Måndag 27/2-12 Familjemöte, aka Krismöte.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 8 månaders dag, hurra hurra hurra!!! FATTAR NI DET? Det gör inte jag....

God dagens! :D
Ja som ni kanske redan nu märker är jag på rätt så bra humör! Det har dock inte varit så hela dagen. Under 2 timmar idag trodde jag att jag skulle få sparken.

Det började redan på morgonen när jag väckte dom, så märkte jag att det liksom var tryckt stämmning, kändes typ som om dom pratat skit om mig hela helgen.

Jag hann prata lite med Joanna idag under dagen då jag fick till svar att jag borde prata med barnen istället.

Ni vet "pastabråket", då dom skällde på mig för att det åts för mycket pasta. Efter det har jag packat till lunch, ett ägg, en morot, en kalkon/skinkskiva. Kanske en liten ost bit, och även ett halvt äpple. Barnen har aldrig riktigt tyckt om maten jag gett dom, mest för att det som ska vara kallt blir varmt, eller det som ska vara varmt blir kallt, ja ni fattar. Iidag gav barnen upp. När vi kom hem från gymnastiken och dom såg att mamma var hemma så brast världen. Tårarna sprutade så jag nästan fick ta fram moppen. Då bestämdes det att när pappa är hemma från jobbet och Justin är hemma från basketen då har vi ett familjemöte. Jag trodde verkligen att dom skulle säga, vi är ledsna men detta funkar inte längre. Det gjorde dom som tur inte! Istället kom vi fram til att dom ska köpa maten som serveras i skolan, nice tycker Josefine! :D

Men jag hade även rätt magkänsla, dom hade snackat skit om mig i helgen. Dom tycker jag säger åt dom att göra för mycket själva. Dom tycker att jag är här för att göra det åt dom. Nu hade dom en hel lista på saker dom tyckte var jobbiga att göra. Det som var ALLRA jobbigast var att dra upp rullgardinen på morgonen... Bädda sängen kunde dom göra men INTE dra upp den..... Aja, nu är det mitt jobb. -.-

Mamma har kommenterat förra inlägget med "Puerto Rico, så avundsjuk..." Det är nämligen så att det är 98% säkert att jag drar dit den 27 Juni! :D Så nice det skulle bli! Jag vet 100 säkert nästa tisdag om vi kommer iväg! :) Fatta!!! Då ska vi ligga på stranden och dricka Piña colada! :D 

Nu framöver har jag några exiting saker som händer! 

31 Mars. Skolan börjar, 3 lördagar mellan 9-3...

13-15 April, drar till DC och går på marinbal.

11-13 Maj Niagara fallen

slutet av Juni, LA FAMILJA kommer hit! :D

27 Juni - 4 juli PUERTO RICO!!!!!!!!!!!!!!!

27 Juli, tillbaka till Sverige? Eller?? :(

Det var nog det jag hade att säga!

Ha en trevlig dag! :)

Helgen.... USCH dumma mig :(

Hejsan! 
 

haft en super bra helg som vanligt! :D  I lördags drog vi till Ikea OCH Wrentham outlet, Ikea levde som vanligt upp till förväntnigarna! :D Dom slog till och med förväntningarna, för när vi stod i mat kön för att handla våra köttbulletallrik hade dom SEMLOR i dessertdisken! Matilda skrek, Rebecca skämdes och jag såg ljuset. Nä men det var riktigt roligt att se semlorna där. jag hade inte haft en tanke på att det kunde finnas där! Annars köpte jag inget mer än lite brunsås och en ny lingonsylts burk :)

Efter det åkte vi till Wrentham, där hittade jag ett par stövlar, och när jag såg dom så tänkte jag dom här är ju perfekta när jag blir vuxen. Det är liksom en liten framtids investering. Då kanske ni tänker, pucko... Men om jag  säger att dom kostat 1200 svenska kronor och jag sedan köpte dom för 120 är väl det okej? ;) Det tycker iaf jag!

Idag söndag har jag och Rebecca hängt på target och i mallet. Där gjorde jag ännu en framtids investering. Jag tänker inte berätta vad det är. För mina föräldrar kommer gå i taket när dom förstår att dom kommer behöva ta hem detta i sina väskor i sommar. Men ni kommer få se denna investering om kanske 5 år, eller kanske 1. Beror lite på... :p

Rubriken då... Jag går på en 0-cent budget, alltså inte en cent ska ut ur plånboken. Det har alltå inte gått så bra denna helg.... Men som sagt, inte något skit jag köpt utan det är investeringar! ;)


Tack och hej leverpastej!

På tal om leverpastej så är det nog en av de sakerna jag saknar mest i detta land!

Onödig info, det är rätt okej gott med vindruvor i havregrynsgröten. Nu tänker ni kanske ehm, ursäkta? Det var nämligen så här. att härom dagen när jag var och handlade hittade jag linfrön! Något jag saknat sen i sommras! Så när jag sen kom hem med linfrönen visste jag inte riktigt vad jag skulle gör med dom så kom jag på att jag hade hvregryn och trodde att jag hade äppelmos. Så när gröten var klar och jag skulle ta fram äppelmosen fanns det ingen äppelmos :( I ren dessperation (?) tog jag vindruvor i gröten och det slutade med att det var riktigt gott! :D

Onödig info, det är numera min frukost :D

Ja nu ska jag titta på oscarsgalan! :D God natt!!



<3<3<3

Ännu en gång...

.... ligger vi här. Jag Matilda och Rebecca. Redo för äventyret som väntar oss i helgen! :) Lite Ikea på lördag? Eller outlet shopping? Man vet aldrig riktigt vad som händer när vi sätter igång ;) Hoppas ni får en bra helg! Det ska jag ha! Puss <3

Torsdag 23/2-12 Tråk...

