att det är helt underbart att vara utländsk på dessa pass. Det är ingen som förstår en när man ligger där på golvet, drypande av svett och svär åt Chris, haha underbart! ;) Imorron är det en blandning av kickboxning och boot camp. Måste ju även säga att vi har sjukt ont mest överallt men vi har gett oss fan på att gå hela denna vecka så det finns ingen ursäkt! Men lätt att jag kommer köpa ett medlemskap där! :)

Malin, det går så där... Jag ska läsa den tredje boken. men den finns inte på biblioteket och jag pallar inte köpa den. Så jagfår vänta ett tag till! -.-

God natt!!

Tisdag

Idag när jag vaknade och skulle sätta på mig byxorna hade jag svårgheter med att dra upp dom. Värken jag har går inte att beskriva i ord. Det är mer #U&%"¤&=#¤&?)%&/)=!"#¤%!"`¤()&¤#?=...... Ajajajajaj. Men inte gnällde vi för det, imorrse var vi där igen 9:30 redo att köra.Dock hann vi till "Intersport" för att köpa ett par halvboxningshandskar. Snor bilden från Matilda. 


 
Passet vi körde idag var inte alls lika roligt som igår, kanske för att det inte var samma snyggo som var ledaren?? Jag tror dock att det är den snygga som kör imorron så då är det ju bara att bita ihop! ;) Chris heter han om ni undrar ;) Den andra snygga heter Brandan :)  
Han (chris) kommenterade dock igår att min och Matildas teknink var SÅÅÅÅÅ bra! :D Stolta tjejer gick där ifrån, hahah.

Annars idag....  Jag bokstavligt talat sparkade ut de äldre så jag fick ta den STORA bilen och köra runt i. Hihihi inget mig emot. Imorron kommer jag få ha den hela dagen också! I LOVE IT!
Justins baseballgame blev inställt för att det regnat så mycket idag. Så då sa jag att vi skulle ha Harry Potter filmkväll och beställa pizza till middag. Sagt och gjort. Han har länge velat se Harry filmerna. Men jag har fått honom att läsa böckerna innan han ser filmerna, så han förstår lite mer. Ocn nu när han läst ut ettan var det ju dags för den första filmen! :) Mysigt värre!
Quin satt uppe och ritade med farmorn.

Ja det var ändå en bra dag idag! Imorron får vi se ifall Matilda behöver hjälpa mig med byxorna, man brukar ju säga att andra dagen är värst..... :/


Anna du får tjata lite på pappa, jag jobbar på saken men han kan behöva lite push från annat håll också! ;) Nej tyvärr inge sverigebesök! Jag får inte lämna landet efter den 27juni fram tills någon gång i december! Så jag kommer hem lagom till jul i år igen ;)
God natt!!


Update 23:50
Varför blir det ALDRIG som man tänkt sig?? Idag när klockan var 4 låg jag och sov på ett bord på Quins gymnastik. Jag var då redo att bädda ner mig för kvällen. Men tiden gick och helt plötsligt var den halv 9 innan jag var nere på mitt rum. Då tog jag en behövlig dusch och sen var jag helt redo för John Blund. Men inte kom han? Nu är klockan midnatt, (kanske inte så sent men ändå senare än jag vill) och jag har stoppat pappiljotter i håret, tagit ur dom igen. Målat naglarn. Skrivit i min dagbok. Packat barnen snacks i huvudet typ 15 gånger. Gjort lite andra planer för imorron... Palla liksom? Nej -.-

Imorron ska vi dra till gymmet runt 9 som vanligt. Sen (sorry Matilda) ska jag ha en vara med Josefine dag! Bara göra ingenting med mig själv :) Det ska bli trevligt!

Ett nytt försök till godnatt då! :)

puss

Måndag

Idag var det första dagen på prova-på-veckan på kickboxningsstället vi var på förra veckan! Jag har ont redan nu... Imorron är det bara på det igen! Vi ska mjölka varenda 9:30 pass dom har! :D

Jag hade en rätt så nice dag, farmorn vek all tvätt idag så jag behövde bara bädda sängarna, jag glömde dock Justins... Men hör och häpna, det fixade ingen mindre än Ben??? Say what liksom? ;)

På kvällen drog jag och Matilda på bio, vi såg What to expect when your expecting, den var inte så jätte bra! lite rolig ibland men det var det.

