Fredag 30/3-12 Fin fint sällskap!

God dagens!

Idag har jag ännu en gån varit inne i Boston under dagen! :) Jag hann även med en sväng i mallet, lunch hos Rebecca, tefika med Matilda, ja mycket hanns med idag! :)

Kvällen spenderade jag med mina barn, senare kom både Rebecca och Matilda över. Nu ligger dom här i soffan och sover, medans jag tittar på tv. Varför inte bara gå och lägga oss?? :p

Imorron är det skola mellan 9 och 3.... yiipie -.- Sen jobbar jag från kl 5. mer yippie...

Nu ska jag skaka liv i tjejerna för jag tror att det är dags att sova nu!

God natt :)

Torsdag 29/3-12 boot cam.... bullbak!

God dagens!

Idag klockan 10 är det boot camp, det passet vi brukar gå på. Men efter att jag droppat barnen på skolan, landade jag i sängen och jag kom INTE upp! Joanna spelade trummer rätt ovanför mitt huvud men ändå slummrade jag till! Hahah som att sova mitt i paraden typ... I alla fall jag kom inte upp i tid för att i skulle hinna till boot campen, och Matilda som vaknat på fel sida orkade inte riktigt bry sig. Så vi samlades hemma hos mig, Rebecca med jäst, och Matilda med bakaskin. Det hela slutade i bullbak! :) Inget smakar ju lika bra som i Sverige men det är ju tanken som räknas typ! ;)

Pannkaks lunchen slutade bra, med sylt och mjölk till! :)

Kvällen spenderade jag med mina skitungar (och Matilda), hamburgare stod på menyn och jag blev riktigt nöjd! Vi hittade även något som liknade hamburgedressing så det var pricken över i:t! :D

Sen har vi spenderat kvällen med att smida planer!! Mer tänker jag inte berätta just nu ;)

Hoppas ni haft en bra dag!

<3<3<3


Onsdag 28/3-12 Sorgligt...

Hejsan!

Idag har jag hunnit med att träna, säga hej då till Johanna och gå på bio! :D

Riktigt tråkigt att Johanna försvinner, det känns verkligen overkligt! Att hon inte ska finnas 15 min bort? Eller ett sms (inte för att hon svarar på dom men ändå...)

Träningen var inte så mycket att hänga i julgranen... Lite långtråkigt så där, men bättre än inget ;)

Kvällen spenderades i biosalongen! :D 21 jump street... Riktigt rolig! :) Se den när den kommer till Sverige! Sen att det fanns lite ögongodis (i form av Channing Tatum) med i filmen gjorde ju inget ;)

Tack Lena! Ja det kommer bli tråkigt att inte se er heller! :(

TAck och god natt!

Tisdag 27/3-12 9 MÅNADER!!

Hej!

Idag skulle jag fött min bebis! (om jag var gravid när jag åkte).... Det var jag dock inte så ni kan vara lugna! ;)

Idag har jag varit på frukost hos Rebecca, alltid lika trevligt! Det blev mycket prat som vanligt! :D Kanske lite planer?? Men, det vet man aldrig riktigt ;)

Sen så var jag även över hos Matilda, gav henne en liiiten födelsedagspresent. Hahah... Låg budget var ordet. :p

Hade en riktigt bra dag med barnen! :D Det var gymnastik, sen var det besök i applestore, och sen ville dom till snip.its (frisören) Ja  visst sa jag som bara tänkte på att tiden skulle gå! Sen så när vi kom hem var det bara att göra läxorna, sen slutade jag. Hahah härligt! Slängde mig i bilen och åkte till Matilda, skulle med till flygplatsen än en gång! Idag var det dock adjö som stod på schemat så det var ju tråkigt, men det gick förvånansvärt bra! :)

Nu har jag ont i magen så ska lägga mig ner och grina ett tag tror jag, sen är det sovdags!

God natt! <3<3<3

Tack Jessica, kanske en anledning att lägga semesterrutten över atlanten? ;)


Måndag 26/3-12 ANNOUNCEMENT....

Yo! :)

Idag har jag handlat, tvättat 7 tvättmaskiner, ansökt om att förlänga i 6 månader, hängt med Alex, lunchat med Johanna, lekt med barnen, saknat Matilda, pratat med Emmi, skypat med mamma. Ja vad mer?? Inte mycket...

HALLÅ.... JAG HAR IDAG SKICKAT IN ANSÖKAN OM ATT STANNA HÄR I 6 MÅNADER :o 

Jag kommer alltså inte tillbaka till Sverige först i december 2012 ;) Crazy eller sjukt, välj själv. Jag tycker nog båda :/ Men i fredags när jag var ute och sprang hade jag lite tid att tänka. Då kom jag fram till att jag kommer ångra mig om jag lämnar detta nu. Som Angelika sa, om du åker hem och ångrar dig är det kört, men om du stannar och ångrar dig så går det att ordna....

Så nu mina nära och kära blir ni utan mig i ett helt år. Jag kan nämligen inte lämna landet från och med den 27 Juli! Så tyvärr ingen suprise att vänta under hösten!

Allt är inte helt klart ännu, men jag har ansökt om det. Får vi se vad som händer här näst! ;)

Hoppas ni haft en bra dag!

Imorron firar jag 9 månader i detta land. Det firas med fin fika hos Rebecca! :)

Tack och hej! <3<3<3

Helgen 23-25/3-12

Nu ligger jag hemma i min egna säng! :)

Jag ska börja från början.

