Tjejen kan!

Ibland blir jag bara så sjukt stolt över mig själv! Min bildörr har börjat knaka och är lite trög att stänga, så jag kom på att jag kan ju smörja den. Då tänkte jag, detta hushåll har ju inte omvårdnads grejer till bilen så jag försökte ringa mamma for att fraga ifall man kan anvanda babyolja till sånt. Men hon svarade inte, men så tänkte jag, äh jag kollar val i garaget, och titta vad jag hitta där!



Mitt i allt detta kom jag att tänka på att det är ju inte mig själv jag ska vara stolt över, crediten måste ju gå till mamma och pappa som uppfostrat mig till denna självständiga person. Så jag tänkte bara saga att jag är stolt over mamma och pappa som uppfostrat mig! och sen så kom jag på att dom har ju blivit uppfostrade av sina föräldrar, så jag ska val vara lite stolt över farmor, farfar, mormor och morfar också! Så tack för att jag är som jag är!
Jag har ju aven saker att skylla på mamma och pappa, men det kan vi ta en annan dag! Idag är jag stolt! :D

Puss

Dålig morgon!

Att gå upp när klockan ringer är ju bara dumheter så idag bestämde någon att jag inte skulle göra det...
Och ni vet när man vaknar med ett ryck och känner att något är fel, så vaknade jag idag. Jag var dock inte orolig over att barnen var i skolan eller så, det jag var orolig over var mitt träningspass! Idag är det ju nämligen Halloween, och Georgio's fitness har lovat ett träningspass utan dess like! Det ska börja klockan 9. Nu var klockan bara 7:45 så det var ju tur, men det betydde att jag var sen med att packa snack och göra frukost.
Skit samma allt gick bra, vi hann med bussen och allt!

Men sen då, jag skyndade mig hem fran bussen for att hinna ata och byta om. Precis när jag är klar med ombytet plingar telefonen att det är postponed.... Ja, jag visste det egentligen eftersom Sudbury skolor är stängda idag också, men det visste vi ju redan igarkvalk så jag tänkte att eftersom dom inte mailat nu så är det på, men så var ju inte fallet...

Jaha så nu vet jag inte vad jag ska göra med dagen. Inge barn, inge Matilda, inge tv...
Vi får se vad som händer! kanske gör något så spännande som att aka till affären!
Hoppas ni får en bra onsdag!
Tack alla som visat omtanke nu under och efter stormen! :)

Vardag?

Skolan är öppen imorron, yes!!

Nu hoppas vi bara att tv och internet kommer tillbaka fortast möjligast!

nu ska jag dricka mitt te, mamma och pappa jag längtar så mycket tills jag är hemma till kvällsfikat igen!
Aven om dagens kvällsfika på Starbucks med Matilda och Martina var bra så är det inget som slår fika med mamma och pappa! Helst Jonas också!

God natt!


Vi överlevde!

Japp, vi lever!

Har inte varit ute än, så vet inte hur det ser ut på vägarna. Skolorna är stängda idag också då dom inte vill att folk ska vara ute på vägarna, så jag antar att det ligger lite träd här och där.

Vi fick behålla elen i alla fall så det är vi ju tacksamma over! Fortfarande inge tv, bredband eller telefoni.

Joanna ska till jobbet idag så blir val att jobba 10 timmar, men vi får se!

Ha en bra tisdag!

update

nu forsvann tv dator och telefoni! men elen har vi kvar! :D Fast det svajar i lamporna!

förra gangen fick vi inte tillbaka tvn på typ 3 dar, hoppas den kommer tillbaka snabbt denna gång! :)

Julafton

Det känns nästan som julafton idag. Man går och väntar och väntar. Vad jag väntar på vet jag inte, att strömmen ska försvinna eller att detta ska vara över...
Jag tror jag mest går och väntar på att strömmen ska försvinna, vid varje vindpusst håller man andan för att se ifall elen överlever, och sen kan man andas ut.

Ja vi har fortfarande el! Vi får se hur länge till! dom säger att Sandy ska slå till fram mot 8-9 tiden, får se vad som händer då!

Ha en bra natt!

Starka vindar

Vindarna börjar bli riktigt starka! Sitter och tittar pa träden och facineras över att dom inte bara går av på mitten!!
Kan inte vara långt kvar nu tills strömmen forsvinner!
Ha det bra så länge!

Luring

För en timme sen skulle ja och barnen ut och leka. När vi står och sätter på oss skorna blir det mörkt. Strömmen gick. Fan var tanken, hur länge kommer vi vara utan ström denna... Strömmen är tillbaka! Woho! :) Hahah ja det var bara en luring! Hann inte ens tänka klart tanken innan den kom tillbaka!

Hoppas att den är hr för att stanna! ;)
Hörs!

Update

God morgon!

Fortfarande både el och internet! ;) Det har inte hant så mycket under natten. Loven ligger på marken, men det gjorde dom innan också. Det är grått och trist ute, men nyheterna sager don't be fooled av vadret just nu det kommer bli varre!

