JAG GJORDE DET!

I did it!

Jag fixade transporten! :) Kom en fin vit SUV och hamtade upp oss pa flygplatsen, och tur var val det! For hotellet vi bor pa ar inget scandic ska jag beratta for er! Det kom folk och oppnade bildorren at oss, dom tog vara vaskor, vi checkade in. Stort fin rum, med balkongh och allt.

Idag tog vi aven en taxi (?) till affaren.... nu har jag vatten sa det i alla fall racker i nagra dagar till! :)


Det var en liten update fran mig! Har ju sjalvklart brant sonder mig idag, aven fast jag anvant spf 50!!!

Om ni har mig pa facebook kan ni ju ga in pa min profil och se hur jag lyckades satta solkram pa trojan da jag tankte smorja in mig... Glomde att jag hade troja pa mig.... Mindre lyckat...

En sak till, vet inte ifall joanna och brad ar oroliga att jag inte kommer hem igen, for idag informerade Joanna mig att det vantar en ny telefon pa mig nar jag kommer hem! YEEY! :D en htc sa det ar ju nice att jag far en telefon jag kanner igen.

Hoppas ni har det bra nu ska jag ga och unmgas med mina vanner! :)

PUSSSS


1 År, 12 Månader, 365 Dagar...

Idag är det inget mindre än min års dag i USA. Jag har nu befunnit mig på denna sida Atlanten i ett helt år. Förutom Sverige besöket i julas då, men det räknas inte! ;) 1 år, 12 månader eller 365 dagar.... Jag kan bara inte fatta det??? Vart tog tiden vägen liksom? Om 4 timmar ringer väckarklockan, 40 min senare sitter vi i en taxi, som ska ta oss till flygplatsen. FÖR VI SKA TILL PUERTO RICO!!!!!!! WOHO! Jag vill tacka alla där hemma som stöttar när det är jobbigt och hejar på ännu mer när det är roligt, TACK! Jag kan inte säga att utan er skulle jag inte klarat detta, för det är ju inte riktigt sant. Jag menar, ni kan ju inte få all credit, jag måste ju ha minst 50% av den, eller hur? *klapp på axeln Josefine* Jag får ju inte heller glömma att jag har två underbara personer på denna sida också! :) Dom ska också ha lite cred! Nä nu ska jag sova! Vi hörs om en vecka! Puss

Att vara vuxen...

... är skit jobbigt! Man måste tänka på allt själv. Som denna resa som närmar sig snabbare än vad man själv hinner tänka.

Att ta sig från flygplatsen har väl aldrig varit något problem. Man tar en taxi. Eller möjligvis tunnelbana/buss. ALDRIG varit konstigt! Mamma och pappa har fixat det. Man har bara följt efter. Vart skit sur när det blev buss, men man har kommit fram till hotellet, punkt slut. Nu när man är vuxen, måste man fixa detta själv... Fast jag är ju inte vuxen egentligen, jag var ju nyss tonåring. Ung och dum liksom. Nu har jag inget att skylla på! Bara bristande kunskap. Hur fixar man då en billig transport? Ja när ni kommer på det kan ni ju berätta för mig! ;)

Billig då menar jag gratis! Kanske kan lifta med en hönstransport? Är det olagligt att lifta i Usa/puerto rico? Någon som vet? Jag kan ju berätta nästa vecka hur det går ;)

Nä men vi har pratat om detta sen vi bokade resan... Varför har vi då inte bestämt något undrar ni? Ja det kan jag säga är EN MYCKET BRA fråga. Vi vet inte vad taxi ner kostar. Det är en 45 mins tripp från flyg till hotell. Så taxi är rätt uteslutet. Då är det alltså olika shuttlar. Så då är frågan, att ta hotellets shuttle för typ 70 dollar. Eller buss för 64 osv... För tjejer som har med sig nudlar att äta till frukost lunch OCH middag är det MYCKET pengar! :(

Nu måste jag dra och packa det sista! Det här kommer kanske bli det sista på en hel vecka. Kanske kommer ett livstäcken på facebook, håll utkik! ;) 

NU DRAR JAG PÅ SEMESTER  BABY! :D WOHO! See ya later! <3<3<3

Måndag



Så här ser en riktig kvällsmacka ut! Nu saknas bara mamma pappa och jonas sällskap så hade denna kväll toppat bästa-kvällar-listan! :) Rågsiktskaka med leverpastej och gurka, och en kopp te! :) MUMMMA! :D Om jag blundar kan jag lika gärna vara hemma i soffan!