Idag har jag jobbat hela dagen 8-6. Fast mellan 1:30 och 4:30 var jag ensam, då Quin var hos en kompis och Justin var på fotboll. Sen klockan 5:15 drog Joanna och barnen iväg på middagsaktiviteter, så jag har väl egentligen inte gjort så mycket idag. Jag vet inte vad det är men antingen är jag jätte uttråkad eller jätte trött för jag är inte alls på toppen humör. 

När jag var ledig gick jag på en promenad. Klockan var väl kanske 2. Det var klarblå himmel, 15 grader och STRÅLANDE sol. Så härligt! Så gick jag där med min starbucks termos i handen.  Var väl typ ute i 45 min eller nått. kollad  aldrig på klockan.


Efter att barnen åkte och jag ätit lite drog jag och Matilda till gymmet. Andra 2 timmars passet denna vecka! Så härligt! :)

Nu ska jag stänga av datorn och titta lite på tv.

God natt!!

GRATTIS!!! :)

GRATTIS Kronprinsessan Victoria och prins Daniel! Grattis Sverige till vår nya lilla prinsessa! :D

Förlåt

Jag har tydligen betett mig som en bortskämd snorunge. Så jag ber om ursäkt till den/dom som tagit illa upp!

Förlåt, trodde detta skulle vara annorlunda, men tydligen hade jag för höga förväntningar.

Det är dags att äxa upp och stå på egna ben. Låter riktigt jobbigt och jag vet ärligt talat inte ifall jag kommer klara det. Men jag måste väl försöka!Får väl falla några gånger för att sen komma tillbaka starkare än förut!

Wish me luck! 

♥♥♥


Onsdag 22/2-12 Grattis?

Grattis Sverige!

Förhoppningsvis så har vi en ny tronarving när jag vaknar i morgon bitti! :) Spännade! :D

Det var allt för idag!

puss och god natt!

<3<3


Tisdag 21/2-12 Svett, tårar och ingen semla?

Hejsan!

Idag var en dålig dag. Fast det var en bra dag. Fast det var en dålig dag. Ni förstår jag har i kanske 1,5 veckors tid nu gått runt och ställt in mig på att åka hem i sommar. Att jag är klar med detta. Men så idag har det varit en bara helt underbar dag. Jag har inte kunnat klaga på något. Allt har bara flytit (flutit?) på. Och sen när jag slutade klockan 6 och satte mig i bilen kunde det där fånleendet inte försvinna från mitt ansikte.

ÅH JAG BLIR TOKIG!!! :(

Annars då? Idag är det fettisdag, jag har inte fått någon semla :( Men jag får väl skylla mig själv som inte bakat någon! Jag ska inte klaga!
Dock tänker jag tacka mina kära föräldrar, tack så jätte mycket för allahjärtansdags godiset! Smakade inte så mycket dock, typ som luft ungefär. Men det kanske beror på att jag inte riktigt såg bitarna jag åt. För det var ju luft.... Vill också meddela att Matilda har fått ett paket hjärtan från IKEA, ett paket chokladhjärtan och ett paket traditionella...... Från sina föräldrar alltså..... Men det är okej, luft är också ganska gott! ;)


Jaa vad mer? Jag trodde inte mina ögon när jag loggade in och såg att jag hade 5 (!) nya kommentarer?! Tackar! :)

Lena sa att det nästan är som att leva här med mig, så då tänkte jag berätta lite intressant info för er som orkar bry er!

Hahah onödigt vetande 1. Det var stopp i toan här nere i källarn igen.... Asså ni får inte tro att det är mig det är fel på för det är det inte! Det är fel på avloppet ;) Men iaf. Rörmokarn Josefine kan ni kalla mig nu förtiden ;) Har fixat toan de senaste gångerna det hänt. (ja det händer ganska ofta, än en gång INTE MITT FEL!!!)

Onödigt vetande 2. Jag bytte tandborste idag! När jag kom hit i sommras sa Joanna att hon byter barnenstandborste varje gång hon byter tandkräm, så då började jag också göra så! Så ja som ni förstår så har jag alltså en ny tandkrämstub också! :D

Ja det var väl det jag hade att  berätta idag!

NEJ men vänta!!! Jag måste ju skryta lite!!

För första gången i hela mitt liv har jag spenderat 2 timmar i gymmet!! Åh som jag svettas! 30 min på crosstrainern, 30 min på löpbandet. Och sedan övrig träning. Jag är fett stolt! :D Måste ju tacka Matilda också som är en mycket bra träningskompis! :)

Nu ska jag gå och sova!!

God natt!! <3<3<3

Ps, nej jag har inte gråtit idag, det bara lät bra i rubriken ;) Ds.

Måndag 20/2-12 Rockport!

Hejsan!!

Idag har jag och Matilda varit ute på äventyr! Bilen styrde mot norra Massachusetts närmare bestämt Rockport.

Någon som sett filmen The proposal, med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. I den filmen ska Ryan's föräldrar bo i Sitka som ligger i Alaska. Bara det att bryggan och båtturen och så är inspelat i Rockport. Så vi försökte hitta bryggan och huset, men lyckades tyvärr inte :( Men det var en underbar dag, och när det inte blåste storm så var det riktigt skönt i solen :)

Här kommer lite bilder från dagen

På väg! :D



Ja vad ska jag säga,



Denna utsikt hade vi under vår picknic :)




Någon som sett Grey's anatomy? Det är inte ett organ som ligger i denna, det är vår kylbox med vår lunch i! :)






Är jag i Usa eller Turkiet?  Nästan så att jag ville hoppa i och ta ett bad!





Det var dagen det! Den avslutades senare med bio vi såg, this means war, riktigt rolig var den! :D Den har biopremiär i Sverige i helgen, gå och se den! ;)

Hoppas ni haft en bra dag idag! :D

<3<3

Underbara staden New York City! :D

Jag tror jag har sagt det förut, men jag är förälskad i new york! :) Så underbar stad!!!

