...

Hejsan!

I fredags firade jag 10 månader här i usa.... Bara 8 to go now.... I fredags drog ju även jag och Rebecca till Philadelphia. Riktigt roligt att säga att man varit där och så, men va fan va det för fel på staden??? Det fanns höghus, vilket betyder stad i detta land. Men det kändes aldrig att man var i en stadkärna. Det fanns inga butiker, mest banker och andra kontor. Vi gick och tittade på libertybell, vi gick och lyssnade på historian om independence hall osv. Vi åkte till och med en sån där röd turistbuss!!! När vi var klara med allt sånt, var klockan typ 2 och vi hade 4 timmar tills bussen gick.

Måste ju även berätta att jag för första gången i mitt liv sovit på en offentlig plats (bortsett från buss och flyg) När vi kom in med bussen till Philli så var klockan 5:45. Vad ska man göra i en stad då? INGET är ju öppet? Så vi gick in på tågstationen och sov på bänkarna där! Det slåg hål på typ en och en halv timme. Efter det gick vi in till staden, hittade ett starbucks som var öppet efter en timme där gick vi till turistinfon och dagen fortsatte!

Då hade vi alltså sovit så gott det går på en bussresa på 6 timmar. Så gott det går på en bänk i 1.5 timmar. Sen kom bussen till New York. Hann med att sova 2 timmar (så gott det går) på den bussen och sen var vi i full gång!
Kom till New York, åkte till Rebeccas kompis fixade oss och drog sedan ut på klubben. Var på den första klubben till 3, då skulle vi vidare, men nästa klubb föll inte mig i smaken, speciellt inte när man inte fick tänka på att man var trött, så spelde dom typ bara lugna låtar... Jobbigt värre. När den klubben stängde drog vi till ett pizzahak.
JUSTE! på väg till den andra klubben sa vi hej till Will.I.am från Black Eyed Peas! De ni! ;)

På det där pizzahaket satt vi på ett tag tills vi tog en taxi till stora bussterminalen, satte på oss byxor i stället för strumpbyxor. Borstade tänder och hår. Satte oss på en bänk där. Tills det kom en äcklig tant och satte sig på mig. Då ställde jag mig upp. Sen klockan 6 gick vi och letade upp vart ifrån bussen gick. Stod ute och frös en längre tid.
Till slut kom bussen, och innan vi satte oss till rätta i sätena sov vi! :)

Det var en rikitg bra helg, Philadelphia är inget jag tänker åka till igen. New York City är något jag tänker besöka igen nästa helg om det är möjligt! :D

Nu ska jag sova. Försöka ta igen de timmarna jag förlorat!

God natt kära vänner!!!

Bilder kommer senare!

Torsdag 26/4-12

Farmor och farfar, det är precis så man kommenterar! :) Hann dock skicka iväg ett mail där det står hur man gör!

Tack Lena för ditt mail! Värmer alltid i hjärtat :)


God dagens alla kära läsare!

Grattis till Micke som tog körkort igår (eller i onsdags)!!!!! Första försöket, mycket bra! (om jag får skryta lite så kanske det är något som går i släkten! ;)) Nu är väl Jonas nästa, eller hur går det för Martin förresten, har han körkort?

Idag har jag skypat med Malin, så länge sen jag gjorde det så det var skönt att få känna sig lite helare igen! :)

Annars hann jag med en sväng till mallet, träffa Rebecca och Matilda, och handla lite extra inför helgen.

Helgen.... Vart ska jag börja? Jag börjar med ett ÅH HERRE GUD..... Jag kommer vara sååååå arg, glad, ledsen, sur, lycklig och trött på söndag, bara så ni vet! ;)

Fredag bussen går 23:20 från Boston. Bussen anländer 5:50. Vi drar till starbucks hinkar i oss kaffe och dagen börjar!

Lördag 18:20 bussen lämnar Philadelphia och styr mot New York City.... 20:30 bussen anländer. Vi åker hem till Rebeccas kompis fixar till oss.... Drar sedan ut på klubben. Efter det går vi till en Macdonalds, sitter där tills vår buss åker till Boston 6:40. Härlig helg eller hur? Mycket sömn, ja visst!

Denna helg är jag ung och dum bara så ni vet! Det kanske kommer bli awesome, eller så bryter jag ihop. Fortsättning följer!

Tills söndag kväll/måndag morgon får ni hålla er till tåls! Ha en mycket trevlig helg och en underbar valborg kära människor!! Elda och drick ansvarsfullt!

Over and Out!


Ps. Mamma pappa och Jonas, kom med tomma väskor är ni snälla!



För min är redan full...

GRATTIS PAPPA!!!