Att det är en bra kväll kanske beror på att dagen har varit bra! Tillbaka i vardagen igen och då också tillbaka till georgio's. Trodde jag skulle svimma medans Matilda körde på som att hon var ute på promenad typ... Fatta att man tappar mycket på bara 10 dar. Jobbigt! Så idag var ännu en sån dag då jag kramade säcken mer än vad jag slog. Har redan lite ont i armarna, vill inte ens veta hur morgon dagen kommer bli!

Direkt efter det drog jag till mataffären. När jag kom hem där ifrån var Rebecca här för lite lunch och sista-dagarna-häng. Det är ju så olyckligt att när jag är i Florida kommer hon hem till Boston för att sedan åka tillbaka till Sverige. Så vi måste säga ett 6-månaders hejdå i Puerto Rico :( Mycket jobbigt! Samtidigt som man inte fattar överhuvudtaget att detta är över...

Sen rullade dagen på, åkte och hämtade barnen från camp klockan 3. Deras camp dom är på nu i sommar är mellan typ 8:15 till 3:30. Fan va härligt tänkte jag när jag såg det. Bara att det tar  20 min att köra dit så jag blir inte mycket mer ledig än vanligt, men men ska väl inte klaga ;)

I söndags var det jätte fint väder här i Wayland, men idag var det som bortblåst. Helt kolsvart på himmlen och under tiden vi tränade fick vi en ny sån där upplevelse "åh dom satte på ac:n, nä det regnar". Sen har det regnat konstant sedan dess. Så jag bestämde redan under lunch att vi skulle ha en filmeftermiddag :) Det hade vi, idag valde Quin filmen RIO, jag somnade strax innan dom tryckt play, och vaknade väl till då och då. Sen höll jag mig vaken för att se slutet. Sen gick jag upp för att ta hand om tvätten och deras ryggsäckar. När jag var klar meed det satte jag mig i soffan och andades lite, och slog på tv:n. Där var Tarzan, skriker på barnen att dom ska komma. Så vi hann med 1 och en halv film idag :) Sen jobbade jag över i typ 2 timmar, då föräldrarna behövde vara någon annan stans.

Ja det var min dag det. Var riktigt harmonisk om man kan säga så :)


Hoppas ni hade en bra måndag! :)



Pappa var det så här du menade med saltfläckar?



hahah äckligt värre....

För er som inte förstått det så var det ju SJUKT varmt i New York och man svettades som man sprungit ett marathonlopp... Hahaha

Bildbomb

Eller i alla fall en liten en, dessa har jag tagit, men det är ju pappa som står för fotograferingen i vår familj så nifår gott vänta på dom tills jag fått dom! ;)

Första dagen gjorde vi ju Boston, så här ser Boston ut från ovan.



Detta är RedSox's hemmaarena, Fenway Park

Min über snygga och super söta mamma!





Första middagen i New York City :)


Det blev Hard Rock Café ;)


Mamma pappa och Jonas med Frihetsgudinnan!




Manhattan skyline


Vi tog en båttur ut till Liberty Island, så vi fick se frihetsgudinnan på NÄRA håll ;)


I fredags var vi på ett Air and Ship museum, skit intressant tyckte jag och mamma.... Vi satte oss på en bänk och vänta på att pappa och Jonas skulle bli klara.  




Ja lite bilder som sagt! Mer kommer senare! :D

Ännu ett see you later!