Fredag:
Jag sticker ut och springer 30 min under morgonen. Möter sedan upp Johanna för lite lunch i mallet. Kommer hem packar bilen.
Vi hämtar barnen i skolan och drar direkt efter det. Det är en resa på 3 timmar och 39 min enligt googlemaps. Det blev dock en lååång resa!
För er som undrar så kostar det 166 dollar att köra 80 på en 65 väg.... Att missa avfarten när nästa är om 10 miles är inte så populärt hos barn... Att sedan köra på en väg i ca 40 min som HELT plötsligt bara tar slut är heller inte så populärt. Speciellt inte när det var middagstid för typ en timme sen. Kör tillbaka till närmsta by. Gps i bilen vägrar ställa om rutten. Ingen mobil har täckning... En storstadsfamilj fast i skogen... Jag trodde jag skulle få äta kottar till middag. Till slut kommer vi till någon lokal pub.
Senare kommer vi även fram till Stowe mountain lodge. http://www.stowemountainlodge.com/ . (kommer inte ihåg vad det heter) öppnar dörrarna åt oss. Vi lämnar alla saker i bilen, vi åker upp till våning 4 där vi checkar in. Vi kommer till rum 526. Då är väskkillen redan där! Vi kliver in.







Kliver uppför trappen.

Lofftet utöver vardagsrummet.



Mitt rum.

Mitt badrum.






Ja så här såg det ut. Bilderna kanske inte riktigt gör det hela rättvisa, men jävlar va imponerad jag var! ;)

Lördag:
Jag vaknar med ont i ryggen, rumpa och lår.... Jag fick typ rulla ut ur sängen. AJ träningsvärk....
Vi äter frukost, går och hyr skidor. Vädret är lite grådisigt men ändå helt okej. Jag gjorde något jag aldrig gjort förr. Jag åkte skidor utan underställ, crazy va? :p
Snön var bättre här än förra helgen, men den var fortfarande inte bra. Nästan mer gräsplättar än snöplättar. Justin har ju under vintern gått på skidskola genom skolan, så han är riktigt duktig, åker lite snabbt för sin nivå.... Quin deremot var inte duktig..... Det tog oss en timme att ta oss ner för berget. Ett åk som borde tagit typ 20 min. Vi alla 5 började åka tillsammans efter ett tag drog Brad och Justin iväg, så jag och Joanna försökte berätta för quin hur hon skulle göra... Det gick väl mindre bra... Hahah. När Justin och Brad kom ikapp oss, drog Justin iväg med mig så vi lämnade Joanna och Brad med Quin. När vi sedan träffades för lunch kom dom utan Quin. Dom hade droppat henne i skidskolan... Hahah.. Vi åkte några åk till men min ben gjorde så ont så jag grinade när jag åkte. Så vi drog sedan till poolen hängde där i typ 3 timmar! Jag Justin och Quin hade jätte roligt! :) Kvällen spenderade vi på rummet med roomservice till middag.

Så här såg backarna ut...










lite tomt på snö va? :p

Söndag:

Vaknar upp och hör hur det droppar mot fönstret....
Vi vaknar, äter lite frukost. Chillar, barnen spelar wii ute i sällskapsrummet. Vi packar väskorna och packar sedan in oss i bilen. Men vi ställer inte in gpsen på hem... Utan mot Ben&Jerrys fabrik :D



Dessa smaker finns det! :)



Här fick vi provsmaka en glass... Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Men den var en exlusiv för Vermont! ;)

Ja det var fotoförbud på turen vi gick... haha dessa bilder fick jag. Det var roligt att få gjort denna tur, men det är inte något jag skulle rekomendera att åka 4 timmar endast för det. Men det är roligt att få ha gjort det! :)

Sen satte vi oss i bilen för att åka hem. Stannade för lunch och en kisspaus. Vi var hemma till halv 6. Jag packade ur min väska och drog sedan till Rebecca. Hon hade lite hemlängtan igår, så vi hängde bara lite :) åkte och åt en liten pizza till middag.

Nu sitter jag i sängen försöker planera morgon dagen. Tvätt, handling, träff med Johanna, hjälpa Alex, hinna med att sticka ut och springa, och allt detta innan 3! Stressigt :p

Pappa, vet inte ifall jag sagt det, men vi har en pool på baksidan nu förtiden. Hur ser det ut där hemma?? ;)

Hoppas ni alla haft en bra helg! :D

Måste ju säga GRATTIS till två underbara kompisar!!!!

Nya Matilda och gamla Tova, GRATTIS på era 20-års dagar! :D hoppas ni hade det bra! Matilda är i NYC så hon kan ju inte haft det annat än bra.... ;) Tova firade med våffeltårta (lyx att fylla år på våffeldagen) så hon hade det nog också bra! ;)

Puss och kram!! <3<3<3<3

Vad ska man saga?

Ja nu hoppas jag att jag har imternet ett tag. Jag sitter med Joannas iPad sa det kanske inte blir ratt stavat pa allt. I alla fall, rummet vi bor i ar helt insane!!!! Det ar en fyra-rums lagenhet. Sa vi alla far varsitt rum. Det ar 5 badrum sa dar far vi alla varsitt. Jag har tagit bilder, det kommer imorron! Skidakningen idag var inte alla lika varm eller slaskig som forra helgen. Det ar dock inte sno I hela nedfarten sa man far akta sa man inte aker pa graset, av egen erfarenhet kan jag saga att det INTE gar att aka skidor pa gras...... Hahaha... Jag forsokte namligen idag, gick Inge vidare :p Jag visas bilder imorron, som sagt! Nu blir det room service till middag! Laskigt varre!! :p Hoppas ni har en bra helg! :)

Holy moses!!

