New York City

Har nog inte sagt det, men imorron bitti (lördag) åker jag och Madde till New York City. Bussen åker 7:30.
 
Vi kommer  tillbaka på måndag kväll! Jag ska göra något jag ALDRIG gjort förut. Vi ska bo på ett hostel. Typ vandrarhem. Vi ska bo på West Side YMCA som ligger på 5 West 63rd St. Spännande!
 
Ha en mycket bra helg! :) Det ska jag ha ;)

FROYO

Goddagens!
 
Idag har jag inte gjort mycket. Var riktigt trött. En sak måste jag få ur mig! Jag ska aldrig mer nämna boken jag läser! Vet inte ens ifall jag vågar läsa klart den! USCH! Hemsk är vad den är!
 
Skickade iväg barnen på playdate mellan 12 och 4.30, så jag hade lite tid för mig själv, då stack jag ut och sprang. Alltså oj jag vet inte vad som har hänt? Långsamt gick det. Inte så jobbigt dock, jag lunkade bara fram. Idag efter att jag vart ute och sprungit körde jag även lite shake the weight, och get ripped in 30. Än så länge känns det okej, får se ifall kroppen säger aj imorron.
 
Kvällen avslutde jag i Franklin, en by 45 min här ifårn. Men vad gör man inte för lite kompisar? :D Jag hängde med Celia (svensk) Sebbe (svensk) och Niklas (tysk) :) Mycket trevligt var det! jag mötte upp dom på en restaurang och sedan drog vi till Froyo World.
 
Det var min dag det.
 
Matilda, har en lista på saker som vi MÅSTE göra när du kommer tillbaka! ;) bland annat äta upp 12 kanelbullar! ;) men det är ju ingen big deal, right?
 
Angelika, hon är 8.
Malin, nä inte alls ett nötskal. Hon är fullt seriöst...
 
Anna, jag tycker du kan ta credit för det ;)
 
Om ni vill veta så funkar min toalett igen! :D Svenska föräldrar kan allt dom! ;)
 
Nu ska jag sova! :) Imorron är båda föräldrarna hemma... Jag börjar jobba kl 8, gissa varför? Jo för att föräldrarna vill sova ut. MEN JAG DÅ??? Det är kortast tid sen jag var tonåring, vilket betyder att jag har all rätt att ha tonårs sovvanor! Min åsikt i alla fall!
 
 
GOD NATT!!
 
 

The New England Aquarium

Hejsan!
 
Idag vaknade jag när klockan plinga till. Eller plingar gör den ju inte riktigt, tjuter gör den nog mer. Övervägde att stänga av den och somna om, men ålade mig ur sängen och i träningskläderna. Åkte iväg till Georgio's, körde ett pass.
 
Kom hem hann duscha och sen började jag jobba. Vi bestämde igår att vi skulle till akvariumet idag! Spännande! Jag var rikitgt taggad, så nice att man kan göra sånna dyra saker med jobbet, så man själv slipper betala! Haha.
 
Efter att vi vart där i 3 timmar började vi känna oss klara. Eftersom gpsen inte ville sammarbeta var jag tvungen att hitta ut till motorvägen alldeles själv, det gick förvånantsvärt bra! :D Blev riktigt stolt! ;)
 
När vi kom hem däckade jag på soffan, dagens övningar var jobbiga. Kom just att tänka på när Justin försvann förra veckan. Om jag hade vart själv med barnen och det hänt mig (det skulle aldrig hända) så hade jag ringt polisen, FBI, CSI, Criminal Minds, brandkåren ambulansen ja allt ni kan tänka er, innan jag ens hade tänkt tanken på att leta efter honom... Jag vet inte vart jag har fått det ifårn ifall det var Anna som stoppade en lapp med telefonnummer på, eller ifall detvar mamma och pappa. Hur som helst så gör jag alltid det när jag och barnen åker någonstans. Justin är ett underbarn, han är sjukt smart och har väldigt bra minne så han kan mitt nummer. Quin som aldrig har behövt använda sitt egna huvud är inte lika smart... Måste berätta om idag så satt hon med ipaden i knät, och frågade vad klockan var. Så sa jag lista ut det själv, en ledtråd är det du har i knät. Sen när hon listat ut att klockan var 4:10 frågade hon ifall vi hade något mer att göra idag. Notera då att hon haft cheerleading varenda dag i två veckor nu, och att vi pratat om det kanske 5 gånger under dagen. Hur som helst så fick hon lista ut när cheerleadingen började och sen sa jag att vi åker 20 min innan det. Hon kom då fram till att vi skulle åka 5:10 så frågade hon hur många timmar det var kvar tills dess. När jag då sa, men Quin tänk till nu, om klockan är 4:12 och vi ska åka 5:10 så bröt världen samman. Det är typ läskigt att se hur osmart hon är. Och det är verkligen osmarthet! Det är inget annat! Undra ifall man blir så osmart när man får allt serverat på silverfat... Hur som helst det jag skulle komma fram till var att jag nog var så trött för att jag spanat på barnen som en hök, aldrig att dom ska få försvinna när jag jobbar!
 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite! Är på typ sidan 22 i boken, hahah det går inge bra att läsa på kvällarna... Hinner några sidor och vaknar sen av att boken antingen attackerar mig eller åker ner på golvet...
 
God natt hoppas ni haft en bra dag!
 
Ps, bilden till förra inlägget kommer asap! ;)
 
Update, känns som att detta kommer bli ett milslångt inlägg!
Två saker jag skulle berätta, kommer bara ihåg en just nu...
 