Ja nu sitter jag på bussen från New York. Denna gång utan mamma pappa eller Jonas. Om jag inte tänker på det är det ingen fara, självklart kommer det lite tårar ibland. Vi har haft så sjukt bra väder dessa dagar i stora staden. Typ 40 grader och klar blå himmel! Vi har hunnit med att se det man ska se nar man är i New York City. Allt mellan frihetsgudinnan (söder) till mitten av central park (Norr) kan vara sa att jag har vänt på väderstracken men bara så ni får en liten uppfattning om vad jag menar! Bilder kommer senare eftersom jag inte fotograferat så mycket under tiden. Det har pappa fått sköta ;) Hoppas ni alla hade en riktigt bra midsommar helg :) puss

New York City!

Goddagens!


Ojojoj, jag hinner knappt andas! Fast på samma gång känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Konstigt! I torsdags åkte jag och hämtade min kära familj på flygplatsen, jag väntade och väntade och väntade. Till slut kom dom! Då åkte vi hem (i den stoooora bilen) hade en rundvandring och en vilopaus vid poolen. Efter det åkte vi till mallet för lite middag. 20 i 8 sov dom som klubbade sälar allihopa! Hahah!!!

I fredags, gjorde vi större delen av Boston. Vi gick och gick och gick! Vi hann med att se Boston Common, the public park, the Prudentialcenter inkl skywalk, vi kunde inte fått bättre väder heller dessa dagar! Helt underbart! Vi hann även med något som kallas en ducktour, vilket är en bil som åker runt i staden med sedan förvandlas till en båt som åker ner i vattnet. Vår guide var aningen för mycket. Efter 45 min var jag klar att kliva av. I lördags var jag tvungen att jobba, så förmiddagen spenderades vid poolen, med barnen. Sedan åkte vi till mallet och kollade runt i affärena, för att sedan åka hem och jobba igen. Vi hade då en tacokväll med barnen. Även denna dag var det bara jag som var vaken strax efter 9. I söndags åkte vi in till Boston igen för att hinna med det alla sagt att man ska göra när man är i Boston, att gå till fenuial hall aka Quincy market. Så det gjorde vi och sedan gick vi runt i södra Boston resten av dagen. Åt lunch på Joe's, en skaldjursrestaurang. I måndags åkte vi till Wrentham outlet för lite shopping, sa mycket blev det net men det som handlades var behövliga saker. Kvällen avslutade vi på restaurang med familjen. Igår började vi dagen på dinnert med lite amerikansk brunch :) sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte runt lite vid shoppers world och bara kollade på saker och ting. Klockan 2 droppade jag och Jonas av mamma och pappa vid mallet och vi drog vidare till bion. Vi såg men in black 3 :) sen på kvällen drog vi och kollade på Justins baseball match. Idag är det onsdag och nu sitter vi på bussen på väg till NEW YORK CITY!!! WHOH! :D Bilder och ett inlägg om new york kommer senare! Hoppas ni har det bra i Sverige! :)

Ännu mer lycka! :D

Nu är dom här!!! :D

Hahah så många känslor men samtidigt så känner jag ingenting, som om inget är annorlunda? Jonas är längre än förut, men annars känns det inte som att det var 6 månader sen vi sågs senast? Konstigt! :)

Malthan har frågat 100 gånger ifall det är något jag vill att hon skickar över med mina föräldra, så har jag sagt, nä det är lungt mamma har nog länsat ICA redan. Haha och OM hon hade?? Jag har godis så det räcker och blir över! Choklad så jag kommer se ut som en Maraboukaka när jag är klar. Te så att jag får ta med mig resterna hem i jul osv...

MEN! Något som jag inte förväntade mig! Hahah

LEVERPASTEJ!!! :D OCH PAPPAS RÅGSIKTSKAKOR! :D HIHIHIHIHI så lycklig jag blev då?? :D

Något jag heller inte förväntat mig var Matlhans paket, jag sa ju att jag inte behövde något?? ;) TACK finaste! :) Ett handskrivet brev, kunde inte sagt det bättre själv än släng dig i väggen facebook! :p Ännu mer godis, hihi tack!! :D

Vad mer? Klockan 8 sov mina kära gäster så gott som ett litet barn, så jag vet inte vad jag ska göra nu, sitter i min pyjamas men jag kommer ju inte kunna somna, eller? :p Kanske ska göra ett försök :)

Deras plan skulle landa typ 1:20 så jag åkte hemifrån klockan 1för jag ville ju vara där när dom kom. Slutade med att jag väntade säkert en timme, vara nära till gråt varje gång jag såg någon hitta personen dom letade efter, var så "nervös" så jag trodde att jag skulle få magsår! Kan ju inte säga att jag var nervös, förväntansfull kanske är rätt ord! 