Ser just nu på vädret att värsta vinden kommer vara idag mellan 12-21.

Hörs!

Update

Hallå!

Ja vi har både el och internet kvar, än så länge! Det regnar här, inte spöregn utan det är bara många små droppar, ni vet sånt där regna man blir genomblöt av på två sek! Enligt nyheterna blåser det ute på kusten och dom har byggt sandvallar, som ska skydda mot flodvåger. Dom är helt säkra på att vi kommer förlora strömmen, då tänker jag typ, men varför gör ni inget åt det?? Gräv ner elen! Det är ju samma visa varje år? -.-
Egentligen vet ni typ lika mycket som mig, jag läser på aftonbladet vad som händer här! ;)

Skolan är stängd imorron, så det lär ju bli en monopol dag, yeey.... dom har redan börjat spela spel.

Önska oss lycka till här borta! ;)

Juste, dom tror att stormen slår till mot Boston klockan 2 i natt, alltså 7 er tid imorron bitti, så ni lär veta hur läget är för oss imorron innan jag gör det!
Nu ska jag gå och dricka te och mysa i soffan! :)

Ha det bra, jag uppdaterar imorron bitti om jag kan! ;)

Storm på väg

Fick precis ett skypesamtal av morfar som var lite orolig över det Aftonbladet skrivit om stormen Sandy som är påväg. Joanna och Brad satt och pratade om detta när vi åt middag, och som vanligt tar dom det inte på allvar... Brad flyger till californien imorron på jobb och kommer hem på torsdag kväll. Joanna ska flyga till Seattle på tisdag och är borta en vecka. Kommer ni ihåg förra sommaren då vi skulle till cali? När stormen kom och vårt flyg blev inställt? Och när Brad flydde?? Joanna tror att hennes flyg blir inställt, och än en gång kommer vi sitta här utan ström... Förra gången gickvi ju över till grannarna för dom hade en generator. Men OM nu Joanna kommer iväg med sitt flyg ska jag alltså vara själv med barnen tisdag onsdag och torsdag.... Jätte roligt om strömmen försvinner då liksom... Jag kommer ju vara skit rädd! :( Matilda säger att vi får flytta in hos henne, men jag känner bara VILKA FÖRÄLDRAR LÄMNAR SINA BARN MED EN BARNVAKT NÄR DET SKA KOMMMA EN STORM TILL BYN???????
Alltså seriöst jag vet inte vad vi ska göra då? Jag vågar inte tända en brasa, jag vet inte hur man öppnar garageporten utan el... Jag måste leta efter extra nyckeln som ligger ute i trädgården någonstans.
 
Varför jag skrev detta var bara för att säga om jag inte skriver här på ett tag så är det för att vi inte har ström/internet! Jag uppdaterar bloggen tills internet försvinner! ;)
 
Plus att det är evakueringtillstånd i de flesta stater, vet inte riktigt hur det är här i MA, och lär ju aldrig få veta det heller... När jag zappar mellan kanalerna är det ALLTID nyheter på någon kanal, men nu när jag ville lyssna på nyheterna finns det inget att lyssna på! -.-
 
Som sagt så länge jag har internet uppdaterar jag! ;)
 
Ha en bra helg/vecka kära läsare! :)
 
 
Om ni vill hålla er uppdaterade kan ni kolla in här! http://www.weather.com/ 
 
Jag tänker packa en väska med lite kläder och mitt pass och så, så ni vet så jag kan bara grab and go! ;)
 
 

16 månader

Hallå!
 
Jag har två saker att fira idag! Inte bara att jag är klar med skolan, utan även 16 månader i landet långt borta ;)
 
Det trodde ju jag att jag skulle fira med jobb, men när jag sedan gick upp redo att jobba får jag reda på att jag inte alls ska jobba... Är det svårt att smsa och säga det? Blev faktiskt riktigt irriterad.... Nu har jag inget att göra plus att Matilda jobbar ikväll, Celia är i new york och Martina är i DC. Jag hade ju planerat min kväll... Suck!
Har funderat nu ett tag på vad jag ska hitta på, jag skulle ju kunna åka till mallet, men jag är sjukt trött på mallet och jag har inga pengar att spendera. Jag skulle ju kunna gå på bio men det finns inte riktigt någon film jag vill se, och jag vill ju inte bara slänga bort pengarna. Det är inte så att jag inte har pengar,  det är bara det att de pengar jag har vill jag inte spendera... Är redan uttråkad och har typ liggsår. Usch vad jag klagar men seriöst hur svårt är det att skicka ett sma så jag ändå är med på att jag inte ska jobba.........................
 
Ja men grattis till mig själv på 16 månaders dagen! :D
 
 
Malin, vad är det inte så långt kvar till? Det är mycket det inte är så långt kvar till ;) Men det vet väl inte jag? Det var ju orkaner förra hösten också... ;)
 

Last day of school!