Annars känner jag mig allmänt skör. Som om att jag skulle behöva en anledning att få gråta ut lite och sedan komma på benen igen. Känns som att om någon skulle bara peta på mig skulle jag brista ut i stor böl. Men men, är väl bara trött så nu ska jag stänga ner för kvällen!

God natt <3<3

Helgen!

Hejsan!!

I helgen har solen varit och häslat på! Så NICE! :D I lördags var det ju som sagt Joannas graduation. Och ja, Malthan det är mamman! Hon har gått i skolan och pluggat tills sig en Business degree ;)

I fredgas var det Matildas värdtjejs födelsedagskalas. Det var på något som heter RollerKingdom. Det är ett rullskridskoställe. Helt okej rokligt! Jag och Matilda var ju tvugna att prova på just rullskridskor. Inlines som man också kunde välja, kan vi ju båda åka!



Quin valde inlines!


Joanna och små barnen



Joanna med barnen som är hemma just nu. Brandon är i Israel på någon judisk kunskaps resa.



Joanna med sin mamma


Lördagkvällen spenderade jag på stranden med Matilda, hon har länge pratat om att se solnedgången där så igår fick hon se den!




Efter det drog vi hem till henne och kollade på lite film. Sen var det god natt.

Idag söndag har vi haft en dag på stranden! OCH VET NI???? JAG TOG ETT DOPP! Det var typ 8 grader (kändes det som, i alla fall)!! Hahah
Alex kom och hämtade mig strax innan 1 så vi var lite sena till solen, men bränd är jag i alla fall ;)

På stranden kom vi på att vi skulle fixa en liten middag hos Matilda så vi drog till affären, köpte pommes, grekisk yoghurt och vattenmelon. Åkte hem till mig för att jag skulle hjälpa farmorn med middag till barnen. Det slutade med att vi stannade här! Ben hjälpte oss att tända grillen och det hela slutade med en jätte middag och vi hade verkligen jätte trevligt! :) Farmorn och farfarn är jätte trevliga! 

Jag vet den är lite suddig, men det får ni leva med! Det är från vänster: Rebecca, farmor Sylvia, farfar Len, Matilda, Quin, Ben och Alex!

 

Hahah ingen kanske visar sin bästa sida i bilden heller!! :p

När vi åt lite efterrätt började Quin skratta för sig själv. Hon hade tappat sin tand! Just nu trillar det ut tänder ur hennes mun!



Oj haha den kanske var lite nära!

Det var min helg det! :D Men jag får ju inte glömma vad jag gjorde i fredags förmiddag!





Äppelpaj, hallonscones, kaffe, te, citronvatten, färskt frukt, OCH.... VANILJSÅS! :D
Åh så gott och mysigt det var! :)

Hoppas ni haft en härlig helg och att ni haft fint väder!

Tack och god natt!!


Graduation!!

Idag tar Joanna examen med sin business degree!

Klockan 12 är det brunch, klockan 2:30 är det i skolan och senare ikväll är det middag. Dock har jag inte skaffat någon present :/ Dåligt, jag ska dock åka och köpa en blomma, men det är ju kanske inte tillräckligt när man tar examen. Jag fick dock veta idag klockan 9 att jag var bjuden, då efter att jag frågat ifall jag fick komma. Hahha...

Nu ska jag dra och duscha och fixa till mig inför dagen! :D

Hoppas ni har en bra och härlig långhelg! :) 

<3<3<3<3 

Torsdag 17/4-12

Halloj!

Idag har jag inte gjort mycket, hann skypa med Angelika, springa i det fina vädret, sova, gå till skolan och hämta barnen, stanna i lekparken, gå hem från skolan, städa ut garaget, göra läxor, äta, träningar, äta igen. Sen var dagen typ slut.

