New hairdo

Innan vi drog till Florida gick jag till frissan. Oj sa hon och klippte av en meter eller så.... Hon klippte även sne"lugg". Frisyren jag fick var inteee den bästa jag haft.
 
VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER?????? :(
 
 
Jag ger upp! ni får se min fula frisyr en annan dag!
 
Denna vecka har inte barnen något camp... Så jag jobbar alla vakna timmar, känns det som.
 
Fast idag slutade jag i tid så jag hann in till Boston på en avskedsmiddag för Anni. Hon åker hem om några veckor. Sorgligt :( Men det var en trevlig midag, mycket skratt :)
 
Bilder kommer väl senare då det inte funkar nu...
 
God natt, nu måste jag sova! :)
 
 

Hallå!

Jag vet att jag är riktigt dålig på det här med bilder osv. Men idag har jag shoppat! :D Och jag har en bild! :D Hahah
 
 
 Mina nya snygga Zara-shorts! :D
 
Sen så tänkte jag lägga upp mina regnskogs bilder från Puerto Rico! :D
 
Jag gör en sån där mass uppladdnign så jag kan inte skriva något mellan bilderna, bara så ni vet ;)
 
 
Okej orkade ni titta på alla bilder??
 
JA... Jag vet att jag ser ut som VÄRSTA turisten i min I <3 NY tröja... Grejen var att jag började bubbla på bröstet (men från en hemsk bränna i Thailand för några år sen) Så jag behövde något som skyddade bröstet. Detv ar typ det jag kunde hitta i resväskan så därför ser jag ut som en blekturist.... Och ja jag vet också att jag ser  riktigt obekväm ut på sista bilden med Matilda. men jag har aldrig påstått att jag är fotogenisk...
 
Det sista vattenfallet badade vi i :D Det var rikitg häftigt, men vattnet kom ner med en sån kraft, så man kunde inte riktigt andas. Men coolt var det!
 
Helgen spenderade jag med Matilda (vad annars liksom ;)) vi var i Boston med Alex och träffade en ny tjej. Sen hade vi en trevlig trerätters middag, men vitlöksbröd hamburgare OCH bananasplit!!! :D MUMS! Jag var i matheaven i lördags kväll ;) Idag söndag har vi varit i mallet och matbutiken. Sen jobbade jag -.-
 
Det var min helg det :D
 
Hoppas er var bra!

Honey, I'm home!

God förmiddag!
 
Ja, nu är jag hemma i Wayland igen!
 
Veckan i Florida har varit bra! Inget Miami dock, det var inte så smidigt som jag tänkt mig. Det här med buss och tåg fungerar inte på samma sätt som i Sverige där jag kan ta mig från en dörr i storstan ut till en annan dörr mitt ute i ingemansland... Men jag har planer på att åka tillbaka senare i höst :)
 
Det har självklart varit jobbigt att vara med familjen 24 timmar om dygnet, men det har gått riktigt bra :) Det var en dag då jag stängde in mig i badrummet, då jag inte hade ett eget rum. Jag sov på en bäddsoffa i vardagsrummet/köket, så när barna vakna runt 8 var jag också tvungen att vakna. Också lite jobbigt men helt ok.
 
Kvällen spenderade jag självklart med Matilda! Hahah vi har ju mycket tid att ta igen efter en vecka!! ;)
 
Nu ska jag sova, god natt! :)
 
Har ju så klart inte mycket bilder, men några. Dom kommer snart! ;)
 
 

Florida, here I come!

Japp då var det Florida nästa! Jag hoppas att jag kan få tillgång till internet under veckan så jag kan uppdatera er om vad som händer. Det fungerar inte riktigt att skriva ett inlägg från mobilen.

Men så som jag har uppfattat det så är detta en sola och bada semester! Jag hoppas att jag också kan få lite semester och bara ligga och slappa. Jag menar jag har ju ett väldigt krävande jobb...

Puss på er! Hörs snart igen! :D

Vardag

Hallå!
 
Min säng är ju bara underbar! Alldeles mjuk och skön. Spenderar all min lediga tid den! Eftersom Matilda jobbar hela tiden förutom den timmen vi är och tränar har ju jag inte rikitgt något annat att göra...
Ja, jag har mina nya kompisar, men dom alla tar hand om små barn så dom är inte lediga under dagen.
 
