Måndag 30/1-12 måndagslyx

Hallå i stugan!

Har precis landat i Matildas säng för lite måndagslyx! Klockan är 10 och vi är redo för bedtime, men vi får inte somna riktigt än, först måste vi titta på filmen vi fått låna av filmbutiken! :)

Crazy stupid love står på schemat. Nu kanske ni tänker, den har hon ju sett förut... Ja det har jag ungefär 20 gånger eller så!

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer!

Under dagen har jag gymmat med Matilda och hunnit fika en kosrtis med Johanna!

Hoppas ni har det bra! :)

<3<3<3


I wanna be a billionaire....

Det finns fem weekend resor jag vill åka på....

1 Washington D.C. $300

2 Niagara Falls $300

3 Philadelphia $300

4 Florida (typ miami) $550  + hotell.....

5 Savannah (hälsa på emmi) $ 500


= ca 2000..... 10 veckolöner. Om man inte spenderar 1 cent.....


Nu ska jag falla i sömn och drömma om hur jag bokar dessa resor....

Eftermiddagen spenderade jag på skype med Malin och kvällen spenderade jag hos Rebecca!

Ha det gött! :)



Söndag 29/1-12 Tråk.....

God dagens!

Idag började jag dagen klockan 10:00. Gick upp tog en promenad på 30 min. Helt underbart. Det är mitt i vintern, inte en snöfläck så långt ögat kan nå. Jag gick ut i mina yogabyxor och en tjocktröja. Var ca 5 grader så lite kallt om öron och näsa, men annars var det skönt. Det var klarblå himmel och solen lös.

Gick sedan hem och åt lite frukost. Sen landade jag i sängen. Där har jag legat hela dagen.... Inte gjort ett skit. Men ändå gjort rätt så mycket. Skypat med bror min! :) Spenderat lite pengar. Kännt mig lite ensam och övergiven. Jag har dock valt det själv, då matilda bjöd med mig dit hon skulle. Rebecca har även sagt att jag är välkommen att hänga med henne när hon jobbar. Men idag var väl en dag menad att spendera i självömkan och i sängen! ;)
Nä men jag har det bra! Var inte oroliga!

Jag har planerat för att åka till gymmet. Men känns inte som en sådan dag idag, tror jag går ut och tar en till promenad!

Hoppas ni alla har haft en bra helg! :) 

Kram!

Lördag 28/1-12 Jobb

Hej igen (för tredje gången...)

Jag jobbar nu på kvällen. Gör det ganska ofta. För att föräldrarna är ute på middag. Det kanske låter konstigt men det är så man gör här. Istället för att bjuda hem kompisarna på middag som man gör i Sverige, bjuder man med dom ut på restaurang. Till exempel idag så är dom medbjudna av en annan familj. Så innan dom lämnade huset fixade dom en vinflaska precis som man tar med sig i Sverige.
Inte alls konstigt, det är ju USA ;)

You gotta love it!

<3<3<3

Lördag 28/1-12 Chill

Hej!

Idag har jag och Matilda spenderat dagen i mallet. Gått runt där, kollat läget, Matilda gjorde inte bara ett utan två jeans fynd! :) Grattis! ;)
Ja, sen har vi inte gjort mycket mer! Jag fixade till ögonbrynen, det var dags nu!

Igår spenderade vi kvällen framör tvn. Vi tittade på 50/50, en relativ ny film... Den var dock inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men men den var okej. Det var ju trevligt sällskap i alla fall ;)

Haha vi är så otroligt roliga nu förtiden, somnar runt 9 tiden helt utslagna, gör ingenting på dagarna, och är bara allmänt tråkiga! Jajaja....

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Jag fick även ett paket på posten idag! Jag började öppna det sen såg jag att det stod Grattis, så då stängde jag ihop det igen (stolt!). Matilda tog ändå på sig ansvaret att ta hand om det tills nästa vecka. Jag vill inte öppna det, men litar inte riiiiktigt på mig själv.... :p Nästa söndag smäller det!! :D :( :/ :)

7 MÅNADER!!!!

Hejsan!

Igår fredag firade jag 7 månader i USA! Helt sjukt! Jag kan inte fatta det! Det har gått så sjukt fort!
Roligt på ett sätt, jobbigt på ett annat.

5 månader kvar!!!!!!!


Torsdag 26/1-12, I'm back.

Hejsan!

Ja nu är jag typ tillbaka. Har inte haft lust att göra någonting de senaste dagarna. Brukar ju alltid skriva i bloggen på kvällen innan jag lägger mig, men mån, tis och ons slutade jag mellan 9-9:30. Efter det var jag bara så irriterad och trött så jag ville inte skriva. tt
Det är egentligen inte så mycket bättre idag, men tänkte att det var dags nu.

Som sagt de senaste dagarna har jag jobbat länge och mycket. Det är inte så jävla roligt längre. Men jag vill inte tillbaka till Sverige. Jag vill inte bli vuxen. Fan alltså...
I helgen hoppas jag att vi hittar på något roligt. Känner att jag behöver det. Vad hände med entusiasmen man hade när man kom hit? Varannan helg skulle man åka på lång resa. Ja eller hur? -.-

Skit samma. Orkar inte mer just nu. 

Hade en trevlig frukost med Rebecca idag. Vi åkte sedan och fixade våra naglar! Efter det åkte jag till Matilda för att stötta henne då hon såg de tre sista avsnitten av vänner. Hahah det är riktigt bra! :) 
Vad mer? I tisdags träffade jag och Rebecca en ny tjej, som kom förra veckan. Vi åkte och hämtade henne då hon inte vet något om området hon bor i. ASSÅ HENNES HUS??????!!!!! Det var ett SLOTT!!!! Holy makaroni asså!
Jag tycker mitt är stort (eller tyckte iaf, nu är det ju mitt hus, inte så mycket mer med det), men hennes! Asså det var insane! Jag kan ju säga att efter detta år kommer ju inte villorna på lidingö, i täby, danderyd och någonting till jag inte kommer på namnet på INTE imponera på mig! HAHAH kommer jag säga...

Ja det är det som hänt. Jag och Matilda har inte varit ifrån varandra mer än typ 18 timmar i sträck sen julveckan.... Hahah men vem klagar? <3<3


Hoppas ni alla har det bra i Sverige! <3<3









Tråkig sak.


När man sa hejdå till alla i sommras innan man åkte var det ju en risk att det var den sista gången man såg denna person. Nu har det blivit så för mig. Igår kom ett samtal ingen vill ha när man är på andra sidan jorden. Långt ifrån ens familj. Mormor och morfar tog ett snabbt beslut att återvända till Sverige. Jag skulle gärna knäppa med fingrarna och bara få vara tillbaka i Sverige för ett kort tag. Men här är jag.
Det var inte jätte oväntat att detta skulle hända, men det spelar ju ingen roll. Det är jobbigt och sorgligt ändå. 
Vila i fred.


.

Orkar inte skriva idag.