Quin hade ett seriöst samtal med mig idag. "Jag gillar dig inte, jag skulle föredra om du åker hem snart" En timme senare när jag stoppar ner henne i sängen. "Kan du stanna här, jag vill att du sitter här med mig." "Då sa jag, tror du att jag vill det?" "Ehm, ja eller varför inte?" "Du sa för en timme sen att du inte gillar mig att du vill att jag åker hem. Tror du då att jag vill sitta med dig här?" "Men Josefine, det sa jag inte!" "Nähä, vad menade du då? Ehm.... Ehm.."

Skit unge.....

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas att jag somnar snabbt!


Så här ser poolen och trädgården ut! En byggarbetsplats... Det är ju verkligen dock en pool som är där, det saknas bara lite vatten i den! :D Så snart så!




Tack farmor och farfar för er kommentar! :D

God natt!!

Onsdag 16/5-12

God dagens!

Överraskningen jag hade kanske inte var så som jag tänkte mig. Hahah... Den skulle i alla fall vara att jag skulle vara "med" på Jonas 18-års middag hemma i Stockholm. Men det gick väl så där. Lite tekniska ljudproblem slutade med att jag blev lämnad mitt i buffén. Nej men det var jätte roligt från mitt håll. Att få höras allas röster igen även om jag inte såg var den kom ifrån hörde man ju vem det var, typ som att jag skulle stått i köket och blundat. Men som sagt ingen hörde vad jag sa så det var väl mindre lyckat...

Andra saken jag mååååååste berätta idag börjar så här,

"Josefine, are you sick or something?"
"ehm, no" lite smått irriterad över att någon pratar med mig när jag sover.
"well, its already 8...."
"SHIT!!!" Rusar upp ur sängen får av mig pyjamasen upp fixar frukost, sen deras snack och sen helt plötsligt var vi klara. Det som brukar ta oss 40-45 min tog oss idag bara18min. Hahah gäller att vara effektiv! Det som hjälpte dock var ju att båda barnen var vakna, det skulle blivit lite jobbigt om jag behövde väcka Quin.

Och en tredje sak, idag är det ingen vanlig dag för idag är det Pixies (hunden) födelsedag hura hura hura!! Idag var det även dags för den månliga (är det ett ord?) klippningen, och när hon kom tillbaka hade hon rosetter i öronen. Hur söt som helst!






Kvällen avslutade vi (jag och Matilda) på starbucks med Alex :)


Tisdag 15/5-12

Ja då var det redan onsdag imorgon, det låter som att veckan går fort. Fast om man tänker åt andra hållet att det BARA är tisdag idag så känns det som evigheter tills det blir helg.
Ser dock inte fram emot helgen. På fredag kommer barnens farmor och farfar, dom ska bo här i en hel vecka. För Brad och Joanna åker till Madrid på söndag och är borta tills nästa söndag. Det kravet jag hade för att denna resa skulle bli verklig, det var att jag INTE skulle behöva jobba en enda natt. Så farmor och farfar kommer till undersättning, får se vad jag tycker om det i mitten på nästa vecka! haha...

Idag hade vi lcc möte, ni vet det där mötet jag måste gå på en gång i månaden. Idag var det kickboxnig, och det var helt UNDERBART!!! Och så SJUKT JOBBIGT! men framför allt så roligt!!! :D Och bara för att jävlas hade ju vår lcc fixat den snyggaste killen som tränare, och inte fan kunde man slappa då, man ville ju visa sin bästa sida! haha vi var väl 20 tjejer i detta rum, och han har nog aldrig sett en grupp jobba så hårt som vi gjorde idag! Hahah

Nu ligger jag i sängen nyduschad och klar, redo att sova. Tog dock en nap under dagen så får se när hjärnkontoret lägger ner arbetet!

God natt kära läsare! Imorgon har jag en överraskning, fast det är inget ni kommer bli glada/roade av.


Någon snäll själ??

Sitter hos Matilda, hon plattar håret på sin lilltjej, och jag snodde datorn. Hittade en blogg och klickade in på den. Då kommer denna bild upp.... Jag dregglar så mycket så jag måste hämta en handduk snart!