JA MÅ DU LEVA JA MÅ DU LEVA JAA MÅÅÅÅ DU LEEEEEEVA UTI HUNDRADE ÅR JA VISST SKA DU LEVA JA VISST SKA DU LEVA JA VISST SKA DU LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRR!!!

HIPP HIPP HURA HURA HURA HURRAAAA!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!



Saknar dig ♥

Hoppas du får en bra dag med många presenter! :) Puss <3<3<3<3


Onsdag 25/4-12

Hej!

Idag vaknade jag upp med en hals som gjorde så ont att jag ville gråta en skvätt. Träningen som var planerad fick jag ställa in. Gick hem och la mig på soffan istället, och mycket mer har jag inte gjort idag! Jag fick lassange till lunch hos Matilda, mycket gott :) Hann skypa lite med Carro, trevligt värre!

Jobbade från 2 till 9 idag... Hade en helt okej dag, Justin fick med sig en kompis hem från skolan, Quin satt brevid och tittade på när dom spelade samma spel på varsin dator... Jag satt och ojade över att jag var trött, med halsont och hade en mage som gjorde fruktansvärt ont. Det var min dag det! Väldigt produktiv! Känns som om jag är i en dvala... Om bara sommarvädret skulle komma på heltid skulle jag nog bli gladare!

Hoppas er dag varit bra! ;)

Kram // J


Fick ett mail av mormor och morfar idag och dom frågade mig om det amerikanska valet. Kan ju berätta för er också att jag inte märker av det så mycket. Tittar ju dock inte på amerikanska nyheter och vi har ingen morgontidning, så det kanske inte är så konstigt. Det man märker är ju att folk gärna visar vem dom hejar på, med skyltar i trädgården, dekaler på bilarna osv. Jessica det kommer du väl ihåg från att vi vär här förra gången att dom hade de där plastskyltarna på två stålben uppsatta i trädgården! Namnen som sitter uppe i trädgårdarna här omkring är dock lokala politiker Obama och Romney har inte nått hit. Kommer ju säkert senare i sommar!

Det som är med ALLA amerikanare, är att dom har SIN åsikt. INGEN kan säga emot dom. Man tycker att ALLA ska tycka som dom. Dom är lite trångsynta, om man säger så! Så så är det.

Tisdag 24/4-12

Hej!

Är (nog) i en liten svacka just nu. Ångrar att jag ska stanna. Vill åka hem den 27 juni. Men nu är jag fast här i 8 månader till... Vad ska jag göra? -.- Som sagt är nog en svacka kommer kanske tillbaka om en vecka eller så! ;) Inget speciellt har hänt, är bara låg. Tack Tova för ditt tappra försök till att muntra upp mig! :)

Nu blev jag lite ledsen. Ska sova och försöka må bättre imorron!

God natt USA. God morgon Sverige.


Måndag 23/4-12 The Lucky One

God dagens!


Idag var det tillbaka till verkligheten. Kom knappt ihåg vad barnen skulle ha i sina lunchlådor! Måndag som sagt, när jag var klar i alla affärer var det lunchdags, blev rester och två avsnitt av Brothers and Sisters.
Eftermiddagen fick jag ledig, för hör och häpna, mamman ville spendera tid med sina barn! Inte sa jag emot det! Så en powernap på närmare 2 timmar och middag hann jag med innan halv 7. Sen bar det av till AMC Theaters (bion) och vi såg The Lucky One! Helt okej film, hängde inte riktigt med i handlingen, man blev så distraherad av Zac Effron.... Hahah


Onödigt vetande:
Bytte tandborste idag! Köpte även ny tandkräm... Har inte haft någon på några dagar då jag var för snål för att köpa en ny. Men nu har tänderna fått sig en riktigt genomkörare! ;)
För den som ville veta liksom! :D


Det var min dag det! Tack och hej!

<3<3<3

Söndag 22/4-12 Trött tjej!

God morgon!

ögonen har passerat det stadie där dom går i kors, nu går dom bara åt alla håll och kanter!

Vill bara börja med att säga att jag fickför mig att jag skulle tvätta tangentbordet idag. Har läst någonstans att man ska anända tops till det.... Till er andra som också hört det säger jag, använd tops från ett "bra" märke. Inte Eldorado, Euroshopper osv, eller om du befinner dig på amerikansk mark, använd inte targets! Jag har ludd under ungefär VARENDA tangent, men värst är mellanslaget så om jag missar det någon gån får ni ursäkta, men det sitter ludd ivägen! -.- Se vad jag än gör så blir det bara fel, eller vad säger du mamma?