Vuxenproblem. Hata att bo i källaren, jag vet inte ifall ni ens vill höra om sånt här men det här är ju tydligen mitt liv nu. Toaletten. Fast nu är det inte stopp i den! Hallelulja, hahah.. Nu spolar den bara inte...Första tanken var att ringa mamma och pappa, sen kom jag på att dom inte kan hjälpa mig förs imorron. Men smart som jag är tog jag ur soppåsen ur soptunnan, fyllde soptunnan i duschen och hällde i vattnet i toan. Ja det behövde ni kanske inte veta ni fatta ju. Just då tänkte jag inte på det, men nu när jag skulle skriva om det blev jag stolt! Måste nog tacka mormor och morfar för att det bara var så självklart att hitta en hink att spola med. Så många gånger som jag sett dom fylla hinkarna när slambilen kommit. Det är en komplimang, inget annat! ;)
Ska aldrig bo i en källaren igen! Just so you know!
 
Måste visa en sak förresten! Tycker den här bilden är jättefin/rolig! :)
 
 
God natt! :)
 
 
 

Happy 20th anniversary!

Grattis! :D
 
Hoppas ni hade en bra dag älskade föräldrar!
 
Hade den perfekta bilden i huvudet, men pixbox är ur funktion, så bild kommer senare!
 
 
 
 
 
 
(Ledsen att det kommer en dag försent för er, men här är det fortfarnade den 29:e)

Invigning!

Självklart var jag ju tvungen att prova mina nya skor idag! När jag ändå var igång med att prova något nytt så provade jag att springa min runda "baklänges". Jag började liksom åt fel håll. Det var rätt så roligt.
I början tänkte jag så mycket på hur det kändes att springa med skorna, att jag typ glömde springa. Det gick jätte  långsamt. Tiden blev inte alls bra, vet inte vad det beror på. Det var inte alls jobbigt att springa. Så som det kan vara ibland då jag nästan måste krypa hem. Det gick liksom bra men det gick ju tydligen inte snabbt!
 
Åh, jag har typ sett fram emot att skriva här idag för jag har kommit att tänka på väldigt konstiga saker som jag vill dela med mig. Men jag vet inte, nu känner jag inte alls för det :(
 
Kanske kommer senare! Eller så tar jag med mig datorn upp imorron bitti, då kanske jag  orkar skriva mer! :)
 
Kvällen spenderade jag på Linden Square i Wellesley, med Anni, Madde, Celia och Sebbe. Imorron åker Anni tillbaka till Sverige. Hennes år här är slut :( Det är så sjukt konstigt att säga hejdå till folk nu. Det är  som när jag åkte och jag inte fattade att jag skulle vara borta ett år utan jag trodde jag skulle på semester typ. Nu är det svårt att fatta att jag inte alls kommer se dessa personer om 2 dagar igen... :( Det är ju jobbigt på ett sätt för då blir det liksom inge bra hejdå.
 
Nä nu ska jag läsa! Fick låna Fifty Shades of Grey av Celia så nu ska jag också få se vad all denna hysteri är om :)
 
God natt! Hörs imorron!

Kanske överlever ändå!

Ledsen att säga det Matilda, men jag kanske överlever dessa 4 månader utan dig! Men bara kanske! ;)
 
Fast visserligen har jag ju bara umgåtts med folk som åker hem runt sep/okt... Men det finns hopp! :D Jag håller hoppet uppe i alla fall! ;)
 
Ha en bra dag alla kära läsare! :)

Bye Bye

Jag som hade tänkt att jag skulle bli rik när jag inte hade några kompisar. Jag tänkte liksom att då finns det ingen anledning till att åka till mallet eller starbucks eller whatever om man absolut inte måste, och om man nu verkligen  behöver åka dit så är det ju viktigt. Men idag mina kära läsare försvann lite mer än halva lönen utan att jag hann blinka... Visserligen har jag faktiskt köpt två saker jag behöver. Men jag har även klarat mig utan dessa två saker ett bra tag så varför köpte jag det idag kan man fråga. Jag gjorde det nog mest för att jag visste att jag hade pengar på kortet. Annars brukar jag sätta in checken på sparkonton och bara ha lite pengar på kortet för emergencys typ. Igår satte jag dock in checken på kortet för jag ska signa upp mig för skolan den här veckan.
 
Hur som helst här är sakerna jag köpte idag :)
 
 
 
Förra gången jag köpte ett par löparskor var när jag var i USA. Alltså sommaren 2008. Det är 4 år sen. Jag har perioder då jag springer rikitigt mycket, men även då jag inte springer mycket springer jag ju ändå. Så jag tyckte det var dags för nya löparskor! :) 660 kr betalade jag för dessa Nike Air. Helt okej tycker jag!
 
Tröjan köpte jag som ersättera till min Peak hood som har gjort sitt för ett bra tag sen! Tröjan kostade 350 spänn, helt okej det också.
 
Så här ser min Peatröja ut nu förtiden.
 
 
 
Dragkedjan har inge spänne kvar eller vad man ska kalla det. Fållen längst ner på tröjan ser ut att ha förlorat livslusten osv. Så som sagt jag har handlat två ddyra saker som jag tycker att jag behöver. Men å andra sidan har jag ett par fungerande löparskor, jag har min tröja. Behöver jag det nya som jag köpt?
 
OBS!! Om du inte svarar ja på den frågan vill jag inte höra ditt svar! OBS!!
 
Ikväll ska jag ut och äta med Anni och hennes kompisar! :) Ytterst trevligt! :D
 
Det var allt just nu, kanske skriver mer ikväll när det är läggdags!
 
Hoppas ni alla haft en bra helg! Hörde att det inte var så bra väder, tråkigt för er! Själv ska jag nog gå och lägga mig vid poolen ett tag... Blev lite tagen av min shoppingrunda!
 
Puss på er!
 

Lördag 25/8-12

Goddagens!
 