Idag är det onsdag vilket betyder boot camp på georgios. Riktigt kul. Skit jobbigt. Rikitgt svettigt. Men roligt! :D Det är liksom så att man vill dra och träna! Efter att vi tränat drog vi till Shoppers world för att titta på en väska Matilda hittade igår, när vi var där. Nu har vi hängt den på en "hemlig" plats så forhoppningsvis är den kvar på fredag då vi får lön ;)
 
Igår hade barnen extended day at camp, so dom skulle stanna tills typ 8 istället för 3:30. Så då hade Joanna sagt till mig att jag kunde vara ledig. Så i måndagskväll när jag gick och la mig bestämde jag mig för att unna mig en nagelbehandling under tisdagen. Bara det att när jag satte mig i bilen för att skjutsa barnen till camp så säger Justin, nä men jag har inte det. va *svordom* tänkte jag och blev skit sur, jag skulleju vara ledig?? Det slutade med att jag fick hämta justin 3:30 och komma hem med honom, och sen åka till salongen, för då var Joanna hemma. Så jag fick min belöning i alla fall! :) sen jobbade jag en timme till lite senare då Joanna åkte till camp för att se vad Quin gör under dagarna. Efter det åkte jag och Matilda till Shoppers world, för att hänga med "tisdagsgruppen".
 
Ja just måste berätta att jag hade en stor skype dag igår hade många dater planerade.... Det slutade med att jag satt med datorn i knät hela dagen och väntade på folk.... Haahh men no hard feelings! Jag förstår att man glömmer bort, eller bara tänker fel! ;) Hann skypa lite med Malin. Men i alla fall så tröståt jag en (två) kaka/-or på starbucks.... Bara för att.
 
 
Bilder... varför är jag så dålig på att ta/lägga upp bilder? förstår att det är skit tråkigt att bara läsa massa tråkig text!
 
Idag kommer kusinerna över på lite lek. Tanken var ju bada i poolen, men det ser ut som vi får tänka om. Jag har endast ett liiiiitet fönster i mitt rum och vad jag ser just nu så ser det mörkt ut. Vet inte ifall det regnar än. Dom hotade med åska också!
 
Hoppas ni har det bra, ta hand om varandra! :)
 

För övrigt vill jag också bara säga att jag mår bra! :) Ingen hemlängtan längre.
 
Fast åt upp sista rågsiktsikakan med leverpastej idag! :( Lite sorgligt. Mitt godis bor hos Matilda nu förtiden så det kan jag inte heller äta. jobbigt värre, men som sagt jag mår bra! :D Jag är glad!
 
puss på er!

VARMT!

Idag är det så sjukt varmt här i Wayland. Just nu är det 32 grader ute. Med fuktigheten som är här känns det 100 gånger varmare! Har försökt ligga ute och sola lite, men fick ge upp efter dryga halvtimmen. Eftersom man själv blir så varm så blir poolen kall, så jag vill inte ens bada för att svalka mig. Därför väljer jag att klaga ;)
 

IKEA kan man alltid lita på! :D

Idag har jag varit på IKEA, med Matilda och Alex :) Och som vanligt levererar IKEA. Idag fick jag en "ny" säng! Längtar tills jag får prova den! Eller ja det är ju inte riktigt en ny säng, men det är en ny bäddmaddrass.
 
 
Jag är som prinsessan på ärten! Sängen är jätte hög nu! haha :)
 
 
För övrigt har jag ju varit riktigt dålig på att blogga på senaste tiden. Har inte riktigt en anledning, har bara inget roligt att skriva om. Inte för att jag riktigt har något roligt att skriva om nu, men kände att ni måste få veta att allt är bra med mig och att mitt vardagliga liv är lika vardagligt som förut! ;)
 