Vad annars då? Som sagt, så trött så jag inte ens vet vad jag heter. Har jobbat sen 3 tiden igår då skolan var klar. Barnen har ju haft lov denna vecka så mer jobb än vanligt, men som grädden på moset åkte föräldrarna på sin collegereunion denna helg..... Så jag har varit ensam hemma med barnen hela helgen. Har väl ändå gått bra, men är inte bara fysiskt slut utan också psykiskt slut. Har inte alls varit uppfinningsrik idag. Efter lunch drog vi till simhallen, sen åkte vi och köpte godis och hyrde film. Det var mysigt! :)
Igår var en mindre bra dag. Lång historia kort, jag blev så arg så jag grina. Svor det fulaste ordet man kan säga här till Justin, vilket inte var så populärt. Grät så hysteriskt mycket att Matilda slängde sig i bilen och kom på rekord tid. Ja det var helgen det. Ska försöka sova djup i natt för imorron är det tvätt och handling på schemat. Ska till tre olika affärer för att dom ska få det dom vill ha. Den ena ligger typ 30-35 min här ifrån. Och detta måste jag ju göra på min "lediga" tid. Men har aldrig klagat förut så varför ska jag klaga idag? :) 

Hann även med att skypa med mamma och pappa idag, och hänga med Jonas, han gjorde läxor och jag laga lunch! Det var roligt/härligt/mysigt det! :) Snart är dom här! HELT SJUKT!

BTW!!!!!!! IDAG FIRAR JAG 300 DAGAR HÄR I USA!!!!!! 65 dagar kvar till Puerto Rico! 52 tills LA FAMILLA KOMMER!!! :D:D:D:D:D Åh härlig dag!




Underbara tjejer, hur skulle jag överleva utan er? ♥ HUR SKA JAG ÖVERLEVA UTAN ER?! :'(  

Hur är det med alla där hemma? :) <3<3<3<3


"You probably just saved our house"

God dagens!

Kom nyss hem från bion, var och såg American Reunion (amercan pie typ 9) med Matilda och Alex, klev in genom garagedörren, luktar lite bränt. Åh va mysigt tänker jag, har dom rostat mackor? Kommer in i köket, kastrull på spisen.... Jaha hon kokar sina jordärtskokor (stavning?), nej jävlar det luktar fan brand. Lyfter på locket..... Matilda om vi skulle stannat kvar på Ben&Jerrys längre skulle jag nog inte ha något kök kvar just nu!

Det var nog på sekunden att jag hann få av den från spisen! Skriker på Joanna att hon bränner något, hon kommer ner och ser frågande på mig som om jag var dum i huvudet.... Ehm, I think you burning something here. OH SHIT! I totally forgot about that.... Hon skulle koka soppa. Det började hon med klockan 8, när jag kom hem var klockan 20 över 10.
It used to be water in here, sa hon med en lite sorgsen röst.

Matilda och Rebecca vad säger ni om det som spänning i vardagen? ;)

Annars då, barnen hade kompisar över hela förmiddagen, sedan drog vi till kusinerna. Lekte där under eftermiddagen, kom sedan hem prick 5:30 då jag slutade. Då var jag så hungrig så jag visste inte hur jag skulle ta mig fram till kylskåpet. Efter två och en halv skål flingor kände jag att jag kom ihåg vad jag själv hette, så då skulle jag tänka på middag. Tror ni jag var hungrig efter att slängt i mig det? Nä... Och vad säger jag till barnen ungefär 75 gånger per dag? ät inte mer nu innan middagen.... Hahah nu börjar jag fatta mamma och pappas standard replik "ni ska göra som vi säger, inte som vi gör"

Efter det kom MAtilda och hämtade och vi åkte på bion... Det var min dag det! :)

Hoppas ni hade en bra dag! :)

Puss <3<3

Onsdag 18/4-12 NBA!

God dagens!

Idag har jag varit på min livs första basket match! :D Stolt, glad och lycklig! ;) Celtics (Boston) mötte Magic (Orlando) och celtics vann med 102-98! Det var en rolig match och Boston tog en snabb ledning med typ 20 poäng sen kom magic ikapp och gick senare om, så höll det på, så fort Orlando kom ikapp drog Celtics ifrån, så det var en spännande match in i det sista! 

Det var lite läskigt att kliva in i arenan, vi satt uppe på en balkong och man fick nästan svindel när man tittade ner!




Amerikanare.....


Killen som sjöng nationalsången var riktigt duktig! :)


Celtics VS Magic


Cheerleaders är precis som på film!


Fler bilder kanske kommer! Måste bara få dom av Rebecca först! ;)

Kvällen var rolig men lååång! Är inte van att vara ute efter 10 nu för tiden! Och nu är klockan halv 1 och jag ska sova! Så god natt mina kära läsare!

Hoppas ni haft en bra dag och får en bra dag imorron! :)

Juste måste säga att jag har spelat minigolf med mina barn idag, jag har varit ute och sprungit (5,6km)  och även tränat lite övrigt, eller vad man ska säga. Det var min dag det! :)

God natt!! <3<3<3


Tisdag 17/4-12 Sommar?