Bilder från igår Måndag 23/1-12

På måndagar har Justin skidor direkt efter skolan, så igår var jag och Quin ute och lekte större delen av eftermiddagen. Vi åkte pulka, skrattad mycket och avslutade sedan med snögubbebygge! :)





Jag började även på en snölyckta, men gav upp efter ett tag då jag insåg att det inte var någon idé, eftersom jag inte sett några värmeljus i detta hus.


Nu undrar ju ni hur jag klarade av detta då jag inte har några snöskor här.....
Jag gjorde som så att jag kikade in i ytterkläds garderoben och gjorde ett riktigt SNYGGT fynd!!!


Jag tänkte på dig mormor när jag hittade dessa. Fråga mig inte varför men jag kan tänka mig att du hade något liknande när du var yngre! ;)

Visst är dom riktigt snygga?! :D

Vant-problemet löste jag med hjälp av Brads vantar. MEN idag!!! Idag har jag köpt egna UNDERBARA vantar! Helt perfekta är dom! :D Riktiga skid handskar så jag är även redo för skidbacken nu! :D Snälla Matilda löste ut mig i kassan. Ibland funkar inte mitt kort..... VET INTE VARFÖR???? Kanske har något med pengar att göra... Men jag vet inte.... :p

Idag jobbar jag till läggdags, skit jobbigt då jag är skit trött redan nu. Klockan är 6.... Men jag ska göra det lätt för mig själv. Tar med dom till kinesrestaurangen dom båda gillar, så var middagen löst! ;)
Annars har jag spenderat eftermiddagen på Quins gymnastik. Justin tyckte nog inte jag var så rolig då jag slocknade strax efter jag lagt huvudet mot bordet. Vaknar upp typ 40 min senare med ett fint mössmönster i pannan... Hahah, men vad gör man inte för att tanka på energin?

Det var min dag idag. Eller ja jag får ju inte glömma fikat med Rebecca imorrse och träffen med Johanna och Matilda på shoppers world och flykte till Matilda då städerskorna var här. Eller skypen med min käre bror!

Hoppas ni haft en bra dag!


Måndag 23/1-12

Idag är jag trött och grinig.

Hoppas ni haft en bra dag!

<3<3

Söndag 22/1-12

Hejsan!

Idag stod klockan på 11, skit skönt med sovmorgon!

8:49 Justin kommer ner i källaren, sätter på wiikonsolen. Ljudet på HÖGSTA nivå. Jag måste gå upp och stänga alla dörrar som går.

8:51 jag börjar höra ljud från trumrummet. Börjar koka av ilska. "hur kan hon börja spela klockan 9 en söndagmorgon?" "hon har ju tonårssöner, hon fattar väl att man vill sova ut?" "för i helvete, om hon börjar spela nu då ska jag gå upp och säga till henne!"

11:00 Klockan ringer. Jahah, va skönt! :)

Hahha jaa det kunde blivit en riktig skitmorgon men det löste sig ;)

Gick upp, åt lite frukost. Tittade på Mary Poppins med Quin. Började jobb, skulle åka och hämta Justin som var ute och åkte pulka med sitt basketlag.

Vi var lite tidiga så jag och Quin leker lite i snön. En fråga passerar i mitt huvud. "Passar jag som au pair?" Här står jag i mina nike sneakers som är så gammla att dom har spruckit i skinnet = blöta fötter = frussen josefine. Står där i mina jeans. Försöker dra ner ärmarna på jackan då jag inte har några vantar. Drar upp luvan på tröjandå jag inte har någon mössa.... Asså hallå hur tänker jag? -.- Imorron måste jag åka och köpa vintervantar och snöskor! :D



Vilka skor passar bäst till 2dm snö? :p INGA!

Resten av dagen har jag spenderat i sängen.... Super tråkigt, men jag hade inte ork att göra något. Skypade med Malthan, Malin och Tova! :D


Ibland hittar man in på andra au pairers bloggar. Nyss hamnade jag på en blogg om en tjej som var här förra året. Åkte tillbaka till Sverige ungefär samtidigt som jag kom hit! Iaf hennes familj hade frågat ifall hon ville stanna och hon hade då skrivit upp för- och nackdelar med detta. Det hon skrev stämmer väldigt bra, så jag tänkte använda några av hennes.
De feta håller jag med om, och dom understrukna är mina egna!

Anledningar till att förlanga:

- Jag ALSKAR USA! Inte riktigt, men i vissa lägen, JA!
- Jag ALSKAR hosten i USA. (Inte alls lika mkt regn, varmare och kortare vinter, beror ju i och for sig vart i staterna man befinner sig)
- Jag vill se och uppleva mer! (behöver bara bli rik först, hänvisar till sista feta punkten!)
- Bli battre pa engelska.

- Plugga 6 credits till pa college.  
- Få erfarenhet av två år utomlands och en himla massa barnerefarenhet.
- Jag alskar E, min lilla unge, aven om jag har mina duster med henne ibland. Men ah, sa mkt karlek jag kanner till den lilla skiten. Vet att det kommer bli svart att lamna henne, for skulle sakna henne sa! Jag älskar mina småsyskon!
- Familjen ar nojd med mig och jag vet att de aldrig skulle overleva som familjj utan en au pair.
- Längre tid på mig for att hitta en snygg och rik amerikanare att gifta mig med.
- Friheten, jag har med min bil.
- Behöver egentligen inte tänka själv här. Allt är bestämt på förväg och jag bara gör det.
- Starbucks
- Abercrombie
- Victoria's secret
- Alla 5000 tv-kanaler (speciellt de med filmer)
- Mitt egna badrum (även om det är snorgrönt)
- Om jag stannar 6 månader missar jag bara 3 månader på mitt ny inköpta gymkort. 

Anledningar till att inte forlanga: 

- Jag tycker inte om att huset ar sa stokigt. Inge problem hos mig! Det är lika rent som ett skyltfönster hus!
- Det irriterar mig att jag ar den som maste stada, grovstada bade tjejens och killens rum. Men killen ar 15 ar, tycker det ar hans egna buisness om han vill stada sitt rum lr inte.
- Kommer vara trott pa att "vara mamma" efter ett ar. Det är jag inte! Jag är den coola storasystern ;)
- Jag kom hit for att jag ville uppleva den amerikanska kulturen, men den har familjen ar inte ens amerikansk, darfor blir det inte lika mkt av det anda. Skit samma, jag har sett allt på film :p
- Jag kommer inte fa fira jul pa tva ar. Va fan kommer fira minst 80 andra jular??  
- Ibland kanns det som om fritiden ar for knapp. Jag har mycket fritid. 
- Saknar familjen mina vanner dar hemma sa otroligt mkt! missförstå mig inte. MEN SKIT SAMMA. Ni finns kvar när jag kommer tillbaka! :)  (hoppas och önskar jag i alla fall!)
- Jag kan inte leva utan min mamma! (och pappa!) <3 Jag klarar mig
- Jag ALSKAR Sverige, trots den morka, kalla och dystra, langa vintern. Vintern är likadan här, samma här, jag kommer bo i Sverige resten av mitt liv....
- Jag kommer bli tjock, hahaha. Pa riktigt, som USA fet!  ...........
- Saknar min stora MJUKA säng!