Jag berättar mer sen! Ligger på ett hotell rum i Stowe, Vermont. Kanske blir skidåkning i helgen, vi får se. Jätte dåligt Internet... hade skrivit värsta inlägget sen när jag skulle publicera det gick det inte. Så nu får ni Bara detta livstecknet just nu så får ni veta mer senare!! Puss

Torsdag 22/3-12 Boston!

Tjolahopp! :)

I 9 hela månader har jag sagt att man aldrig skulle hinna in till Boston under ens lediga tid. De 6 timmarna jag har varje dag... Men idag bevisade jag att det var FEL!!! Jag och Rebecca har under vår tid sagt att åh, någon dag ska vi dra till Boston College för att bara hänga med studenterna. Idag var den dagen kommen! Vi skulle träffa Nicole, på Boston College klockan halv 11. Klockan halv 11 var jag och Rebecca på Boston University och var skit nöjda med att vi kommit dit. Men ja, vi skulle ju till colleget.... Då Nicole skulle börja tidigare än oss bestämde vi att skjuta på det ett tag. Jag och Rebecca gick till ett starbucks köpte lite is drycker (kaffe och te). Iste är så sjukt äckligt, vidrigt! Jag skulle vilja skriva det smakar ju som kallt te, men då kommer ju ni tycka att jag är blondare än blondast så jag säger inte det....
I alla fall vi hade en riktigt bra förmiddag, isteet i  handen solen i ögonen och Boston skyline i horisonten, det var inte helt fel! men det jag skulle komma till var att efter ett tag tog vi oss in till Boston! :) Gick till en affär, french connection, där Matilda och Rebecca hittat en balklänning tilll mig. Jag köpte den. Den har kostat 298 dollar (=2000sek) jag betalade 40 dollar (=280sek) det var ju så billigt så Rebecca skulle slagit till mig om jag inte köpte den! :p hahha men vi får se ifall det blir den jag har på balen eller inte. Annars har jag något att bära om jag ska på en gala! :D Perfekt ju! ;)

Eftermiddagen har varit super bra! :) Allt känns så harmoniskt nu när solen lyser, himlen är blå och det är 35 grader i solen.
Mamma, jag kan inte lova att det är bättre i sommar, tyvärr! ;) 

Angelika, säg till när du går i shorts och linne, då är vi på samma stadie! :p

Klockan är 11, jag sitter och tuggar i mig svenskt färgämne! Ni förstår inte hur gott det är!! hahah... Jag har zoo-goisar så det sprutar ur öronen! :D Glad tjej!


Tack och god natt!!

Onsdag 21/3-12 Galet!

Hejsan!!


Sen i måndags har det varit 25 grader under dagarna. Det är GALET varmt ska ni veta! Det kom bara helt plötsligt, som jag sagt, jag vågar inte säga att det är sommar för då blir det väl snöstorm nästa vecka, men det känns som om man skull kunna åka till stranden och lägga sig där  ett tag. Shortsen åkte på idag i alla fall! :D

Först skulle jag och Matilda ut på promenad på morgonen. Så jag satte på mig lite träningskläder och började traska till henne. Ungefär halvvägs insåg jag hur jävla tråkigt det var att gå själv. Så jag började springa för jag tänkte att då skulle jag komma fram snabbare. Det gjorde jag väl, men när jag väl kom fram rann det svett så det såg ut som jag sprungit en mil. Hahah kanske dags att börja springa som träning igen?

Sen bar det av för lunchträff med Johanna. Hon åker tillbaka till Sverige på onsdag. Hennes år är slut. Efter det var det dags att börja jobba igen. Ingen fick sätta sin fot i huset idag! Vi skulle vara ute. Vi har spelat basket, hoppat hage, åkt skateboard, spelat basket, åkt skateboard..... Fattar inte att dom inte blir uttråkade? :P jag blev liksom det.
Hur som helst, mycket skratt och ännu mer svett har det blivit :) Alltid lika roligt ;)

Idag har vi även fin besök. Eller inte jag, Matilda har fin besök. Jag fick äran att följa med och hämta upp dem på flygplatsen. Trevligt värre! :) 

Nu ska jag sova! Imorron är planen att hänga på Boston college under dagen. Få en liten student känsla kanske? Eller panik, det återstår att se ;) 

Angelika och Jennifer, hahah tack!! då behöver jag inte känna mig så himlans blåst :p


Puss och kram!! 
 

Tisdag 20/3-12 Pucko....

Idag har jag haft ett riktigt AHA uppvaknande. Ni vet appels produkter. När folk kommer ut med paketen från affären har jag ALLTID tänkt, varför köper dom en skärm. Ska man koppla in den med den vanliga datorn eller? ......
Men idag mina kära vänner, idag fattade jag att det är en dator i skärmen liksom.... JA det kanske inte är mitt stoltaste moment, men ändå nu vet ni att jag vet det ;)

Övrigt idag. Inget blev som planerat. Men det hela slutade ändå väldigt bra :) Bilverkstad, lyxfrukost, Läkarbesök, fika hos Rebecca, sommar, shopping och nu säng! :D

Blev tok trött nu så tack och god natt! :)

Malin och Angelika  ....... Har inget att säga er .... :p



Måndag 19/3-12 tankar...

Hejsan!

Jag klev nyss ut ur mitt rum för att gå och borsta tänderna. Första tanken, "åh en sjöstjärna!" Andra reaktionen, hjärtattack. 


.........

Fast det är liite dubbelmoral. För för typ en timme sen var det en spindel i Justins rum. Då tog jag en ynka liten näsduk och bara plockade upp den. men med den här fick jag liksom återuppliva mig själv!
Skit samma!