God dagens!!

En fråga, hur många av er har legat på stranden i badkläder den 17 april?
Det har jag gjort! Helt sjukt, varit över 30 grader idag.... Bränt mig både här och där. Även fast jag hade 2 lager 30 i solskyddsfaktor. Jag och Justin drog dit efter lunch och spenderade drygt 3 timmar där. Han tog även årets första dopp... Helt dum i huvudet tyckte jag men han verkade nöjd! ;)

Va mer? Jag har kommit på varför jag inte tyckte om detta jobb... Roligt att jag ska stanna -.- Det jobbiga med detta är att veta vad man ska göra med dom under 10 timmar VARJE dag..... Hatar det och känner mig som en världelös aupair som inte gör något roligt. Men det är inte lätt heller när man kommmer med 10 förslag och dom spyr på alla.... Det är det värsta. Det andra jobbiga med just denna vecka då det är lov är att jag jobbar 10 timmar varje dag, jag måste vara upp till 7:30, men varför måste jag det när både mamman och pappan  var hemma imorse den tiden?? :( Så onödigt och det är ju inte så att jag är den populära när mamma och pappa är i närheten! :(

Jajaj imorron är en ny dag! Då ska jag och Rebecca på en basketmatch!!!!! Hur många har varit på en NBA match?! :D

Förlåt att jag retas men jag måste få en push av de bra sakerna som händer innom en kort framtid!

Och BTW, fredagen den 27 april drar jag och Rebecca till Philadelphia!!! Hahah det är en lite crazy tripp.... Vi åker sent fredag kväll kommer dit tidig lördag morgon och åker sedan tillbaka till Boston sen lördag kväll. Så vi har bara lördagen där, men vi vill bara  se staden kunna säga att man varit där osv! ;) plus att vi slipper en hotellnatt! Vi tänker ekonomiskt vett ni! :D

Nu ska jag sova! God natt!


Måndag 16/4-12 I'm back!

God dagens! :)

Igår var jag hemma vid elva, stupade i sängen utan att passera gå. Så ni får ursäkta dåligt uppdaterande!

Helgen.... Vad ska man säga? DC... En tråkig stad? Visst coolt att säga att man varit i Washington DC, men staden i sig hade inte mycket att komma med. Väldigt mycket grå betong? De turistiga sakerna man kopplar ihop med Washington gjorde liksom inget "wow" intryck. Så som det var i New York första gången man såg det, och är fortfarande 10:e gången man ser det.
Vi kom dit i fredagskväll, även då stupade vi i sängen utan att passera gå. I lördags var vi uppe med tuppen för att få en rundtur i stan. Vi började vid Vita Huset. Efter det drog vi till Virginia (staten) en sväng och sedan tillbaka till District of Columbia. Visste ni att Washington DC inte ligger i någon stat här i usa? Det ligger i District of Columbia ;)

Hur som helst, efter 4 timmar som kändes som en hel dag, var touren över. Vår guide var väldigt krigsintresserad, vilket vi andra inte kunde bry oss om för 5 öre. Så tro mig, mycket krigshistoria snurrade runt i huvudet....

När det började närma sig eftermiddag var det dags att göra sig i ordning för Navel Ball. Vad ska jag säga om den?  ....
Hade förväntningar... Inte höga, men hade ändå förväntningar, det var nog dåligt... Vad är jag mest besviken på?
Jag är mest besviken på att det inte var så fint och formellt som jag hade fått för mig att det skulle vara. Marinsoldaterna hade på sig sina uniformer, men inte dom vita man sett på tv/film/bilder. Inga hattar, och inga handskar. En besvikelse var också deras inställning till det hela, jag trodde detta var västa grjen för dom, att det var det dom längtade till under hela året, eller nått, men så var det väl inte riktigt.
Vad mer kan jag säga? "Det blir vad man gör de till" Vill inte riktigt säga att jag får skylla mig själv, men nästa. 

Söndagen började vi med en frukost på Starbucks och sedan tog vi en promenad till FBI's högkvarter. Spännande värre ;) Sedan gick vi till Vita Huset och såg den andra sidan, kan erkänna att jag inte vet vilken som är fram och bak! :/



























Ursäkta att det blev lite mindre blder, första bilden blev fel och sen orkade jag inte ändra det! Nu ska jag fokusera på min skänhetssömn! Vi hörs imorron! :)

Juste, idag har vi varit på Davis Farmland. Där man får mata djuren själv och så! Rikitg roligt, får se vad vi hittar på imorron! Barnen har vårlov denna vecka.... Yeey...

GOD NATT!!! :) <3<3<3

Fel på mig?