Idag har jag gjort något som jag tror kommer bli vardag framöver.... Jag var på gymmet en lördagmorgon... Hahah
 
Efter det drog jag hem och gjorde mig i ordning för dagen. Åkte sen och hämtade Anni, som är tillbaka från sin resemånad, och hennes två kompisar. Sen åkte vi in till Boston. Där började vi med lunch på Annis värdfamiljs restaurang. Sen mötte vi upp Sebbe, Niklas och Silvia. Efter det gick vi runt i Boston, jag hann dock inte med så mycket för jag började jobba.... :(
 
En sak jag tycker är irriterande med att börja jobba klockan 6 är att föräldrarna säger okej till en playdate 5:30, utan att fråga mig ifall det är okej. Som idag hade jag verkligen inte lust att laga mat, så jag hade tänkt dra med barnen till mcdonalds. men så typ 5 i 6 plingar det på dörren och Quins kompis trippar in. Jag hör dom bestämma att hon ska bli hämtade kvart i 8...  Så liksom jaha nu har jag tre barn istället... Och för ett tag sen höll Quin på att bestämma en playdate för kvällen men då hörde jag det och sa att jag inte ville ha kompisen över för middag...
Ja lite irriterande kanske! :(
 
Nu dör min dator! God natt! :)
 
Angelika, hahha ja det var en mindre lyckad dag för Justin.
Malin, nä men trodde det kom med föräldrarskapet! :/

Canobie Lake Park

Hej! :)
 
Dagen spenderades i nöjesparken som planerat. Det ar väldigt roligt! Även väldigt jobbigt! Är helt slut! Justin hade en mindre rolig dag. Vi tappade bort honom, han ramlade och skrapade knät, Joanna tappade hans slush, han sprang in i en stång som träffade de mer privata delarna. Men han hade roligt ändå! ;)
 
Jag är som sagt helt sjukt trött, ligger nerbäddad i soffan, åt lite förmycket glass till efterrätt.... Lite illamående nu, och ensam... Hahaha men annars är det mycket bra! :)
 
En sak som jag alltid undrat över med denna familj är att dom verkar glömma att barnen är barn. Speciellt när det gäller mat. Idag åt vi frukost typ vid halv 9, sen kom vi inte fram till stället förs vid 12. Då är det ju typ lunchddags om man inte ätit något mellan. Men det tänker dom inte på. Jag var ju svinhungrig. Vid 2 började Joanna tänka på lunch. Det första som hände när vi kom fram var att Justin bröt ihop för att vi fick stå i kö till en av sakerna vi ville åka... Liksom hallå??? Jag frågade honom ifall han var hungrig då, nja sa han....
 
Förlåt men nu börjar en film på tv som jag vill se! Första gången det går en film på tv en fredagkväll! Eller kanske första gången jag behöver veta det :p
 
God natt!! Hoppas ni får en bra helg! :)

Bättre!

God dagens!
 
Idag har jag och barnen chillat hemma, dragit ut på lunch, glass och bio :) Vi såg nya Ice Age.Jag vet inte riktigt vad filmen gick ut på men barnen tyckte den var okej. Lunch åt vi på California Pizza Kitchen. Vi hade en bra dag :)
 
Kvällen har jag spenderat med Alex, det behövdes! Känns mycket bättre nu! :D Konstigt att hänga med någon kan ändra ens humör så mycket! Jag saknar dock att ha någon att bara ligga i soffan med. Någon som det är lätt med. Jag fattar ju att det tar lång tid att bygga upp en sån relation, men jag behöver en soffkompis nu!!
 
Det var hela min dag det! Hahah
 
Imorron drar vi till Canobie lake park! Typ Grönan med vatten attraktioner, yeey!
 
Ha en bra fredag! :)
 
Malin, ja jag kan ju spendera min tid uppochner om du tycker det verkar som en rolig idé, annars kan jag ju också försöka skaffa nya vänner! hahah....
 
Angelika, jag tittade på 5:an här om kvällen! OMG... Jag vill att maj är här nu!!!! :D
 

Onsdag 22/8-12

Idag var det lcc möte. Jag gjorde nog något dumt då. Jag kom dit sent för jag behövde hämta barnen. Springer på Alex på parkeringen han är klar. Kliver in i gruppen och innan jag ens hunnit se vilka som var där drar en tjej som heter Johanna i mig och säger att det är några som ska dra på middag,självklart säger jag ja till det. Perfekt att hinna träffa nya. Men sen inser jag att jag inte hann se vilka som var nya på mötet. Sharon hann inte presentera mig för någon... Ja lite pissigt. Nästa månad är inget gruppmöte, utan då är det typ heeela Boston området som ska med på en båtkryssning runt i hamnen... Ja vi får se hur det blir ;)
 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv...
 
God natt!

Sad moment

Idag skjutsade jag Matilda till flygplatsen. Hon ska nu vara borta i två hela veckor... Och som jag skrev igår så kommer mitt liv bli väldigt sorgligt nu. Och OM det är!
Efter att jag droppat Matilda, drog jag till Target. Gick så låååååångsamt jag kunde. Gick igenom heeeela affären. Sen när jag inte kunde dra ut på det mer åkte jag hem. Gömde mig på rummet. Ville inte visa Joanna och barnen att jag var hemma på min lediga tid. Hahah...
 
Spenderade större delen av eftermiddagen i sängen.
 
Nä asså jag vill inte ens skriva detta!! Vi börjar om!
 
Efter att jag släppt Matilda på flygplatsen drog jag in till Boston. Där satte jag mig i Boston Common (park).
Jag har inte ens fantasi nog att komma på en lögn!! hahah 
 
Nu ska jag titta ännu mer på tv... Jag kommer ha liggsår och fyrkantiga ögon när jag kommer tillbaka till Sverige.
 