Synd bara att det inte blir något studentfirande.... Men men får väl nöja mig med en kväll med barnen ;)

Okej wish me good luck! :)

juste!

Ja men pappa eftersom jag är sjukt stolt over my lassange, och att du är min pappa så tanker jag tolka din kommentar som den mest kärleksfulla kommentaren jag nagonsin fått! ;) så tack! :)

Torsdag 25/10-12

Tänkte bara saga hej!

Tittar på grey's så har inte tid med detta!

God natt! :)

Onsdag 24/10-12

För ett tag sen nämde mamma att det var en del födelsedagar på g, kommer dock inte riktigt ihåg vilka hon sa men hon rabblade i alla fall upp massor.
Jag hoppas facebook hjälper mig med dom flesta! men min kära kusin Kristoffer har gått emot strömmen och har ingen facebook, så jag tänkte skicka en liten grattishälsning till honom här, om någon snäll själ kan skicka vidare detta grattis skulle det uppskattas! :) ( vet dock inte ifall jag är tidig eller sen med grattiset!) Och om det nu skulle vara så att jag missar någons födelsedag så ber jag så hemskt mycket om ursäkt! Här får du ett förtidigt/ försent grattis! ;)
 
Grattis på din födelsedag! :)
 
Tack mamma och Anna! :)
Pappas feedback väntar jag fortfarande på för att se ifall den var menad som well done = bra gjort, eller well done = välgräddad (bränd)....
 
 

Mom, I did it! :D

Mamma mamma, titta!
 
 
Okej kanske inte ser så smarrigt ut, men jag gjorde lassange, alldeles själv! :D
 
Jag hade inte riktigt tillräckligt med köttfärssås, men som tur är så äter Joanna chili, och jag brukar göra en omgång köttfärssås i veckan till luncher. Så när jag skrammlat ihop en lagom mängd med köttfärssås, hällde jag på det och sen sås. Då insåg jag att jag inte hade tillräckligt med sås för ett till pasta lager. så var tvungen att göra lite mer sås för att kunna ha ett till lager pasta. Annars hade det barar blivit ett lager pasta och två lager kött. Men nu blev det två kött, två pasta, och tre sås. Så som det borde vara! :D
Ja jag är stolt över detta! :)
 
Den smakade dock inte så mycket :( Men det var ju liksom lassange, det gick ner ändå! ;)
 
Nu är Matilda tilbaka i Boston! :D Woho!
 
 
 

She's coming back!

 
(ja, inte den bästa bilden på mig...)
Oh yes she's on her way back! :D
 
Ibland funkar det ju inte med vissa matchningar, och det var verkligen inte fel på familjen, eller Matilda för den delen. Det funkade bara inte.
Då hon insåg detta tog hon kontakt med vår lcc, och vips så hade hon en familj i Sudbury, grannbyn till Wayland!!! Yeey!
Imorron landar hon i Boston igen och på onsdag får jag se henne! :D
 
Tror inte att denna vecka kan få en bättre start! Kanske att min värdmamma smsade mig och sa att jag är bäst!
men bara kanske! ;)
 
Nu ska jag försöka sova så det blir onsdag snabbare! ;)
 

I love you New York!

Vart ska jag börja?
Underbara New York, ni som inte varit här se till att aka hit innan ni lämnar jordlivet! Det är en sån sjukt cool stad, ni förstår verkligen inte vad ni går misste om!

Jag kom ner till stan typ vid 4 tiden igår. Då försökte jag få tag på en taxi. vem trodde att det skulle vara svårt att få tag på en taxi i staden som bara kryllar av taxibilar?? :o Inte jag i alla fall! Efter ett tag lyckades jag och åkte då upp till 43:e gatan mellan 8 och 9:e ave. Där har nämligen Emmis värdfamilj en liten övernattningslägenhet. Efter ett tag gick vi ut på middag. Vi gick till en restaurang som jag åt på förra sommaren när Malin och jag var i nyc. En liten italienskthak riktigt trevligt, och god mat! :) Efter det gick vi hem igen och började göra oss i ordning. Sen drog vi ivag, första stoppet var en lägenhet på 5 ave, på typ 47:e våningen. ja man blev lite höjdrädd när man tittade ner! Där bodde två asiater men deras två svenska kompisar var också där, varav en gick på Sam i jakanskolan ;)
Sen åkte vi vidare, till en annan lagenhet, den var annu hogre upp! Men coolt var det!! :D Där traffade vi massa nytt folk! fran norge danmark ryssland Kazakhstan tyskland, ja en internationel blandning liksom! :)


ser man natt? det är fran första stället ;)


Ser ni hur högt det är? :p

sorry nu måste jag sluta innan jag blir aksjuk! Fick aka med en tidigare buss så nu sitter jag inklamd mellan två främlingar langst bak i bussen där toaletten är... trevligt varre! Hoppas att jag inte dregglar på någon av dom! Önskar att det var två snygga killar, men sån tur kan man ju inte ha....
Dock blev nog Ben glad när jag sa det för stackarn har lovat att hamta mig ikvall när jag kommer hem. Haha!