Hejsan!! Sitter på bussen på väg till dc nu! Suttit här i 6 timmar, har typ 4-5 timmar kvar, roligt värre -.- För kanske 1 timme sen åkte vi över Hudson river, alla kollar ut genom fönstret och blir liksom förundrad över något, så jag tittar ut över vattnet och ser en ubåt, jomen visst coolt tyckte jag så var det inge mer med det. Så så jag det till Matilda som sitter har bredvid mig, såg du ubåten när vi åkte över vattnet? Nä var det en där? Ja säger jag och frågar vad det var hon kollade på.... Ehm, New York skyline? HAHAHHA jaaa ibland är jag lite efter..... men bara ibland! ;) Hoppas ni får en bra helg :) Puss <3

Torsdag 12/4-12

1 Pappa ska jag köpa en lillebror? Eller vad tycker du att jag ska köpa själv?

2 Hahah Angelika.... Men du den ska faktiskt kosta 19 kr enligt reklambladet! ;) Hoppas du hade en bra dag!

3 Malthan, har du beställt glass från usa???? Eller köpte du själv? Jag fatta inte :p 150 spänn..... Fett dyrt!!!! :/



God dagens!!

Var tvungen att svara på kommentarerna innan jag glömde bort vad dom sa ;)

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Barnen har bara varit bäst, super gulliga, mysiga och allmänt trevliga! :) Vi har inte gjort ett skrutt idag, jag hamnade framför tv med Quin och Justin pendlade mellan tv:n och datorn!

Riktigt nice alltså! :) Sen har jag visat en sida som gjorde att Quin trodde att jag var narkotikapåverkad eller nått. Jag dansade som en fån till hennes piano-lektions-bok-skiva, haha det var lite svårt att typ dansa till lilla snigel, där av mitt konstiga beteende. Men en dans fick jag till och vi hade riktigt roligt :)

Annars har jag hunnit med en vända till mallet, träffat Rebecca, hängt med Matilda, fixat ögonbrynen och naglarna! Jag och Matilda har även hunnit med tre avsnitt av Brothers and Sisters. En sak jag kommer sakna med usa! Alla dessa kanaler, on demand och streampix! Man känner för att titta på en serie, den går inte på tv just då så då klickar du bara in dig på on demand så kan du titta på serien i alla fall! :D


Imorron drar jag och Matilda till Washington DC, kommer tillbaka sent söndag så kommer nog inte upp något nytt här förs på måndag (tisdag för er). Men var tålmodiga mina vänner! :) Förhopnningsvis så kommer jag följa Malthans råd att ta mycket bilder!!! :D

Hoppas ni får en mycket bra helg! :)

Puss på er! <3<3<3

Onsdag 11/4-12 Påskkärring

Goddagens! :)

Idag hittade en påskärring fram till min brevlåda! :)



Det tackar jag för! :D Ja, godis fanns det ju också så klart! :)

Annars idag har jag hunnit träna med att sova en stund, tränat med tjejerna, lunchat med dom, städat hus, tvättat, köra barn hit och dit, och även umgåtts med Matilda lite till :)

Ja jag vet jag har inte något intressant liv... Hahahh är det så här det är att vara hemmafru? Träna luncha tvätta städa och ta hand om barnen? Kanske inte är något liv att sträva efter? :(

Har även hunnit med att äta rätt så mycket idag! Bara fel saker, på fel tidpunkter osv. Kommer väl vakna upp imorron och känna mig som en elefant... Jaja jag kan ju bara skylla på mig själv ;)

Annars då? Jag och Rebecca har SJUKA planer på gång, och om detta blir av kommer vi bli såååå glada! :D Spännande! ;) Nä sen har det nog inte hänt så mycket mer på denna sida atlanten!

Jordbävningar i Kalifornien, men inget som jag kände av ;) Enligt dn har Boston/New York det varmaste vädret på många år, det visste vi ju redan ;) Önskar bara att det kan komma tillbaka!! Nu är vi nere på 10 grader igen! Fast i helgen när vi ska till DC kommer det vara runt 25-30 så det är ju NICE! :D

Justin har fått reda på att jag stannar till jul. Han tog det ganska bra, men suckar över att jag är här för att jobba... Han gillar mig, men inte mitt jobb (typ hans egna ord). Så det var väl ett bra omdömme, i alla fall jämfört med hur det brukar låta! Vet inte ifall jag berättat om det att det är inte alla dagar Justin är glad? Oftast är det när jag ber honom göra något, då är jag den värsta och bla bla bla... Ja ni vet en kille som är 9 år. För liten för det men för stor för det? Stackarn är så i kläm och bortglömd som den tredje sonen och den äldsta av dom yngre... Mamma och Pappa, kan jag få en till lillebror? :)

Hoppas ni haft en bra dag! :) Tack och god natt!