Senaste tiden har jag umgåtts med Alex och Alina, Matilda jobbar hela tiden så vi har varit tvugna att slitas ifrån varandra! :( I fredags kväll åkte jag och Alex och hämtade Emelie, sen drog i och åt middag. Senare kom Anni, Madde, Elina och Matilda. Så satt vi på en uteplats hela kvällen och bara snackade skit! Vet att ni tycker att det är många nya namn. men Madde är ju mina barns kusiners aupair. Hon åker hem i Sept. Anni är kompis med Madde och hon åker hem runt 20:e Aug. Elina är kompis med Anni och Madde, hon åker hem i slutet av Juli (tror jag). Emelie är kompis med alla, hon åker hem i.... wait for it...  NOVEMBER.... Förstår ni vad detta betyder???? Att jag blir inte ensam och övergiven! :D I like it! ;) Sen så har jag ju Alina, men hon bor lite långt bort för att vi ska ses dagligen. Sen så har det kommit en ny tjej som Matilda träffat, som tydligen var trevlig, så henne ska vi försöka träffa i veckan :)
 
Vad mer? Den här veckan jobbar jag ju mer än vad man ska. men jag klagar faktiskt inte, its just the way it is ;) På lördag sitter i på ett flyg till FLORIDA! Härligt! Har ju aldrig riktigt varit på semester med familjen så vet inte vad jag ska förvänta mig, men jag håller tummarna på att det blir bra! :)
 
Malthan, jag köpte ramar till fotona jag fick av dig! Det blev jättefint, måste bara hitta en bra plats att ställa dom på! :)
 
Ja det var en liten update från mig! Hoppas ni alla har det bra i sveariket och att ni inte regnat bort.
 
Puss och kram!!

Grattis!

Grattis på födelsedagen mamma! :)
 
 
Hoppas du får en bra dag! :D
 
Present hoppas jag kommer med posten innan fredag!
 
Puss

Puerto Rico

Hela Viksjö? .... Då håller jag mig nog till boxning!
 
 
Nu är det inte ens farligt, ni skulle sett innan vi åkte till PR. Då såg både jag och Matilda ut som rikitga bad-a**! ;)
 
Puerto Rico i bilder!
'
 
Här var jag nu överlycklig över att man kunde liksom klicka i fler bilder än en åt gången. Bara det att nu kan jag inte skriva i mellan bilderna....
 
Så jag får skriva lite här!
 
Första är ju då Matilda på flygplatsen, min hamnade här nere... Hahah
 
Vi hade ju med oss soppor, nudlar, proteinbarer osv. Så när jag öppnade väskan låg det en inspektions lapp i den. Men eftersom vi fick väskan antar jag att dom inte ville prata med oss.
 
Vi hade 2 och en halv timme på flyygplatsen innan Rebeccas och Isabells flyg landade, som tuur var packade Rebecca ner sitt uno spel i min väska, så vi hade iaf något att göra!
 
Stranden. Den ser ju smuttsig ut, men det var bara längre bort där folk inte var, annars var den jätte fin och len :)
 Nu hände något så jag ser inte bilderna längre... men jag skulle precis skriva om ödlan. Den vandrade runt där på poolområdet, ibland dök den ner i poolen, den simmade som ett spjut!
 
Snäckorna hittade jag på stranden :)
 
Utsikten från en altan på hotellet.
 
Dessa brudar var mitt resesällskap!  Matilda, Isabell och Rebecca :)
 
Så här såg stranden ut från solstolen :) Härligt va? :D
 
Snygga jag ;)
 
Stranden
 
Sen så har vi ju den härliga detaljen att man fick dricka när man var 18! :D Så vi tog en drink en kväll :)
 
Ledsen att det blev så konstigt nu! Hoppas ni fattar ändå! :)
 
Fler bilder kommer en annan gång! ;)
 
Puss och god natt

Operation slå pappa i sprigning, take 1....

Är det så du vill ha det pappa??  Hur gamal är du sa du? 29 och ett halvt? Tror du inte att jag (20år) kan träna upp mig dessa 5 månaderna jag har kvar?  och sedan spöa skiten ur dig?
 
Hur långt vill du springa?
 

För övrigt har jag idag sovit länge, gjort min veckohandling, firat Matildas 300 dags dag, och passat barnen.
 
Barnen och jag hade det skit mysigt. Vi kollade på Harry Potter, åt lite middag och bara hängde. Inget gnäll inge stress, det var bara roligt att vara med dom idag :)
 
Är rätt så trött så nu ska jag lägga mig och titta på antingen ocean's 13 eller legally blonde. Kan inte bestämma mig...
 
God natt!

Lördag

God dagens!
 