Jag vet att det är EXAKT en månad kvar tills min kära familj kommer hit, men herre min skapare vad jag skulle vilja ha den här skålen i knät just nu! :(

Jag ♥ surt godis!


Kanada levererar! Forts...

Mamma jag sa ju att jag inte var klar! Du måste ha tålamod!

Jag hann ju bara till vår fredagskväll, så nu börjar jag vi lördag morgon då. Eftersom vi hade en sjukt bra fredagskväll hade vi ju en mindre bra morgon. Men det var bara att bita ihop, och gå ut i det fina underbara vädret! Solen sken, himlen var blå och det var väl 23 grader eller nått :) Riktigt härligt!

Det här kommer låta konstigt men det är så det är. Jag vet att jag har betalat resan, men eftersom vi fick biljetterna i handen utan att dra kortet just då kändes det ju inte som om man betalat. I alla fall, om jag hade betalat biljetten till "journey behind the falls" hade jag varit riktigt besviken. Jag/vi trodde att man verkligen skulle få gå bakom fallet men så var det inte alls. Det fanns en liten balkong bredvid fallet och sen fanns det två "fönster" så man kunde se vattnet "bakifrån" eller vad man ska kalla det. Det var riktigt tråkigt! Däremot var båt trippen rikitgt COOL! :D Fast man såg inte så mycket hahah.... Vi hade med oss en engångs kamera med oss, så dom bilderna kommer lite senare när dom är framkallade!

Jag orkar inte fixa till bilderna så nu kommer dom i den ordning det hände!

Ibland är det bra att vara liten, typ när man ska sova på en buss. Vi andra fick sitta rakt i ryggen och 90grader i knäna. Det var ju lagom roligt i 10 timmar....


Tre taggade tjejer!



Första synen på fallen! :D Detta är den amerikanska sidan.


Jag är i Kanada!




I Kanda finns det inte bussar... Det finns people movers.





















Ja det var min helg det! :D Ja vi gick ju ut på lördagskvällen också, så klart! ;)  

Kanada levererar!

Hejsan!!

Har nyss klivit in genom dörren här hemma, 10 timmar i en buss och ja har ALDRIG varit så uttråkad.... Somnade gjorde jag innan bussen lämnade parkeringen, nä men nästan, 1 min efter gränskontrollen sov jag i alla fall! Sov sedan till lunch, och där efter gav jag mig f*n på att hålla mig vaken så jag kan sova ikväll!

Helgen har varit så jävla rolig! I fredags lämande ju bussen Boston vid 9 på morgonen. Vi var framme vid 7. Då gick vi och bytte om och gav oss sedan ut på jakt efter ett systembolag. När vi väl hittat det spenderade vi alldeles för mycket pengar och gick sedan riktigt nöjda där ifrån. Vi hamnade på Hard Rock Café för lite middag, och även där utnytjade vi Kanada till fullo. Vi slog till på en drink! :D



Efter det dorg vi tillbaka till hotellrummet och fixade till oss. Sedan drog vi ut, och gjorde stan osäker. Jag har aldrig varit den som dansat när jag varit ute, men oj vad vi dansade! :D Det var såååå roligt! :D 

Kanada har dock en lag att det inte får säljas alkohol efter klockan 2, vilket gjorde att klubben stängde då. Just när vi fick veta det var ju det väldigt upprörande, men så här i efterhand var ju det VäLDIGT skönt!!! Hahah

Nu är klockan halv 12 och jag ska fösöka sova så jag orkar med denna vecka! Jag fortsätter imorron!


Hoppas ni haft en bra helg! :D

To be continued.....

Good Bye Boston, Hello Canada!

Ja nu är det inte  långt kvar, sitter på bussen på väg mot den kanadensiska gränsen! Vi tog den tidiga bussen som lämnade Newton klockan 9, så vi har lite mer tid i kanada. I kanada är den lagliga åldersgränsen för sprit 18 (eller 19), hur som hels så är vi good to go! :D Så i kväll blir det middag med ett glas vin och sedan ut och dansa vilt ;)

Imorron blir det att se fallen framsida och baksida, hahah dom har så att man kan komma in mellan bergetoch vattnet och där ska vi vara ;) Jag vet inte hur bra det är att ta med kameran, men den kommer ju vara med, men kanske inte blir så många bilder!