JO JUSTE!! Måste ju egentligen börja med att berätta något JÄTTTE STORT!!! 

IT'S READY!!! IT'S FINALLY READY!!  :D


(snor bilden från Matilda)

Så där katalog blåttvatten är det i den, så himmla underbart! :D Det var typ även 25 grader idag så att poolen är klar skadar ju inte! ;) Så jag hann med lite poolhäng med brudarna innan det var dags för mig att åka! Vattnet var SVINKALLT men Justin Quin och Brandon var i och lekte när vi kom hem från flygplatsen ;)

I alla fall när vi kommit hem och fått byta om till lite lättare kläder och jag visat dom runt i huset, la vi oss vid poolen en timme för att dom skulle få vila lite. Sen drog vi till mallet och åt lite middag, och tog ett litet varv där. Sen gick jag med tre zombies så det var dags att åka hem! hahha

Nu som sagt är klockan inte läggdags men dom andra sover gott! Imorron blir det att turista i Boston, spännande! ;)

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft! :D





LYCKA!!

Lyckan när jag insåg att jag fick äta upp mitt sista godis idag för det kommer nytt imorron :D Underbart!


Sen så är jag ju lite lycklig över att min älskade familj kommer, men mest för godiset! ;)

Om 14 timmar drar jag till flygplatsen för att hämta dom! Helt insane! Hel otroligt underbart! Åh ni förstår inte!! :')

Jag har varit helt sprallig idag, gått runt med ett fult flin i nyllet.

Vi hann med två träningspass på Georgio's, det var väl tur det för jag tror att detta är det sista innan vi drar till PUERTO RICO om 2 veckor!!!! SOLA OCH BADA PIÑA COLADA :D


Nu ska jag försöka sova lite så jag kommer upp imorron!

God natt! :)


Måndag!

Idag lämnade jag in bilen det första jag gjorde idag gick kalaset på 4200kr... Saken som ska ladda mitt batteri var tydligen utsliten.

Jag hade riktigt svårt att sova igrår somnade inte förs vid 3, så nu är jag så trött så att jag mår illa! Ska ta min kvällsdusch och sedan krypa ner i min renbäddade säng! :D

Timmarna tickar ner!!!! Lite för långsamt för min smak, men snart är det torsdag!!!! :D


Puss och god natt!


J***A bil HEL***E

Jag som hade sagt till både mig själv och bilen att jag tänker inte göra något mer med dig under min tid som är kvar. It's over liksom. Det sa jag ju sist den var där. Nu så har inte bilen riktigt förstått detta då den tydligen har sin egna vilja, jag vet inte ifall den vill till graven eller vad den vill. Tjejerna bara skrattar åt den. Det kanske är ert fel? Tänkt på det? Min bil har aldrig haft en stark motor, så den har alltid låtit när man gasat upp, på motorväg osv. Nu går den upp på 4500 varv när den gasar, den växlar liksom aldrig. Nu sitter ni där och tänker, men vilken idiot hon måste ju växla själv fattar hon väl. Men jag ska tala om för er att det är så att jag faktiskt bor i usa, och här är det inte många bilar som har manuell växellåda!
I alla fall, för kanske två veckor sen la den till ett till ljud, och det är inte bara när man gasar utan nu är det mest hela tiden, och den är alltid uppe på 2000 varv, den lugnar aldrig ner sig, eller hur man nu ska förklara det. Hur som helst så ska jag lämna in den imorron och fråga vad fan som är fel!
Nog om bilhel**et.