Juste! Jag pratade med Rebecca idag!! :D Bröt ihop lite när jag såg henne, men kom över det när vi börja prata om allt annat! :)
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 

Hallelulja moment!

Efter 13 månader och 24 dagar har jag idag upptäckt att jag har en fungerande dvdspelara inkl en fjärrkontroll på mitt rum! Hahah asså hallå....
 
För typ en timme sen satt jag i bilen och funderade över vad jag ska göra när Matilda försvinner, och hur sorgligt mitt liv kommer bli... Jag sa då att jag kommer spendera mina dagar i soffan.... men nu kan jag lägga mig i sängen istället!!! :D yeey, hahah -.- fattar ni hur mitt liv kommer bli. Jag kommer få lägga ner bloggen för jag vill inte skriva om min vardag.. Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta!
 
Fick i alla fall ett riktigt pepptalk av gudmor Lena idag! :D Stark som en oxe känner jag mig! ;)
 
 
Tack för idag slut för idag! :)
 

"Smärta är svaghet som lämnar kroppen"

Då måste jag vara riktigt jävla stark nu!
 
Fast jag överlever. Jobbigaste är ju trapporna... Och att komma igång efter att man varit still en stund.
 
Frukost/brunch/lunch/ mellis åt vi på dinnert, kände att vi behövde väga upp med mat från igår! När vi var klara med det spenderade vi resten av dagen i liggande läge. Framför tvn, med filmer som LOL och The Hungergames.
 
Bra dag, vill dock inte veta hur morgondagen känns! :/
 
Denna vecka och kommande vecka har barnen inget camp... yeey -.-
 
 
 

Mt. Washington

We made it!! Halvt levande, halvt döda. Lär ju bli en dag i sängen imorron! ;)
 
Vet inte hur mycket jag orkar skriva, men jag börjar med slutet så visar jag dagen i bilder istället :)
 
Vi har ju tagit hand om kusinernas kanin i veckan. Idag kom vi hem vid 10, efter 16 timmar varav 8  i ett berg, och 8 i en bil... Jag tyckte då att Quin kunde hjälpa mig att byta vatten, toa och fylla på mat i buren. Vi skulle ju hjälpas åt och det tar typ 2 min... Vi hade inte ätit middag och vi åt en pizzabit var till lunch och sen har vi ätit några barer under dagen. Hur som helst jag var skit trött och jätte hungrig och ville at Q skulle hjälpa mig så vi blev klara. För det är ju inte så att föräldrarna skulle göra det om hon inte orkade, aa jag vet inte jag kände bara inte för att göra det själv. Och så ville jag visa att man måste ta hand om en kanin även om man är trött själv. Det urartade kan man ju säga... Det slutade med att jag fick skäll, jag fick fixa kaninen själv, OCH jag fick be om ursäkt....
 
 
I alla fall, idag klockan 5:20 ringde klockan. 6:00 satt vi i bilen redo att åka. På schemat stod en 3½ timmes bilresa upp till New Hampshire, lite hiking i the White Mountains närmare bestämt Mount Washington! 3 timmar 50 minuter upp på toppen. 1 timmes lunch. 4 timmar ner.... BENEN ÄR GELE....
 
 
Hahah vet inte vad som hände med mitt hår här på sista bilden, men det var bilderna från idag! :) Skit fint väder! :)
Orkar inte skriva mer nu, nu ska jag däcka!!! GOD NATT!! :)
 
 
 

Tankar...

När jag fyllde 20, fick jag ju som ni vet lite åldersnoja. Den har inte rikitg försvunnit. I och med att jag stannar här i 6 månader till missar jag ännu en svensksommar. Jag missar att spendera tid på landet med mamma och pappa. Dom säger att det är okej och att jag får vara där så mycket som jag vill. Men var försiktiga, för helt plötligt kommer jag vara 35 och kommer fortfarande bo hemma...
 
Usch vad jag är depp just nu. I tisdags åkte både Emelie och Elina hem, på tisdag åker Matild hem, sen kommer hon tillbaka i en vecka och sen åker hon för gott. Alina kanske åker hem snart. Anni kommer tillbaka till Boston snart, är här i typ 2 dar, sen åker hon till Sverige. Madde och Alex drar någon vecka efter Matilda....Rebecca drog för en evighet sen. Och här är jag... Jag vet att jag just nu har sämst inställning, men jag vette fan hur jag ska fixa detta. Joanna kommer bli min enda kompis. Och hon räknas egentligen inte... 
 
VARNING FÖR MER DEPP!
Jag har dödsångets. Inte för mig själv, utan för alla som är i kvar i Sverige. Jag är bara rädd att alla jag lämnade i Sverige inte finns kvar när jag kommer tillbaka. Det är sjukt jobbigt. Det kanske också är löjligt att tänka så, eller inte löjligt men dumt. Men jag kan inte hjälpa det. Är jätterädd!
 
Nää nu ska jag gråta en skvätt sen försöka sova. God natt! :)
 
Hoppas ni haft en bättre dag utan liknande tankar! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Ingen ork

Hallå!! :D
 
Idag när jag vaknade var det väldigt mörkt ute, typ svart. Efter 20 min öppnade sig himlen. Det regnade som att det inte hade regnat på 5 veckor, och allt behövde komma DÅ. Båda barnen frågade då ifall camp var inställt var på jag skällde ut dom svennestyle "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" så iväg åkte vi! Dessa barn äger dock inge regnjackor. Och gummistövlar ska vi inte ens prata om!
 