Hoppas ni har en bra helg, det kommer jag ha! :D

Puss <3<3<3

onsdag 9/5-12

Halloj!

Vad har jag att berätta idag? Blev lite rädd på eftermiddagen. Det står i kalendern att Havord ska komma och hälsa på, men inte vilken tid han skulle komma. När Joanna har pratat om honom låter det som att dom ses minst en gång per år. Så när dörrklockan ringde idag klockan 5 blev jag förvånad, den ringde inte bara heller en gång utan 15 innan jag hann öppna. Så står det en man i typ hawaiiskjorta och liksom allmänt luffig ut. På bredaste engelskan säger han, Hi I'm Havord. Jaha ja välkommen in säger jag. Går till Quin och säger Havord är här. Vem? mammas kompis,du vet... Hon går ut i hallen kommer tillbaka, ehm jag har aldrig sett den mannen förut?? Paniken uppstår, vem är mannen jag just släppt in i huset? :o Joanna är inte hemma så det är liksom ingen som vet hur han ska se ut? Efter typ en timmer kommer Joanna hem och jovisst känner hon igen honom, först då kunde jag slappna av. Hahah jag älskar att jag får veta sånna "viktiga" saker i förväg, typ att han kan komma när hon inte är hemma???

Annars då? Somnade under dagen, vaknade upp hann med en snabb lunch för att sedan gå till skolan och hämta barnen. Ja jag gick faktiskt. Det regnade men jag hade bestämt mig för att gå så då gick jag... Barnen var väl lagom glada men jag hade gummistövlar på! :D Annars har det inte hänt något spännande, vi hann med en sväng på gymmet direkt efter dropp-off, och nu på kvällen drog jag och Matilda till Target och bara gick runt. Trevligt värre!

Nu ska jag borsta tänderna och sova!

Malin, jag tycker inte alls att böckerna är sååååå bra, men som sagt som den första sluta var man ju tvungen att läsa den andra. Är väl halvvägs igenom den andra nu...

Pappa, det är bara börja planera din packning, typ inget alltså ;)

Angelika, (jag kommer aldrig kalla dig angie! Gör du det själv nu? :p) Hoppas allt var bra i egypten! :D Och visst är mitt livintressant?? -.-


Tack och hej!! <3<3

Tisdag 8/4-12

God dagens!

Jag har 3 saker att berätta idag!

Börjar med att jag och Matilda hade en riktig soffdag idag. Vi tog en promenad till biblioteket. Det var det enda vi gjorde utöver att ligga i soffan och kolla på tv. Hahah riktigt mysigt :)

2 Jag har shoppat idag, mamma och pappa, detta är sånt ni kan räkna med att ta hem i juni! ;) Jag har handlat en bok, där jag kan stoppa in alla mina 25-centare jag har samlat på ett tag! Alla stater här i USA har ett eget mynt i form av 25 cent och det har varit ett litet projekt ett tag :) Jag saknar fortfarande typ 3 stater, och några övriga mynt.



Den första som pratade om detta var Rebecca tror jag, alltså redan i sommras. Hon ville köpa en karta dr hon kan markera ut vilka platser hon besökt. Och nu när det kommer upp på tal gör ALLA så så då var ju jag också tvungen att köpa karta, eller i mitt fall kartor. Jag köpte en världskarta och en usakarta



Upponer och bakofram och suddig, men jag var alldeles för lat för att kliva upp ur sängen och gå fram till kartorna... Hahah så där har ni mina senaste inköp! :D som sagt, mamma pappa, detta ska med er hem ;)

Den tredje saken då, ikväll var vi på en så kallad "svenskträff" på starbucks. Vi kallar det även för tisdagsgruppen :) Idag var vi väl 12 pers som satte oss på golvet i bokbutiken vägg i vägg med Starbucks, där satt vi och skratta tills stängningsdags.

