Fredag 30/12-11 Resa!

Hejsan!!

Idag har jag rest hem igen då. Eller tillbaka, hur man nu ser på det. Resan har gått jätte bra, jag mellanlandade i Oslo och flög sedan till New York.
När jag landat i new york var jag lite ledsen. Eller ja väldigt ledsen. Jag vet egentligen inte vad som var så jobbigt. Dessa 6 månaderna har ju gått super snabbt och har inte alls varit så jobbiga, så varför var det så jobbigt nu då?? Jaja.

Men nu är jag i NEW YORK CITY!!!!! :D:D:D:D

Vi ligger på vårt hotellrum. Man kan säga att detta är allt annat än STORT!!!! Hahah det är en 105 säng som dom kallar dubbelsäng, stor nog för två! haha jajaj det funkar väl för två nätter! ;)

Från flygplatsen tog vi tåget! Ett vanligt tåg rätt in på manhattan! Där ifrån tog vi en taxi. Vi bor väldigt högt upp inte riktigt i närheten av någonting :p

Nu ska vi ut och äta och sen måste jag gå och köpa underkläder och en pyjamas. När jag packade förra veckan tänkte jag inte rikigt på att jag skulle stanna denna helg... Hahah

Nä men tack och god natt! :)

<3<3<3

Torsdag 29/12-11

Hejsan!

Det var ju visst onsdag igår! jajaj...

Nu ligger jag i sängen redo att sova en sista natt (igen) i min sköna mjuka säng! Planet lyfter 7:30 imorron bitti så det blir ju upp runt 5 -.- Roligt...  Nej inte så jätte.

Har ju i alla fall en jätte helg att se fram emot! :D Nyår i NEW YORK CITY!!!!! WOHO! :D

Ja det var egentligen allt jag hade att säga idag! Tack och hej, vi syns om 6 månader igen! :)

<3<3

Torsdag 28/12-11 Överraskning!

Hejsan allihopa!

Vet att jag har varit borta länge, men har varit upptagen med lite andra saker. Typ säga hej till släkt och vänner!
Ja det är ju så att jag är hemma i Sverige på "jullov"! :D 

Nu har jag hunnit med att träffa HELA släkten, och även mina närmsta vänner! :) Tackar för att alla kunde hitta en lucka i sina scheman så jag fick se er! :)

Jag åkte från Boston i fredagsmorse, och landade i Sverige runt 6:50 på lördagsmorgon. Vilket då även var julafton! :D Så mina kära föräldrar kom och hämtade mig på arlanda, sen var det hem äta lite frukost, jag hann med en powernap, duscha och sedan byta om för att åka och fira jul hos farmor!

Där var det mycket roligt att få se allas reaktioner! Alla blev överraskade vilket betyder att jag har ljugit ganska bra under hösten ;) Jag har ju vetat sen i september att jag skulle hem och fira jul! ;)

I söndags kom mammas sida hem till oss och firade jul, där var reaktionera också positiva, förutom min morbrors. Han reagerade inte ens på att jag inte skulle vara där. Hahah vilket väl egentligen betyder att det inte riktigt märks att jag varit borta. Vilket jag helt håller med om!
Det känns inte alls som om  man varit borta i 6 månader????

Men i veckan då?? Jag har försökt spendera så mycket tid som möjligt med familjen, vilket varit lite svårt då jag somnar hela tiden! :p haha det är riktigt jobbigt med tidsomställningen!

Nu ligger jag i min egna säng! Med duntäcke, en bäddmadrass, vilket är så sjukt skönt! Det känns som om jag sover på moln! SÅ SKÖNT!!!!!!

Tack och god natt!

Jag flyger tillbaka på fredag morgon. 6:50 går planet....

Fredag 23/12-11 Ännu tröttare!!

God dagens!

GOD JUL! Nu när ni läser detta är det julafton! Wioho!! Förstår om det inte är många som läser idag! Det är lugnt förstår att ni har viktigare saker för er!! ;)

Idag då, fredag för mig har jag jobbat 10 timmar igen. Hatar att barnen inte går i skolan till typ sent den 24:e! Hahah. Idag har vi spelat monopol. Vi har åkt ännu mera skateboard. Quin kommer vara ett proffs innan jag åker här ifrån! Idag provade vi någon gång att släppa lite på stödet. Så bra kanske inte det gick men det kommer väl snart! ;)

Ja en trött tjej är jag idag igen. Killarna hade sina kompisar över igår igen. Jag vaknade dock inte mitt i natten igen utan jag hade bara svårt att sova även fast jag var så trött igår.

Just nu väntar jag bara på att näsblodet ska komma. Ni som vet vem jag är höll jag på att säga vet vad jag pratar om. En trött Josefine = näsblod. En trött Josefine med en förkylning = Lite mer näsblod. Sen har jag också en liten annan nivå på "lite mer näsblod" men jag tänker inte prata mer om det här eftersom vissa kan bli äcklade!

Nä nu ska jag sova! God natt!

GOD JUL!!!! :D <3<3<3

Torsdag 22/12-11 Trött!!

Hej!