Min dag idag har varit solig. Det är typ 48 grader varmt och luftfuktighet på 215%, härligt värre med andra ord! Idag vaknade jag och Rebecca upp, vi drog sedan till bloomingdales coat factory, affären jag och Matilda hittade här om dagen! Där strosade vi runt ett tag, köpte ett par nya solglasögon, 42kr, haha gör nog mer skada än nytta, men det stod 100% uva protection! ;) Och en present till min bror :) Efter det drog vi vidare till DSW vilket är Designer Shoes Wearhouse, alltså "fin"skor till lågpris. Rebecca brände upp några många dollar. Efter det drog vi till Target hon fixade lite saker åt den nya tjejen som kommer till hennes familj. Efter det åkte vi och hämtade Matilda, sen drog vi!

Wrentham Village Premium Outlet brukar ofta ha mycket att erbjuda men min plånbok, sa nej så jag fick gott gå och titta på när Rebecca fick en ny påse i varje butik vi var i. Nu tänker ni, men hur kan Rebecca ha så mycket pengar när Josefine inte har några??? När någon kommer på ett svar får ni gärna berätta det för mig också! ;) Och sen en till sak, är att jag har pengar, INTE MYCKET, men det är inte så att det står 0 på kontot, men det är långt ifrån tillräckligt för allt det jag vill ha! Sen är det ju så också jag skulle vilja ha flera 1000 dollar på mitt konto, men för att få det måste man ju sluta bete sig så som jag gör.

Med det sagt tänker jag nu visa bilder på allt det jag köpt senaste tiden... Hahah suck på mig själv.



1 Handduk från IKEA, till stranden i Puerto Rico! :D
2 Blå långklänning från Bloomingdales
3 Ballerina från Bloomingdales
4 Vit klänning från Forever 21
5 Solbrillor
6 Blommigt linne från forever ( Tack Lena! :))
7 Svart strandklänning från H&M



Klänningen kostade 20$ = 140 kr...



mina nya ballerina :) Super söta!






Sen så sa jag ju här om dagen att jag och Matilda drog för att köpa lite strandleksaker :) Vi kommer helt klart vara dom cooolaste brudarna på stranden! :D Helt klart den snyggaste strandväskan i alla fall ;)





Jag gillar starkt vår strandtennis utrusttning! :D

Och man får ju inte glömma hatten! ;)



Efter Outleten drog vi vidare till IKEA för lite middag! Hahah vad gör man inte för lite köttbullar liksom?? ;)



Underbara Rebecca, jag kan inte fatta att vår tid är över snart! :(



Matilda har döpt oss till B1 och B2, jag är ju 1 så klart ;) Och nej jag ser inte ut så där... Inte riktigt i alla fall...
OBS, INTE mitt fel att bilden är suddig, just sayin'! 

Nu har jag nog inte något mer att berätta för er! Vill be om ursäkt för min matte! Insåg nyss att jag har räknat ner fel, är så ivrig så jag hoppa över en dag! 

Men idag är det söndag, sen är det mån, tis ons och tors! Så det är nu tre dagar kvar tills jag får se dom igen, men det är 4 mornar jag måste vakna och kliva upp osv. Ville bara förtydliga det! 

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen, så god natt på er, och grattis till att ni orkade läsa allt jag skrev! ;) 

Kan alla som är över 25 år sluta läsa nu!

 Detta är speciellt till Tova, Angelika Malin och Carro! men mest Tova!

Idag när vi satt i bilen på väg hem så kom denna upp på spellistan!

http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

Jag vet inte hur man får upp en video i bloggen, hahha jag ska forska lite i det i morron så får vi se ifall den kommer upp lite bättre!

I alla fall jag blev bara så lycklig att jag börja gråta!! Hahah älskade underbara Tova som bara blev så glad när den här kom, hahah som hon sa när jag berättade att jag tänkte på henne när jag hörde den, "vet inte vad jag ska känna att du tänker på mig när du hör den här låten" Hahaha men tova jag tänker bara på din sång, dans, leende, och allmän lycka när vi lyssnade på denna ;) hihih minnen!
Nu vet jag inte vad jag har gjort med texten, men det är väl ett tecken på att jag ska sluta. god natt! :) Saknar er alla ♥♥♥♥


Ojojoj, förlåt!

