Onsdag 14/9-11

Hejsan!

Okej nu har jag suttit i 90 min och försökt börja skriva men det är alltid något som kommer ivägen...

Age quod agis

Skulle Professor Nefer (på Harvard) säga. Och även min mamma. Age quod agis är latinska och betyder något i stil med gör det du ska göra och gör det med hela dig själv. Inte bara ena sidan av hjärnan, utan med huvudet, magen, kroppen, själen, whatever.... Känner ni hur smart jag är redan nu?! Se upp där hemma för om 12 veckor kommer jag vara SKIT smart! (Önsketänkande)

Jaa facebook, hotmail, aftonbladet och massa annat skräp kom i mellan :p men nu är jag här! 

Idag var det ett sånt där pressat schema igen så imorse när jag skulle köra barnen till skolan började jag med ett "safetymeeting". OM jag blir sen idag så stanna vid skolan. OM jag blir sen idag stanna tillsammans. OM jag blir sen idag och någon frågar varför ni är kvar, säg då att jag ÄR på väg... Efter det åkte jag direkt till CVS och köpte post-it lappar och efter det satt jag i bilkö i typ 40 min för att komma till Rebecca i tid. Och det gjorde jag, sen åkte vi in till Cambridge där Harvard ligger, bara det att vi var där 30min innan vi började och det är bara två timmars parkeringar där så vi åkte runt och runt och runt, sen gick vi till starbucks sen åkte vi och parkerade och satt och snacka skit i bilen :)

Sen började lektionen och allt flöt på. Tills klockan var 1:04, sen blev den 1:05... Sen 1:06 (Ja ni kan ju klockan...) Men jag var ju så stressad att jag inte skulle hinna hämta barnen, så då ställde jag mig upp och kort efter det var vi i bilen på väg hem! Och jag kom till barnens skola med minutersmarginal, och inte en ända trafikregel bruten! :)

Sen rullade dagen på.... Skjutsa Jusitn till basket, hämta justin hem och byta om skjutsa justin till baseball.... Quin hade ingen bra dag och vad man än gjorde så var det fel. Men men alla kan ju ha en off dag.

Måste bara säga att när klockan var 6:55 idag så var det ljust ute och man behövde inte riktigt lamporna på på bilen, men 30 min senare när jag ska till mallet för att träffa Johanna var det TOTALT bäcksvart!! Sjukt! 
Nu har jag även listat ut varför man blir så himmlans bländad av alla bilar här! Det skulle nog hända i Sverige också bara att där har vi gatubelysning som liksom dämpar billyktornas styrka, och det finns ju inte här så därför känns det som om dom har dubbal heljus på när manmöter vissa bilar. Sen finns det ju dom som inte riktigt vet vad blända av betyder men det är ju en annan femma... 

Jag hittade ett par svart jeans idag! Som jag har väntat på dessa!! :D 
Det vet inte ni, men på fredag ska jag på min livs första (riktiga) konsert!! Ska bli väldigt roligt, men vet ändå inte vad jag ska förvänta mig och jag vill inte ha för höga förhoppningar! Jag och Johanna ska på We The Kings! :) Spännande!! 

Ja det var allt för idag! Tar en bild på byxorna en annan dag, orkar inte det just nu! 

Puss på er!! :) <3<3<3 

Kommentarer
Postat av: Malin

Vart hittade du svarta byxorna någonstans?? :) Åhh, vad kul att gå på konsert!! :D Du kommer gilla det ;) Väntar spänt på vad du tyckte om den!! <3

2011-09-15 @ 10:54:14
Postat av: Angiiiiiiiiie

hahaha äntligen! Som vi har kollat på svarta jeans.. vill inte göra dig upprörd eller nått nu men dom här svarta jeansen på gina har kommit tillbaka.. så jag har också hittat nya svarta jeans :D <3

2011-09-15 @ 16:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0