Att bara gå runt där och inte göra någonting är bara det bästa som finns på denna jord! :D

Men än en gång har jag sett times squere, central park, frihetsguidinnan, brooklyn bridge. Nu har jag även gått runt i Soho, West village och Tribeca (där kändisarna bor). Vi såg dock inga kändisar :(

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorron ska jag på nya äventyr! Matilda vill till Rockport, en stad i norra MA så imorron bitti åker vi till affären, packar en picknic korg och styr vår kos dit! :D Ska bli spännande! Solbrillor och kameran är packad ;)
Imorron är det The President's day här så det är en röd dag i kalendern, så jag är ledig! Härligt! :)

Hoppas ni haft en bra helg! Det har jag :)

Puss <3<3<3 

PS, nu tänker ni kanske "var sjutton är bilderna?" Ja bra fråga ni.... Ni förstår att man måste tydligen ladda batterierna i en kamera... För att ladda batterierna behöver man en sladd... Om sladden ligger i Wayland och jag är i NYC så är det så svårt att ladda kameran.... Men förhoppningsvis kommer det lite bilder senare som jag snor från Johanna! Ds.


Torsdag 16/2-12 Hej då, nu drar jag!

Hejsan!!

Sista inlägget innan helgen!

Imorron är det full fart från 6:30 då klockan ringer -.- Sen är det iväg med barnen till skolan, hem äta en stadig frukost, åka och hämta  Johanna, åk och handla lite färdkost, åka hem bli hämtade av Matilda, åka till ett läkarbesök, åka till Rebecca, ta bussen till Boston, ta bussen till NEW YORK!!!!! :D

Jag kommer inte heller ta med mig min dator, så ni får tyvärr stå ut med att bloggen får vila i helgen!

Annars idag har jag hängt med mina tre bästa vänner... (mina enda vänner här på denna sida atlanten). Barnen är så där just nu.... Hittade ett brev idag lill tjejen skrivit till förra au pairen, där det stod att hon saknade henne och att hon borde stannat ett år till. Ja, man kunde tydligen inte var populär jämt. Vet dock inte vad jag gjort för att falla ner från första platsen.

Nu måste jag sova! Så här tidigt har inte klockan ringt sen den sista dec då jag lämnade Sverige för andra gången!
har jag berättat förresten att det var riktigt jobbigt att åka "hem"? Att jag satt på en restaurang på flygplatsen i New yorkk och stortjöt? Tårarna och näsan rann.... Hahah jag fick några underliga blickar, men jag hade annat att tänka på just då!


Ha en mycket bra helg! Det ska jag ha, och jag ska ladda batterierna, för nästa vecka är det sportlov här i Wayland!

Over and out! <3<3<3

Onsdag 15/2-12

Tack så jätte mycket för alla krya på önskningar! Jag mår så mycket bättre nu.... (okej, jag sa att jag tyckte synd åt mig själv åt alla, men i sånna lägen ska ni inte lyssna på mig!)


Det är  tur att jag har kompisar här som tar hand om mig! Pannkaks lunch och Ben&Jerrys mys, en vända i mallet med självförtroenden så stora så dom var tvugna att utrymma stället. Tack Matilda! ♥

Annars då?

Barnen fick nya gameboy ds "konsoler" igår så idag kunde ju Josefine bara slänga sig i väggen.... Lyssna inte på ett ord jag sa. Fick slita saken ur händerna på Quin när hon skulle på sin yoga.

Imorron blir det skype med Malthan (hoppas jag kommer ihåg det bara), medans Rebecca och Matilda är på bootcamp. Sen kommer dom över på lite lunch efter det :) mys! Jag tar ännu en vilodag, så halsen får vila och läka.

Hoppas ni haft en bra dag! Tack och hej leverpastej

Tisdag 14/2-12 Ynklig....

Hejsan!

Idag vaknade jag med en liten irriterad känsla i halsen. Den har byggts upp under dagen och nu gör det så ont så jag inte vill svälja! :(

Stackars mig....

Jag vet att jag är väldigt ynklig, så tyck bara så synd om mig som ni tycker att jag förkänar ;) Egentligen tycker jag synd om mig själv åt alla, så ni behöver inte tycksa synd om mig över huvudtaget!

Annars då? Jag är så sjukt nöjd med in starbuckstremos! :D Helt otroligt va bra den är! Jag har med mig den över allt! :D

Barnen var på tvärt emot humör idag, så vad jag än sa sa dom emot på. Eller snarare sagt skrek. Det var till och med så att Joanna reagera... Hahah till slut gick jag och övade på min gitarr och struntade i barnen. Dom gjorde vad dom gjorde.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv tills jag somnar!

Hoppas ni haft en bra dag allihopa! :) <3<3


Happy valentine's day!

Hoppas ni får en bra dag! :)

<3<3<3


måndag 13/2-12

Halloj!

Idag har varit en liten skit dag. Jag har haft kortstubin på allt. Skönt var det dock att jag började jobba  klockan 5 istället för 3, men inte ens det hjälpte mig.

Direkt efter att jag släppt av barnen vid skolan åkte jag till affären för att handla. Eftersom vi inte äter pasta i detta hushåll längre hade jag typ en A4 med tre kolumner med saker jag skulle köpa. Bland annat en sorts fisk som inte verkar existera i detta land.... Ena charkpersonalen skrattade mig i ansiktet när jag fråga om det och den andra titta på mig som om jag var en ailen... Skit samma tänkte jag. Sen var det även irriterande för jag hittade INGENTING! Känndes som om jag var helt ny i butiken... Fast jag varit i den butiken minst 33 gånger (så många veckor jag varit här)...... Skit samma jag kom hem med lite av sakerna som stod på listan.....


Imorron ska göra massa saker på min lediga tid, typ gymma.... Då jag inte skött näringsintaget idag, eller vad  man nu ska kalla det.