Idag, eller ja igår när vi kom hem så låg det STOR stenar på baksidan, POOLEN är på väg!! :D Idag har det grävts och grävts och grävts!! Hela baksidan är numera inte något man skulle kalla trädgård! Gräsmattan är borta och det är mer grus/stenar än fd gräsmatta. Pappa du ligger efter.......... Just sayin'.

Idag lämnade jag Justin i chocktillstånd efter skolan. Vi hade ännu ett snack och idag röt jag till riktigt ordentligt och det sjönk nog in i honom att vissa saker sårar... Sen hade i en jätte bra eftermiddag/kväll med Harry Potter film så jag är helt matt. Han tittade på filemn i en sekund, sen vände han sig om och fråga, Vad hände, varför gjorde han så? Vad händer sen? Kommer han dö?
Jag är så trött på min egna röst så jag vet inte vad!

Vågar inte riktigt säga att våren är här, för då får vi väl snö nästa vecka... Men fuktigheten är på väg och det är 25 grader varje dag denna vecka!! Jag klagar inte! :D Måste bara ut och shoppa lite sommarkläder! :) Matilda tittade lite konsigt på mig när jag sa att jag går i jeans och tjocktröja även under sommaren... Hahah så nu får hon gott följa med och vara smakråd!
Vi var ute på vår vanliga promenad idag. Det är inte riktigt så att man vill spendera sånna här dagar i gymmet.

Tack Katta för grattningen! :)

Pappa, jag visste att du låg bakom paketet! Speciellt städdukarna! Tack :D

Angelika, jag mår mycket bättre nu! Lite sån där äcklig influensa bara! :p

Jag hann även med lite skype med Malin! Alltid lika skönt att få prata med dig! ♥ :) Även fast du inte hjälpte mig ett dugg....... 


Som ni alla vet ligger jag i valet och kvalet om att stanna här i 6 månader eller återvända till Sverige i juli. 

Tankar:

Matilda och Rebecca säger att jag inte ens skulle tänkt tanken om jag inte vill. 

Vad är 6 månader? Vem kan säga att dom bott i USA i 18 månader?? jag tycker det är lite coolt! 

Skolan och hemma finns kvar om 6 månader.

Här har jag ledigt 6 timmar per dag utan att veta att "jag skulle kunna göra det istället för detta" (ni vet typ titta på tv istället för att plugga, eller nått) Här kan jag titta på tv utan dåligt samvete! :D

Om jag stannar kommer Malin igen (kanske) och då ska vi till MIAMI! :D 

Jag trivs riktigt bra! 

Nackdelen är att Rebecca åker hem i Juli, och Matilda skulle försvinna i septemper.... Så jag skulle ju vara lite ensam i okt, nov, och dec. Men jag får väl leta nya vänner. Om jag kunde göra det i sommras kan jag väl göra det i höst också?? 

Som jag sa, jag trivs riktigt bra, har en otrolig frihet som jag inte har i Sverige. ( jag pratar om bilen..) Har en bra familj. Har jag ju hemma också, men ändå! Finns så många som vantrivs med sina familjer under sitt år här! 

Under kvällarna när jag ligger och tänker på detta, och allt snurrar i huvudet då är det så självklart att jag ska stanna, men sen på morgonen och resten av dagen så är det 50/50.... 

Vad det hela slutar med så kan jag ju säga att jag kommer hem gråhårig, alldeles för mycket tänkande....

Nä nu ska jag sova! Tack och god natt! 

Slänger in lite bilder från i helgen! :) 






Ja, snön räckte inte riktigt.



Visst sa jag att vi bodde ski in/ ski out? Det där är stället i bodde på! man åkte bara ner till gondolen så var man på toppen 10 min senare! 

Nu: GOD NATT!! :) <3<3<3<3


Update: 

Har kollat runt på några andras bloggas som jag vet också funderar på att förlänga. Hittade en kommentar som jag gillade. 

"Allt här hemma finns kvar. Men denna chansen finns inte kvar."


Summasumarum JAG BLIR TOKIG! 



 



I'm back! Och jag har det bästa föräldrarna, EVER!

Tjola hopp tjola hej!

Nu sitter jag hemma i fotäljen, framför tvn. Harry Potter maraton är inget att skoja om! ;) Helgen har varit riktigt bra. Skidåkningen har varit en ny upplevelse för mig. Folk åkte runt i sina shorts, vissa åkte utan tröja... Det var så sjukt varmt, 25 grader. Lite slaskigt värre. På vissa ställen var det bar mark i backen, på andra var det en stor pöl med vatten. Man brukar ju vara orolig att det ska vara lite isigt där man åker, nu var man rädd att fastna i slasken. Som sagt en helt ny upplevelse! Och värmen. jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag är ju så van att man har underställ på sig när man åker skidor, inte kunde jag ändra på det nu??? SÅ jag har svettats kan jag ju säga....

Det var lite osäkert in i sista sekund ifall jag skulle följa med. Ska jag vara ärlig kan jag säga att det var maten som fick mig att följa med. Jag visste att jag skulle få tre måltider per dag serverade om jag följde med. Om jag stannade hemma skulle jag inte få ett enda. Efter veckan med en mage som inte riktigt velat samarbeta tänkte jag att det skulle vara bra om jag fick i mig riktig mat. Bra tänkt, tänkte jag! :) Mat har jag fått. Ont i ben, rygg och mage har jag, och en solbränd nästipp... hahah. 
Måste ju även säga att det var riktigt skönt att ha med sig barn. Dom orkar ju inte stanna ute hela dagen så det var rätt nice. Vi har hängt vid poolen, bastat, badat bubbelpool, kollat på Harry Potter påå rummet.  hahha ja det har varit bra helt enkelt! 

