Jahapp

Hej igen!

Ja okej jag var inge duktig på det här med att blogga... Det är verkligen såå konstigt att sitta och tänka för sig själv vad man ska skriva. Det är typ som att prata med sig själv, vilket är lite udda men men.

Okej jag ska skriva lite mer om usa snart... Måste bara se så att det är okej för alla inblandade eller vad man ska säga. Fast jag kanske kan säga att jag har fått en familj och avrese datum och så men det tänker jag inte berätta just nu. Jag kan även säga att jag har haft kontakt med familjens nuvarande au pair och min familjs kusiners svenska (!) au pair.

Eftersom jag ska skriva om mina dagar här i framtiden så kan jag ju lika gärna börja skriva om mina dagar här hemma.... Så att jag lär mig... typ..

Jag har lovat mig själv att inte skriva några svärord här,(svordomar heter det nog förresten). Hur som helst det är ju svårt! vill ha med ett både här och där... Och inga gubbar heller! Det kommer nog komma någon till slut.

Jaa men idag.. Jag sa att jag och Carro skulle fixa middagsuppdrag till 78pers. Det kan jag ju säga att jag börjar ångra!  Det är inför vår studentskia som är på onsdag alltså två dagar, kl är typ 11 nu så det betyder att vi ska hitta på 78 uppdrag imorron eftermiddag!  Svårt! sen ville hon träna också, vilket jag gärna hänger med på, men vette *** (titta det går bara inte!)  hur vi ska hinna med det.

jag försökte även få Malin på shoppinghumör men hon missade min poäng? är hon sjuk? (jag blir orolig när hon inte fattar min vink till shopping) haha får väl berätta i klar språk vad jag vill.


Åhh vill gärna berätta om familjen! ska fråga dom ifall det är okej att jag skiver om dom!

Ha det bäst så länge!!

RSS 2.0