IDAG är det 2 veckor tills jag fyller vuxen...... :(

Har faktiskt fått andningssvårigheterunder dagen när jag tänkt på det. Inom de kommande 10 åren ska jag:

-Plugga till något vettigt
-Skaffa ett jobb
-Skaffa pojkvän/man
-Få barn
-köpa mitt första egna boende
-köpa min första egna bil

Något mer?
- Skaffa hund eller nått....


.............

Asså. PANIK. Det är inte ens roligt :(





Detta vaknade jag upp till i fredags!



Meningen är att man ska sesoluppgången där mellan träden! ;)


Det var allt jag hunnit fundera på idag!

Hoppas er söndag och helg har varit bra! :)

<3<3<3<3

Lördag 21/1-12 Insnöad!

Hejsan! :)

Idag kom vinterns första snö! Usa är förlamat! Nä, men det har snöat konstant sen igår kväll, så imorse var det inte roligt att vara ute och köra! Vet inte ifall ni vet det, men här har man inte vinterdäck! Helt idiotiskt! Eftersom det blir samma väder år efter år! Typ som sl, snöar det i år igen?? :o
Aja, jag var ute och körde kl 8 imorse. Jag tog en kurva på sniskan, mötte en polisbil och trodde jag skulle bli stoppad. Men det gick bra! ;) Sen vågade jag inte köra mer. Hade ganska många planer för dagen så det passade så bra att jag gick upp tidigt, men nu blev allt inställt så då kändes det bara onödigt att jag skulle upp så tidigt. klockan var typ 11 och jag var SÅÅÅÅ uttråkad!
Skypade med Carro, Malin och Tova som hade en liten middag. Trevligt värre! :)

Sedan kom min chaufför för dagen, Matilda var modig nog att ge sig ut på vägarna idag, så hon har skjutsa runt mig i hela Massachusetts känns det som! Så jag fick iaf några ärenden utförda idag! :) Tack!

Sen skulle jag hem och jobba lite på kvällen. Dom skulle ut på middag, så då blev det tacos här hemma! Hahah om det är helg och jag ska laga mat, då blir det tacos.... :p Undrar när dom kommer tröttna på det?

Annars då? Har inte så mycket mer att berätta.... Jobbar 7 dagar denna vecka. Får man det? NEJ! Bryr dom sig? NEJ! plus att jag jobbar VÄRLDENS SÄMSTA TID imorron. Mellan 12 och 3.... Kan inte göra något innan och kan inte riktigt göra något efter... :( Piss!

Nu har jag bokstavligt talat suttit i 45 min och letat efter min bikini jag köpte på Victoria's secret. Ville ju visa den för er! Jag tänkte också att jag ville visa den på en person, men eftersom jag inte riktigt är klar för beach 2012 än så tänkte jag läggaupp katalog bilden. MEN DEN FINNS INTE -.-

Nu ska jag sova! God natt!

Fredag 20/1-12 God frukost!

Hejsan!


Innan jag glömmer bort det så MÅSTE jag berätta....

JAG KÄNNER FOLK SOM UMGÅS MED JULIE ANDREWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Världen är liten? Det är mormor som känner och umgås med Julie Andrews. (Mary Poppins, En prinsessas dagbok, The sound of music) Jag ska nog förlänga i NÅGRA år till så jag kan få träffa alla dessa människor!!!!! :o

Till idag då, började dagen med frukost hos Rebecca, som hade slagit på stort och bakat scones! Super gott! :D Åkte sedan med Matilda till läkaren, blev ju inte som det var tänkt, men vi försökte ju i alla fall! Åkte sedan hem för lunch och sedan lite handling. Hann med att skypa med Malin, och ringa till pappa.

Tog barnen till frisören. Vi gick in, vi sa hej, dom sa kom och sätt er här, barnen trimmades, vi sa tack och hej! Betala inte alls! :p hihih.... (mamman äger ju frisörsalongerna för er som inte visste, eller kommer ihåg det!)

Sen var det snabbt hem för Justin skulle iväg!


Sport är ju väldigt stort i detta land! Football, Basket, Baseball och Hockey är ju något ALLA kollar på! Idag är det en basket match här i Boston, Celtic (boston basket) möter något annat lag. När det är sånna matcher så är det ju alltid jippon och så innan matchen. Här har dom även att dom har en basketmatch innana den stora matchen börjar. Den "lilla" matchen spelas av basket spelare runt om i bostons basketklubbar. OCH!!!!!
 
Justin var idag utvald att spela denna match!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Han var så uppspelt när han åkte här ifrån att jag blev helt nojig! hahah! nä men jätte roligt att han får uppleva detta!! :D

Har inte hunnit träffa honom under kvällen så jag vet inte vad han tyckte, men jag hoppas att  han tyckte det var roligt! :D

Under middagen idag satt jag och kämpade för att hålla ögonen öppna så 7:20 när jag var klar med middagen gick jag ner och la mig i sängen. Var dock tvungen att duscha så var tvungen att resa på mig igen.... Efter att jag tagit en  låååång dusch med skrubb från topp till tå (nu är jag ren) var det dags att spendera kvällen med Matilda framför några vänneravsnitt! :D

Nu har jag försökt skypa med mormor och morfar ett tag, men det är lite långt mellan usa och thailand så det ville inte riktigt fungera. Får försöka en annan gång igen! :)

Ha en bra helg allihopa! Dum som jag är sa jag att jag skulle följa med på Justins baksetmatch imorron.... Den börjar klockan 8..... Så det blir ju att gå upp som vanligt -.- pucko jag e.... På tal om pucko måste jag ju skicka ett stort PUCKO till min kära bror som vaknar och går upp och börjar göra sig klar för skolan med frukost och allt så där klockan 4 en fredagsmorgon.... Men gillar man skolan så gör man! :p (det är inte lätt när det är svårt Jonas!)

Ja det var det jag hade att säga!

Trevlig helg! Kanske är upptagen i helgen så vi får se  hur det blir med uppdatering! ;)

<3<3<3


Torsdag 19/1-12

Hallå i stugorna!

Idag har jag hunnit sova, skypa med Angelika, tränat med Matilda, ätit lunch med Matilda, skypa med mamma, spelat basket med Justin och kokat pasta till middag. Hahah händelserik dag, eller vad? ;)

En MYCKET GOD nyhet har jag! :D Flygbiljetter för mamma pappa och Jonas är bokade och klara! :D Yeey!

Förstår inte varför jag inte skriver så mycket längre! Vad skrev jag om förut liksom? Jag antar att jag inte har något roligt att skriva om!

Hoppas ni alla mår bra där hemma! :) Jag mår bra ;)

<3<3<3

Visst är förbättringnen här nedanför märkbar? :p Jag känner mig mycket böjligare sen förra gången ;)

Tack Angelika för en mycket fin kommentar! :)


Smidig2.....

Ser det bättre ut idag?! :D 





vi var ju tvugna att prova idag igen, och visst ser det bättre ut? :D 


 

Onsdag 18/1-12 Åter igen beslut....

Hej!