Just nu är jag så trött så att jag mår illa! Har ju som sagt jobbat 10 timmar idag, men det värsta var att jag kunde somna till Bens kompisträff han hade utanför min dörr igår kväll. Men vid 3 vaknar jag och kan bara inte somna om! Det är hlet omöjligt! Jag ligger och vrider och vänder på mig och det går bara inte. Dom var inte högljudda eller så jag vet inte varför jag inte kunde somna om. :(

Förkylningen går sådär, ont i bihålorna har jag nu :( Täppt och rinnig näsa... Fast den här gången har jag inte klagat för barnen så nu tycker dom inte att jag är ynklig som förra gången! Hahah


Idag har vi haft kusinerna över på lekstund, vi hann med massor baka brownies spela tvspel spela football, fotboll, basket, tennis jag allt ni kan tänka er! Quin har också insett att åka skateboard är riktigt kul, bara det att hon vågar inte stå på den själv så jag får springa brevid och hålla i henne. Hon kan dock svänga riktigt bra! Jag kommer nog ha träningsvärk i ryggen imorron :p

Det var allt jag orkar för idag! Hoppas er dag var bra, och just nu fyller drottningen år! Grattis! :)

Hann även med att skype med mormor och morfar, eller var det igår??? Det var det nog! haha jajaj.

Tack Peter och Mia för julkortet! :)
Tack moster Karin för julkortet! :)

Snart god jul! :D <3<3<3

Onsdag 21/12-11 En sämre dag...

Hejsan!

Idag har jag varit som Murphys lag eller vad den heter. ALLT jag har gjort har blivit fel. Jobbigt värre. Fast det har inte varit så att jag velat lägga mig ner på golvet och bryta ihop, utan jag har bara kännt för att skratta åt mig själv... I alla fall något positivt!  

Jag hade trippelbokat mig själv nu under kvällen, jag skulle äta middag med Johanna, jag skulle skypa med Rebecca för att fixa det sista innan nyår, och jag skulle ut med familjen på middag. Ja det var ju bara att avboka allt och gå ut på middag med familjen. Trevligt var det! :) Hoppas att jag hinner med Rebecca och Johanna imorron!

Vad mer då? Hann med en promenad idag men hade inte riktigt någon energi till det, pga av förkylningen. Det halsonda har gått över, men nu är jag rikitg täppt istället. Tråkigt att bli sjuk innan jul.

Ja det var det. Imorron jobbar jag 10 timmar. Yeey...... Kusinerna och Madde kommer över vid 2 så det är skönt! Sen vet jag inte vad som händer. Ska städa barnens rum, sen då? Jajaj får se vad vi kommer på! ;)

Hoppas ni haft en bra onsdag! Nu ska jag lägga huvudet på kudden och blunda. Fast först måste jag gå och borsta tänderna..... -.-

God natt! :) <3<3


Tisdag 20/12-11 Så onödig....

Hejsan!

Ja nu är ju killarna hemma igen. Tror ni barnen vill spendera tid med mig? Tror ni barnen vill lyssna på mig? Tror ni barnen vill göra ALLT som storebrorsorna gör?
Ännu en gång hiitade jag mig själv sittandes på en av kökspallarna och göra ingenting. Det är inte bara tråkigt utan det är VÄLDIGT jobbigt också. Speciellt när Joanna stod framför mig på andra sidan köksön och bakade kakor. Men VAD ska jag göra? :( Jag frågade flera gånger ifall det fanns något jag kunde göra, men nää.... Jag känner mig i alla fall jätte onödig och överflödig när det blir så. Inte ens om man tänker att jag får betalt för att sitta på en stol blir det bättre.

Pappa, jag har sagt det förut och du vet att jag inte kommer tillbaka om det inte står en dodge caliber eller numera en chevrolet suburban på uppfarten där hemma! Jag vill också gärna ha ett värmegarage och en elektriskdörr till det ;)

Det halsonda som jag skrev om igår har inte gått över! Och igår när jag skulle somna frös jag så mycket så jag var tvungen att sätta på mig mina skidstrumpor så jag fick upp lite värme. Låt mig även till lägga att jag sover under ett lakan, ett jag-vet-inte-vad-det-är täcke och en tjock fleeceefilt! Men det halsonda kan jag leva med ibland, men ibland vill jag bara lägga huvudet och kroppen i min svenskasoffa med en tv som har svenska kanaler, och tycka synd om mig själv på svenska. Hahah ynklig man blir så fort det blir lite motgångar!

För övrigt så har killarna en liten get together i källarn just nu, med vänner, öl och HÖG musik.... -.- Ja hejdå goda sömn!

Ja det var allt jag hade att berätta idag. Hoppas ni haft en bra dag! :) Nu kan jag även berätta att både Matilda och Rebecca är hemma i Sverige över julen! Så nu är det Johanna som gäller! Stackarn hon kommer vara trött på mig hahah!

God natt allihopa!

<3<3<3

Måndag 19/12-11 Queen of the world!

Hejsan!

Idag har det inte hänt mycket. Killarna är hemma igen så nu är det parteeey! Hahah inte en lugn stund! ;)

Jag åt lunch med Matilda och avslutade med fika hemma hos mig. Då kom även Johanna över på en kopp kaffe. Vuxen som hon är. Jag och Matilda håller oss fortfarande till te/varm choklad :p

Ja juste!!! Nu när killarna är hemma är jag inte längre ensam förare till min bil.... SÅ!!!!!!! Idag har jag kört Joannas bil!!! :D Åh jag bara älskar det!! Man är så sjukt mäktig när man sitter där på tronen! Asså när jag blir stor och bor här i USA på heltid ska jag ha 5 sånna bilar!!!! OMG alltså! Ni förstår nog inte! Jag bara älskar den bilen! Som sagt man är sååååååå mäktig när man sitter i den! Inte som någon skit volvo! Matilda sa även att jag var som Queen of the world när jag sitter i den. Tror ni jag tänker ge upp det eller? ALDRIG!!!!!!!!