4 dagar
3 mornar
96 timmar
5760 sekunder

OMG!!!! :D


God morogn!

klockan är 10 och jag och rebecca har precis vaknat. Idag ska vi åka till Outletten 50min här ifrån, Rebecca ska köpa lite sista saken grejer innan det är dags för henne att dra vidare.

Igår åkte jag och Matilda in till Boston för att strosa runt. Vi provade på en liten romantik tur i svanbåtarna på dammen i Boston common. Riktigt roligt :) Och väldigt billigt, 2,75 för en vuxen. Det må jag säga! ;)

Sen så åkte vi hem till Rebecca, hämtade upp henne och drog sedan hit. Det blev en tacokväll. Hur kan det vara att det är så gott?? Sen så blev det chill i sofforna. Det är många gånger jag frågat Gud vad jag har gjort för att förkäna dessa vänner. För ibland vilja jag bara springa långt ifrån dom. Men jag måste säga att igår skötte dom sig mycket bra. Grattis tjejer! ;)

Bilder kommer senare! ;)

Hoppas ni har en bra söndag!

AND THE COUNTDOWN CONTINUES!

6 Dagar
5 mornar
144 timmar
8640 minuter

JALLA, JALLA!!!

Idag är det fredag. Morgonen började (som alltid) på Georgio's, "4-min-träning-som-förändrar-ditt-liv" stod på schemat. Hatar Chris lika mycket varje dag... Hahah fast som Matilda smidigt sa första dagen, det är lite av en hat-kärlek.
Efter det drog vi hem och la oss ute i solen. Vi vill ju bättra på brännan innan PUERTO RICO!!! När vi sedan blev uttråkade drog vi och köpte sstrandtennis, vatten-stutts boll, en frisbee och något mer som jag inte kommer ihåg :p Vi är alltså redo för stranden i en vecka! :D WHOOP WHOOP!!

Efter det åkt vi till andra sidan mallet. 11 månader i detta land (9 för Matilda) och jag har ALDRIG någonsin varit där! men vet ni! Det var riktigt roligt att utforska nya grejer! Jag fick med mig en långklänning och ett par nya ballerinaskor! :D Bilder kommer senare! ;)

Sen drog vi hem åt lite lunch sen var det dags att börja jobba :( Jag läste (läs sov) större delen av eftermiddagen. Quin hade en kompis över och Justin satt vid datorn. Som jag sa så låg ju vi ute och solade tidigare under dagen. Klockan 3 när vi skulle hämta barnen var himlen SVART alltså helt toltalt kolsvart! En timme senare  trodde jag att joeden skulle gå under. Åskan som var skakade hela huset så jag trodde att fönstrena skulle gå sönder! Regnet som kom var inte regn, det var jag vet inte vad, hela östersjön typ. Man såg inte många meter framför sig! Helt otroligt! Självklart skulle ju Justin till en kompis då. Så där satt vi i bilen, körde i typ 10.

Efter att jag var klar för dagen drog jag och hämtade Matilda. Vi statte oss i bilen körde till grannbyns bibliotek, som var stängt... Sen så drog vi till mallet. Vi är inte duktiga på att vara fattiga ska jag säga! Efter det srog vi till matbutiken, och hyrde film! Idag blev det Joyful Noise, inte så jätte bra i början men avslutade med dunder och brak :) 

Nu ska jag städa mitt rum, mitt i natten, men det ser ut som jag vet inte vad. Skäms över mig själv ju!

Torsdag SKYNDA DIG!!!

Hoppas ni får en trevlig helg! :)

AND THE COUNTDOWN BEGINS! :D

1 Vecka
7 dagar
7 kvällar jag behöver somna för att sedan vakna upp och det är en dag närmare
6 mornar
168 timmar
10080 Minuter



FATTAR NI??? Det gör inte jag! Åh vad jag längtar!!!! :D

SKYNDA ER HIT NU!!!! :)


Onsdag

God dagens!

Jag har inte tid att skriva något idag!