Idag såg jag öven att jag fått en till födelsedagspresent! Tack mormor och morfar för ert bidrag på vägen för att bli miljardär! :)


Nu ska jag sova, så jag orkar gymma så mycket som jag vill imorron!

God natt!

<3<3<3

Kära mamma och pappa

Om ni undrar hur det står till med min mentala hälsa i detta land tycker jag det är dags att börja oroa sig!

Jag är lite orolig!

I natt drömde jag att vi hade varit på landet (dock inte i vår stuga utan något annat landställe). På nått sätt var Jessica också med.

I alla fall så när vi skulle åka där ifrån så var det helt plötsligt alldeles förmånga bilar där och vi visste inte alls hur vi skulle komma hem.

Efter ett tag svängde vi in på en lite ica nära-parkering.

Jag: Mamma, bara så du vet så tänker jag köpa lösgodis nu....

När man klev in genom dörren förvandlades det till ett stort lagerutrymme. Lagret var fyllt med lösgodis! Hahah!! Och marabou choklad kakor, 500 grams kakor!! :o Ojojoj!

Sen vaknade jag till och min tanke var då, jag och Rebecca ska gå till ica efter frukosten.... Sen kom jag på var jag var.
Förstår ni besvikelsen??

Med andra ord,

jag skulle uppskatta om ni kunde ta med er lite lösgodis i sommar? ;)

Puss på er!


Söndag 12/2-11 fin dag

Hejsan!

Idag har det varit underbart väder, det firade Matilda, Rebecca och jag men lång promenad strax efter frukosten! :)

När vi kom hem igen kände vi att vi behövde en belöning. Så ugnen slogs på och brownie mixen åkte in i ugnen.

Hahahah men detta fick vi dåligt samvete över, så vi åkte till gymmet senare. typ vid 6 tiden. Här i Usa har det mesta öppet länge, hemma är man ju ibland väldigt glad över att Willys har öppet till 9. Men i alla fall vi tänkte inte så mycket mer på det, först vi parkerar bilen på gymmets parkeringsplats, och insåg att det inte var mycket bilar där. Gymmet stänger 7 på  söndagar... Vi hann med uppvärmningen, sen var vi tvugna att gå där ifrån. Hahah, mindre lyckat.

Jag hann i alla fall med en springtur i Hollywood hills ;) Ni förstår här så finns det tv skärmar på crosstrainern,  löpbandet, trappmaskinen och cyklen. Där kan man välja att få en virutuell bild medans man tränar. Så man kan promenera i Maines parker, Hollywoodhills, Nu kommer jah inte ihåg dom andra, men ni förstår idén! ;)

Ja, i övrigt så spenderade jag ännu en helg med Matilda och Rebecca ;) Alltid lika trevligt! :)


Hoppas ni haft en bra helg! :)

<3<3

Lördag 11/2-12 Stackars barn!

Hej igen! :)

Idag stod det på schemat att jag skulle börja kl 6. Sen fick jag ett sms som fråga ifall jag kunde börja halv 6, en timme senare fick jag förfrågan om att börja klockan 5.... Lite irriterande, men som vanligt är man för feg för att säga till att det inte riktigt är okej att fråga, men men.... Började klockan 5. Då är en av kusinerna här. 
Du, josefine, kan du skjutsa hem honom så han är hemma till 7. (ca 35 min körning)
Kan du hämta upp Quin hos hennes kompis på väg tillbaka från kusinen? 

Vad ska jag säga i detta läge? "Nej det får du göra själv.." 

Jajaj.

Sen hade jag och Rebecca besätmt att vi skulle göra hemma gjord pizza till middag, vi insåg att det skulle bli sent att börja med allt då efter vi skjutsat hem kusinen och hämtat Quin. Så vi gjorde pizzorn innan vi åkte iväg. Så åkte vi och droppade av kusinen. Åkte sedan och hämta Quin. 
Quin var hos sin kompis Sammy. Sammy och Jackie är dom "coola" jag pratade om här om dagen! Jackie är den mamman som allt är så lungt för det löser sig alltid! Helt crazy! I alla fall vi kom hem till dom runt 7:40. Då skulle vi som sagt bara hämta upp Quin för att sedan åka hem och laga våra pizzor. Men Quin och Sammy hade så roligt tillsammans, så det tog ett tag innan man fick kontakt med dom. Sen ville Quin stanna där ett tag, så det hela övergick till en övernattning! Sen så har vi Jackie.... Hon är riktigt cool! Kanske runt 40, ensamstående mamma till 4 barn.  Det är helt insane hos henne. Hon har alltid 511 projekt på gång, idag hade hon och tjejerna smält ner kritor i olika formar för att ge ut på valentinesday. Sen skulle dom gör pappers roser. Hur som helst. Det slutade med att jag Rebecca och Justin kom där ifrån runt 9!!! Vi var alltså där i över en timme. när vi kom hem var klockan 9:20. Justin hoppade rätt in i duschen medans vi fixade pizzorna.

Vet  ni hur länge en pizza ska vara inne i ugnen??  "Tio minuter, en kvart" kan slänga sig i väggen! Ca 25 min blev det. Detta förstod vi ganska tidigt så jag slängde i Justin en tallrik flingor innan han gick och la sig. STACKARN! Här hade vi pratta så mycket om pizzan och så får han flingor... :( Men klockan var kvart i tio, jag vågade inte hålla honom uppe, för tänk om Joanna och Brad hade kommit hem tidigt, och han suttit uppe och ätit pizza till middag klockan 10 en lördag kväll....  Nej han får värma resterna till lunch imorron! ;)

Jag berättade för föräldrarna när dom kom hem så var inte oroliga att jag kommer få skäll ;) Det var lugnt för dom.

Det var min lördag idag!