Ja det var det som hände idag! Inget har gått sönder och inget larm har gått. Så idag kanske man kan säga att solen lös! Ironiskt nog spöregnade det ute mest hela dagen!


Pappa, vart får du allt ifårn? hahah

Malin, hur går det med Hunger Games? slutet på första var värdelöst, så nu MÅSTE jag läsa andra också.... -.- jobbigt :p

Ha det bra allihopa! <3<3

Måndag 7/5-12

Efter regn kommer sol.... Inte i mitt fall. Idag satte jag igång brandlarmet. Asså jag blir bara så trött på mig själv -.- Dom ringde från larmcentralen och frågade efter koden. Inte fan vet jag vad vi har för kod på brandlarmet. Fattade inte något av larmdosan som jag trodde var urfunktion, kan jag ju säga att den inte var! Hörde inte ett ord av vad Brad sa när jag ringde och frågade om hur jag skulle stänga av det. Lyckades till slut. Jag var i sån chock att jag ville gråta. Andra gången på två dagar. Skrek på Quin som skrek tillbaka och behandlade mig sedan med tystnad resten av kvällen. Känner att jag lyckas riktigt bra nu... Som sagt trött på mig själv, kan ju inget annat än att längta till Joanna och Brad åker iväg en vecka till Spanien och jag inte kan ringa dom så där på stutts..... Vad vet farmor Sylvia och farfar Dan(?) om brandlarmskoden liksom???

Nu ska jag kolla till barnen en sista gång sen ska jag stänga ner hjärnkontoret, även om det verkar som att personalen gått på semester.

God natt!

söndag 6/5-12

Halloj!

Idag har det varit spa-party. Det var ansiktsmask, manikyr och pedikyr. Läsk och cupcakes. Jätte roligt att för en 8-åring. Det där fanns inte på världskartan när jag fyllde 8. Då var fortfarande pip-leken kalasets höjdpunkt!

Eftermiddagen var inte den bästa jag haft. Vad jag än gjorde blev det fel. Jag förstörde en tallrik när jag tömde diskmaskinen. Jag höll på att tappa ut mitt nyfylld vattenglas osv. Jag satte mig även på familjens glasbord som dom har som utomhus bord på altanen. Eller jag fick en madrass över mig vilket fick mig att sätta mig på bordet så det välte så att det EXPLODERADE. Tusen miljoner biljoner små glasbitar i hela källaren. Så nu måste dom köpa ett nytt bord innan sommaren. Känns ju toppen bra. 

Nu ska jag titta på tv och hoppas att jag somnar snart! God natt!          


GRATTIS JONAS!!! :D

STORT GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN JONAS!!!!



Herre min skapar, 18??? :/

Hoppas du får en mycket bra dag idag! Och att du inte får men för livet av min hemska sång! ♥

Saknar dig!

♥♥♥♥


Torsdag 3/4-12

Hallå!!

Kommer ni ihåg hur Justin fick fira sin födelsedag? När föräldrarna gick ut på middag och jag och Rebecca köpte tårta, ljus och sjöng för honom? Imorron fyller Quin år. Brad är dock inte hemma imorron kväll, så dom var ju tvungen att fixa det. Så idag har vi firat hennes födelsedag. Med ballonger, MASSOR med presenter, mat hon gillar, cupcakes med ljus osv....  Ibland förstår jag inte riktigt hur man tänker och värderar? Å andra sidan har jag inte sagt något om det och då kanske man inte tänker på det??

Annars då? Vi var på gymmet idag, tränade och simmade som tokar! Åkte sedan hem för att äta lunch. Fast jag fick åka hem och vända då jag lämnade kvar min telefon i omklädningsrummet... Trött på mig själv? JA -.-

Kunde inte läsa 300 sidor i natt, så jag gjorde en fuling idag. Jag åkte och lämnade tillbaka boken typ vid 5, sen när jag var klar i affären typ vid halv 6 åkte jag och hämtade upp den igen så nu har jag 7 dagar till att läsa den på! yeey! :)

Det var min händelserika dag... Hahhah ironi på hög nivå!