Hahah ja annars har det inte hänt mycket idag! Nu sitter jag i sängen och väntar på att det ska bli reklampaus i tv-programmet jag tittar på så jag kan gå och borsta tänderna!

Jag har även riktigt ont i halsen :( Det har kommit nu under kvällen, hoppas att det inte kommer utvecklas till något värre! :( Vill ju inte bli sjuk nu till högtiderna!  Imorron börjar hanukka! Vet inte vad som kommer hända, men spännande ska det bli! :)

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Angelika, ja du har nog rätt! Har inte ens tänkt på det viset! Hahah


<3<3

Söndag 18/12-11 4:e advent

Halloj!

Idag är det söndag. Igen.... Känns som om det är söndag mest hela tiden -.-

Idag har jag fixat den sista julklappen. Det blev även något lite oplanerat men ändå något jag har planerat. Jag köpte en träningströja och ett par yoga byxor. På Victoria's secret! :D Jag är super nöjd! Var ju självklart tvungen att prova det när jag kom hem så jag stack ut på en promenad, det blev dock bara en kort en för jag hade massa skypedater idag! :)

En sak som jag har skrattat åt många gånger när jag är ute och går denna korta runda. Det är över denna "gångväg" en av de få "gångvägar" som finns här. Det är att den slutar helt tvärt. Som om, oj pengarna tog slut hur ska vi göra nu? Äh, vi slutar bygga. Skrattar för mig själv varje gång jag ser det så idag tänkte jag att ni också skulle få skratta, och skaka på huvudet och säga amerikanare....




Helt tvärt liksom. Och själva vägen den är en gångväg till fortsätter!

Ja sen pratade jag med Carro, Malin och Angelika, alltid lika trevligt att få höra vad dom har för sig!

Sen har det inte hänt så mycket mer! Jag har funderat väldigt mycket idag. Över två saker.

Hemma i Sverige skulle jag aldrig någonsin åka själv till Kista Galleria för att shoppa lite saker. Inte ens till centrum. Bara de senaste året har jag börjat kunna gå til Ica själv. Varför vet jag inte riktigt, men jag har bara inte velat vara själv. Men nu som tillexempel idag har jag varit i  mallet HELT själv. I typ 2 timmar. Det händer ofta att jag åker dit själv, ofta har jag ju något att göra så det är snabbt in och snabbt ut, men ibland har jag ju till och med satt mig för att äta helt själv!
Är det så att jag har växt som person??

Och en annan sak, yogabyxor, eller tajta träningsbyxor. I Sverige kan man inte gå långt innan en bil skulle tuta efter en... Men här åker till och med trädgårdsmästaren ( inte alls fördomsfull) förbi utan ett ljud. Nu kom jag precis på att jag kanske ska ta det som en pik att ingen tutar efter mig.... Haahhaha jag tror jag droppar ämnet... Never mind! hahah...

Ja sen har det inte hänt så mycket mer i helgen! Imorron blir det matshopping och sen får vi se! Ska som sagt inte berätta mina planer för det blir ju sällan av....

Hoppas ni har haft en mysig fjärdeadvent! Nu när snöslasket har kommit och allt! :) Om 6 dagar är det jul igen! :)
Glad påsk höll jag på att säga, FEL!!!

Hoppas ni också har haft en trevlig helg! :)

<3<3<3


Lördag 17/12-11 1 vecka!

Hallå! :)

Idag är det en vecka kvar tills ni sitter och tittar på kalle, äter knäck, äter choklad ur aladdin/paradis askarna, öppnar paket, äter sig övermätt på julmat, dricker julmust så det sprutar ur öronen, vad mer gör man under julen? Hur som helst, jag e int bitter! ;) Inte alls.... :p Haha nä men just nu känns det rätt så lugnt med hemlängtan och allt. 
Jag har alla paketen klara! Eller ska köpa en sak som barnen  får dela på. Dom har två paket till mig, så då måste väl jag ha två paket till dom? :p Tänkte köpa ett presentkort på minigolfbanan i mallet ;) Enkelt!

Ja idag har jag hunnit till gymmet, och sen jobbat. Att jobba idag bestod av att åka till bion, titta på nya alvin och gänget filmen och sedan åka hem äta middag, lite tv och sen sängen! Haha ja men jag säger ju det att jag inte ska klaga!

Jag och Matilda var på gymmet i typ 1, 45 idag, får se hur jag känner mig imorron. Just nu känns det inte alls jobbigt, vilket är ju tråkigt eftersom man vill ju känna i alla fall liiiiiite efter sånt slit i gymmet!

Imorron (idag för er) är det FJÄRDE ADVENT????!!! Kan ni fatta det?? Jag fattar det inte, har som sagt ingen som helst julkänsla här. Vart är snön? Hörde att ni hade fått snö där hemma i alla fall! Grattis! 
Får se hur länge mamma och pappa klarar sig utan snöslunga, nu när dom inte har Jonas hemma längre! Hahah!

Hoppas ni haft en bra helg! :)

Angelika, TYST! Det händer även den bästa ibland.... :p

Anna, roligt att du läser! :)

Puss <3<3

Fredag 16/12-11

Hallå!

Idag har jag varit och klippt mig! Och färgat håret, det blev helt okej, men jag hade riktigt svårt att veta vad saker och ting hette på engelska! Hahah en gång fråga hon:

"where do you part?" (hon mena vart jag har min bena) Jag uppfattade det som "where do you park?"