Just måste ju säga att det var riktigt tugnt att pka skidor! fine att det blir kullar av snön i backen, men i vanliga fall åker man igenom dom utan problem. Denna helg har varit som att åka puckelpist mest hela tiden. Mjölksyran kom när man klev av liften! Det braiga med usa är att stollift/gondoler var det som gällde. Ankarlift, släng dig i väggen! Så man fick i alla fall vila sig i liften. Vi bodde på ett ski in/ski out hotell. Ingen kö i liftarna. Och ett åk varade i typ 30 min. Dels för att backen var lång, men också för att man behövde stanna och vila var tredje sekund. Men över lag var det en bra helg! :) 

Så nu till rubriken.
Bästa mamma kanske jag ska säga, men jag räknar med att pappa också var med på ett hörn! När vi nu kom hem och tömde brevlådan, låg där det där väl igenkänliga gröna paketet! Jag behöver inte ens öppna det för att bli glad. Man blir bara glad av paketet! :D Jag vet inte när jag hade namnsdag, eller ifall det bara var en pik eller nått. 
Vid närmare efterforskning så har jag namnsdag imorron!!! Hahah överraskning! Tack iaf! :) 
I alla fall, godis och städtrasor låg där i paketet! Tack tack tack!!! :D:D:D 

Nu ska jag gå och äta lite middag! flingor och mjölk är väl okej? 

Hoppas ni alla haft en bra helg! :) 

♥♥♥

 


Torsdag 15/3-12 Är det dags?

När är det dags att växa upp? Hur gammal måste man vara för att släppa taget om mamma och pappa? Nej pappa jag tror inte riktigt att jag varit nere vid avgrunden än... För just nu tror jag att min mage ska explodera. Skulle inte förvåna mig om jag vaknar med gravid-bristningar på magen i morronbitti :(
Idag har jag för första gången ätit riktig mat. Fick knappt i mig en tredjedel av det, sen behövde jag gå och lägga mig ner i 20 min för att magen skulle få lugna sig. Sen gick jag upp och satte mig vid bordet och höll dom andra sällskap när dom åt. Då drack jag ett glas vatten.... Och nu... som sagt nu tror jag att magen ska explodera. Ont som tusan gör det :( Ännu en gång önskar jag ju då att mamma och pappa var här så dom kunde tycka synd om mig. Jag känner inte riktigt att jag kan oja mig för dom vuxna i detta hus. Nyss fick lilltjejen en utskällning för att hon började gråta när hon sparka i tån i trappsteget.. Känner inte att jag då vill klaga över en ond mage...

Hur som helst, det är kaos i mitt rum... Resväskor ligger öppnade, prövade för att se vilken som passar bäst, vilken som fyller mest, men är minst, mycket ska i den. Imorron rullar bilen halv 2, with or without me... hahah jag känner press! (Jag brukar inte vara sen, men jag sattsar 100sek att det händer imorron....) Jag Brad, Justin, familjekompisar Lloyd och Danielle åker på en liten skidweekend! :D Mot Loon mountain rullar vi, ligger 2 och en halv timme rak motorväg här ifrån! 52 nedfarter, 9 liftar... Större än Sälen? Nä kanske inte ska vara så kaxig så här innan, kan skryta lite när jag kommer hem ;)

Va mer? jag har knäckebrödssmulor i hela sängen så jag ligger typ på en spikmatta. Lite onödig info så där...

Angelika, välkommen hem! :D Var inte ledsen över att ingen vill umgås med dig just nu, du får skylla dig själv... <3<3

Ja det var väl det jag hade att säga idag! Nu mår magen lite bättre, så jag kanske bara inte ska fylla den med ett helt glas vatten tills magsäcken är tillräckligt stor igen!

Är tillbaka på söndag, men lär inte orka skriva då, så ni -mina få men kära läsare- får står ut med ett uppehåll tills måndag! :)

Puss och kram!! ♥♥


Onsdag 14/3-12 Vilodag

Tjenare!

Idag är jag mycket piggare! Fick sova ut då Joanna tog hand om barnen på morgonen, sen behövde jag bara ta hand om Justin då Quin var hos Matilda. Sen kom även Joanna hem till halv 5 så då gick jag ner på mitt rum och vilade igen. Så det har inte varit någon jobbig dag idag!

Jag är dock rätt trött på att ligga här i min säng.... Imorron blir det dock fika med Matilda och Rebecca på förmiddagen, sen får vi se vad som flyger i mig och Matilda ;)

Nu ska jag titta på tv, vänner marathon och the proposal tävlar om min titt eller vad man säger!

Tack för krya på hälsningar! :) Och för värmande tankar, i svåra tider!

<3<3<3

Usch!

Goddagens!

I natt har jag inte sovit mycket, har varit ett schema på typ var 40:e minut att springa till badrummet. Att vara magsjuk är inte roligt :( Om ni inte visste det! Idag har jag spenderat hela dagen i sängen, inte ens kommit ur min pyjamas. 

Underbara Matilda kom hit med lite coca-cola under förmiddagen, så jag kunde få i mig någon vätska, och lite socker. Då orkade jag inte ens hålla upp min överkropp.
 
Joanna kunde som tur var ta barnen. Vi får se imorron hur det blir, hon ska till sin skola på eftermiddagen. Jag har dock slängt in Quin hos Matilda, så det är bara jag och Justin. Så förhoppningsvis har jag inte en jobbig eftermiddag! Joanna sa även att hon kunde komma hem tidigt, så det är ju bra.