Hoppas ni haft en bra lördag! :)

Skypede nyss med mormor, inte alls jätte avundsjuk att hon skulle gå till poolen dom har i området och plaska runt där.... :( Jag får gott vänta några månader till ;)

Ha det bra! <3<3<3

En snålhelg!

Japp denna helgen är en snål helg!

Det firade jag med att shoppa..... Jag har gjort en framtida investering! :) Sjukt nöjd!



Japp, fattar ni hur cool jag kommer se ut när jag står på skolan och väntar på att barnen ska sluta? :)

Om ni undrar så köpte jag denna för presentkortet jag fick i födelsedags present av Brad så egentligen är det en present ;)

Annars har jag inte spenderat ett enda cent denna helg! Igår åt jag en god middag hos Rebecca, sedan hann vi nog med tre filmer innan vi slocknade så där vid 2 tiden.

Vaknade till att hennes ena värdbarn skulle öva på sin oboe-läxa.... Klockan 08:45..... Sen hade hennes värdpappa ett samtal klockn 9 som han tyckte vara bra att ta utanför hennes rum.... Hennes värdpappa är inte den tysta typen....

Ja sen drog vi till shoppersworld, köpte starbucks muggen. Träffade Matilda. Åkte till matbutiken. Åkte hem. Här har jag städat mitt rum, vet inte vad det är men började rensa ut alla hyllor. Det var nästan så att jag tog fram resväskan och började packa ner i den. Men jag ska ju ingenstans? Eller?? Hahah

Nu vet jag inte vad som händer, men jag börar jobba om 1,5 timmar. Det är lördag, vad tror ni det blir för middag? Ja juste, TACOS!! :D

Hoppas ni har en bra dag/helg.

Pappa, nu förstår jag INGENTING??? Jag har väl ALDRIG sagt emot er? 

Lena, ja men perfekt! :)


New York City, here we come!

Japp då har jag och Johanna bokat hotell i new york för nästa helg! :D

Kommer bli super trevligt! Inga riktiga planer, bara ett sista förväl av staden för Johannas del! Hennes år tar slut i mars och hennes sista önskning är att bara få gå i Central Park med en starbucks kopp i handen!

Kommer verkligen bli trevligt! :)


Torsdag 9/2-12

Tjenare!

Idag har jag.... Vad har jag gjort idag? Jag var och tränade med Rebecca och Matilda imorrse, sen drog vi hem och åt lite lunch här hos mig. Sen har jag hängt med mina kära små barn, sen har jag varit barnlös. Försökt då skypa med Angelika, men det gick inte så bra! :( Så jag tog en vilopaus då istället. Åkte sedan och hämtade mina barn.

Har man en trottsålder vid 9 års ålder? Typ att säga emot det den "vuxna" säger? Liksom bara säga tvärt emot? För om det är så tänker jag inte bry mig så mycket. Men om det inte är "vanligt" då ska jag ta i med hårdhandskarna..... OCH SERIÖST! Att sätta på sig en jacka när det är februari.... Är det svårt att förstå???? Usch blir bara irriterad nu....

Hann med ett skypesamtal med farmor och farfar också! :)

Efter att jag slutat åkte jag till mallet för att hämta mina byxor som dom lagt upp någon centimeter. Jag var inte tillräckligt lång för att passa i tall-storlek, men regular var för korta, så dom kör denna träningsklädsbutik precis som JC dom syr upp byxorna åt en gratis! :D Yeey ;)

Sen efter det åkte jag och Matilda hem och flamsade... Jag vet inte vad som är fel på oss. Men något allvarligt är det! Blir lite orolig ibland! :/

Men roligt har vi ;)

Lena, när jag är tillbaka i Sverige då får vi gå på yoga tillsammans! :) Eller kör du yoga hemma? I så fall får du se till att skaffa plats för min matta också! :)


Hoppas ni har haft en bra dag idag!
<3<3<3

Onsdag 8/2-12 utskälld för pasta...

Hejsan! Idag skulle jag ut och gå med Matilda på förmiddagen, först skulle jag bara skypa med Carro. När jag var klar med det loggade Malin in. När jag var klar med Malin loggade mamma in. Så jag hann aldrig ut på promenad. Istället drog jag till gymmet nu på kvällen. Körde skiten ur mig själv rent ut sagt! Skönt! :) Imorron bitti blir det Boot Camp igen! :D Till rubriken då.... idag fick jag en utskällning för att barnen bara äter pasta.... Dom äter ju inget annat.... orkar inte berätta allt nu, blev väldigt trött. Men summa sumarom (?) är att ALL pasta är ute ur huset.... Ingen ska äta pasta. Ny livsstil? Mot min egna vilja... Imorron ska även jag och Joanna prova på att bara äta 20 gram "sockrad" mat. Får se hur det går ;) Tack och god natt! <3

Tisdag 7/2-12 Vardag i mitt nya hemland

Halloj! :)

Rubriken låter ju som om jag bara varit här i typ två veckor, så är inte fallet... Jag har varit här i 226 dagar! Det är 32 veckor och två dagar! Jag har 20 veckor kvar! Det är ju ingenting! :(

Idag har varit en sån där dag då jag bara vill stanna i all evighet! Inte för att mina barn varit änglar utan för att Quins kompis och hennes mamma bara är så underbara. När man är med dom är det som att ALLT är möjligt! Helt crazy, men så är det! Mina barn har ju inte varit jobbiga idag, förutom vid middagen då dom tittade på min mat och bara skrek.... Var tyst och ät sa jag. Stackars barn.... Dom fick sin förbannade pasta också, var inte oroliga ;)

Duktiga Matilda drog med mig till gymmet, i trappen ner till gymmet sitter klasschemat, där hittade vi en body sculpture- klass, som vi gick på. Det var inte jobbigt, men ändå riktigt jobbigt, förstår ni vad jag menar? :p Fast först körde vi uppvärmning på gymmet :)
 
Hann med en fika med Matilda också! Alltid lika trevligt! ;)

Ja detta är min vardag i mitt nya hemland... Träning, fikapauser, griniga barn, coola hemmafruar (inkl min vmamma).