Jag pekade mot parkeringen där jag hade parkerat.

Hon skratar till och säger,  "where do you part your hair?" "hahah you must wounder why i asked where you parked your car".

Hahah jag skrattar så jag grinar just nu.... Jag menar 1 Varför skulle hon fråga det? 2 Varför berättar jag det?..... Hahaha.... Hur mycket man än försöker blir det inte rätt! hahah....

Ja vad mer då?  Hann inte så mycket mer, var tvungen att hämta barnen strax efter jag var klar! På eftermiddagen hade barnen playdates hit och dit, och sen när jag slutat drog jag matilda och johanna och åt lite middag. Nu sitter vi i källarnen och tittar på skönheten och odjuret! :) MYSPYS!!!!!!

Hoppas ni alla får en trevlig helg! :)

<3<3<3<3

Torsdag 15/12-11 10 dagar!

Idag är det 10 dagar kvar till min amerikanska jul! Och 9 dagar (8 när ni läser detta) för er, tills det är jul!

Mysigt värre! :) Det är några små saker jag saknar. Typ snö.... :( Och den mesta julmaten! Pappas vörtbröd! Kan det skickas lite på posten kanske?? :) Nä men mest snö! Jag kan inte fatta att det snart är jul? Har ingen julkänsla alls :( Väldigt tråkigt! Men men snart får jag öppna mina paket!! :D Är så nyfiken!

Idag var jag och Matilda ute på promenad på morgonen, vi båda har tröttnat på att sova bort halva dagen! Så 8:50 stack vi ut. Då motivationen svek oss blev det "bara" en 45 min promenad! Sen hamnade vi i soffan med nybakta brownies, men det behöver jag ju inte nämna ;) Sen var det dags att hämta barnen. Quin följde med Matilda hem för att leka med Matildas värdbarn. Så jag fick bara med mig Justin, tanken var att jag skulle skicka iväg Justin på en playdetes hos en kompis, men han fick inte tag på någon som ville leka (hemskt!) så vi stannade hemma.

Barnen var sjukt jobbiga idag! Usch! Slängde mig i bilen 7:01 när jag slutade, åkte till Matilda i tron om att vi skulle dra till pizzerian och äta middag medans hon kom ut med vattenflaskan i högsta hugg i tron om att vi skulle till gymmet. Vi hamnade i mallet istället! Jag fixade en sista julklapp och blev även rånad... Dom hade öppnat en ny lindt butik i mallet, dum som jag är gick jag på deras "erbjudande" det är så löjligt så jag tänker inte ens berätta vad det var! dumma mig -.- mycket pengar gick det åt iaf!
Sen åkte vi till Target för att Matilda skulle köpa julklappar till sina barn. Jag hittade ett två-pack fingervantar, PERFEKT! :D

Ja det var min dag det! Nu ligger jag nästan nöjd i sängen, saknar lite middag... Men ja matvanor här fungerar inte riktigt! :( Kanske kan äta något av godiset jag har fått i mina paket? :) Nä ska sova, är trött, har en viktig dag imorron! Ska klippa mig! :D NICE!! Hoppas verkligen att jag blir av med riset jag har till hår just nu!

Ja det var min torsdag det! Tack och hej!

Tack Angelika, Mathilda, pappa och mamma för kommentarerna! :)
STORT tack till Lena också för kämpa på meddelandet! Tack tack! :)

<3<3

Onsdag 14/12-11 Tack!

Hej allihopa!

Jätte roligt att ni alla kommenterar! Tack! Det ger mig en sån motivation att fortsätta skriva.... haha nä men kom igen bättre kan ni! :)

Idag skulle ja iväg och träna... Sängen lockade med ett varmt täcke och lite sköna kuddar så jag hamnade där istället.... Sen kom Rebecca över på lite lunch, sen fick vi för oss att åka till mallet, jag ville köpa en ny tjocktröja men orkade inte riktigt leta hel hjärtat så jag  kom hem utan påsar :( Dock kom jag hem med en klipptid! Lite fräsch i håret så här inför julen är väl inte helt fel? :) Ska bli skit skönt, mitt hår är som torra halmstrån långt ut i topparna så det är dags nu! :) 

Vad mer? Nä inte så mycket, playdets hit och dit och musiklektioner osv. Idag jobbade jag till läggdags för Brad hade ett Holiday party på sitt jobb som Joanna också skulle på. Det gick dock bra, barnen klagade som vanligt över att jag lägger dom för tidigt... Men det är faktiskt så att jag tycker 9-9:15 är försent för en 7-åring... Men som vanligt så ger jag mig inte och dom båda låg i sängen 8:35. Sen när Joanna och Brad kom hem 9:10 så sov ingen av dom men då var det inte mitt problem. 

Imorron har jag och Matilda samling 8:45 för en 2-timmars promenad! Nu jeeeevlar ska vi röra på fläsket! ;) 









Ja här får ni lite bilder på granen. Dom är inte toppkvalite, jag vet, enligt min mamma så kan inte jag ta kort med en kamera, här har ni väl beviset.... 
 

Hoppas ni har haft en bra dag idag! :)

<3<3

Tisdag 13/12-11 Glad flicka!