Efter droppet försvann all min energi, så istället för att åka till gymmet som min plan var åkte jag hem och landade på soffan. Somnade fasktiskt inte på en timme men efter det var jag tvungen att ge upp! Det gick bara inte! :( Vaknade vid 11 och skulle då dra till Alina. Men nej det tyckte inte min näsa... Det tog typ 45 min att få stopp på det. Mamma, jag ändrade mig efter ett tag, det var rätt så mycket... Efter det åkte jag till Alina hängde med henne medans hon gjorde pannkakor. Efter det åkte jag hem och däckade än en gång. Dock bara i 10 min sen var det dags att åka :(
 
Oj vad det åskar ute just nu!!! :o      Stackars Matilda som måste sova själv! <3
 
 
 
Ja det var min dag det! Nu är det dags att jag lär mig ladda upp filmklipp här på bloggen för Quin's cheerleading grupp är bara så söt!! :D
 
Nu ska jag läsa min bok. Den är både bra och dålig. Den är väldigt förutsägbar, man fattar ju att tjejen och killen kommer bli ihop, men nu är det spännande att se HUR dom blir ihop! ;) Boken heter Lock and Key och är skriven av Sarah Dessen.
 
God natt! :)

Tisdag

God dagens! :)
 
Idag har vi blivit med kanin! :)  Det är samma ras (om det heter så med kaniner) som Myran var, bara att denna är svart och heter Jax. Riktigt söt! Vill nästan sova med den men är rädd att jag mosar den i sömnen.
Det är kusinernas kanin som vi tar hand om i några dagar då dom är på semester på västkusten. Man är väldigt avundsjuk på Madde då familjen gör två STORA resor varje år. Hon var i Costa Rica och nu västkusten. medans Malin var på Hawaii och västkusten.... Bara lite avundsjuk som sagt!
 
Idag sa Matilda att det är en vecka kvar tills hon åker till Sverige. Där ska hon vara i två veckor, sen kommer hon tillbaka hit, är här i typ en och sen åker hon till Californien..... Jaha... Denna vecka jobbar hon hela dagarna så vi hinner inte ses på dagarna och jag slutar sent på kvällarna så det blir inte mycket häng då heller... Så nu är det dags att stå på mina egna två ben! Alex lär vara trött på mig innan augusti är slut...
 
En annan sak, jag hoppas att ingen var på falken i natt!!! Hoppas att ingen är skadad. Vet inte ifall det är falska nyheter att det var ett "bombdåd" utanför bion för jag hittar det inte på aftonbladet eller dn! :/
 
Nu ska jag läsa min bok. Ännu en gång tänker jag höja biblioteksidén till skyarna!! Fattar inte att jag inte använt det i sverige? jag hoppas bara att det är samma utbud med böcker och filmer som det är här!
 
God natt!
 

Måndag 13/8-12

Mamma bara för att du sa att det var tisdag tror jag nu att det är tisdag! Tänker att det är onsdag imorron! -.-
 
Idag har jag gjort ingenting. Skulle dra och träna efter att jag släppt av barnen. Men vi blev lite sena så hoppade det och åkte och handlade istället. när jag var klar med det och körde tredje maskinen med lakan/handdukar var klockan 10... Jaha, liksom vad gör jag nu. Tänkte sticka ut och springa, men kom aldrig ut. På nått sätt fick jag tiden att gå under dagen för helt plötsligt var det dags att hämta barnen. Hann med att skypa med pappa, sen pappa och Jonas, sen pappa Jonas och mamma! :) Trevligt värre! :D
 
Ja det var min dag det! Så händelserik! haha...
 
Idag började Quin på cheerleading, asså det var det gulligaste jag sett! Hon är så där böjig (eller vad man kallar det) som man är när man är 8. Ni vet, går ner i split utan att ens blinkar. Går ner i brygga utan att trilla/bryta ryggen. Jag hoppas att hon blir en duktig cheerleader. Hon behöver något hon är duktig på ;) Hur som helst hon var bara riktigt söt när hon stod där på samlingen. jättenervös! Jag kunde inte lämna henne! haha...
 
Jag har inte berättat det, men denna vecka är Joanna i LA. Så jag hade ju tänkt ligga i soffan vid stora tvn i en vecka utan att få dåligt samvete. Men så kommer Ben hem.... Så nu slåss i om tv kontrollen, hahah så det suger ju. Nä men roligt att han är hemma! :)
 
Hoppas ni haft en bra måndag! :D
 
hahha ja men Angelika jag har försökt ett bra tag nu så nu tänkte jag att det var dags att göra något åt det! hahah
 
 
 

Vuxen?

Hallå är jätte trött så ska bara skriva en sak som jag tycker är bevis på att jag är vuxen och kan ta hand om mig själv!
 
Jag har precis tagit ner mitt duschdraperi för att tvätta det! HAH!
 
Vuxenpoäng? Typ 4! ;)
 
God natt! Hade en toppen dag på sixflags! :)
 
 

Trevligt umgänge!

Hej igen!
 
Sorry för lite dålig update. Har ju inte haft tid! I fredags blev det inget poolhäng då vädret inte var så bra. Så vad gjorde jag istället? det kommer jag inte ihåg...  På kvällen drog jag ut på middag med Matilda, Madde, Emelie och Elina. Dem två sistnämnda hade aldrig ätit på TGIF så vi åt där :) Det var trevligt värre! Det var en liten avskedsmiddag för Elina som åker hem på tisdag! Efter det blev det efterrätt på Ben & Jerry's! Mums! :D
 