Idag har jag haft en toppen dag! Skypade med bror och mamma ett litet tag. Hann även med ett kort samtal med Malin! :) Barnen har varit hyfsat snälla och allt annat har gått bra! Quin ville iväg på playdate, visst sa jag. Helt plötsligt skulle jag skjutsa hela grannskapet till ett hus typ 10 min bort. Det fanns ju inget annat val än att ta den stora bilen! Fasiken sa jag och hoppade upp i den med ett STORT flin! :D Körde sedan runt i hela Massachusetts kändes det som. Det gick i alla fall bra och som sagt barnen var okej snälla! ;)

Jag hann även luncha med Rebecca idag! Ytterst trevligt! :)

Hur mycket jag än försökte undvika det så träffade jag även Matilda idag. Suprise suprise..... Hahah nää det gör mig ingenting! Alltid så trevligt! :) Vi hamnade i drömmarnasvärld. Resa till Florida eller californien. Vi åker imorron! Ja! Vänta, hur ska vi betala.... åh :( Jaja men någon gång ska dessa drömmar bli sanna! ;)
Bara en lång weekend. Ner till florida. Fan alltså, det skulle vara såååååååå nice!

Ja annars har det inte hänt mycket!

Pappa, vad är det som inte låter verkligt? :o Jag menar, det är inte såååå svårt! ;) (bara lite)

Hoppas ni alla har en bra dag! :)

Juste, kanske ska berätta om rubriken. Idag frågade Joanna och Brad seriöst ifall jag har funderat något på att stanna... än en gång, KAN NÅGON TA DETTA BESLUT ÅT MIG??? :(
<3<3<3

Tisdag 17/1-12 Beslut beslut.....

Hallå!

Imorrse när jag vaknade, klev ut ur mitt rum för att gå upp i köket så var det helt vitt ute! Det hade kommit så mycket snö så allt var täckt. Det har varit ca -10C de senaste dagarna. Men när snön kommer då blir det 0 gradit. Så nu är nästan allt smält, och det är bara slask. Tråkigt!

Idag har jag varit och storhandlat, hann ju inte med det igår. I helgen berättade jag för Matilda om mormor's chips. Så idag inhandlade jag något jag trodde var fläskfilé i bitar. Låt mig säga att det var det inte..... :( Smakade skit! :( Det jag dock blev nöjd med var såsen och champinjonerna! :) (inte så svårt dock) Gjorde sedan klyftpotatis till det. Note for americans: Skaffa något som liknar bakplåtspapper!

Jag och Matilda åt lite lax med quinoa till lunch. Malthan, jag får fortfarande inte riktigt till den svenska touchen på det hela :( Efter det var det dags att hämta barnen....


Barnen har varit skit idag. Jag räknade sekunder från kl 5 tills jag slutade.... Super jobbigt.
Efter att jag slutat åkte jag till gymmet. På vägen ut från vår uppfart stannade jag vid brevlådan.
I den låg detta...





"Extend your time in the USA"

Kan någon fatta detta beslut åt mig?

Åka hem och plugga. Bli klar med plugget när jag är ca 24-25
Stanna ett år. Bli klar med plugget när jag är 25-26? :( (vilket jag inte vill, vara gammal alltså)

ÅH!!! Ibland (ganska ofta) önskar jag att jag vaknade upp en morgon, var 30 år hade man barn villa och volvo.... Vägen dit verkar så himmlans jobbig :(

Ja tack och god natt! Imorron kommer Rebecca hit för lunch! :) Trevligt värre!

Hoppas ni får en bra dag! :)

Pappa, du vet jag slänger upp benen bakåt, lyfter upp kroppen hamnar i ett handstående och går sedan ner ifrån det för att landa på mina fötter ;)

Malin, kan du gå upp i brygga, eller är du en kylbox? ;) jag var nöjd med amerikanska tom tits, fanns väldigt många bänkar där au pairer kunde sitta medans barnen lekte för sig själva ;)  

Angelika, ja hon är lite väl böjlig där det är fysiskt omöjligt att vara böjlig, typ i ryggraden... :p 


 




Smidig....



Ser jag smidig ut eller vad? :D Jag var rätt så stolt över detta, tills jag såg detta....



Hon är ju ett uppochner-vänt u!!

Hahah ja det är det här vi håller på med på gymmet :p

Måndag 16/1-12 Lång dag....

Hejsan!

Idag vaknade jag klockan 3 am... Musen sprang runt, och det lät som om den försökte gräva sig ut ur taket. Jag tog mitt baseball trä som finns på mitt rum och sprang runt och bankade det i taket. Haha fatta synen... En nyvaken Josefine med håret på sne :p Men goda nyheter! Giftkuberna är borta vilket förhoppningsvis betyder att musen också är borta! :)

Sen vaknade jag en gång till men då orkade jag inte resa på mig. Sen när klockan ringde var jag glad för att få lämna rummet :p

Jag blev just väldigt trött så jag orkar inte skriva så utförligt som jag tänkt!
Idag är det någon helgdag i detta land. Vilket betyder 10 timmars jobb för mig.... Yeey -.- Men vänta... BÅDA föräldrarna var hemma....  Vad är det med föräldrar som inte vill spendera tid med sina barn?

Skit samma... Idag drog jag,barnen,kusinerna och Madde till Boston Children Museum,Bostons Tom Tits! Det var faktiskt riktigt lyckat! :D Barnen hade det super roligt! :)
Sen var det hem för basket träning.

nu ligger jag här i sängen, utan middag... Orkar inte bry mig, vill åka och träna men klockan är 8 och jag orkar inte vara uppe tills 11 ikväll...

Tack och god natt! <3<3

The memories you remember

Ibland kan tiden bara stanna upp och typ peka på mig och säga

 "Förstår du vad du upplever just nu?"
 "Förstår du att du lever livet just nu?" 
"Förstår du att du bor i ett annat land?"
"Förstår du att du är 6036.97 km från Sverige?"

Svaret är: NEJ...

Nej det gör jag inte! I början kunde bara en liten detalj påminna mig. Så som att se den ENORMA amerikanskaflaggan påväg till Johanna.

Men nu, nu är detta hemma. Allt är så vanligt. Allt är vardag. Jag har en underbar familj här. "Småsyskon" som jag får umgås med varje dag. Kompisar som har blivit en mamma pappa syster bror psykolog och allt där i mellan.


I alla fall, nu har jag glömt bort varför jag började skriva detta. Men jag kom på denna känsla när jag hörde något på tv som än en gång fick tiden att stanna och peka på mig och fråga
"Förstår du att du inte är hemma?"


Ja, det var vad jag hade i huudet för den här gången! Nu ska jag sova!
God natt

♥♥♥


Söndag 15/1-12 Brandstationen!! :D

Hej allihopa!