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mycket, idag igen. Jag gjorde det igår men blev inte riktigt klar med det så jag fick fortsätta idag ;)

Jag låg i sängen och skypade med mina föräldrar sen blev jag utskickad på promenad, men jag kom bara till brevlådan.... OCH VET NI?? :D Där i låg det TVÅ saker till mig!! :D Tack gudmor/faster Lena och tack farmor och farfar! :) Julklapparna väntar jag med tills julafton ;) Med godiset kan jag dock inte lova något! :p

Jag och Joanna hann även med att köpa en julgran idag, och få in den i bilen huset och i foten! Jag måste säga att jag är stolt över mig själv och att jag kan! :D GO ME!! ;)
Jag skulle gärna lägga upp en bild på granen, som faktiskt är väldigt fin, men mamma och pappa.... Det är något fel på min kamera :( För det går INTE att få till en bra bild.... Jag höll inte ens i kameran och ändå blev det en suddig bild :( 
I granen hänger det sånt där skit min mamma skulle spy på om det fanns i vårt hus. Tex färgglada lampor och sånna där silvertrådar... Hahah ;)


Annars har det som sagt inte hänt mycket!

Hoppas det händer mer i Sverige än vad det gör här, för jag måste säga att det är liiiiite tråkigt här... :(

Tack och god natt! <3<3<3

Måndag 12/12-11 Exalterad!

Hallå Sverige! :D

Idag är en sån där dag jag inte kan sluta le, till och med mina tankar går med ett leende på läpparna om man kan säga så :p Känns i alla fall som om hela huvudet ler :) Idag känns det som om jag vill stanna här tills barnen åker iväg på college! Eller nått sånt. Fast jag vill ju tillbaka till Sverige och få en riktig utbildning! Kan jag inte bara vakna upp en dag och vara topputbildad?? :(


Vad har hänt idag då? Inget speciellt... Denna familj har aldrig haft en julgran, men vet ni?? Idag slängde Joanna in mig och Quin i bilen för att åka och köpa en gran!!! :D Bara det att vi var lite sent ute så allt var stängt :( klockan var 7... Hahah här är matbutikerna öppna till 11 men att ha trädgårdscentret öppet längre än 17:30 är helt vansinne... :p

Annars då? Var och handlade imorrse, gjorde av med ovanligt mycket pengar och har lite dåligt samvete för det... Sen har jag bara varit hemma idag :) Tittat på tv på MIN NYA TV!!!! :D Eller ja kanske inte riktigt min nya tv, men det är en ny tv nere i källaren, och nu förtiden har den tv!! :D Förut har den bara varit för spel och film.

Ja det var min måndag det! Innan vi skulle hämta barnen kom Matilda över för en kopp te! :) Alltid lika trevligt! :)
Tack farmor och farfar för ert londonkort! Det tog ett tag men nu är det här! :)

Hoppas ni har det bra i svealand! Jag tror jag stannar i detta land ett tag till! :)

Puss <3<3<3


Söndag 11/12-11 The nutcracker

Hejsan!


Idag har jag varit på ännu en balett! The Nutcracker. Jag har också kommit på att jag nog är en teater människa, jag vill ha repliker så jag fattar vad allt handlar om! Plus att detta var ju ett college som satt upp denna pjäs så dansarna var ju inte i närheten av dom som var med i Romeo och Juliet baletten, så det var också en liten besvikelse.

Annars då? Inte mycket, vaknade vid 11 behövde åka vid 12:10 så det var ju bara upp och äta brunch innan vi behövde åka.

Hoppas ni haft en bra helg, och inte drabbats av ovädret (som håller till i göteborg...).

Grattis till Carolina som fyller 20 år idag! Hoppats du fick en bra dag, och att du går till bolaget så fort du får en chans! ;)

<3<3<3

Lördag 10/12-11 9år!

God dagens! Eller vad det nu blir för alla! För mig är det god sen kväll! klockan är nu 22:15!

Idag vaknade jag av att Brad körde cirkelsågen utanför min dörr. Sen somnade jag om, sen vaknade jag igen 8:40 av att Justin gick runt och studdsade (stuttsade?) basketbollen i köket.... Vilket är precis ovanför mitt huvud. Sen lite senare fösökte Quin stampa sig igenom golvet -.- Det kändes som om jag vaknade jätte bakis... Vilket inte är möjligt. Om dom nu inte spettsat pepsin på julbordet igår!  Hur som helst när vi vaknat till liv drog vi till mallet. Vet ni vad det är för datum?? :p Det är julshopping på gång! Herre min skapare vad folk det var.
Efter det drog vi till target. Där tittade vi runt lite, sen åkte vi hem.

Idag är det ingen vanlig dag! För idag är det Justins födelsedag! Spenderade lite tid med honom, han fick även mitt paket, en beybladestadium! Oj va glad han blev! :D Bra jobbat Josefine! :)
Sen hade jag ställt in mig på att vi skulle ut och äta och gå på bio, tror ni det blev så? Nej han ville bestämt ha tacos hemma till middag, och stanna inne. Hahah jaja, sa jag och vi åkte till affären.

Där köpte även vi en tårta till efterrätt. och ljus. och ett sånt där siffer ljus! jag hoppas att han blev glad för sen sjöng vi för honom och han fick blåsa ut ljusen! :)

En lyckad dag känner jag! :) Imorron är det lcc-möte och vi ska gå på nötknäpparn! :)



Hoppas ni hade en bra lördag! :)

<3<3<3

Fredag 9/12-11 Gratis är godast!