Nu har jag dock 39,5 graders feber så jag är ännu inte pigg. Hoppas jag mår bättre imorron ;)


Tack Sara, Katta och Malin!

Saknaden är stor

Det är inte många gånger under detta år jag har längtat hem till Sverige. Men just nu vill jag inget annat än att vakna upp i min svenska säng, gå ner till köksbordet och se mamma pappa och Jonas sitta där och äta frukost. Drick te ur våra krypmuggar, äta mammas rostmacka med apelsinmarmelad. Eller pappas rågsiktiskakor medd leverpastej och saltgurka.
Att även veta att jag skulle kunna hälsa på vem som helst i min familj, eller vilken kompis som helst och INGEN skulle vara mer än 30 min bort.  

Så här mycket har jag nog aldrig gråtit i hela mitt liv.


Kan ni inte komma nu? :(


Lördag 10/3-12

Hejsan!


Idag har jag inte gjort mycket.... Morgonen kunde ju börjat på ett bättre sätt.

Jag åkte till target, köpte presentpapper. Åkte till mataffären köpte middag (tacos....). Åkte till shell, och tvättade min bil! Första gången på 8 månader!! 50 kronor kostadde det!! :o 7 dollar. Visst kanske inte bästa tvätten men renare än så här har den inte varit på länge!

Nu ligger jag i min säng och väntar på att höra fotsteg som kommer hem, gillar inte riktigt att somna när dom inte är hemma. men idag kan jag nog inte hålla mig vaken mycket längre!

Hoppas ni haft en bra lördag, och att söndagen också blir bra! :)


Måste bara berätta om en dröm jag hade i natt.

Jag var på en skidort, med min amerikanska familj, fast dom försvann ganska fort. Sen så helt plötsligt kom jag på att det var måndag. MÅNDAG, dagen jag skulle åka tillbaka tilll Sverige. Men jag var på skidorten. Helt plötsligt dyker mamma och pappa upp. Fast det var nog bara pappa, mamma pratade jag mest med på telefon. Nu var det bråttom, hem och packa väskan. Helt plötsligt var jag tillbaka på skidorten. Jag hade typ en träningsväska packad och jag tyckte den var väldigt lätt. helt plötsligt kom jag på att jag glömt packa garderoben, hade bara packat det som jag har i lådorna. Men det  var ju som sagt bråttom, mamma ringde cultural care och frågade ifall jag kunde byta flyg. Vilket var helt omöjligt, vi försökte få en biljett samma dag men senare.
Det gick inte heller. Jag blev lite ledsen, för det verkade ju som om jag skulle missa flyget till Sverige. jag sprang runt där och virrade bara runt. Hittade en tjej som var väldigt ledsen. Hon hade inga kompisar, jag frågade vart hon bodde. Wayland... Då sa jag, nä du skojar, gissa vart jag bor! Då sa hon på andra sidan stan och började grina. 
Då kom mamma och pappa med goda nyheter. Vi har lyckats fixa biljetten. perfekt, när går flyget? Det är obestämt, du får stanna här så länge du vill! 

Haahh ja vad ska man säga? Jag är orolig att jag ska glömma något när jag packar? Jag vill stanna här på obestämd tid? 

Hjärngröt är vad det hela är!! 

Tack och god natt!   


/#%&)¤%/?)%"¤&?(¤/= skit morgon...

08:34-09:20 Basketbollen stuttsar över mitt huvud.

09:45 Quin "sjunger".....

10:00 En skit sur Josefine kliver upp, tydligen skulle min sköna sovmorgon ta slut tidigt idag....

10:57 Tycker Joanna att det är en skitbra tid att träna trummor..... ÖVenför mitt huvud... Visst nu har jag varit vaken. men om jag inte hade vaknat tidigar??? ÅH!!!!!!!!!!!!


Igår var det fredag, Matilda och jag låg och på soffan och var helt utslagna.... Traditionella au-pair koman kallade hon det. Hahah jag vet inte riktigt vad det är men fantasifulla är vi ju inte i alla fall. 

Annars då, inte mycket. Jag och barnen hade en okej dag, Quin skulle på kalas halv 6 och innan det behövde vi fixa present. Så vi drog till mallet efter skolan fixade presenter åkte hem och bytte om till kalaset sen åkte vi.

När jag var klar för dagen, åkte jag till Matilda vi tittade på Jack and Jill.... Typ sämsta filmen ever! :( Super tråkig... Popcornen var goda i alla fall! :)

Idag jobbar jag från 5 och framåt. Så innan det ska jag försöka lämna huset och vara borata så länge som möjligt ;)

Hoppas ni får en bra helg! :)

Puss





Torsdag 8/3-12 Bootcamp

Hej!

Idag är det torsdag! Vilket betyder 30 minuters bootcamp. Ett camp som ska få oss i tipp topp form inför PUERTO RICO!
Under dess 30 min hinner man inte tänka mycket. Fast ändå hinner man tänka mycket. Idag har jag till exempel fastställt mitt testamente. Hur jag ska begaravas. Vem/vilka som mitt arv ska gå till. Ja, man får en dödslängtan under dessa 30 min. 
Jag ber om ursäkt för att jag skriver så.

Annars idag har jag och Matilda ätit lunch och tagit en promenad i 20 graders strålande solsken. Även slappat lite i soffan.
Jag och Justin har haft en helt okej dag på basketplanen, då Quin var hos en kompis. Åt en god middag, halvt panerad fisk och ris. Längtar hem till pappas panerade fisk. Men du kommer ihåg va att det numera är jag som står för "såsen" som hör till? ;) Jag är ju bäst på den!