Matilda har idag insett att jag inte är så fullt normal som jag kanske verkar vara ibland... Hon har suckat, himmlat med ögonen, skämts, och tyckt att jag varit allmänt konstig... Jag sprang runt som ett barn på brandstationen, skulle titta på allt, skulle se vad han pratade om, frågade konstiga frågor :p Ajaj jag hade skit kul iaf! :D Han berättade dock inget nytt, som vi inte redan visste!
Mailn, nej jag kommer inte ihåg när vi var där med skolan :/ Vilket år var det? :p

Tidigare idag har jag och Matilda varit på gymmet, tränat lite. Vi har hittat ett program eller vad man ska kalla det, så vi provade det idag, tror att jag kommer ha ONT i rumpa och lår imorron! :p Det blev lite flams på slutet och vi provade några yoga övningar. Det finns en där man ligger på rygge och lyfter benen över huvudet. A svårt att förklara, men iaf, ingen av oss kunde göra den, men helt plötsligt tappar jag balansen och skriker nästan för full halls. Jag trodde jag skulle bryta nacken. Men det gick ändå rätt så bra. Jag har i alla fall nacken i behåll!

Angelika, ja den var rosa! :p Haha! Jag får gå tillbaka och ta kort på den ;)

Mathilda, ja det var roligt att titta på matchen, men som sagt hade högre förväntningar på lillkillen :p Jag orkar inte ta bild på bikinin just nu, får göra det en annan gång ;)

hoppas ni alla hade en bra helg! :D Det har jag haft, nu ligger jag i sängen och väntar på att jag ska få äta middag :p

<3<3


UPPDATERING:

Idag skulle familjen ut och äta middag. Dom skulle till cheesecake factory, en bra restaurang, med god mat. Det stod klockan 6 på schemat. 10 över 6 var jag sjuklligt hungrig, och dom hade inte åkt än, så jag trodde att det blev inställt, så jag värmde en fryst lassange. Precis när jag sätter in den i micron frågar Quin ifall jag inte ska med på middagen............ ÅH suck... Dom hade ändrat det till 6:30. men det var ingen som frågade mig nu, så antar att dom ville ha en egen familjemiddag!

Lördag 14/1-12 Basket!

Hejsan,

att vakna klockan 6 imorrse gick faktiskt bra! Justins match var ganska roligt att se, dock hade jag högre förväntningar på Justin, men jag tror han hade en dålig dag, eller nått! Ni förstår Justin är typ BÄST på basket och det säger jag inte för att jag tycker han är bäst, utan han är verkligen bäst! Men men, för åka och kolla någon annan gång också! ;)

Annras idag då. Har hunnit med att färga Matildas hår, varit i mallet två gånger, spenderade pengar på Victoria's secret, sett typ 8 avsnitt av vänner och letat möss, det var nog det.

Nu ligger vi nerbäddade i soffan för att titta på "Whats your number?" :)

En mycket bra dag med andra ord!

Jag köpte en bikini på Victoria's, kanske ett riktigt impulsköp, men den var riktigt snygg! Plus att jag har ännu ett mål till beach 2012! ;)

Imorron är det lcc-möte på "grannbyns" brandstation! Jag är jätte lycklig över det, jag vet jag är snart 20... Men det där med brandstationer är ju roligt! :D

Hoppas ni har en bra helg! :)

♥♥

Fredag 13/1-12 Kompishäng! :)

Hejsan allihopa! :D

Idag har det varit Matilda-häng :) Det började imorrse när jag fick en knäpp och inte vågade vara ensam hemma. Så då fick Matilda slänga sig in i bilen och komma över. Sen dess har vi hunnit med att göra svenskapannkakor, sylt, fruktsallad, massor vänneravsnitt och vi hann även med att äta middag med Johanna.
Nu ligger vi hemma i soffan och äter rester av fruktsallad och tittar på mer vänner! Matilda har alla säsonger! NICE! :D

Imorron ska jag upp 6:15 för att skjutsa Justin till basketen! Ska bli sjukt roligt att se honom spela! :)

Sen hoppas jag att det blir gymmet! ;)

Malin, jag kommer  ärligt talat inte riktigt ihåg vad som hände, så antar att det inte var ett av de bästa! Jag fällde väl någon tår, men det hör väl till? :p

Hoppas ni haft en bra fredag! :) Hörs imorron! God natt! <3<3


UPPDATERING!!!!

Sover nu på vinden, rummet jag ALLTID velat ha! Malin, kommer du ihåg det? :p

Varför jag sover här är mindre roligt.... Möss.... De kryper runt i mitt rum, eller ja kanske inte i mitt rum... I väggen, eller bokhyllan, vågade inte stanna och lyssna så noga. Pallar inte står öga mot öga med någon rabiesmus :( Brad kommer hem från sin tjänsteresa imorron, så då får han jobba lite här hemma!! Men i detta rum stannar jag gärna länge! :)
STOR säng.
Mjuk säng.
Förnster.
Nattduksbord.
Garderob "rum" med dörrr :D

Fast nu när jag ligger här och tittar runt så inser jag att det inte är så mycket space i detta rum. Vart ska jag lägga mina väskor, skor, jackor och allt annat som ligger i bokhyllan där nere?

Den här sängen nere i mitt rum. Då skulle jag bli glad! :)

Ha en bra helg! Nu måste jag sova, ska ju som sagt upp 6 imorron -.- (lunchtid för Sverige :P) God natt!!! <3<3<3

Torsdag 12/1-12 Orkar inte!

Efter att ha försökt logga in här på blogg.se typ femtioelva gånger har jag nu bestämt mig för ett väldigt kort inlägg!

Idag har jag ju barnen hela natten. mamman har fortfarande inte berättat för mig att hon ska bort, hon har inte heller berättat vart hon ska. Hur som helst! Barnen var skit griniga på eftermiddagen och jag kände bara att allt var skit och att jag ville åka hem och sluta för dagen, men det gick ju inte....

Efter middagen (tacos) började det ordna upp sig och när dom skulle gå och lägga sig var dom super gulliga!! Det är i sånna här fall man tänker "ja men självklart stannar jag kvar hos er tills ni fyller 20, eller nått" Vad spelar det för roll om jag stannar här ett år till?

Nu ska jag titta på vampire innan jag somnar, om jag kan somna idag.

Ha det bäst!! :)

ja juste! Får inte glömma och berätta om det SJUKT goda lunchen Matilda gjorde till mig idag! Guddomlig! :D Tack fina!

Onsdag 11/1-12 Träning!

Bättre rubrik Angelika? ;)

Hej på er!

Idag har jag inte gjort så mycket. Har nämligen varit hundvakt -.- Som ni vet ska vi bygga pool här, så för att den ska få plats behövde vi fälla några (många) träd. Då fick inte Pixie gå ut som hon ville, tänk om träden föll över henne... Så jag sett till så hon fick gå ut när dom hade paus... Ja verkligen min uppgift, eller hur?

Jag har även gjort bort mig idag. Quin har börjat på yoga, den börjar 4:45. Jag har inte fått någon information om det hela så jag antog att den var en timme lång. Så när jag och Justin kom dit till typ 40 satt vi kvar i bilen. När jag sedan gick in för att hämta Quin satt hon på en pall med personalen. Först trodde jag hon var skadad. Det var hon inte! Jag var sen! Dom slutade halv.... Oups! Men Quin är inte riktigt den blyga tjejen så kvinnan som hållt henne sällskap vet nu allt om denna familj. Haha när jag kom sa kvinnan med en blick som sa "som-om-jag-bryr-mig" nu vet jag allt om er familj! Jaja, men nu vet jag det tills nästa gång!