Vad mer? Jo jag fick ett mail av cultural care idag där dom undrar ifall jag sak förlänga.... 


<3<3<3 


Måndag 6/2-12 Huvudvärk!

Hejsan!

Jag som aldrig brukar ha huvudvärk, har haft huvudvärk HELA dagen idag :( Inget hjälpte, jag drack vatten, jag åt mat, jag åt choklad, jag åt frukt, jag drack vatten, jag åt lite mer choklad. Inget av detta hjälpte, jag försökte sova, jag vilade, låg instängd på mitt mörka rum. Men ja som sagt inget hjälpte :(

Det är en molande (tror jag det heter) framme på höger sida. Som när man har sån jätte hög feber och vad man än gör så gör det ont. Så är det idag. Fast jag känner inte att jag har 40 graders feber....

Ja men vad har jag gjort idag då? Hängt med Matilda.... Hahah där gick hela min dag. Efter att jag hämtat Quin (justin har skidor idag) åkte vi hem sen skulle hon iväg till en kompis. Så då åkte jag till bilverkstaden för att få ett pris på allt som behöver fixas, men dom vägrade hjälpa mig...

Sen åkte jag hem och vilade/sov tills jag skulle hämta Quin igen, men inte blev det bättre för det :(

Ja juste jag måste ju berätta, när huvudvärken var som värst precis innan jag skulle hämta Quin stannade jag till vid brevlådan. Där låg det ett väl igenkänt kuvert! :D Eller ja paket, Sverige postens gröna färg!!!! Åh vad jag behövde det då! Tack Malin! :D Jag fick lite svenskt skvaller. Sura godisar och choklad! :D Tack tack tack! :D


Ja det var min dag det!

Hoppas er har varit bättre, med mindre huvudvärk än mig!

<3<3<3

Helgen 3-5/2-12

Ja nu var helgen äver igen. Även denna har gått riktigt snabbt! :( Det gillar vi inte, men det är väl något positit i det för man säger ju "När man har roligt går tiden fortare".

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förkäna dessa kompisar jag umgås med här... Men jag älskar dom villkorslöst även om dom inte har alla hästar hemma i hagen i alla sammanhang.

Idag vaknade jag ju som sagt av lite skönsång! Sen gick vi upp och hade skattjakt efter mina paket! Sen efter det åt vi våfflor! Sen gick vi ner på mitt rum, låg där ett tag, sen åkte vi till mallet för att jag skulle fixa mina yoga byxor jag fick, dom var lite långa, så jag tänkte att jag skulle byta storlek, men dom sa att dom syr upp dom gratis åt mig. Perfekt! :D
Sen så bytte jag julklappen jag fick av familjen. Jag vet inte ifall jag har visat en bild på den, men i alla fall det gjorde jag och jag bytte den till en ny plånbok från.... MICHAEL KORS! :D



Nu blev bilden lite konstig, men orkar inte kliva upp ur sängen för att ta kort på min! Men så här ser den ut. Svart, med gulddetaljer! Super snygg! :D




Måste bara berätta vad jag mer gjort i helgen!

I fredags slutade jag en timme tidigare för att jag skulle ut och äta med Matilda och Johanna. Vi åt på Cheesecakefactory. Jag åt en stek. Jag åt även glass med chokladsås. Detta slutde med att jag åt det dyraste på hela menyn, vilket även betydde att jag betalade halva notan själv... hahha men det var det nästan värt! Trevligt sällskap i alla fall! :D

Sen åkte jag och Matilda till Rebecca för att sova där. Vi låg väl och fnittra till halv 1 eller nått. På lördagen åkte vi in till Boston. Där jag köpte mina stövlar, vi gick runt där ett tag. Åkte sedan hem till Rebecca för att packa om väskan och drog sedan till mallet. Där blev det en sen lunch/ tidig middag. Sen lite strosa runt där. Sen åkte vi hem. Jag var så trött så jag somnade där vid tio tiden.

Idag har vi haft lcc-möte. Idag proade vi på snow-tubing! För er som undrar vad det är så kan jag tyvärr inte förklara!





Som ni förstår är det inte vi på bilderna, snodde dom från snow-tubing hemsidan!

Nu ser ni vad det är. Jag ska berätta vad jag tyckte..... JAG HAR ALDRIG I HELA MITT LIV VARIT SÅ RÄDD!!!!

Det enda jag kunde tänka på när man snurrade runt där i sin bana var att om jag fastnar i nått och slår runt så kommer jag bryta nacken.... Det var jätte läskigt, men ni vet hur det där blir.... Skit läskigt när man åker där men sen när man kommer ner på plan mark kan man inte vänta på att få åka en gång till!!! Hahah Angelika typ som när vi åker uppskjutet på grönan... Hahah ;)

Nu ska jag sova. Har tydligen sagt att jag ska med på Zumba-pilates pass imorron.... Önska mig lycka till!!!

God natt!

<3<3<3

Födelsedag!

Hejsan!

Idag vaknade jag upp till skönsång! Rebecca och Matilda som sovit över här väckte mig på traditonellt vis med "ja må du leva"-sången! :) Mycket uppskattat! :)

Då fick jag även lite paket! Dels från Sverige men även från dom två! Det var en väldig överraskning kan jag säga!
Från Sverige fick jag från mamma och pappa, Jonas, Lena och farmor och farfar! :) tack tack tack! :D 

I mammas och pappas kuvert var det en resa till niagarafallen! 

I Lenas paket var det, två dvder, två böcker, te i stora lass, godis och bakplåtspapper! :D 

I farmor och farfars kuvert var det ett stort bidrag till min väg för att bli miljardär!  