Det måste jag hålla med om! Tyvärr så kan jag inte säga detta om Ikeas julbord! :( Men GRATIS var det! Tack vare mina ben! (intalar jag mig själv!) Nä men klockan 6 packade vi in oss i bilen och styrde mot Ikea.
Till detta julbord, var man tvungen att köpa biljetter (vilket vi visste) man behövde åka till ikea för att köpa denna biljett (vilket vi inte orkade), så vi åkte dit och skulle bara gå in på restaurangen.

Det gick inge vidare... För det var slut sålt. Matilda var så hungrig så hon höll på att gå i graven, och visste inte vart hon skulle ta vägen. Vi pratade och försökte prata oss in med en gubbe. Han sa tvärt nej. Efter ett tag kom han fram till oss och sa att det var en tant som hade två biljetter över och kanske var villig att sälja dom till oss... Men vad skulle vi med två biljetter till? Vi var ju 4.... Vi stod kvar i vårt hörn ett tag till, sen såg jag att det kom en till kille och ställde sig med gubben, han såg ut att vara lite högre uppsatt så jag bestämde mig att gå och prata med honom. Jag hade mina höga skor på mig så jag gick fram med bestämda steg och såg att han tittade på mig. Jag frågade "Finns det ingen chans att vi kommer in?" "det finns ju bord lediga" "Vi kommer ju inte äta upp all er mat, vi är ju fyra tjejer". "Nej tyvärr, inte idag". Jag gick tillbaka till tjejerna i hörnet. Efter kanske 5 min kom han och sa, okej, ni får komma in, god jul!
Tack sa vi och blev överlyckliga! :D

Fast som sagt, det var inte så jätte gott.... Ingen julmust :'( MEN!!!! MEN!!!! Men det fanns LEVERPASTEJ!!!!! :D Gissa om jag åt många knäckemackor med leverpastej. Joda! Många var det! :D

Nu är klockan 2.35 och jag är så trött så jag mår illa! Rebecca och jag har legat och snackat sen vi kom hem från bion!

Vi såg New Year's eve. Inte alls så bra! Den var seg, men slutet var bra så man blev liksom övertalad att den var bra. Men nä! Jag kom ihåg att själva filmen var seg! :p

Ha en riktigt bra helg! :)

Puss <3<3<3

Torsdag 8/12-11 Trött

Hejsan!

Idag har jag haft en bra dag! Fixat klart alla julklappar, eller ja nästan! En kvar! :p Till föräldrarna, men vet redan vad jag ska köpa, måste bara fixa det ;)

Jag började dagen i mallet med Rebecca, spenderade alla mina pengar :( men som sagt julklappar klara! Köpte även en nyårs klänning, måste bara känna efter ifall det är rätt! Men det är lungt det är 180 dagars öppet köp, bara lappen sitter kvar! :p Hahah löjligt, tycker jag.

Ja vad mer, fikade med Matilda innan vi var tvungna att hämta barnen. Justin försvann lika snabbt som han kom hem, skönt tyckte jag som då stannade kvar på Quins tennis, lovade att jag skulle titta på henne eftersom hon tycker att jag bara läser i min bok när jag är med på gymnastiken. Ja det gick inte så bra, hhaha jag somnade.... I sittandes position! :p Haha måste ju sett roligt ut.....

Ja sen har jag myst med barnen frams tills middagsdags, och busat, tappat två ploppar till mina örhängen, hittat två ploppar till mina örhängen :p Hahha, ja men roligt hade vi! ;)

Hann även prata med mormor och morfar! :) Dom har det bra där nere i värmen... Inte alls avundsjuk... Själva har vi mellan 0 och 10 på dagarna nu för tiden! Har även insett att jag glömt min mössa hemma i svedala! :(

Malthan, vad betyder kulkärvar? :p hahaha

Angelika, kan man få se en bild? Eller är det skypedate som gäller?? :)

Hoppas ni har haft/ får en bra dag!! :) <3<3


Onsdag 7/12-11 Sömntuta.

Halloj!

Igår kunde jag inte riktigt somna, låg och vred och vände på mig och svettades och frös om vart annart.  Tills slut kunde jag ju somna, för jag sov gott när klockan ringde. Det ända som fick upp mig ur sänge var då att jag visste att jag skulle få lägga mig i den om en timme igen! Så upp kom jag. När jag kom hem igen och typ kröp till sängensomna jag som en stock, sov förbi inplanerade skypedater och allt! I 2 och en halv timmer tog jag en powernap. Iadg är det även tidigt utsläpp, vilket betyder att barnen slutar skolan 13:50. Så när jag vaknade kände jag inte att jag  hade mycket tid att göra något så jag ställde mig i duschen och sen gick jag upp och gjorde lunch. Till efterrät åt jag en av godispåsarna jag fick av mina älskade föräldrar! Pappa, det gick inte att spara det! Eller att äta det långsamt! Trodde aldrig jag skulle säga detta men åh va gott det var med svenska färgämnen! Haha!!

Vad har hänt mer idag?? INGENTING! :( Skypade med mamma och pappa, och även min bror. Men thats it. Jag hittade inte ens på något roligt med barnen! Eller ja dom hade ju playdates så jag gick som vanligt runt i huset i cirklar. Jag hjälpte dock Joanna att välja julkort! Eller ja, jag sa åh men det där då? Det med ramen?  Ehm, ä jag gillar inte ramar.... Hahah sen gick jag :p

Till middag kokade jag lite nudlar till barnen, ni vet sånna där nudalar man köper för typ 5 kr styck i mataffären? .
Det gick ju ner hos barnen i alla fall!

Hoppas ni har haft/ får en bra dag!!