Denna helg är det något som kallas taxfree weekend i Massachusetts. Dom har ju tax på allt utom mat och kläder här i usa, men den här helgen är det alltså ingen tax på möbler osv. Jag och Matilda har pratat om detta hur länge som helst. Det var dock som bortblåst när vi bestämde oss för att åka till ikea idag. Jag är inne i en period då jag måste äta kanelbullar. Så var tvungen att åka dit för att köpa nya. Men som sagt, vi hade ju inte en tanke på denna taxfreea helgen.
 Det var sjukt mycket bilar på motorvägen och vi satt nog i kö i 40 min. Under hela denna tid satt vi och skoja om att kön skulle gå till ikea. Jag slog vad om 10 dollar att kön var där på grund vägarbeten, och dessa vägarbeten höll till på ikeas parkering. Så varuhuset var stängt. När vi har 800 meter kvar till Ikea parkeringen, kommer det som en blixt, visst fan säger vi båda.... Hur fan tänkte vi nu?? Så korkat! Vi gav ju snabbt upp att få en parkering på riktiga parkeringen så vi ställde oss på en "uppställningsplats" där det stod två lastbilar parkerade. Det var kanske 5 bilar innna oss som också tänkt tanken. Glatt parkerade vi där och började traska mot varuhuset. Under denna promenad skojade vi om hur dumma amerikanare är och att vi aäkert skulle bli inparkerade....
 
Efter att ha ätit den obligatoriska köttbullstallriken och jag fått mina bullar drog vi där ifrån. Vad tror ni hänt när vi kommer till bilen?? Vi svor så högt öveer vilka idioter alla var. Hur fan hade dom tänkt liksom? Att vi skulle lyft ut bilen? Som tur var det ett par som kanske kom 10 min senare som stod i "rätt" rad så vi fick ett hål ut. IDIOTER! -.-
 
Efter det åkte vi hem och gjorde bullar :)
 
När det var dags att göra kvällsplaner bjöd Elina över oss på filmkväll. Vi såg 21 Jump Street. En favorit i repris! ;)
 
Nu ligger Matilda och Emelie här på golvet och sover redo för våra äventyr imorron! Då ska vi till Six Flags, en nöjespark. Skulle jämföra den med Grönan eller Lissebeg men eftersom jag bor i usa är väl allt 10 eller 20 gånger större! Jag är rädd på riktigt!
 
Nu är det Fast and Furious på tv, det får bli kvällens godnatt saga! :)

Torsdag 9/8-12

Ja Angelika det är typ 40 grader här under dagarna :) Rätt så nicet, förutom när man berhöver göra nått, typ gå ut ur huset med ac:n.... Hahah nä men ska inte klaga! det är helt ok liksom! ;)
 
Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Tog det jätte lugnt i morse för jag tänkte inte åka och träna. Så när jag kom hem efter att släppt barnen hamnade jag i sängen igen. Tittade på tv ett tag sedan gick jag upp gjorde frukost och tog min bok och gick ut och satte mig vid poolen. Asså det var inte helt fel! :D
 
Sen drog Matilda med mig på sorg-glass-ätning. Vi provade Dairy Queen idag, inte så jätte impad smakade liksom inget. Efter det kommer  jag inte ihåg vad vi gjorde! Vi kom i alla fall hem till mig. Sen började matilda jobba och jag gjorde lite lunch. La mig framför tvn igen, men insåg att jag inte ville ligga där. Satte mig i bilen och gjorde det jag är bäst på. Jag spenderade mina pengar... Visserligen var det faktiskt saker jag behöver men ändå, så sjukt irriterande! :(
 
Efter det var det dags att hämta Quin, Justin skulle stanna på camp lite längre. Jag och Quin kom hem, hennes kompis kom över och jag jobbade sedan från en solstol vid poolen. Detta jobb är faktiskt rikgtigt jobbigt ibland! :(
Sen var det middagsdags och då kom Brad hem så när jag var klar med allt så sa jag tack och hej. Det är faktiskt rikitgt skönt nu förtiden, för jag känner mig så mycket bekvämare med att gå när jag känner att jag inte behövs. Kommer ni ihåg när jag satt på den där dumma pallen i köket i typ tre timmar och väntade på att klockan skulle bli 7, så  jag kunde sluta. Jag satt där för att Joanna, Brad, Ben OCH Brandon var hemma och jag bara kände mig ivägen. Jag förstår att barnen inte vill ha mig där när mamma pappa OCH brorsorna är hemma! Som sagt nu känner jag mig mycket bekvämare att bara säga tack och hej, när jag är klar.
 
Ja det var det!
 
Imorron blir det poolhäng med Madde och Matilda! :D

Torsdag 9/8-12

Ja Angelika det är typ 40 grader här under dagarna :) Rätt så nicet, förutom när man berhöver göra nått, typ gå ut ur huset med ac:n.... Hahah nä men ska inte klaga! det är helt ok liksom! ;)
 
Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Tog det jätte lugnt i morse för jag tänkte inte åka och träna. Så när jag kom hem efter att släppt barnen hamnade jag i sängen igen. Tittade på tv ett tag sedan gick jag upp gjorde frukost och tog min bok och gick ut och satte mig vid poolen. Asså det var inte helt fel! :D
 
Sen drog Matilda med mig på sorg-glass-ätning. Vi provade Dairy Queen idag, inte så jätte impad smakade liksom inget. Efter det kommer  jag inte ihåg vad vi gjorde! Vi kom i alla fall hem till mig. Sen började matilda jobba och jag gjorde lite lunch. La mig framför tvn igen, men insåg att jag inte ville ligga där. Satte mig i bilen och gjorde det jag är bäst på. Jag spenderade mina pengar... Visserligen var det faktiskt saker jag behöver men ändå, så sjukt irriterande! :(
 
Efter det var det dags att hämta Quin, Justin skulle stanna på camp lite längre. Jag och Quin kom hem, hennes kompis kom över och jag jobbade sedan från en solstol vid poolen. Detta jobb är faktiskt rikgtigt jobbigt ibland! :(
Sen var det middagsdags och då kom Brad hem så när jag var klar med allt så sa jag tack och hej. Det är faktiskt rikitgt skönt nu förtiden, för jag känner mig så mycket bekvämare med att gå när jag känner att jag inte behövs. Kommer ni ihåg när jag satt på den där dumma pallen i köket i typ tre timmar och väntade på att klockan skulle bli 7, så  jag kunde sluta. Jag satt där för att Joanna, Brad, Ben OCH Brandon var hemma och jag bara kände mig ivägen. Jag förstår att barnen inte vill ha mig där när mamma pappa OCH brorsorna är hemma! Som sagt nu känner jag mig mycket bekvämare att bara säga tack och hej, när jag är klar.
 