Tisdag 10/4-12

God dagens!

Är på väg i säng nu, klockan är halv 8... Hahah barnen har inte ens ätit middag än. Det skiter jag i, nu är det fosterställning som gäller. Känner att jag bara behöver en lugn kväll :) Kanske hittar en film att kolla på.

Idag då? Idag har jag och Matilda provat, hår och smink inför balen. Det kommer nog bli bra! Hoppas jag! ;)

Annars har det varit en skön dag, gymnastik direkt efter skolan, direkt efter gymnastiken var det baseball, efter det var det hem och göra läxor och sen var det dags för mig att sluta. Gjorde en snabb middag och försvann ner på mitt rum. Nu ska jag som sagt bädda ner mig och titta på tv/film.

Hoppas ni haft en bra dag! :D

God natt!

Måndag 9/4-12

Tjenare!

Idag hann jag prata med morfar, farfar och familjen innan jag stack och handlade. Som alla andra måndagar!

Efter handlingsrundan, stack jag ut och sprang blev en ganska kort runda sen skyndade jag mig för att hinna med en fika med Alex, men det hanns ändå inte med... Sen var det ju jobb på eftermiddagen, har ändå gått smärtfritt och vväldigt snabbt. När jag slutat drog jag och Matilda till target och sedan till stop n shop (ica) och hyrde film.  Friends with benefits, för femhundraelfte gången ;)

Nu ligger vi i soffan helt utslagna, för lata för att göra något åt det!

Nu går ögonen i kors, men ska överleva filmen och sedan skjutsa hem Matilda.

Tack och god natt! :)

Fredag 6/4 Passover

Hejsan!

Jag hoppas att jag har ork att skriva om allt som hänt i helgen! Jag börjar med fredagen!

Så fredagen var ju långfredan, barnen var ledig från skolan. Det var lite playdates hit och dit och även en väldigt lugn morgon. När jag slutade åkte jag direkt till Rebecca, där var det Passover middag med hennes två pappor, två barn, ena pappans föräldrar, syster med familj och även ett grannpar. Under passover får man inte äta något som jäst, då det ska symbolisera någon religös person som behövde gå genom öken osv osv... Det hela började med en läsning ur första testamentet, sen en liten pjäs som förklarade vad som hände, och sen massa verser och sånger på heberiska. Sen var det dags för mat,det var soppa, kött, potatis"bullar", en fin sallad. Det var faktiskt riktigt gott! När Scott (ena pappan) bjöd in mig så sa han att det kanske var vissa saker som skulle vara riktigt äckliga, men det tyckte inte jag så jag åt och var glad! :) Sen så helt plötsligt var klockan 10, och scott kastade ut oss. Nä inte riktigt men nästan, vi valde i alla fall att skippa efterrätten och dra oss hemmåt (stavning? hemmot, nä?). På vägen hem kidnappade vi Matilda, hon var nog inte så jätte glad över det, för hon har gnällt om det hela helgen... :p Sen så sov vi alla hos mig, sen på lördag var det skola igen... yeey... 6 timmar. Vi har ändå en riktigt skön lärare vi gör det vi ska göra sen får vi gå. Ingen lärare som ska mjölka ur varenda minut av lektionstiden! Efter det åkte vi direkt in till Boston, chillade runt där, var inne på H&M en snabbis, det är den enda affären vi saknar i mallet. Sen blev det lyxmiddag på BurgerKing... mm, lyx eller hur? Är man fattig/snål så är man!

Efter det åkte jag och Matilda vidare till North End för att överraska Alex. Han fyller år imorron och hans värdmamma bjöd oss (hans kompisar) på en komedishow som present. Improv Asylum hette klubben och showens namn var, Siri can you name our show for us? Så sjukt rolig!! Showen bestod av både improvisering och inövade scener. Riktigt roligt var det. Den SNYGGASTE killen EVER var även med i showen, jag och Matilda som satt frontrow, kunde inte låta bli att stirra sönder honom! ;) Efter det åkte vi och mötte upp Rebecca och sedan åkte vi hem och sov. Och sov och sov... Vaknade vid 11, hann med att skypa med Malthan, och sen tröttnade jag. Sprang in i rummet och skrek på Rebecca att hon skulle vakna, då var klockan 12... Sen hade vi en riktig chill morgon/förmiddag/lunch kalla det vad ni vill! När klockan var 3 tröttnade vi på att inte göra något. Då kom Rebecca med den briljanta idén att vi skulle baka en äppelpaj! Sagt och gjort, och idag, första gången på minst 287 dagar, har jag ätit vaniljsås med äppelpaj!!!! Mitt hjärta och mage är mycket lyckliga!! :) Ni som känner mig vet att jag äter vaniljsås med äppelpaj istället för äppelpaj med vaniljsås. Men vet ni! Jag har träffat min själsfrände! Rebecca äter också vaniljsås med Äppelpaj!!! :D hihi
Sen var det film, te, paj och trevligt sällskap :)

Det var min helg det! :) Nästa helg drar vi till Washinton DC! :D

Hoppas er påskhelg var bra!