Hoppas ni hade en bra helg! :)

Varfor alltid vara ute i så god tid?

Nu sitter jag här vid gate 25 på south station i Boston. har suttit här i 40 min redan och har ca 40 kvar....
Jag hatar att jag alltid är så tidig! Dock hatar jag att vara sen mer an jag hatar tidig, men varfor kan jag inte få lagom? -.-

Jag planerar att sova hela bussresan, så god nap eller natt! :) Jag kanske skriver när jag sitter på bussen imorron vi får se ;) ha en bra helg!

New York City, here I come! :D

Japp då var helgens planer fixade.
 
Åker ner till New York city, tömde kontot när jag köpte biljetterna. Får väl leva på new york pulsen liksom ;)
 
Ska bli skit roligt! Ska hälsa på Emmi, som jag inte sett på år och dar! :D
 
Det är allt jag orkar skriva nu! Kanske updater mer senare, men tror inte det! Syns på måndag!
 
Trevlig helg!

Torsdag 18/10-12

Hahah måste bara berätta att jag längtar till den 10:e  nov för då får jag skriva 101112! Hur mycket sätter ni på att jag inte kommer blogga den dagen?? hahah..
 
Idag har jag haft en helt okej dag!
 
Började att bråka med Quin (som vanligt) två personer som vill få igenom sin vilja går inte så bra ihop.... Jag vill att hon kliver upp ur sängen innan jag lämnar rummet. (För hur många gånger har jag inte skällt på mamma och pappa för att dom inte väckt mig, för att sen inse att jag har ätit halva mackan varav sista tuggan fortfarande är kvar i munnen). Men hon vill att jag lämnar rummet innan hon kliver upp... Oftast brukar vi båda bli tjuriga och skrika innan någon av oss vinner. Brukar vara lite så där varannan dag vinst.
 
Hann åka och träna 8:30 passet på Georgio's för att sen åka till YMCA och springa med Martina. Efter det åkte jag till matbutiken, herre gud vad det går åt frukt i detta hus! Jag har en känsla av att det är jag som äter allt, men jag kan bara inte fatta det! Hur som helst, var tvungen att fylla på med frukt. Mellan frukten och kassan planerar jag in en lunchträff med Celia. Vi träffades i mallet. Och eftersom jag precis kom från gymmet kände jag att jag var tvungen att äta något åt det nyttiga hållet..... Vilket är VÄLDIGT svårt här i detta land. Och OM man nu hittar något man kan tänka sig funkar jag då får man en chipspåse och läsk i menyn.... Alltså seriöst! -.-
 
Efter det åkte jag hem och skypade med pappa, alltid lika trevligt! :) Efter skypade jag med Malthan, så roligt!!! :D Längtar tills vi får sitta ner och prata face to face igen!!! :D Inte långt kvar nu! Efter det skypade jag med mamma och pappa. Sen var det dags att hämta barnen vid bussen.
 
Sen var det fotboll, football och cheerleading, SVINKALLT ute. I detta land så rör man sig ju inte ute i lufte det är ju liksom in i bilen som står i garaget, köra dit man vill, kliva in dit man skulle och sen tillbaka till bilen. Ja ni förstår, man är inte ute i luften så mycket. Så när man måste spendera mer än några minuter ute blir det fel i kroppen och den går in i förfrysningsläge eller nått. Kall blir man i alla fall.. Vill inte ens tänka på hur det kommer bli när det är kallare än de 10 graderna vi har nu... hahah
 
Idag kom även Ben hem, han ska vara hemma under helgen. Trevligt värre! Jag kanske har planer dock får se hur det blir med det! :D Jag hoppas det löser sig, för annars har jag ingen att umgås med då både Celia och Martina ska jobba... :( Önska mig lycka till! :)
 
Okej trevlig fredag kära läsare! :)
 
Jag har en sak att berätta, men det är så stort så det kräver ett eget inlägg. Det kommer senare! ;)


Kan det bli den 14 november någon gång eller?? :D
Saknar dig! <3
 
 
 
 
 
 

Frukost

God morgon, på denna sida atlanten är det nu frukost time.
Jag har aldrig varit någon som läser andra bloggar, men senaste tiden har jag börjat göra det. Och det verkar som om alls vill berätta vad dom ater till frukost, så nu tänkte jag att jag också skulle visa er. Intressant eller hur? :)


Ha en bra dag! :)

Onsdag 17/10-12

Halloj!
 
Idag hann jag med att träna,prata med Matilda, starbucksa med Martina, prata med Matilda, ta hand om barnen,prata med Matilda, laga middag, leka med barnen och ha en filmkväll med Celia. Bra dag! :D
 
Det var min dag det.
 
God natt!

Tisdag

God dagens!