Hoppas ni haft det bra!

JO!! En sak till!! Jag sa väl det här om dagen att jag köpt nya skor?



Jag förstår inte alls varför Matilda och Rebecca klagade så mycket?? :(



vita skor! Dom har hållit sig vita tills igår... Då Justins Lacrosse träning var på en byggarbetsplats med lera och vatten... :(

Idag fick jag post i brevlådan!! :D



Tack mamma och pappa! :)

Onsdag 2/5-12

Hej!!

Här kommer ett express inlägg! Jag har nämligen lånat the Hunger Games på biblo. Bara det att den är så populär så man får bara ha den i 7 dagar, jag lånade den i torsdags kväll och sen åkte jag ju bort. Så jag började läsa den igår, och jag har nu 300 sidor kvar tills imorron! Hahah så jag har INTE tid med detta!! ;)

Annars då? Dagarna rullar på som vanligt! Inget spännande som händer här inte.... Får se hur trött jag är imorron men planen är att vi alla ska träffas på Rebeccas gym i morgon bitti och köra lite :) Sen har jag inga fler planer, eller jo måste fixa en present till Quin som fyller år på fredag!

Nu måste jag kila! Lovar att skriva mer någon annnan dag! :)

Puss och hej!

Tisdag 1/5-12

Hej!

Ohändelserik dag idag! Var på gymmet, åt en riktigt god lunch hos Matilda.

Hann med att tvätta mina lakan, ta en nap på 20 min. Sen gick jag runt i cirklar för att städarna var här, och jag ville inte vara ivägen.

På kvällen åkte vi till mallet en snabbis.

Onödigtvetand. Efter mycket tjat från Matilda har jag nu köpt både en ny tröja och nya skor. Jag fick egentligen inte använda mina nike sneakers som spruckit i lädret/skinnet, dom är inte heller så vita längre! Så nu har jag köpt nya! :D Sen har jag en svart peak tröja med mig, men den är inte heller så hel längre så nu har jag köpte en ersättare till den också! Bilde kommer snarast! :)

Hoppas ni haft en bra dag och en skön långhelg! <3<3

Måndag 30/4-12

Hej alla glada!

Jag har två saker jag måste berätta. 1, Igår efter att jag stängt av datorn vid 10 i 8, tog jag upp min bok hann läsa ca två rader innan jag insåg att detta inte skulle funka, så la ifrån mig boken, and the next thing I know är det dags att vakna :( 

2, Jag har ont mest överallt och är nog lite i chock tillstånd, men igår gjorde jag något som jag velat prova så länge som jag kan minnas! Jag var på en självförsvarskurs! Riktigt roligt, inte så intressant eller så men antar att det är bra att veta det som dom lärde oss! Jag fick även gå upp i mitten av dessa 50 pers (lilla jag liksom? Jag som inte ens vill stå upp i klassrummet) och sparka, skrika och slåss för mitt liv mot denna skummgummiskyddad kille.  Det var det bästa på hela kvällen! hahah jag var uppe i typ 30 sekunder, och efter det var jag helt SLUT! Det var så sjukt jobbigt! Allt jag kan säga är att jag önskar/hoppas att jag har mycket adrenalin i kroppen den dagen detta skulle hända. För även om jag är okej tränad skulle jag inte orka stå i mot så länge!

Det var det jag skulle  börja med att säga! :)

Idag då. Idag var det valborg i Sverige. Nej jag har inte missat det. Vad skulle jag göra utan facebook? Troligtvis leva ett bra liv utan avundsjuka... Hahha nä men hoppas alla hade en bra dag och kväll! Vill inte höra att någon åkt till Mariapol! Ni hade ju i alla fall tur med vädret ;)

Själv har jag spenderat större delen av dagen i soffan. Med Matilda och Rebecca. Ingen hade rikitg kraft till att hålla ögonen öppna, men vi kämpade tappert! ;)

Nu ska jag sova!

God natt allt kärt folk! :)

RSS 2.0