Gjorde mat till barnen idag igen efter att jag slutat. Vad gjorde mamma? Spelade trummor..... Asså seriöst?

Efter det drog jag till gymmet. Vilket var riktigt jävla tråkigt idag. Men jag tog mig igenom 40 min på crosstrainern och sedan plaskade jag runt i poolen ett tag.

imorron kommer jag ju inte kunna komma ut ur huset efter 3 tiden. Jätte irriterande! :(

Ja hoppas ni haft en bra dag! :)

Tisdag 10/1-12 brownibak!

Hejsan!

idag är det tisdag. Det betyder gymnastik och baseball direkt efter skolan. Stress för chauffören Josefine. Chock för chauffören när det helt plötsligt står en man ute på vägen........... Gps, justin, snack, ryggsäckar flyger. Mannen tittar lite åt sidan och fortsätter sedan som om inget har hänt... Josefine panikslagen. :(

just nu är jag så trött på mig själv..... Varför är det så? Allt jag gör blir inte som jag tänkt mig. Om jag ens tänkt innan jag gör det. -.- Tror jag sover dåligt dock.

Annars idag då? Starbucks fika med Matilda Johanna och Alex! Hem skypa med mamma och pappa. Fly från städarteamet, till Matilda, baka och äta brownies. 


Har även varit lite irriterad över lag idag, eller i alla fall nu på eftermiddagen. Jag har ju ett schema som jag jobbar efter. På det stod det idag att jag slutar kl 7. barnen sa vid halv 7 att dom var hungriga. Jag sa då att dom skulle vänta tills middagen som jag trodde skull vara klar till 7-7:30 som vanligt.............. 10 i 7 säger mamman att hon måste träna lite mer på sina trummor..... Jag var hungrig och skulle göra middag till mig själv. Tänkte då att jag kan ju inte laga mat och sedan låta barnen svälta. Så jag gjorde mat till oss. 5 över halv kommer hon in i köket, barnen har inte mycket kvar av middagen....

Ett tack? NEJ.
Ett oj sorry att jag drog över på trummorna, missade att klockan var 7. NEJ.

Assså sååååååå irriterande och på toppen av det ska JAG ta justin till hans basketmatch på lördag morgon..... när då? Jo klockan 7:30 ska vi vara där. Vilket betyder att vi ska åka här ifrån innan 7..... Om det var Quin som skulle iväg skulle jag ha stannat hemma med justin, SÅ dåligt att man gör så mot sina barn. Blir ju ledsen för Justins skull.

Ja just btw, på torsdag är båda föräldrarna borta så jag jobbar från 15 på torsdag till 9 på fredag..... Har dom frågat mig? Har dom berättat det för mig? Nej på båda..... Skit dag...

God natt!

Måndag 9/1-12 vad ska man säga???

Hejsan!

Japp då var ännu en måndag över! Visste ni att jag har varit här fler dagar än vad jag har kvar?

AND THE COUNTDOWN BEGINS!! Hahah nä inte riktigt än, men ibland känns detta som om det kommer gå så sjukt fort!

Idag började en ny aktivitet. Skidskola! Justin åker direkt från skolan kl 3, och kommer hem vid 7. Skönt att bara ha ett barn. Ännu skönare var det när hon åkte iväg till sin kompis och jag blev kvar i huset. Ensam. jaja vad gör man? Sätter på tvn och tittar på eclipse (twilight #3) ;)

Åker och hämtar lilltjejen, åker till biblioteket, hinner bara hem för att slänga in henne genom dörren för att sedan åka och hämta nästa barn! Hem fixa lite middag till dom. Duktiga jag hade ju gjort köttfärssås under dagen så in i mickron och värm! Klockan hinner bli 8 innan allt är klart, men till gymmet ska jag. Tog dock emot att träna själv, så smsar Matilda, 15 min senare hämtar hon upp mig för ett simpass på hennes gym.

Nu låter denna dag som en bra dag. Det blev den till slut, men kan säga att morgonen INTE var frid och fröjd.
Efter att jag släppt av barnen vid skolan åkte jag hem för att flytta tvätten från maskinen till torktummlaren. Det hela börjar där.... Får inte upp luckan, ah jag måste stänga av den först (konstigt det brukar jag inte behöva göra...) Stänger av. Öppnar luckan. X antal liter vatten ut över golvet. Jaha, maskinen var inte klar....
Efter det åker jag till CVS (apotek med diverse saker) ska köpa barntandborstar och notepad. Hittar det jag ska ha perfekt. Går till kassan. Vart är kortet? Kommer ihåg att jag använde det igår då jag tankade, kommer ihåg att jag fick tillbaka det. Sen då? ja men juste jag la det i kopphållaren vid handbromsen. Lägger undan varorna, går ut till bilen, inget kort. nä juste jag tog nog  med mig det ner på mitt rum igår när jag klev ur bilen. Åker hem. Inget kort. Ringer Matilda med panik upp över öronen. Säger att jag letat igenom bilen. Hittar TILL SLUT kortet fastkilat under mitt säte. TACK! Åker tillbaka till CVS, betalar, sätter mig i bilen. Måste åka till typ "Kungsängen" för att familjen vill ha ett speciellt sorts ris som typ bara finns på den affären. På vägen tillbaka inser jag att jag glömde köpa förkylningsmedicin, in på CVS igen. Åker till nästa mataffär för att köpa yttliggare 3 "speciella" saker som bara finns i den butiken. Ska betala.... Vart fan är kortet? Springer ut till bilen. Springer in betalar. Åker hem packar upp det jag köpt. Sätter mig i bilen för att åka till den sista matbutiken. Hittar för en gångs skull ALLT jag ska ha. Åker hem packar upp maten. Sätter igång och kokar köttfärssås och hackar samtidigt lite frukt till en fruktsallad.

Ja där tog min dåliga morgon slut...... Usch va trött jag var på mig själv!!!!! :(

Matilda kom över på lite lunch. Blev ju även lite efterrätt i form av fruktsallad :)


Det var min dag det! Nu är jag väldigt trött, så god natt! :) Hörs imorron!

Mamma, you got mail! ;)

<3<3<3

Helgen 7-8/1-12 Roligt!

Hejsan!

Sorry för att jag inte uppdaterade igår! Landade i sängen vid 2, orkade inte skriva då! :p

Igår, lördag. Jag och Rebecca åkte in till stan (boston) strosade runt där HELA dagen! Jag är mycket stolt (och ledsen) över att jag inte kom hem med några påsar! Vi åkte sedan och hyrde film och åkte hem till mig. Vi gjorde en god sallad till middag, och skulle sedan gå ner till källarn för att titta på filmen. Brandon hade dock sina kompisar här, så vi bytte soffan och filmen mot diverse ölspelen! Riktigt roligt var det! :) Matilda hade också kommit över då. Som sagt riktigt roligt var det! :D Killarna fick även för sig att starta en liten lägereld och göra smorse - kex, marshmallow, choklad, kex- ni vet ;)

Vad hände mer? Ja, efter att Brandons kompisar åkt hem för natten försökte vi, jag rebecca matilda ben och brandon, titta på filmen på vi hyrt. Efter 20 minuter kastade Ben in handduken och efter det trillade vi en efter en av pin, så vid två gick vi och la oss. 