Ursäkta för dålig update. Har inte riktigt haft ork!
I söndags kände både jag och Martina att vi INTE kunde sitta hemma ännu en söndag. Så vi packade in oss i bilen, och åkte till häxstaden Salem, här i Massachusetts :) Typ 45 min här ifran så det var ju en perfekt liten resa. Vi gick sen runt i byn som är utsmyckad så här års. kommer ni ihag att jag var där förra året också? :)
Igar var det måndag och när jag slutat för kvällen åkte jag till Celia för att sen aka vidare till Cambridge för lite karaoke.... Hahah
Det blev en låååång kväll, var inte hemma förs halv 1 i natt och då var det bara att släcka hjärnkomtoret.

Idag så var jag ju jätte trött, så jag skippade träningen och låg hemma framför tvn istället. Tills städtanterna bara klampade in i rummet, utan att knacka eller natt.

Tog en promenad på eftermiddagen, då det var så här fint ute



Igår när jag var på väg hem från Celia kunde jag inte köra mer än 35 km/h för att det regnade så mycket. Och idag sag det ut så hela dagen. Roligt vilka humörsvängningar vädret har!

Idag var som sagt städtanterna här. Tror ni dom lyckades idag eller??? Asså jag förstår inte vad som är så svårt??

Det såg ut så här när dom borjade...


Suck! -.-

Hoppas ni haft en bra tisdag! :)



Lördag

Internet mamma INTERNET! ;)
 
Idag var det som sagt skola. Alltså seriöst denna lärare... Fine jag förstår att det är svårt att hitta en person som vill jobba en lördag. Men en arbetsintervju skulle ju sitta fint. Jag tror inte att denna man har ett socialt liv. Han sitter och läser all historia han kan hitta under veckodagarna och sen på lördag när det är klass kan han inte prata fort nog för att få ut all denna information han hittat under veckan! Det är sinnesssjukt! :o Man blir helt snurrig av allt han pratar om. Och så pratar han om 50 olika händelser på en och samma gång. Okej att det kanske hör ihop, men det måste ju finnas en gräns?
 
Efter att skolan var slut, åkte jag hem. Och vet ni? Hösten är här, vilket betyder förkylning, vilket betyder mer-än-vanligt näsblod -.- såååååå trött på det! Efter att jag fightat med det ett tag la jag mig på sängen, vilade i 10 min sen åkte jag och Martina till IKEA!!! :D Köttbullar till middag. Mumma! :D Dock inge kanelbullar... Vet inte varför det inte finns att köpa längre? :( Det är ju ikeas egna märke... Efter det åkte vi hem hämtade vaniljsås och äpplen. Sen åkte vi till Martina och hade det lite höstmysigt! :) TE, äppelpaj och vaniljsås. Kan det bli bättre? :) Jo en film! Martina har pratat om en film ett tag. Det är en dokumentär. Orkar inte dra hela storyn men det handlar om en kille i New York, han träffar en tjej på nätet. Han blir snabbt en familjevän och pratar mycket med dottern i familjen. En dag inser han att det är något som inte är riktigt rätt. Så han bestämmer sig att åka och hälsa på denna familj i Michigan. Bara det att när han kommer dit är det ju inte så som det varit över internet.... Det hela började så oskyldigt med hans brorsa bara filmade honom lite spontant och sen blev det liskom en stor grej över det hela. Så det är killen och hans brorsa och en kompis som är inblandade i detta. Dom filmar ALLT som händer, alla samtal, alla chattmeddelande osv... Dom är även med när han åker till familjen... helt sjukt! Jag vet inte vad jag ska säga om den! Helt sjukt!!!
Den var bra, så om ni någon sag känner att ni har tid över kan ni ju kolla på Catfish! Helt klart sevärd!! ;)
Och nej det är INGEN skräckfilm!! Även om trailern vill att det ska se ut som det! Se den! ;)
 
Nu ska jag kolla på en film som går på tv! God natt!
Hoppas ni får en bra söndag! :)

I'm done!

Hahah helt rätt pappa, vuxen poäng till mig! :D
 

Jag har väl sagt att jag samlar på mynt med staterna på? :) Well today my dear friends är jag klar med det! I'm done, boken är fylld :D
 
 
Jag tänker inte berätta att jag fuska för att bli klar... Bara så ni vet ;)
 
 

Myskväll

Just nu ligger vi i soffan och tittar på Harry Potter 5, the order of phoenix. Vi har lyxat till det hela kvällen :) Lite pasta till middag, glass, choklad OCH popcorn till filmen. Ojoj, men är det fredagkväll så är det! ;)
Plus att det bara är jag och Justin hemma! :)

Trevlig helg på er! Imorron är det skola igen -.-

Trött

Hallå! :)

Usch kan det vara så att vinterdeppen redan är här? Är så trött hela tiden, (sover inte på dagarna längre!) det är mörkt när man äter middag, det är mörkt när jag vaknar. Det är mörkt hela tiden! Okej vet att jag inte ska klaga, det är värre i Sverige. Haha..

Ha en bra fredag alla! :)

Tack!