Jag ber verkligen om ursäkt, det här är ju super tråkigt att läsa om! Vad mer ska jag skriva om? :(

Hoppas  ni haft en bra dag!



Onsdag 7/3-12 sommar?

Idag har jag och Matilda njutit av sommaren, den kommer tydligen hit tidigt! Idag var det ca 17 grader i solen, vi bar ut trädgårdsmöblerna och satte oss med uppkavlade ärmar och byxor, och varsin kopp te, skit nice! :)

Bilder finns på http://matildatoamerica.blogg.se/ Bilden på mig är dock så ful så den är inte värd att visas!

Annars har det varit en riktigt bra dag. Spelade monopol med barnen på eftermiddagen När jag slutade drog jag  och Matilda till gymmet. Roligt att hon är tillbaka från sin förkylning nu! Bra att jag får träna igen (a)...

Hoppas ni haft/får en bra dag! :)

Många kramar!

PUERTO RICO, HERE WE COME!

Foto av Rio Mar Beach Resort & Spa - A Wyndham Grand Resort, Rio Grande

Foto av Rio Mar Beach Resort & Spa - A Wyndham Grand Resort, Rio Grande

Foto av Rio Mar Beach Resort & Spa - A Wyndham Grand Resort, Rio Grande 

(Bilderna är tagna från hotels.com...)



Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell. Ni ser ju på bilderna vart jag ska vara i sommar! ;)

Resesällskapet består av Matilda, Rebecca, och Isabell! :)

Flyget går den 27 juni 2012! :D


ÅH SÅ NICE VI KOMMER ATT HA DET! :D





Måste ju tilläggas att jag numera är en fattig aupair igen.... Tömde HELA kontot på denna resa :(

Måndag 5/3-12 bara måndag?? :(

Hejsan!

Jag fattar inte att det bara är måndag idag? :( Känns som om det kommer bli en lååång vecka!

Idag har jag ändå hunnit med mycket. Stor handlat, vart på min livsförsta professionella massage, skypat med familj, jobbat, lekt med 18 (!!!!) 7-veckors-gamla golden retriver valpar, och som vanligt hängt med Matilda ;)
Avslutat dagen på starbucks och target. 

För övrigt klättrar jag på väggarna, har sympati skippat träningen i en och en halv vecka pga Matildas förkylning, men nu är det fan dags att dra iväg till gymmet! Varför är det så svårt att göra det själv? :( Tur att jag har Matilda! ♥

Vad mer? 

Inte mycket, jag har egentligen en stor sak att berätta, men jag vill att den ska vara positiv och inte halvt negativ när jag berättar det! 

Imorron KANSKE biljetter bokas till Puerto Rico, grejen är att det är inte frågan ifall vi ska dit (för det ska vi) frågan är dock när vi ska dit! och om vi ska dit med rebecca och isabell, eller bara jag och Matilda? MEN IMORGON VET VI!! :D 

Tack och god natt!   

Söndag 4/3-12

Hejsan!

Idag har jag och Matilda spenderat dagen framför tvn med våra biblioteks filmer. Blev lite brownies och te till 3 fikat :)

Efter det var vi uttråkade så vi åkte till Target, handlade lite nödvändiga saker, åkte till Marchalls, handlade lite onödiga saker. Marchalls är en butik med saker till lågpris. Typ förra säsongens kläder osv. Märkes saker till bättre pris helt enkelt.

Efter det åkte jag hem och tog en välbehövlig dusch, eftersom jag inte riktigt rört på fläsket denna vecka har jag kommit av mig i duschschemat. Men imorron är det en ny vecka, redo för ny träning! ;)

Ja, inte en sån händelserik dag inte, men så kan det också vara ;)

Hoppas ni haft en bra helg! :)

<3<3<3


Lördag 3/3-12 Låååång dag!

God dagens! :)

Jag önskade er alla en riktigt underbar vinterhelg igår. Hoppas ni har det! För här är det
4 plus, regn, men snön smälter ändå inte, så det är SLASK!

Idag har det varit en lång dag! Ändå fattar jag inte att den är slut och det är dags att sova.

Klockan ringde 05:00... Lite jobbigt att stiga upp så alarmet ställdes om till 05:15. Jag kunde dock inte somna om. Det är något med mig och att vakna omänskligt tidigt. Då vet jag att något spännande är på gång! Idag skulle det spännande inte hända mig, men ändå! Mot flygplatsen bar det av, väl där sa jag hejdå till DUMMA Rebecca som ska få sola i en hel vecka... Sen bar det av för mig.
Ni kommer ihåg i sommras hur mycket jag klagade på min gps????? Idag höll jag på att slänga ut den genom fönstret minst 5 gånger. Att åka från Logan Airport, kanske inte verkar så speciellt svårt, och om jag hade skitit i gps hade jag kommit hem säkert 30 min tidigare... FY FAN!
"sväng vänster" jag svänger vänster "recalculating" MEN VAD GJORDE JAG FÖR FEL???? Usch va arg jag var!

Jag kom hem till min by, åkte till bankomaten för att sätta in min lön. Vid bankomaten finns det en "ica supermarket" tänkte gå in och handla. Nej tyvärr vi öppnar klockan 8. Jaha, så då åkte jag hem, landade i sängen efter mycket om och men bestämde jag mig för att sova till klockan 10. Tror ni jag kunde somna??