Vaknade vid halv 11 idag. åt lite lunch, sen fick jag en knäpp. Jag fick för mig att vi skulle på yoga, ni vet den där bastuyogan jag var på en gång. Sagt och gjort, vi bokade platser för klassen och åkte sedan dit! Lite dåligt matintag var det under dagen så energin räckte inte riktigt till för att det skulle vara en bra träning. Sen också att det är ca 37 grader i rummet gör det ju inte enklare! Men ja det var bra, tror att det kanske händer fler gånger ;) 

Hoppas er helg har varit bra! Det har min! :) 

puss och hej!  

Fredag 6/1-12 födelsedag!

Hejsan!

Idag har jag umgåtts mycket med Mathilda! Trevligt värre! :) Vi försökte baka svensk kladdkaka..... Vi hade svenskt vaniljsocker och kakao. Amerikanska ägg, socker, smör och mjöl. Det är något av detta som får våra svenska saker att smaka SKIT!! :( Usch va äckligt det var! :( Ben och Brandon sa dock att dom tyckte det var jätte gott... Haha vet inte ifall dom ljög eller faktiskt gillade det!

Barnen hade playdates efter skolan, men efter att det var slut var jag riktigt duktig och lekte med dom, spelade tvspel, och läste böcker! Jag är nöjd med min insatts! :)

Efter det åkte jag och Matilda till Shoppers world för att sedan invänta födelsedagsbarnet för lite middag på T.G.I.F! Även Johannas värdmamma Sharon följde med på middagen drack lite drinkar med Johanna! Roligt för henne att hon får dricka alkohol igen! Själv missar jag systemet i Sverige och laglig drickning här i usa! :p


Nu är jag trött, ska välja mellan att titta på vänner eller att läsa min bok! Svårt val!

Mamma, matchen var väl okej, lite tråkig, hände inte så mycket i den! :p Och var väldigt trött så att det blev förlängning var det bara jobbigt! :p men ändå roligt att se den!

Tack och god natt!! <3<3<3

Torsdag 5/1-12 Grattis X2, välkommen tillbaka!

Halloj! :D

Klockan är på tok för mycket men jag är så uppspelt så jag vet inte var jag ska ta vägen!!

Dagen har jag spenderat med Rebecca, mycket trevligt! Spenderade sedan eftermiddag med mycket snälla barn! Spenderade sedan kvällen i Matildas säng framför Junior Hockey VM! Grattis Sverige! :D

Grattis även till Johanna nu!! Hon fyller inge mindre än 21 idag (fredag) så nu är det fest! ;) GRATTIS!! :D <3

Och Matilda, välkommen tillbaka än en gång! Har jag sagt det tillräckligt nu?? haha

Under kvällen när jag tittat på hockeyn så hade Johanna tittat på vampire diaries, nya avsnitt!! Och jag hade missat det! Så var ju tvungen att kolla på det NU!!! Så nu är jag så uppspelt och kan inte sova för 5 öre! Om jag la huvudet på kudde skulle jag ju tvär somna men vägen dit är så lång :p

Pappa, det är ju faktiskt mycket roligare att läsa samtidigt som man tränar, och du vet jag är tjej så jag kan göra två saker samtidigt! ;)

Imorron blir det svenskaträff och kladdkakebak! :D

God natt allihopa! Eller ja, God morgon för er! Pappa hann inte ens läsa detta innan han gick till jobbet...

Ses!!

Onsdag 4/1-12

Hej alla kära läsare!

Idag har jag SOVIT oj vad jag har sovit. Egentligen skulle jag äta lunch med Rebecca, men hon mådde inte så bra så då behövde jag inte göra något under dagen. Så jag gick ner och läste i min bok tills jag inte kunde se bokstäverna igenom ögonfransarna. Sen sov jag större delen av min lediga tid. Vet inte varför jag var så trött men uppenbarligen var jag det! 

Sen när jag åkte och hämtade  barnen så åkte vi hem åt lite mellanmål, gjorde läxorna. Sen kom 2 av Justins kompisar över och lekte, Quin åkte med Joanna på lite ärenden och avslutade sedan på barnyoga. Så hon var inte hemma så mycket. Så jag har fått läsa min bok MYCKET idag! :D För sen när jag slutat, körde jag till gymmet.
Jag önskar att mina brorsor kunde vara hemma HELA tiden. Fick köra STOOOOORA bilen igen!:D Väl på gymmet läste jag min bok igen, tiden gick så fort och helt plötsligt hade det gått 50 min, så då slutade jag tänkte köra lite gym, men hade inte den rätta känslan så jag kände att det lilla fick räcka för idag!

nu sitter jag i sängen och kollar på Mamma Mia! :D Ska in i duschen snart och sen får jag läsa min bok igen! :D

Hoppas ni har haft en bra dag! :D

<3<3<3

Tisdag 3/1-12 mysiga barn!

Hejsan!

Idag har jag haft en bra dag! :)

Fick träffa Johanna igen, åt lite lunch tillsammans och avslutade med te och kakor :D Mycket trevligt! :)

Egntligen började inte dagen så bra... Jag vaknad och det ända som fick mig att resa mig ur sängen var att jag visste att jag skulle få gå och lägga mig om en timme igen. För att sedan få sova i typ en och en halv timme, för att skjutsa Brandon till bussen till new york.... Men.... Precis när jag ska stänga dörren till garaget för att skjust barnen till skolan så kommer Joanna springandes med telefonen i högsta hugg. På andra sidan var Ben.... Han ville bli hämtad hos en kompis. Fine sa jag, han sa att det var i samma "by" som mallet, och till mallet tar det ca. 17 min att köra så jag tänkte att det inte skulle ta så lång tid. Men jag kan säga att den byn är den största byn ever... det tog typ 30 min att köra enkel väg.... Haha men det var det värt när jag såg Ben komma ut ur huset. HAHAA!!!! En sliten kille var det! Skadeglädje på HÖG nivå!! Han hade träffat gamla klasskompisar från high school och det blev väl lite mer än mycket! :p 

Skjutsade hem honom, bytte bror och satte mig i bilen med Brandon, skjutsade honom till bokhandeln, och sedan till bussen. Sen åkte jag till target strosade runt där ett tag, åkte hem dammsög, gjorde lunch, Johanna kom över (som jag sa tidigare). Efter att hon åkt, läste jag några sidor i min bok, somnade, vaknade i chock. Jag hade dock tid! Skulle göra lite snack, för idag är det en ny plats för gymnastiken vilket betyder att Quin än en gång får byta om i bilen, men det som är är att justin också behövde åka direkt från skolan till gymnastiken för att sen få komma till sin baseball! :)

Nu vet jag inte vad jag har skrivit och orkar inte läsa igenom så jag sätter en punkt här.