BTW (by the way) hur går det med poolen pappa??





Ni vet att det är bevisat att jag inte är fotogenisk, right? Om inte här kommer ytterligare bevis!












Tack och hej! <3<3<3 


Torsdag 5/4-12

Hejsan!

Idag har varit en dag som alla andra... Hängt med Matilda och Rebecca, handlat, lekt med barnen, kört hit och dit. Har varit en bra dag! :) Det är dock några saker som är riktigt irritrande, som stör mig så mycket att mina kära vänner får ett telefon samtal varenda gång det händer! Alltså typ varje dag... Vill inte säga så mycket mer om det, mer än att det är IRRITERANDE!!! :(

Imorron är det långfredag (för er som inte visste det?) så barnen är lediga! Tråkigt för mig! :( 10 timmars jobb, yeey??? nä inte riktigt -.- Får se vad vi hittar på! Harry Potter marathon? HAhah nää stackars barn.
På kvällen är jag inbjuden till Rebeccas hus på den judiska påsken, som här heter Passover, hennes ena pappa sa att det fanns god mat, konstig mat och äcklig mat :p hahah får se vad man hittar på bordet ;)

Sen på lördag är det klass igen, sen direkt efter det klockan 3 ska vi in till Boston, kommer typ vara där hela eftermiddagen/kvällen för på kvällen ska vi på en överrasknings middag/tillställning för Alex som fyller år! :) Sen på söndag vet man ju ALDRIG vad som händer! ;) Men det jag tänkte säga var att det nog blir ett påsk uppehåll här på bloggen i alla fall tills på söndag!

GLAD PÅSK på er kära familj och vänner! :)


Måste ju berätta vad jag fick i min "brevlåda"!!



Det är  manikyr, pedikyr och ansiktsbehandling på gång! Fast alá 8-åring style, eller nåt sånt ;) Jag är alltså officiellt inbjuden, och jag kommer inte vara ensam, jag har också kompisar som är bjudna! ;) Gölligt värre :)

Onsdag 4/4-12 kort dag

Hej!

Jag har väldigt svårt att träffa rätt tangent, det tog mig typ 10 min att bara logga in här! Så ursäkta om det blir mycket fel idag!

Vill börja med att säga att jag har huvudvärk :( I vänstra främmre halvan. Stort som en knytnäve ligger det där och bultar... jobbigt värre!

Annars luktar jag brun-utan-sol och är nära en orangenyans, provade krämer på handen igår, jag har en orange/brun fläck på vänsterhanden... hahah lyckat värre liskom? 

Idag är det onsdag, det betyder kort dag i skolan, vilket betyder kort rast för mig :( men det gick bra! Mina barn är helt okej! ;) Jag har ändå lekt med dom, spelat basket och lacrosse. En bra dag helt enkelt.

Kvällen spenderade ja i Matildas säng, då hon var för lat för att göra något :p Nä, men vi hade en chillkväll :)

Måste fråga ifall jag berättat att jag ska på Marinbal nästa helg? Då jag är i DC? :) Det ska jag i alla fall, klänning är fixad inte den bästa men motivationen räckte inte så långt! Imorron blir det att testa hår och kanske smink? :) Vi får se! Eller så kanske det slutar med en dag i soffan, vem vet? ;)

God natt!! <3<3<3


Tisdag 3/4-12

God dagens!

Idag började dagen med att jag lämnade in bilen på versktaden, som sagt sista gången nu! Efter det kom Matilda och hämtade mig och vi drog sedan till Rebecca för lite våffelfrukost! :) Smarrigt värre, det blir alltid så fina frukostar hos Rebecca, med färsk frukt och andra godsaker!

Efter det åkte jag hem och tog en nap! Denna nap var den första på flera veckor, men jag klarade det bara inte kroppen hade sin egna vilja! Jag la mig faktiskt på vinden och sov för städerskorna var här och jag ville inte vara i vägen på mitt rum eller ute i källaren :p nice att bara kunna ta ett annat rum när man inte vill sova i sitt egna! hahah

Annars är jag allmänt lite sur och grinig, vet inte vad det är med mig, behöver kanske sova ännu mer!