Har en serie jag ska kolla på som börjar nu! Sen måste jag läsa på om hur man tar ett körkort i Massachusetts. Vad jag har hittat än så länge så fattar jag nada! Ska ringa dit imorron och skälla på dom! ;)

Hoppas ni hade en bra onsdag! :)

Puss

Tisdag 5/6-12

Hallå!

Fortfarande energilös, kramade mer säcken än slog på den idag igen. Konstigt! Jag känner verkligen att det är maten som det är fel på men jag har inte ätit något annorlunda senaste dagarna. Eller ja jo i söndags men kan det bara passera så jag kan komma tillbaka till mitt vanliga jag?

För övrigt så är det ju skit väder här just nu, men nu ska det bli bättre senare i veckan! :) Yeey!

Kvällen avslutades på starbucks med svenksgänget! Trevligt värre ;)

Tack och god natt!

Måndag 4/6-12

Hallå!

Måndag igen... åh! -.- Efter gårdagens skit mat tänkte man ju att det skulle vara en nystart på denna vecka. När man sedan går upp i köket och inser att det inte finns ett skit hemma så blir ju inte humöret bättre. Ingen frukost och inget man kan packa till barnen som snack.... Jävla skit liksom...

Fick ihop något både till frukost och snack sen så skickade jag iväg barnen till skolan, åkte hem napade, åkte till georgio's.  Kramade säcken mer än slog på den för jag hade ingen energi. Slog upp knogarna som grädde på moset liksom. Åkte hem för att sedan åka till matbutiken och handla (måndagens syssla). Var så hungrig så jag skulle kunna lägga mig ner och grina. Fick shoppingen gjord, åkte sedan till nästa affär, kom sedan hem och gjorde en god kyckling-sallad till lunch! :)

Sedan var det dags att hämta barnen.

Det är ju inte sommar här längre! Regn, rusk och kyla. Riktigt tråkigt!

Eftermiddagen flöt på ridlektion och trummor. Fotbollen var inställd för det regna. Så Joanna sa vid 6 tiden att det var okej för mig att göra det jag behövde göra. Jaha, vad behövde jag göra? Gick och satte på mig springkläder och gick sedan upp och frågade barnen ifall dom ville cykla med mig. Efter lite övertalning satt dom båda på sina cyklar.
Det hela sluta med att en unge försvann och den andra bara skrek.... Toppen. Jag fick en joggingtur på 17 min... Hahah
Quin skrek för att jag sprang i uppförsbacken och Justin trodde jag sa att vi skulle springa till skolan. Vilket jag sa men jag menade ju liksom förbi när vi väl var där.
Hahah tror inte att jag erbjuder dom att följa med nästa gång! :p

Det var min dag det!

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Puss

Update

Matilda påpekade himla fint att jag inte berättade det viktigaste som hände i fredags!

Det var så att hon hade biljetter till Skönheten och Odjuret på Boston Opera House. Broadway Across America stod för showen. Det var faktiskt riktigt bra! :) Vi såg dock inte de 10 första min pga tågstrul på vägen dit. Det var ett träd som bestämde sig att inte orka stå emot vinden så det föll ner på ledningarna. Hur som helst så var showen som sagt riktigt bra, och jag kan typ säga att jag varit på en Broadway show! :)



Ja det var musikal, om jag inte sa det! ;)

Söndag

Goddagens!

Idag har jag och Matilda haft en dag i sängen. Eller vi började i mallet, några timmar där slutade med  + 18 dollar :D haha lämnade tillbaka mina shorts så fick tillbaka pengar, nice! Sen drog vi till target och sedan till matbutiken. Där köpte vi lite skitmat och hyrde två filmer, åkte sedan hem och bäddade ner oss i sängen. Vi såg the Vow och One for the money. Båda helt okej! Hade högre förväntningar på the Vow och One for the money var lite b!

Det var dock en riktigt mysig dag!

Imorron hoppas vi dock på dubbla pass på Georgios! Haha...

Skit tråkigt inlägg, i know men det är inget som händer här!