God natt, syns imorron!! :D

<3<3

Måndag 2/1-12 Tillbaka till vardagen....

Hej hopp!

Idag var det ju tillbaka till jobbet... TRÅKIGT!!!! Nä men det har faktiskt varit en mycket bra dag idag, speciellt eftersom Joanna sa igår att jag nästan kunde ta ledigt idag, så idag har jag inte känt någon press att vara med barnen. Det låter konstigt, jag vet, men idag har jag inte suttit på den där dumma pallen och försökt se upptagen ut. Utan jag har vaknat upp som om det vore helg. Jag har tvättat och handlat som om det vore måndag. Jag har skjutsat barnen hit och dit. Vi fick även komma på lite playdate och middag hos kusinerna, men jag har ändå kunnat gå ner på mitt rum, andas lite, och gått upp igen. Så det var väl en skön lugn första dag! :)

När vi kom hem från kusinerna bäddade jag barnens sängar, och sen fick jag äntligen börja läsa min julklappsbok!! :D Jag drog nämligen till gymmet. Där rörde jag lite på mig, gjorde även lite övningar från fotbollens tid så får se hur jag mår imorron..... :/ Ni som brukar umgås med mig vet ju att jag aldrig har haft skavsår i hela mitt liv. MEN.... Efter helgens festligheter har mina lilltår sagt ifrån. Dom är väldigt röda och ömma! :( Inge sår dock, så kanske inte ska säga skavsår... :p Och trampdynona, jag undrar när dom blir återställda!! :'( Men jag ska verkligen inte klaga,"ska man vara fin får man lida pin..." Och roligt hade jag ju också! :D


Imorgon är det skola!! Woho! Hahah... Nä men skönt att bli av med barnen ett tag :p Och komma tillbaka till den riktiga vardagen!
Med det sagt ska jag nu gå och sova! Om jag kan, Brandon bestämde sig för att invadera mitt rum än en gång... Hur kommer det sig att jag ALLTID sitter i pyjams när han vill hänga?? :p

God natt i alla fall! :D

Lördagen 31/12-11 Gott nytt år!!! Resa

Hej allihopa!

Nyår har en tendens till att aldrig bli så som man har tänkt sig. Jag brukar i alla fall ha så höga förväntningar som kvällen aldrig lever upp till... MEN IGÅR!!!! Jävlar va roligt det var!!! :D Vi började med en middag på en liten finare restaurang, där var det Jag, Rebecca, Isabell, Isabells mamma syster och bror. Och två killar som hette Marcus och Niclas. Isabell är en tjej från skolan i New York i sommras, och Niclas och Marcus är två killar Rebecca och Isabell träffat här i New York.
Det hela var riktigt trevlig maten var svindyr och kanske inte riktigt rätt för det priset. Men men, det var ju nyår!

Sen hoppad vi in i en taxi och drog mot Pier 49, där skulle dj:n AVICII spela under kvällen. När vi kliver ur taxin är det en kö på MINST ½ km för att bli insläppta.... Marcus, den ena killen sa aldrig i livet att vi står i den här kön! Så han börjar gå mot VIP ingången, och säger vi gör ett försök. Åh jeeevlar va det gick bra! 1

Första personen: ehy, are u vip?
Marcus: Yes
Vi blev insläppta genom första grinden

Andra personen: Are you on a list or do you have a table?
Marcus: We're on the list
Andra personen: Which list?
Marcus: AVICII's
Vi blev insläppta

Tredje personen: Can I see your id please....
(Vi börjar svettas)
Vi alla tar fram dom.
Tredje personen: Okay thank you, have a great night!



ASSÅÅÅÅÅÅ VA?!?!?!??! Här spenderar vi en summa på en biljett som är olaglig att nämna då den var dyr.... Så kliver vi bara in i VIPavdelningen?? HAHAHA!! Där var det öppen bar.... Varför vi började svettas när dom frågde om legget var för att man behöver ju vara 21 här i USA för att få komma in på klubbar och så. Men in kom vi, och i den öppna barnen hängde vi!!! OMG jag vet inte ifall jag har haft det så roligt som den kvällen!
Lyckan som var när man stod på flaket efter studenten... Det är nästan så denna kväll mäter sig med den känslan!! :D





(snygga ögon på alla bilder eller hur? Inte min kamera!)

Det var nyårsafton det! :D

Idag vaknade vi vid halv 11, checkade ut från hotellet, och gick och satte oss på starbucks. Åt lite frukost, skrattade åt kvällen, drog sedan till bussen och har suttit på den större delen av dagen! Somnade till ett litet tag, men inte länge eftersom planen var att jag skulle komma tillbaka till amerikansk tid så snart som möjligt.
Jag hade även pratat lite med Joanna om hur jag skulle jobba imorron eftersom jag var orolig att jag inte skulle palla med att vara vaken så länge, och den tiden jag skulle jobba, och nu när jag kommer hem säger hon att det inte spelar någon roll vad jag gör imorron, alla är hemma och jag skulle lika gärna kunna vara ledig......... Yes! Jag sa att jag kunde hämta Justin när han skulle hem från sin playdate. Sen verkar det inte som om jag kommer göra så mycket mer imorron! NICE!! :D

Sen gick jag ner på mitt rum.. Där låg det TVÅ paket!!! :D

Ett från bästaste Malin som innehölll det MINSTA julkortet jag någonsin sett!



Ett från bästa (gamla) barnvakten (henne jag har lärt mig allt ifrån ;)) och hennes familj! 
Tack Anna, Christer, Nellie och Thea! :)  



Sen hade ju även tomten vart här och lagt saker i min strumpa!



Det var det! :)

Tack Malin och Anna för att ni skickat hit paket!! :D blev som vanligt jätteglad! :D



När jag flög hit i fredags satt jag vid fönstret, så när vi flög över Kanda såg jag något RIKTIGT underligt!









Ja ni ser ju linjerna... Jag vet inte ifall det är en landsgräns eller vad det är? Men om ni tittar noga så ser ni att linjerna ser så målade ut. Först trodde jag att det var ett isbälte som gick över landet, men det är så himla rakt i kanterna, och sen när det kommer vatten så tar det slut, men sen så kommer det upp på andra sidan som om det aldrig tagit slut.
Mycket underligt tycker jag i alla fall!!


Jag har haft ett riktigt bra nyår i år i alla fall!! :D Om ni inte fattade det! ;) Hoppas ni också hade det bra! 

Jag sa ju att det var lite jobbigt i fredags att komma tillbaka hit, eller egentligen vet jag inte vad som var jobbigt, men jobbigt var det. Rebecca kände likadant. MEN! Idag när jag suttit på bussen i 6 timmar, för att sedan åka ännu mera buss hem till Rebecca för att sedan gå 1 km med våra väkor. Då stod Ben där och väntade på mig! :D Sen åkte vi hem och pratade om allt och inget, gick jätte bra, för att sedan öppna dörren och höra två par fötter rusa mot hallen. Då försvann den där jobbiga känslan! Bara så ni vet ;)

Puss <3<3<3<3


RSS 2.0