Ja det var det!
 
Imorron blir det poolhäng med Madde och Matilda! :D

Onsdag 8/8-12

God dagens!
 
Idag är det onsdag! :) Halvvägs till helgen, det gillar vi! Idag körde jag dubbelpass på Georgio's! Det var skit jobbigt, men även roligt. Kommer sakna det när jag är tillbaka i Sverige! Kanske kan ta med Chris och Brandan?? ;)
 
Idag lunchade jag med Alina och en tjej som heter Anjani, vi åt lite lunch och hann inte ens äta klart innan vi låg i poolen. Så himmla härligt att kunna ligga där i när det är typ 40 grader i solen!
På tal om värme! http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article15233890.ab Jag valde ju i alla fall inte fel att åka nu eller stanna hur man nu ser på det!
 
Efter lunchen började jag jobba igen (som vanligt) vi hängde i poolen ett tag och sen var det ju dags att äta innan amfotbollen! När vi kört dit vill jag sitta och titta på Justin ett tag. Fine sa Quin och gick iväg. Hon kom sedan tillbaka med massa blommor... En maskros, en klöverblomma och ett hundkex. Hon var riktigt stolt men jag såg det mer som ogräs. Men men... När jag kände att det var dags att åka ville hon inte det! Nä då skulle hon spring ett var runt planen. Sen skulle hon göra det och det och det...
 
 
Efter att jag fått tjata ett tag drog vi till affären där jag skulle köpa palsternacka för att ha med klyftpotatisen till min lax som jag skulle göra till middag! Trodde jag hittde det rätta i affären, går nöjd där ifrån. Kommer hem börjar fixa allt, palsternackan luktar riktigt konstigt. Tittar på kvittot vad det hette, googlar det och inser att jag har köpt kålrot..... Blir jätteledsen och besviken... Så jag fick äta lax emd bara klyftpotatis. Det är verkligen inte roligt att laga mat till bara en person! Man lägger inge energi på att få det fint och bra, när man är själv är det mer äh skit samma.
 
Så här blev resultatet i alla fall!
 
 
Tråkigt och färglöst :( Det gröna där är rosmarin eller vad det heter! ;)
 
Efter att jag var klar med middagen kom Matilda över och vi hade lite kvällsfika.
 
 
Tack Lena än en gång för bakplåtspappret!! :D Bästa! Väldigt skönt att inte få några folie bitar i tänderna när man äter! ;)
 
Det var min dag det!
 
Hoppas er var bra! :) God natt
 
 
 

Måndag 7/8-12

Hejsan!
 
Idag hade barnen camp igen, vilket betyder ledig tid för mig mellan 9 och 3! Det gillar vi ;) Då drog jag till Georgio's och tränade. Känns i armarna :( Jag tänkte köra dubbelpass, men mådde riktigt illa så bestämde mig för att åka hem. Det blev värre och värre och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag satt i bilen. När jag kom hem slängde jag mig på soffan och vaknade två timmar senare och mådde bättre :)
 
Efter det var det lunchdags, slängde ihop lite köttfärssås. Mums. Dock började jag må illa igen när jag åt. Sen fräschade jag tillmig och drog till affären. Hemma så säger man ju hej till kassören, och sen är det bra med det. Om man känner personen som sitter i kassan kan man prata lite mer. Här får man alltid ett hej, hur mår du? Men jag får också ett nämen är du tillbaka idag igen. Eller oj det var länge sen hur är det med dig. Är jag för ofta i affärnen eller? :/ Nä men det är trevligt på ett sätt, och lite sorgligt på ett annat!
 
Idag var det ju även Football practice! Oj vad nervös jag var för Justins skull! Men han verkar bara ha haft roligt! :D Idag var ju första gången så det var med att lära sig springa på rätt sätt. Ta emot bollen, osv. Inte riktgit något man kan skada sig på ;)
 
När jag var klar gjorde jag något för er mina kära läsare! Jag drog tillbaka till FYI för att få en bild! haha det kanske var lite för min egna skull också men det tänker jag inte erkänna!
 
 
Matilda mår fortfarande inte så bra, så när jag ätit upp min yoghurt drog jag till henne, så titta vi på några avsnitt Brothers & Sisters :) Snart är vi klara med hela serien!
 
Vill ni se min middag? Jag köpte en kyckling i affären idag och sen kokade jag lite quinoa så det blev en kyckling/quinoa sallad. Smarrigt värre!
 
 
Imorron kommer städpatrullen så jag plockade ihop på mitt rum nu under kvällen, hittade då två nya kompisar... Kanske ska använda tofflorna oftare?
 
 
 
Det var allt för idag!
 
Tack och god natt :)
 
 
 
 
 

Poolhäng

Hallå!
 