Angelika, SANT! Åh så mycket bättre mitt matintag blev :p

<3<3<3

Tisdag 6/12-11 Underbara föräldrar!

Hej!

Idag blev jag så lycklig/glad/överraskad så jag börja grina! Hahah! Jag fick ett paket på posten, igen! :D I det låg det:



SURT GODIS!!! :D ÅH! :') Tack tack tack älskade föräldrar!

När jag tänker/känner efter så har jag nog lite hemlängtan i kroppen/huvudet! Kanske för att det börjar närma sig jul och så. Kanske kommer vara en jobbig period ett tag nu fram över, men förhoppningsvis går det över efter jul någon gång! ;)

Idag då? idag åkte jag hem och sov efter att jag släppt av barnen. Vet inte vad det är men det är något fel här borta, för vi alla är så trötta hela tiden. Jag äter nu förtiden en halv grapefrukt varje morgon, super gott, men så jag har ju inte c-vitamin brist!

När jag vaknat från min nap hade Johanna frågat ifall jag ville komma över på fika, hon hade bakat tigerkaka. Det tackar man ju inte nej till, så Matilda kom och hämtade upp mig vid halv 1 så åkte vi till Johanna på fika. Alltid lika trevligt att spendera tid med dom! :)

Efter det var det bara hem och börja jobba. Efter jobbet drog jag till target för att köpa en present till Justin som fyller år på lördag! Det blev en Beyblade "arena". Hoppas han inte får en av någon annan! För just nu är det det enda han håller på med! Beyblade hit och beyblade dit. Åh det där j**la ljudet.....
JAG BLIR TOKIG!!!! -.-

Sen drog jag till gymmet i 90 min. orkade inte så mycket för matintaget idag har inte varit så bra.... Typ kakor och kaka... Imorron tänkte jag dra och simma, men det ska jag ju inte säga för då blir det inte av....

Hoppas ni haft/får en bra dag!

Carro, roligt att du har hittat hit!

Malin och Angelika, tack så mycket! :)

<3<3<3

Måndag 5/12-11 Nu är det slut!

Idag har jag och Rebecca skrivit SLUT i vårt Harvardkapitel! Vi var och ansökte om våra betyg, och va och lämnade tillbaka böckerna vi lånade i början av terminen. Sedan kom den! Den efterlängtade avslutslunchen på IHOP (international house of pancakes!) Pankakor stod på meny! Var så sjukt hungrig så jag slängde i mig mina pannkakor, sen mådde jag lite illa.

Sorry är för trött nu! Det var typ allt som hände under min måndag! Hoppas ni hade en bra dag!

<3<3<3

Söndag 4/12-11 Ren!

God andra advent! :)

Idag har jag iaf fått adventsfika! En kopp te och lussebulle blev det! Super mysigt, saknar dock en adventsljusstake, men jag har en mental ;)


Ja annars då? Tror ni det blev någon läsning idag?? Hahah jag tror jag ska lägga ner det här med att berätta vad som händer nästa dag.... Men jag tvättade mina lakan idag! Och det är ju inte mysigt att ligga i en säng och läsa utan lakan. Och på övervåningen lekte Justin och Brad. Så jag tittade på tv (harrypotter helg) och satt framför datorn :p
En bra dag hade jag iaf! :)

Jag och Brad försökte leka tv-reparatörer. Tvn här nere i källaren har lagt av och vi försökte komma på varför. Efter att i båda försökt trycka på på-knappen och inget hände konstaterade vi att den är trasig... Haha ja, meen vi försökte ju i alla fall? ;)

Vad mer då? Jo jag har städat mitt rum. nu ser jag färgen på min heltäckningsmatta! Det ända som är kvar på golvet det är skolhögen.... Jag kan inte bestämma mig ifall jag ska slänga HELA skiten, eller ifall jag ska gå igenom det och spara några saker? Vad tycker ni?? :p

Jag är även nyduschad och i ny pyjamas! Det finns ju inget bättre än att känna sig helfräsch när man går och lägger sig i en nybäddad säng! :D

Nu ska jagfortsätta min Harry Potter helg! :) Vi hörs imorron! ;)

Jessica, jag är faktiskt riktigt stolt över bullarna! :D

Angelika, jag vet inte varför. Vi var 4 kockar så jag kan ju säga att allt som stod i receptet inte kom i degen.... :p Kan ju vara det... Men om jag gör det här igen ska jag även ha med lite extra saffran, för jag tror inte att den här är lika stark som den i Sverige. Om det låter vettigt? :p


Puss <3<3<3


Lördag 3/12-11 Lussebullsbak!

Hejsan!

Imorron är det andra advent, och vet ni! Nu har jag något att fira med! :D



För idag var det som sagt lussebullsbak på schemat! :D Ojoj! Visst ser dom smarriga ut?? :D

Smakar inte riktigt som "vanliga"  men vi gjorde vårt bästa! ;) 

 

Jag måste säga att jag är riktigt stolt över mina! :D Ser dom inte helt perfekta ut?? :D Det tycker iaf jag ;)

Nu är det bara lite julmust som saknas, men antar att jag får nöja mig med en kopp te till fikat imorron! ;)

Efter att vår bakstuga stängt åkte vi till mallet, spenderade lite tid där med att vandra runt. Hamnade på CheeseCakeFactory för lite middag. Jag och Rebecca som kör på penga-diet delade på en pizza, och drack vatten till. Sen åkte vi hem och nu sitter jag i min säng, redo för att sova klockan är.... 21:46... Ja ett riktigt roligt lev jag lever, eller hur? ;)

Imorron ska jag tvätta mina lakan, läsa bok, läsa bok och kanske läsa lite bok. Med andra ord, INGENTING alls! :D Skönt!