Ja juste förlåt Angelika!! Jag missar allas 20-års dagar! jag missade ju min egna :p

Sara, pappa får ta med sig Ipaden så får jag vara med på skype på din mottagnign, den är väl på björnide? :)

Tova, jag har ingen aning! Det är 12 till Thailand, så jag tror det är mer till Australien! Hur många är det mellan au och sve?

God morgon Sverige! God natt Josefine

Måndag 2/4-12 påskägg! :)

Jag måste börja med att säga grattis i efterskott Peter! Förlåt, jag tänkte på det igår men sen försvann det. Hoppas att du hade en bra födelsedag!

Idag har jag hängt med Matilda och Rebecca. Börjar det bli tjatigt eller? Jag förstår er, men ni måste förstå att här tar man vad man får! Jag vågar inte ge mig ut och leta nya vänner, tänk om man inte hittar något bättre? Då är det lika bra att stanna med det man har ;) Hahah nää jag kan inte önska mig bättre vänner! :) Idag åkte vi till mallet, suprise suprise! Idag fick jag dock tillbaka pengar! lämnade tillbaka min pyjamas jag köpte igår då jag insåg att jag inte rikigt köpte pyjamasen för att den var fin eller skön, utan bara för att det var pengar på kortet... Jag tyckte i alla fall att det var ett moget beslut av mig, det kanske finns hopp för mig ändå? :D

Jag och barnen hade en helt okej dag, Quin har lite att bevisa för mig efter en incident i helgen, men annars är allt bra här på andra sidan atlanten! :D

Lite sorgligt bara för det är mycket jag missar nu i vår! Jonas fyller 18... Micke blir vuxen och arbetslös... Sara blir sjukgymnast... Ojojoj så mycket roligt jag missar :( men jag får ha en 18 års fest för Jonas med mig själv, fira Mickes student med Coca Cola, och Saras (kallar man det student då med?) med sprite eller något! Roligt värre! :(
Ber om ursäkt om det är något annat roligt jag missat!

Jo men jag måste ju berätta om mitt påskägg jag fick idag! :D Eller det var ett kort fast ändå ett påskägg, förstår ni? ;) Det kom i alla fall från farmor och farfar! :) Det tackar man så jätte mycket för!

Imorron ska jag lämna in min bil på verkstaden. SISTA gången jag gör det under tiden som är kvar!!!!!! Tänker strunta i ifall den rullar på ett hjul när jag åkter här ifrån. Nu får det vara nog!
Vi ska även på frukost hos Rebecca imorron! Mysigt värre! :)

nu ska jag titta klart på The Proposal, en film som alltid går på tv här! Se den om ni inte sett den, den är riktigt bra! :D Sen är det god natt!

Hoppas ni haft en bra måndag! :)

Tack Matilda, men nu har jag ju fått mitt egna! :D


<3<3<3

Söndag 1/4-12

Hejsan!

Igår började skolan  igen! Denna gång är det dock ingen Harvard klass!! Nu är det något som heter Journey Through North America. Typ amerikansk historia. Det var helt okej, läraren såg ut som en sån där lärare som slår barn om dom andas för högt. Men hon började morognen med att prata om sin unga år som öldrickare och weedrökare. Riktigt rolig dam faktiskt! :) Lektionen är 6 timmar lång, tiden spenderades framför datorn. Vi skulle göra en power point presentation. Jag Matilda och Rebecca valde att göra en liten presentation om Hippies, eller Hippy, välj själv! Presentationen gick väl så där, men dom kan ju inte förvänta sig förmycket, när dom ger oss en timme att göra den! I fredags vaknade jag upp, var lite snuvig, sen klockan 9 när jag lämnat barnen slog det till. I lördags vaknade jag utan röst. Barnen trodde jag ändrats till en kille... Hahah.. nä men förkyld är jag, med en elak rethosta, ingen bra röst och snuva. Lagom roligt! Men i alla fall, att prata högt var inte lätt i lördags!

Idag har vi varit i mallet, åkt till Boston, druckit te hos Rebecca, åkt till mallet och åkt hem!

Jag hade en plan som gick ut på att inte göra av med några pengar.... Jag har ett par nya skor. En ny pyjamas. 3 par nya trosor. jag var även tvungen att köpa shampo och balsam!
......
Duktigt Josefine, verkligen duktigt -.-

Jag hoppas att sparande går bättre nästa vecka! Håll tummarna är ni snälla!

Hur som helst, helgen har varit bra! :) Fattar inte vad jag ska göra utan dessa tjejer i höst?? :o :(

Hoppas er helg har varit bra! :) Nästa helg är det påsk, kommer vara konstigt att inte leta påskägg :( Eller äta allt godis så man blir lila i nyllet! Eller att äta all påskmat!! :( Åh.... Jaja jag får väl fixa lite ägg och potatis ;)

Nu ska jag sova! God natt! :)


RSS 2.0