Idag var det sjukt fint väder, typ så som det var igår. Madde och Emelie skulle hänga vid en public pool i Weston. Med ett STORTflin i nyllet bjöd jag över dom hit. (Visst får man skryta om man har pool?). Så eftermiddagen spenderades på flytsakerna i poolen. Riktigt nice. Plus att familjen var inte hemma så vi fick en barnfri dag. Lagom till att familjen kom hem hörde vi åska närma sig. 2 min senare öppnade sig himmlen.
Vi bestämde oss för att prova ett nytt Froyo (Frozen Yoghurt) ställe här i närheten! Helt sjukt coolt och jag önskar jag upptäckt detta förut. Fryst yoghurt måste väl vara bättre än glass?? :D Jag intalar mig i alla fall att det är det ;)
Nä men helt klart the new place 2 hang out @.
 
När det var dags för Madde och Emelie att dra hem drog jag till Matilda, hon har varit lite krasslig senaste dagarna, så jag tänkte att hon behövde lite sällskap. Hoppas hon mår bättre snart! :)
Imorron är det camp igen!! YEEY! :D Hahah! Det är också Football practice, spännade! men jag kommer vara så rädd för Justins skull. Han är 9 år, han är endast skin och ben, kortast i årskullen osv. Han kommer ju bli överkörd! :( Stackarn! Men jag ska vara redo med gips och bandaid! ;)
 
Efter det är det middag på Cheesecakefactory! :D Det var egentligen Annis avskeds middag, men sen fick hon den andra av sin familj, så imorron är det bara en middag :) trevlig värre! Jag ska nog äta en pastacarbonara :D Mumma!!
 
Ja nu önskar jag att jag hade tagit en bild på min froyo.... men nä -.-
 
Nu är det läggdags! Fast The Blind Side går på tv så det lär ju bli att se klart den först! Har ni inte sett den, SE DEN! En riktigt fin film :) Älskar Sandra Bullock!
 
God natt!

Bloggen hatar mig...

 God dagens! :)
 
Hoppas  ni haft en bra lördag! Jag och Matilda har varit i Boston idag. Vandrat runt och tittat på obetydliga saker.. Hahah nä kanske inte, men vi har vandrat runt! Vi har åkt till olika platser för att ta kort. Hahah vad gör man inte för blogg och minnen? :) Som jag sagt förut är jag inte duktigt på att ta upp kameran när det är dags... Jag har den alltid i väskan. Sen när alla andra tar upp kameran känner jag att det är onödigt att jag OCKSÅ ska ta bilder, på samma saker... 
 
Asså jag förstår inte... Jag tror bloggen hatar mig.. För whenever (vad heter det på svenska) jag försöker lägga upp bilder fungerar det inte!! :(
 
Nu har liksom hela menyraden försvunnit för mig, så jag kan inte klicka på något alls.
 
(Jag tappade balansen när Matilda tog kortet, därför den konstiga hållningen!)
 
 
 
Update, jag var tvungen att försöka en sista gång så nu fungerar det! :D Jag la även in mina (min) bild så nu är det bådas här! ;) Fast kan jag säga att det är min bild om Matilda tog den? Äh skit samma, är för trött för att tänka....
 
Nu ska jag sova! Imorron är det skypedate med la familla på schemat :D
 
God natt!
 
 

Stor tjej

God dagens!
 
Idag mina kära vänner, idag har jag gjort något crazy. Något jag aldrig skulle ha gjort om jag fortfarande bodde i Sverige. Idag har jag tagit det sista steget i ensamheten eller vad man ska säga!
När jag bodde hemma tyckte jag att det var jobbigt att åka till ICA själv. Någon kunde ju se att jag var ensam. Vad skulle dom då tro och tycka? Att jag var ensam och inte hade några kompisar? Att åka till typ Kista Galleria själv var det inte att tala om! Det blev mycket bättre sista året på gymnasiet, men idag IDAG gjorde jag det optimala!
 
JAG GICK PÅ BIO SJÄLV!!! :D
 
HAHAHA, ja ni kanske inte tycker att det är en stor grej, men jo det är det! Det visar bara hur mycket jag växt här! :)
Självsäker tjej är jag nu förtiden! ;)
 
Innan jag klarade av denna bedrift var jag på lunch med Martina och Johanna. Två riktigt trevliga prickar :)
 
När jag var klar med bion åkte jag och våldgästa Matilda som jobbade. Sen när hon var klar parkerade vi våra ändor i soffan och bara satt och glodde på tvn. Riktigt skönt :)
 
Ja jag har ju haft en riktigt jobbig dag idag som ni ser, ni kan också se att jag inte nämnt barnen. Det är bara för att jag var ledig idag! :D Nice!
 
Imorron blir det dock från soluppgång till solnedgång...
 
Har två bilder som jag tänkt lägga upp, men telefonen ligger för långt bort... Så ni får se dom någon annan gång ;)
 
Puss på er!
 
Kanske ska berätta vad jag såg på bion! Jag såg step up 3! :D Riktigt cool film. Fattar inte hur man kan få ihop 25 pers som gör exakt samma rörelse exakt samma sekund. Eller jag fattar ju, men tycker bara att det är SÅÅÅ coolt! :D
 
God natt!

Saknar dig <3

 
Så många gånger per dag jag tar upp telefonen för att ringa dig, för att i nästa sekund komma ihåg att du inte kommer svara :(

Kommer inte på någon bra rubrik

NU går det! :D
 
Okej så det här är frisyren jag nu har. Lite tråkigt. Och rätt så ful. Liksom bara en bred slinga som hänger i pannan.... Så jag tänkte att jag skulle fixa till det själv.
 
Jag vet i alla fall att jag inte är en frisör... Hahah kan det bli mer ojämare? Och då gjorde jag ändå så som jag tycker att frisörer gör... Hahah -.-
 
Idag är det tisdag, vilket betyder starbucksträff :D Alltid lika spännande att se vilka som dyker upp! :)
 
Nu ska vi dra iväg på footballs tryouts!
 
Hoppas ni haft en bra dag :)

RSS 2.0