Hoppas er helg har varit bra!

<3<3<3<3

Fredag 2/12-11 TACK!!!!!

Hejsan!! :D 
 

Idag var det ännu en överraskning som väntade på mig! Efter att jag tagit min morgon nap, och sedan hoppat in i duschen (det blev inge gym idag) kom jag upp i köket.....


DÄR LÅG MITT FÖRSTA STORA PAKET!!!!!!!!!! :D:D:D:D Åh vad glad jag blev! Så glad att jag bara rev upp det. Kom på att jag kanske skulle tagit ett kort för att föreviga detta minne, men det hann jag inte med.

I detta paket låg det 3 Julklappar och två godispåsar! :D SURA GODISAR!!! :D TACK TACK TACK!!!!!!!! Tack Familjen Karlsson! :D Och nej jag har inte öppnat julklapparna! Dom tänker jag faktiskt lägga i min julstrumpa! ;)

Nu ligger jag i Rebeccas säng redo för en filmkväll! :) Imorron blir det lussebullsbak hemma hos mig! :D

Hoppas ni får en trevlig helg! :)

<3<3<3

Torsdag 1/12-11 Överraskad!

Hallå!

Ja lyckan fortsätter. Idag när det var dags att julpynta kom en stor och väldigt uppskattad överraskning.


Ser ni strumpan som står ut från mängden??





DET ÄR MIN ALLDELES EGNA JULSTRUMPA!!! :D Gissa om jag blev glad??! :')



 

Visserligen sa dom att dom skaffar en till alla, men ändå!

När jag slutat kom Rebecca, som för en gångs skull fått låna bilen, och vi hamnade i mallet. Inga pengar spenderades dock!

Hade det super mysig med tjejerna idag under dagen, det blev fruktsallad till vårat vanliga skitsnack. Gott var det! :D

Jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta idag!

Hoppas ni alla har det bra där i Sverige! Tänkte skriva kalla Sverige... Men är det kallt där??  För vi har ju som sagt haft en varm november. I tisdags eller när det var jag och Matilda var och gymma på kvällen gick vi ut i shorts och t-shirt klockan 10 på kvällen!! Och det var inte ens kallt! Men idag!! Bara för att det blev december. Då satans i gatan va kallt det blev! :o

Tack Lena!! :D <3

Tack och god natt! :) <3<3<3<3





Onsdag 30/11-11 GLAD LYCKLIG YES PEPP!!!!!!! OMG!

JA SÅ HÄR KÄNNER JAG JUST NU: JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Tro det eller ej, detta är inte för att skolan är SLUT!!!!

Detta är för att denna dag har varit så SJUKT jävla bra!! Jag kunder verkligen inte somna igår. Jag låg och vred och vände och fick panik för att jag skulle vara så trött under dagen. Men när klockan ringde vaknade jag med ett leende på läpparna.... JAG? Glad när man vaknar? Jag är lite orolig! :/ Nä men morgonen flöt på! 

Åkte till Rebecca där vi åt lite frukost innan skolan, drog till skolan. I klassrummet var det bordsplacering, på varje plats låg det ett kuvert med våra namn på. I mitt kort stod det.

"Josefine, you are quite special & quite funny as well. There are so many wonderful things ahead for you. You deserve them."  Jag tycker inte detta var så jätte ambitiöst, men men det är väl tanken som räknas! I Rebeccas stod det en rad "I would like to see you and THAT Josefine in ten years!" Haha vadå that Josefine?... hmm

Hur som helst vi hade som sagt ett prov idag för att se ifall vi utvecklats. Vi får resultaten senasst på måndag.

Ja efter det drog vi hem, jag åkte och hämtade mina barn. Vi åkte hem. Diverse playdatesen hit och dit. Sen slutade jag.

Då åkte jag till affären där jag hittade jackan och en julklapp igår. OCH VET NI??? Jackan var 50% off.... HAHA sa jag och tog den. 37 dollar slutade den på :D jag är nöjd! ;) 

SEN DÅ????? Ojoj!!! 

Jag åker hem, sätter igång och gör lite middag till mig själv, och Joanna hittar Quins önskelista. Högst upp står det:
2 riktiga kaniner.

Då säger Joanna, varför två kaniner? Jag: En till mig och en till Quin ;) Hon: jag är lite sugen på att ge henne det. I'll make you a deal.... Om du stannar i ett år eller bara 6 månader till så får ni det i julklapp...... 
Så fortsätter hon, jag har aldrig frågat någon ifall dom vill stanna. HON FRÅGA MIG!!!!!! AAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!! 
GLAD????? JA! OMG OMG OMG OMG!!!!!!! AH?!?!
Senast imorse satt jag hos Rebecca och sa att jag trivs så bra här.....

Jag har inte svarat på denna förfrågan än, och jag kommer inte göra det på ett tag. Och som Johanna säger som har 4 månader kvar här. När man vart här i 4 månader trivdes man så bra och ville aldrig lämna detta ställe, men nu.... Nu kan hon inte vänta tills hon får komma hem igen. Så jag ska fundera! ...... Jobbigt beslut.....


Ja det var min dag det!!!!!!! :D

Hoppas ni haft en bra dag där i Svealand!!!!


:D:D:D:D:D:D <3<3<3<3


RSS 2.0