Från Matilda och Rebecca fick jag ett superfint halsband, och en "souvernier"-påse! :D

TACK NI!! :D <3<3

Sen när vi suttit här ett tag kom Quin och bankade på dörren, det var brottom!! Jag skulle på skattjakt! Dom har nämligen skattjakt på sina paket, typ som vi kan leta efter våra påskägg! Jag fick en ledtråd, och sen när jag hittat dit fanns det ett paket och en ny ledtråd! Allt som allt var det 6 (!) paket! :D
Av dom fick jag:
1 par lululemon yogapants
1 tröja från samma märke (ett fint märke där man köper sina yogakläder här)
2 garnnystan (jag har ju börjat sticka med Quin)
1 presentkort på massage
1present kort på Starbucks ($25)
Från Quin fick jag en teckning hon ritat
Från Justin fick jag en patriots tröja, som jag sak ha på mig ikväll!! :D

Igår shoppade jag ju! Jag berättade om mitt impulsköp på Marc Jacobs. Det är ett par gummistövlar! :D SÅ NÖJD! :D

Här kommer lite bilder!





























Det var presenter och mina nya stövlar! :D

Puss på er! 

<3<3<3 


Lördag 4/2-12 Shopping!

Hejsan!!

Jag är sååå trött så jag inte ens kan hålla upp ögonen! Sitter här i min säng nu, klockan är 20 över 9.... Hahah ja men så blire det efter en HEL dags shopping!

Jag är så nöjd!  Jag har impuls handlat på Marc Jacobs! :D Så nöjd! Bilder kommer senare! ;) 

Nu orkar jag inte mer! Ska krypa ned i sängen nu.

Imorron är det brunch här i huset, sen klockan 3 (21, er tid) ska vi åka på lcc möte. Hoppas att jag tar bilder på det också!

Men det jag ville säga var att jag inte kommer vara hemma så mycket under er vakna tid! Jag kommer vakna runt 15 er tid, sen vet jag inte hur mycket jag kommer vara hemma under dagen.. Men vi får se!



God natt!

<3<3

Fredag 3/2-12

Hejsan!

Ska bara skriva lite snabbt så ni får något att läsa ;)

Idag är det fredag. Började med frukost hos Rebecca, och några av hennes kompisar. Efter det åkte jag hem, bytte om och drog sedan till gymmet! Var där ett tag.  Åkte hem duscha, åt lunch. Skulle hämta barnen på skolan, stannar vid brevlådan som vanligt. Där ligger det ett STORT paket till mig! :D Det var från Gudmor Lena! :)  åh jag blir alltid så glad när jag får post! :) Det låg även ett kuvert där från farmor och farfar, men allt detta får vänta tills på söndag! ...... Jobbigt! Men mamma och pappas kuvert, paketet och farmor och farfars kuvert ligger i säkert förvar hos Matilda! Så jag inte kan "råka" öppna det!

Nu måste jag åka!

Ska sova hos Rebecca ikväll och in till Boston imorron  så får se när jag hinner skriva!!!

Puss

Torsdag 2/2-12 BOOT CAMP!

Halloj!

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut, det var väldigt roligt men så SJUKT jobbigt! Vi (Jag Matilda och Johanna) var på boot camp på gymmet idag! Ojojoj jag höll på att kolappsa redan innna uppvärmningen var klar! :o Haha men som sagt väldigt roligt! :)
När vi var klara med detta tyckte vi att vi förtjänade en god avslutning, så vi drog till dinnert och åt lite brunch! :D Smarrigt värre! Mycket skratt som vanligt! ;)

Sen åkte jag hem, skulle starta datorn och sitta lite med den innan jag skulle åka och hämta barnen. Startar den, den är lite små konstig, stänger av sig själv, startar igen, MEN.... Oj ni förstår inte paniken som uppstod!!! Det stod att det var fel och att datan inte hittades osv....... PANIK trodde hela skiten hade gått sönder. Ingen fara med filer och så för det har jag dubbelt av, men jag enar lea här i 5 månader utan min dator det skulle ju vara liiite jobbigt! :( Ringer pappa i panik, stackarn tror väl att jag är döende så som jag låter, han skyndar sig hem vi får lite krasslig kontakt på skype (via min telefon) där han då kan hjälpa mig genom att säga tryck på ok. Stäng av datorn, starta den igen. Jag gör det, och vipps så fungerade den igen! Tack pappa! ♥
Haha hade kanske kunnat klara det själv, men ringer ju hellre min privata it-support ;)

Ja sen då när paniken lagt sig åkte jag till Matilda för att fira datorns överlevnad. Var dock inte så mycket sällskap då jag började blöda näsblod igen -.- Var dock inte så farligt idag, som tur var!

Åkte sedan och hämtade barnen, kom hem, hann göra lite läxor, in i bilen iväg till artklassen. In i bilen åka till Justins kompis, nej vänta han måste ju ha sina beyblades.... Hem, hämta dom där j**la sakerna, åka till kompisen. Jag fick komma hem, andas 5 min för att sedan åka och hämta Quin.

Efter det hade vi ännu en mycket bra dag tillsammans! :D Joanna var hemma och Quin ha ju börjat ta sin stickningsklass så nu har hon läxa i det ämnet också och när Joanna satt och hjälpte Quin så kom vi in på att jag också skulle börja sticka.... Jag säger ju det... 20 år då kan man lika gärna hoppa tills man är pensionär... (inga fördommar här, momor och farmor!)
I alla fall, jag har nu börjat jobba på en halsduk.... Fast vet inte vart detta kommer sluta, men vi får se.