20 i 8 sätter jag på mig mina underbara Marc Jacobs stövlar och traskar iväg. Mot "ica supermarket" på listan står det infrön och en lyx fralla. 15 min senare kommer jag fram till dörren, får stå och vänta.... Sen var det raska steg hem, magen började kurra lite extra då jag var så exalterad över min fralla! Väl här hemma kokade jag lite gröt, hällde i mina linfrön, och skar upp mina vindruvor. vet inte ifall jag berättade det, men i veckan tror jag det var så skulle jag koka gröt och såg verkligen fram emot att äta den med äppelmos, när gröten sen var klar fanns det ju såklart ingen äppelmos..... "Man tager vad man haver" tänkte jag och halverade en handfull vindruvor. Riktigt gott! :D Gjorde iordnign min fralla med skinka paprika och gurka! Mums! :D

Efter den super frukosten slocknade väl ögonen för en timme eller så, när jag vaknade upp drog jag och Matilda till biblioteket. Jag tror inte folk uppskattar biblioteket i Sverige som man gör här. Eller i alla fall inte jag! Herre gud vad dom har saker!! Vi lånade 7 filmer som vi har 3 veckor på oss att lämna tillbaka!
När vi valt lite filmer åkte vi sen till Johanna för lite lunch och garderobsshopping. Som ni vet åker hon hem om ENDAST tre veckor.... Så hon börjar rensa garderoben nu.

Efter ett antal timmar där åkte jag och Matilda hem för att titta på våra nylånade filmer! Vi bestämde även att vi skulle gå på bio på kvällen. Wanderlust stod på spelschemat. Den var så SJUKT rolig!! I början. Vad som hände sen vet jag inte. Den blev olidlig. Hemsk vill jag inte riktigt säga, men verkligen inte bra! Men som sagt början var sjukt rolig! Hela biosalongen satt och skratta konstant i 20 min.

Nu ligger jag här i sängen, redo att sova! :)

Hoppas ni haft bättre väder än vi! :)

Slänger in en bild på mina ny inköpta Puerto Rico saker!
Skor $7,50 = 49 sek
Hatt $12,80 = 84 sek




Tack och god natt! :) <3<3<3

Fredag 2/3 Shopping

Hejsan!

Idag har jag och Matilda varit på shopping runda, vi införskaffade oss lite prylar till Puerto Rico. Biljetterna är inte bokade än, men vi är så säkra på att vi ska dit så det finns inget som kan stoppa oss! 

Idag köpte jag en solhatt och sandaler! Solhatten är en favorit i repris. Köpte en förra sensommaren på rea på Forever 21, men Quin tog sönder den så nu var jag tvungen att köpa en ny! :)

Annars hann vi med lite lunch och te :)

Ikväll ska jag till Rebecca och sova där, och imorron ringer klockan runt 4:30, för vi ska åka till flygplatsen! För dumma Rebecca ska till Miami.... Dumma dumma dumma.....

Det var allt för idag. Just nu är huset fullt med barn. Ena sekunden tror jag att övervåningen ska få ett hål i sig och andra sekunden är det så tyst så jag tror att dom har rymt eller nått. 

Hoppas ni alla får en bra helg! :) Här är det numera 1,5 dm snö, så jag hoppas det blir en fin vinter helg! :)

<3<3<3 


Torsdag 1/3-12 Reklamations dags?

God dagens!

Idag har jag varit i "tjänst" sen klockan 7:30.... Slutade 21:00.... Så nu är jag lite trött. Idag var Justin sjuk "på riktigt". Nej men idag har han varit hos läkaren som konstaterade att han har halsfluss. Så han var tvungn att stanna hemma från skolan, även om han var pigg nog att vara där.

Jag har nästan läst en hel bok idag, gjorde inte mig något, det var en bra bok! Men jag har kännt mig väldigt instängd, inte kunnat gå utanför dörren.

Imorron är det fredag.... Denna vecka har jag inte tränat mycket. Mesta dels tänker jag skylla det på Matilda som är tok förkyld, men jag tänker även skylla det på pappas gener, och skulle vilja reklamera min näsa!
Har blött näsblod alla dagar denna vecka! Palla? Nej.... Då tänker ni kanske men vad har det med träning att göra? Jo eftersom jag kan börja blöda utan som helst förvarning, vill jag inte ens utsätta mig eller min näsa för den ansträgningen det faktiskt är att träna...  (om ni inte visste det... hahah)

Nu ska jag sova! Har sovmorgon imorgon bitti, nice! :)

Tack och god natt!


Onsdag 29/2-12

God dagens!

Ursäkta för uppehållet igår! Jag hade inte ork till att skriva något.

Idag har jag inte gjort så mycket, Justin var hemma från skolan fram till 10 då jag ansåg att han inte kunde stanna hemma hela dagen på grund av att han var "sjuk". Han sprang runt i huset, hoppade och skrek på sitt rum osv. Så jag tyckte han skulle gå till skolan i alla fall och det gjorde han. Det var inga sura miner när han kom ut ur skolan på eftermiddagen, så antar att det var okej för honom att gå till skolan.

Annars hann jag med att äta amerikanska pannkakor med Matilda till lunch. Titta lite på tv, skypa med mamma. Sen var det dags att börja jobba igen. Idag är det onsdag, vilket betyder gitarr! Nu kan jag spela smoke on the water på 2 olika sätt. Och även två andra låtar ;) Jag är duktig! :D hahha.

jag önskar att jag tog mer bilder under dagarna, så tråkigt att inte kunna lägga upp några bilder här! :(

Hoppas ni haft det bra idag! ;)

<3<3<3

Måste ju berätta att det snöat här idag. Ca 1 dm sen lunch tid. Typ mer snö än vi haft på hela vintern! :o

RSS 2.0