Haha jag står och hoppar i köket! Jag har fått paket!!! Woho!!! Haha älskar kortet! "Det var det eller julkort" hahah!
Jag blev i alla fall väldigt glad och det ska bli spännande att prova dessa nya godissorter! Och seriöst crunchy corn??? I CHOKLAD? Vad är det för fel på er? och angry bird godis.... det är alltså lika stort i sverige som här?
Tack tack tack underbara Rebecca!!! :D




10 veckor..

Idag är det 10 veckor kvar tills jag ska lämna detta. Det är så bittersweet så jag vet inte vad!! Hur ska jag klara mig utan alla dessa latheter som finns här? Jag vet att jag hånade det i början, men asså dessa drive-thru bankomater, är nog det bästa som uppfunnits. Eller all dessa klubbkort som sitter på bilnycklarna. Har jag någonsin visat det? Det har jag nog inte! Tar ett kort imorron ;) Jag vet att dessa saker skulle vara mindre bra i Sverige eftersom vi faktiskt vardagsmotionerar där, använder gångvägar, cyklar osv. men ändå här är det så himlans praktiskt!
Men sen LÄNGTAR jag ju tills jag får sätta mig på en cykel igen, min underbara cykel. Att få missa bussen/tåget och svära över att man inte har bil. Att kunna ta sig över HELA landet utan att sitta i en bil, okej lite dramatiskt, men ni fattar va? ;) Eller ha någon som packar maten du handlat i butiken?? Även om dom packar en sak per påse...
Tänk om jag bara kunde få det bästa från båda ställena? Det skulle vara något! :)
 
Nu ska jag verkligen försöka somna tidigt idag! God natt! :)

Columbusday

Idag är det fira-att-columbus-hittade-america-dagen. (Även om han inte riktigt gjorde det). I alla fall, det betyder ingen skola. Vilket  betyder 10 timmars dag för mig. Vi vaknade, chillade runt. Justin drog iväg på bio med en kompis. Jag och Quin skypade med nya aupairen, hatar att hon är så trevlig... hahah.
 
På kvällen drog jag till starbucks med två tyskar, det är verkligen inte samma sak att umgås med tyskar som med svenskar! Jag kan inet förklara vad som är annorlunda, men något är det!
 
 
Nu ska jag verkligen försöka stänga ner och sova! Wish me luck! ;) God natt!
 

Oh, did I tell you? I'm coming home!

Men det visste ni ju redan! ;)
 
Men visste ni att jag kommer hem den 19 DECEMBER 2012!!!!!! :D
Japp, 11:35 sätter jag mina fötter på svenskmark igen! Kan inte fatta det? Det har snart gått 1 och ett halvt år? :o
Usch vad tiden går fort ibland!
 
Ja, förlåt mamma och pappa. Nu blev det ingen överraskning! Men jag kan inte hålla hemligheter, det går bara inte!
 
Om någon undrar så åker jag hem med Icelandair, vilket betyder att jag får ha TVÅ stora väskor á 26kg, plus ett handbagage på 10kg och en "handväska". Vilket jag hoppas betyder att detta inte ska bli allt för omöjligt!! :D 
Eftersom jag nu måste köpa en extra resväska åkte jag till Marshalls och Tjmaxx i hopp om att hitta en bra väska! Hittade några roliga! :)
 
 
Jag gillar den första med bubblorna, eller kanske fiskarna. Vad tycker ni? :) Dom med hjärtanen kan kanske bli lite uttjatade efter typ första gången du använt väskan :/
 
Medan jag var ute på jakt efter väskor kunde jag inte låta bli att ta ett var i resten av affären.. Det resulterade i -34 dollar...
 
 
Måste dock erkänna att jag köpte pyjamasbyxorna bara för att det var Ralph Lauren... Men handskarna behövde jag faktiskt eftersom jag tappade mina andra förra året!!
 
Allt som allt har jag haft en bra dag idag! Jag "försov" mig, om man nu kan göra det på en ledig dag. Jag sov i alla fall längre än jag tänkt mig. Skypade lite med mamma, åkte och kollade på väskor. Kom hem, hoppade in och jobbade lite extra på eftermiddagen. Om man nu kan kalla att ligga i soffan och kolla på tv jobb....
Nu har Joanna och barnen dragit ut på middag och jag har huset för mig själv.
 
Det var allt för idag! Hoppas ni haft en bra helg! :)

Oh my!

Alltså don't even get me starting on the teacher we had today....
Hemskt är ordet som passar bäst.

Kvallen var battre I alla fall! Hade bestamt mig för att gå på bio. Visste att Martina jobbade och trodde Celia var I Nyc, men tänkte jag provar ändå, tur var val det, för om jag hade varit sjalv I biosalongen hade jag legat ner på golvet och skrikit. Usch det var en san stark film! Den var faktiskt riktig bra, men sorglig och fin på samma gång.
The Perks Of Being A Wallflower.
Se den, när/om den kommer till sverige!