Som sagt haft en jätte mysig eftermiddag med barnen! :)

JO JUSTE!!!! När vi satt där med våra stickningar så har jag min htc bredvid mig och Joanna frågar vad det är, jag svarar att det är min svenskamobil telefon... Hon försöker låtsas som ingenting och Quin säger Jag sa ju det mamma! Du förstår Josefine, vi tänkte köpa en iphone i födelsedagspresent till dig, men jag sa att du redan hade en...............
DOM TÄNKTE GE MIG EN IPHONE?????????????
Hur kan jag lämna denna familj?? Mamma och pappa, ni har såååå mycket att leva upp till om jag ska återvända!
Egen bil, eget garage, en iphone, kaniner, vad mer har jag sagt? Och för övrigt så fick Matilda ett paket av sina föräldrar idag.... I det låg det allahjärtansdags godisar! Just sayin'.....


 Angelika, du påpekar deras schema, så här ser det ut just nu:

Måndagar:

Justin -
tar buss direkt efter skolan för att åka till "romme" där han har skidlektion. Kommer tillbaka till vår by runt 7. Direkt ifrån bussen ska han till basketträningen som är mellan 6-8, men han hinner bara vara med ca 40 min.

Quin - Har nog inget på måndagar... Inte vad jag kan komma på just nu.

Tisdagar:

Justin  -
Hade baseball, men har bestämt sig för att sluta.

Quin - Gymnastik.

Vi måste åka direkt efter skolan så Quin får byta om i bilen.

Onsdagar:

Justin
- Ingenting just nu.

Quin - Stickning (stannar kvar i skolan)
Gitarrlektion
Yogaklass

Josefine - Gitarr lektion.

Torsdagar:

Justin - Ingenting

Quin - Art class

Fredagar:

Justin - Lego class

Quin - ingenting


Det är våra dagar det! :D När jag kom hit var det Justin som hade något varje dag, men nu är det Quin. När dom inte har något att göra på eftermiddagen då är det playdates som gäller!



Hoppas ni haft en bra dag! :)

Imorgon är det fredag, whoop whoop! :D

<3<3<3


Att vara eller inte vara? Att stanna eller inte stanna??

Idag har varit den sån där dag då jag vill stanna här tills Quin flyttar till collage! Asså hur kan det vara såååå svårt att bestämma sig? :(

Barnen är så snälla och lätta att ha och göra med. Det var så trevlig stämmning med Joanna och Brad idag vid middagsbordet. Allt bara känns så rätt!! Jag var nära att säga "jag stannar" flera gånger under kvällen!

Jag till och med ställde in en träff med Matilda för att jag ville mysa med familjen!? :o



FAN...........

I övrigt då?

Dumma/duktiga Matilda drog upp mig ur sängen vid 11 för att åka till gymmet. Väl där gick det väl inte så jätte bra, men lite är väl bättre än inget?

Jag hann hem efter det, duscha (det var ett tag sen....) äta lite lunch. Sen satte jobbet igång! Quin hade idag sin första stickningslektion.... Ja hon har börjat sticka... haha sa jag att hon är 7 år?

Sen var det gitarrlektioner, hämta upp Justin, åka till yogan som Quin går på. Åka hem hinna spela en ommgång beyblade med Justin, åka och hämta Quin, komma hem och göra läxor med henne.

Ja en bra dag har det ju som sagt varit!

mamma, ja okej då, då är det blomkål vi äter här! Och nej jag kan inte komma ihåg att jag blev tvingad att sitta till läggdags. Men det var ju inte så att jag fick en tallrik flingor istället för det som serverades.... Eller? För det kan jag inte heller komma ihåg? 

Matilda, jag mår mycket bra! Ingen större blodbrist än vanligt ;)  


Hoppas ni haft en bra dag! :)
<3<3

Tisdag 31/1-12

Hejsan!

Idag har jag spenderat 96.7% av den lediga tiden med Matilda! Under de andra 3.3% har jag skrubbat badrum, tvättat lakan och vikt tvätt ;) Tillsammans med Matilda har jag blött näsblod, bäddat rent i sängen, blött näsblod, tittat klart på Crazy stupid love, blött näsblod, ätit lunch, åkt till target, och lite annat smått och gott :)

Ja det är tydligen dags för en näsperiod igen -.- om jag var i Sverige idag hade jag åkte till akuten. Men nu är jag inte det, nu vet jag inte var det finns en akut att åka till, nu vet jag inte vad jag sak säga om jag ens kommer till en akut... Så jag fick lugnt sitta och göra ingenting tills näsan kände att den hade blivit av med sin frustation.... Några toarullar, blodstoppandevadd och blodtjockande tabletter senare var jag tillbaka (kanske liite blekare än innan, om det är möjligt).

Under kvällen har jag haft ett tyst krig med Justin om att äta grönsaker....
I Sverige äter man oftas det som serveras till middag. Om inte, så sitter man vid bordet tills det är läggdags och man går där ifrån hungrig, typ! Här är barnen uppfostrade med att man skter fullständigt i vad som serveras. Man äter pasta eller flingor om man inte gillar maten... Idag var det köttbullar och pasta. Jag kokade även lite broccoli och vitkål. (om det är samma som broccoli, fast vitt) Nej vänta blomkål heter det nog! Skit samma. Dessa saker kanske ni nu tänker, vilket barn äter det?? Jo dessa GJORDE. Idag var det de värsta som finns på jordklotet. Men jag hade sagt att det var en broccoli/blomkåls bit sen 5 kött (heter det köttbollar????)  
Asså förlåt! Klockan är mycket.... Men det är ju bollar. Det heter meatballs.... Skit samma.... och sen skulle man få pasta.... Kan ju säga att det tog ett tag för Justin att få i sig middagen... Jag är väldigt envis ibland.... Så jag bestämde mig att jag inte skulle vika ner mig. Det gjorde jag inte! vi kompromissade! ;) en tugga från broccolibiten sen var han good to go.

När jag slutat åkte jag och Matilda till Rebecca för lite kvällsfika. Glass i stora lass blev det, gott! :D

Nu ska jag sova, försöka komma på om det är köttbollar eller bullar. Asså köttbullar låter ju bäst, eller?

GOD NATT!

<3<3<3

RSS 2.0