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss


Fredag

Goddagns! :)

idag är det lördag, sitter just nu med min te kopp och två knäckemackor till frukost. Klockan är halv 12 men ändå ;)

idag regnar det bara som det gör här i Boston area... så idag blir det ett besök till IKEA! :D Yeey! :)

Så nu äter jag en liten frukost så det blir ett besök i restaurangen direkt när vi kommer dit! hahha.

Sen ska i shoppa saker i foodshopen!

I torsdags fick jag ju ett paket, och jag lovade att visa bilderpå det. Så here you go! 



Det är mer än vad det ser ut! Och just nu kan jag nog räkna bitarna jag har ätit på en hand! Good, right? :D jag är stolt över mig själv! ;) 

Sen så var jag i mallet för ett tag sen, kanske förra veckan? Då köpte jag ett par byxor från "finmärket" lululemon, ni vet sånna byxor jag fick i födelsedags present. Fast jag köpte ett par trekvarts byxor. Så hade jag på mig dom igår och Joanna sa att domvar jättefina på mig, frågade vilken storlek. Så sa hon att hon hade ett par som inte passade henne längre och frågade ifall jag ville prova dom. Självklart sa jag! Så nu helt plötlsigt har jag 2 par trekvartsbyxor! haha :)
 
 

Kanske inte den bästa bilden men ändå.

Nu ska jag gå och sätta på mig kläder och göra mig redo för IKEA! :D

Hoppas ni får en bra dag och bra helg! :)

Torsdag

God dagens!

Idag lägger jag mig med en lyckokänsla i magen! Dagen har inte varit toppen bra, men liksom totalt blev den riktigt bra :D

Började som vanligt på Georgio's. där satte kvinnokrampen igång så jag kunde inte köra 100, sen så gick mitt fina skavsår "upp" eller vad man ska säga, så jag kunde bara sparka med ena benet. Men nu har jag införskaffat mig wannabe compeed så nu jevlar* kör vi :)

Efter det var det hem för en dusch och sen iväg på äventyr. Och oj vilket äventyr! Ni måste förstå att äventyr i Sverige, i den lilla staden man bor i kan inte mätas med äventyren som blir här! hahha till exempel idag...
Då åkte vi till en ny "by" UTAN GPS!!! Eller gpsen hade inte så man kunde välja husnummer, utan bara korsning. Vi skulle till en restaurang för lite lunch, och vi har aldrig varit där förut. Men vi satte oss i bilen och körde!
Ojojojo förstår ni hur äventyrliga vi kände oss??? Nä, det gör ni inte, ni måste vara med om detta för att förstå! Hahah ni tycker det är skit löjligt... Men det ska jag säga er att det är det inte! ;)

Sen då? Efter det åkte vi hem och hann sitta i 10 min sen var det dags att hämta barnen...

Som vanligt stannar jag vid brevlådan på väg till skolan. OCH DÄR! Den där underbara gröna färgen! ÅH vad jag älskar den! :D Jag har tagit bilder..... Men nu är det så att jag ligger i sängen redo för natten men kameran är kvar i väskan som är där uppe... Så tyvärr inga bilder på det just nu! I alla fall, UNDERBARA ÄLSKADE ANGELIKA!!!! TACK! :D Nu har jag surt godis tills min bror kommer :D Eller ja ialla fall så det räcker tills helgen... Jag kan ju inte skriva här att jag ska försöka hushålla på det för om någon frågar om 5 dar, då kommer jag skämmas ihjäl över att jag varit så glupsk (är det rätt?).... Så jag säger inget! Det tar slut när det tar slut! ;)

Barnen var helt okej, jag och Justin hade en fight över hans matteläxa men det hade han glömt bort 20 min senare så då var allt bra igen. Han läste även ut andra Harry boken idag så på lördag är det filmkväll! :D Yeey för mig ;)

Ja det var dagen det, inte något speciellt som hänt som ni ser, men jag är ändå väldigt nöjd :D

Tack och god natt!


kort på godiset kommer imorron! Tack Angelika, you rock! :D

* Vill bara förtydliga att jag vet att det stavas med ä. men när jag skriver med e ska ni läsa det som ett e, så det blir jevlar, inte jävlar! Bara så ni vet ;)

RSS 2.0