Nu sitter jag på Starbucks och pustar ut, samlar krafter för att komma hem och vara ensam igen.
Det är ju lite konstigt för jag är ju ensam nu också? Haha.




Trevlig söndag kära läsare! :)

Back to school!

Japp nu var det dags igen! Skolbänken, här kommer jag! Tripp till Philadelphia och Amish folket är moroten denna gång! :)

ha en bra lördag! :)

Lights will guide you home...

Well, jag behöver några starka lampor!
 
När jag träffar nya aupairer och om vi kommer in på hemlängtan eller något liknande, så brukar jag säga EN sak till denna nya person.  Den saken är att om du någonsin har hemlängtan. Gå INTE in på ditt rum och grina. Utan ring en kompis, ring vem som helst, ut ur huset och gör något annat en liten stund. Jag hoppas att någon annan följer mitt råd när jag själv inte gör det...
 
Och en sån löjlig sak som jag blev upprörd över! Jag hoppas morgondagen blir bättre!
 
Trevlig helg!

Redan torsdag?

Vart tog resten av veckan vägen? Missförstå mig inte, skönt att det snart är helg igen. Men alltså va? Vad hände med dagarna? Idag är det ju torsdag. Var det idag eller igår det var kanelbullensdag? Hatar, och då menar jag verkligen HATAR alla bilder och sånt som kom upp på facebook men alla dessa bullar. Jag har typ fått gå med haklapp på mig så att jag inte dregglar ner tröjan. Jag måste åka till ikea snart så jag kan få mina bullar! Bara det att 1, sistjag var där fanns det ju inga bullar! :o 2, vem ska jag äta dom med??? Okej både Celia och Martina skulle lätt klara av fikatestet. Men det är ju lååååångt ifrån Matilda :( Vart är min bullkompis när jag behöver henne? Jo i sverige och äter bullar.............  
 
Men ja e int bitter! Nej nej!
 
Annars då. Hade en riktigt rolig dag i mallet. Jag och Celia skulle träffas för lite lunch. När vi väl sitter där så säger hon, nämen är inte det där Martina och Ebba (en ny tjej). Jo men visst var det det! (och en tysk tjej, men hennes namn kommer jag inte ihåg) Så vi våldgästade deras bord, och helt plötsligt dök Erika och Vendela upp. Erika har två värdflickor på typ 1 och 3 år. VÄRLDENS SÖTASTE! Hon bor med en svenskfamilj så tjejerna är ju två lintottar. Dom är bara för söta! Det var i alla fall jätt roligt! Vi alla satt ju där och pratade och hade det roligt. Stackars tysken dock, det är så lätt att börja prata svenska med folk man vet är svenskar. Och när man väl börjat då går det inte att få stopp på det! hahah. Nä men riktigt roligt och trevligt var det! :)
 
En annan rolig sak som hände idag, hände på gymmet. Jag fick en high-five av Brendan. Haha nu kanske ni inte tycker att det var så spännande men det är anledningen till den som är rolig. Eller egentligen inte, nu när jag tänker efter. haha men skit samma. Under dessa timmar i gymmet gör vi ju allt möjligt. Och senaste tiden har det blivit rätt så mycket, vet inte vad man ska kalla det, men expolsionsträning.Nu ska vi se ifall jag kan förklara detta, men vi står med en skivstång hängandes i armarna.  och sen ska man luta bak rumpan och bara explodera med kraften ner ifrån hälarna och upp till axlarna. och stången ska följa med inprinsip viktlös. Skit samma om ni inte förstår, det är inte så viktigt! I alla fall, jag har tyckt detta är jätte svårt eftersom jag overthinking hela processen, och istället för att göra det i en rörelse gör jag det typ i 15. Hur som helst så klarade jag att göra detta i en rörelse idag, och Brandan blev (vet inte) stolt? eller förvånad? Hur som helst han bara skrek rakt ut och sa att det där förtjänar en highfive.
Hahah tänk vilka små saker som kan förgylla ens dag? :)
 
Annars då har jag legat och grinat till Grey's, sen blev jag förbannad då det dröjer TVÅ veckor tills nästa avsnitt! :( Vet inte varför jag är så bölig till filmer och tv och sånt. Kan jag skylla det på dig Lena? ;) Men så fort det är nått som kanske skulle kunna vara lite ledsamt sprutar tårarna! haha...
 
Det var allt för idag! Tack och hej leverpastej!
 
(åh seriöst, vill vara i Sverige just nu så jag kan äta kanelbullar, leverpastej, vanlig yoghurt, müssli, you name it! ÅH!!!!)
 
 

Believe it or not,

I do have a life! :D
 
Celia frågad ifall jag ville följa med till en bar och träffa några av hennes amerikanska kompisar, nu under kvällen. Det var roligt! :) Skulle ju vara ännu roligare om man var 21.... Men men man får ju ta det man får liksom! ;) Vi kom dit typ vid 9, jag beställde en liten efterrät, men den smakade bara bränt socker så det var bortkastade pengar...
 
Idag pratade jag med mamma och pappa om att jag är så trött, jag tror att det är för att jag är så uttråkad! Jag gör ju ingenting på dagarna! Jag åker och tränar kommer hem och duschar, äter lunch, och väntar sen på att klockan ska bli 3 så jag börjar jobba. Men imorron ska jag ut på lunch med Celia! Och på fredag ska jag in till Boston efter träningen. Sen på lördag är jag tillbaka i skolbänken! Woho!
 
Från att göra ingenting blir nu dagarna helt fullspäckade! Ojojoj!
 
Ja det var allt jag hade att säga idag!
 
Tack och god natt!

Suck!

Det här med att vara vuxen och göra saker och ting själv, det är väldigt tröttsamt ibland...

Typ som när man får curry pa sin vita tröja och tänker att lite blekmedel tar säkert bort det. Ja det gjorde det, det tog även bort de andra färgerna på tröjan.... Och ja sjalvklart fattar jag att färger bleks, och jag vet inte hur jag tänkte...

Hur som helst så är jag en tshirt fattigre nu.

Texten brukade vara blå. vet inte hur mycket man ser på bilden, men om man tittar på b:et så här det fortfarande en bla flack kvar.

Trött tjej! -.-

Ett till!

Oj blev många inlägg idag! Haha men bara ett till!

Förlåt att jag var så grinig förut men än en gång, hur svårt kan det vara liksom??

Nu ska jag lägga mig och kolla på film! :) Biblioteket alltså!! Jag hoppas att det är lika bra hemma! ;)


Nu: God natt! :D

Jag vet....

... att jag inte ska klaga men idag är det bara inte en bra dag! Städpersonalen var här idag, och om jag är hemma brukar jag gomma mig på vinden, men idag skulle dom tydligen dit också. Jag vet verkligen att jag inte ska klaga för det skulle sakert vara jag som skulle behöva städa... Men alltså seriöst! Hur svårt kan det vara att lägga/ställa tillbaka sakerna där dom var???? :o
Att kuddarna ligger på ett speciellt satt I soffan/sängen betyder kanske att man anvander dom så. Fluffa upp dom och lägg tillbaka dom så som dom var! Eller brödrosten? Hur fan tanker dom där???

om det sitter knappar på en sida, vem staller den då så att knapparna inte gar att komma at???? Är så sjukt irriterad! jag lovar att dom gjorde så bara för att retas?? :@

som sagt vet att jag inte ska klaga! men kom igen!

I got mail! :D

Ett vykort från Farmor och Farfar, det var inte illa det! ;)




Just nu sitter jag utanför matbutiken I min lilla by. I väntan på att min bil ska få ny olja och nya torkarblad. I detta land ska man ju tydligen byta olja varannan månad....
jag har jeans tjocktröja och uggs på mig.... Kan ju saga att jag inte har kläder efter väder -.- Usch kommer få värmeslag! Det är molningt men sakert 20-22 grader i luften!
okej 20 min till här på bänken sen ska min bil vara klar!!!

Hörs! :)

1 oktober 2012

Idag har jag inge vettigt att skriva...
 
Har ont i ryggen idag igen. När jag tränar under veckan så stretchar jag alltid när jag är klar, men sen under helgen gör jag inte det så då vaknar jag upp på morgonen och får liksom rulla ut ur sängen eftersom jag inte kan sitta på rumpan. Spenderade i alla fall 20 min av ena träningspasset att stretcha så förhoppningsvis ska det vara bra imorron igen! :D Fick order om att stretcha på kvällen innan jag lägger mig också, får se hur det går. Men jag har ju ont, så får ju ta mig i kragen och bara göra det.
 
Annars då. Idag åkte Matilda på semester, så kan inte prata med henne på en hel vecka. I alla fall inte så som vi har gjort!
 
Nu under kvällen gick jag ner på mitt rum, tror klockan var 7:35. Jag gjorde mig i ordning och la mig i sängen. Kunde knappt hålla ögonen öppna, så trött var jag! Men 8:05 började trummorona spelas... ja juste hon har trumlektion klockan 8:45 till 9:15....... Åh va trött jag blir på det här oljudet! Så det var ju bara att gå ut till soffan i källarn och sätta sig där. Som tur är hittade jag I heart radio konserten på tv! Åh vad jag ville vara där!! Men coolt att jag får se den på tv i alla fall!! :)
 
Hoppas ni haft en bra måndag!

Miami here we come! :D

Japp då var resan bokad! :D
 
14 november lyfter planet. Så den 14 november får jag se min bästa kompis igen! :D Åh är så glad! Är så tacksam över attt hon vill komma tillbaka ännu en gång! :D
 
Vi ska sola och bada i en hel vecka! :D
 
För att fira detta drog jag till den lokala kinarestaurangen med Martina! :)
 
Nu är det snart godnatt! :)

RSS 2.0