Idag var det ju en göra-ingenting-dag. Och oj vad jag inte har gjort något idag! Hahah riktigt skönt, men blev väldigt trött på eftermiddagen :p
 
Jag försökte sticka ut och springa idag, det gick väl lite sämre än sämst. Jag trodde seriöst att jag skulle vakna upp liggandes på gatan. Jag kan ju erkänna att jag inte ens sprang min lilla runda. Det var så fuktigt i luften så varje gång jag tog ett djupt andetag fick jag en kallsup, typ. Jobbigt var det ialla fall. Vet inte ifall jag ska skylla på dåligt tränad, förstor frukost/sprang för nära inpå maten eller luftfuktigheten.... Kanske alla.
 
Efter att jag inte hade gjort någontin fram tills 4 kom Matilda och hämtade mig och vi drog till mallet. Där fick jag en ny plånbok och ett linne. Jag har varit inne i Michael Kors butiken en gång förut och sagt att jag inte var nöjd med min plånbok då det var en dragkedja som var seg. Då sa dom det finns inget vi kan göra. Nu idag sa butiks"ägarn" oj då, men här får du en ny. Jaha tack sa jag och blev väldigt glad. Linnet hittade jag på Forever.
 
Efter det drog jag och matilda till matbutiken och hyrde film. Vi valde Abduction, mest för att Taylor Lautner var med i den...Hahah. Det var dock helt okej, lite konstig och man fattade inte så mycket, men helt klart hyrfilms vänlig :)
 
Vi får se vad morgondagen innehåller. Tårtbak står på schemat då det är Matildas 300-dagar-i-usa-dag ;)
 
Tvn är  på här i bakgrunden och dom gör just nu reklam för en ny serie. Beverly Hills nannies och som jag ser framemot den premiären! hahah kan bara tänka mig alla sjuka saker dom ska göra med barnen, hundarna eller huset!!!
 
Vad mer.... Jo Brandon åkte till Australien idag då han ska vara borta 5 månader på en utbytes termin.Häftigt :)
 
Jag ska lägga upp ett inlägg med bilder från Puerto Rico, jag lovar!!! Men asså det är så sjukt tråkigt.... men jag lovar att det är snart :)
 
God natt kära vänner!
 
Pappa, GE FAN I MITT GODIS! Om det inte ligger orört på min säng i jul ska du få se på läskiga saker! Du vet att jag går på kickboxning nu förtiden? ;)
 
 
 
 
 
 

Fredag

Då Matilda har fått jobba från 8 till 7 dessa dagar har ju jag inte riktigt haft något att göra. Igår gick det ju bra för att jag träffade Alina och så. Idag var mindre roligt. Jag hade verkligen bestämt mig för att göra två saker idag, det var att åka till target och sticka ut och springa.
 
Till target kom jag.... Jag införskaffade mig en väckarklocka! :D Så här 12 månader senare....
 
 
En liiiiten en blev det, allt för att hålla kostnade nere ;) Jag hoppas bara att den varnar när batterierna tar slut, annars kan det ju bli jobbigt...
 
Sen så tog jag en nap både för igår och idag, så det blev väl en "powernap" på 2 timmar :)
 
ja som ni redan kanske fattat kom jag ju inte ut på min löpning... Georgio's är  stängt denna vecka, och det var ju inte speciellt mycket träning i puerto rico. Men eftersom beach 2012 redan är här känner jag att whatever. Om jag vill träna så tränar jag ;)
 
När jag hämtade barnen och vi kom hem var mamma pappa ben brandon dana (brandons flickvän) och mormor här.  MEN VET NI!!!  För första gången kände jag mig inte överflödig! Jag Justin Ben Brandon och Brad spenderade eftermiddagen i poolen lekte alla sorters lekar, spelade basket hoppade på trampolinen osv. Det vra riktigt roligt! och sen när jag var trött gjorde jag liksom vad jag kände för, jag kände inte att jag behövde vara med. Quin och Dana var på nagelsalongen större delen av eftermiddagen. Sen var det BBQ till middag, vilket är hamburgare eller hotdogs ;)
 
Imorron blir det en ta-det-lugnt-dag. Lite så här "jag ska inte göra någonting, jag gjorde det igår men blev inte riktigt klar..."
 
Tack och hej! Hoppas ni får en bra helg! :D Och se till att INTE drunkna (stavas det så?) i regnet! ;) Själv kanske jag tar en dag vid poolen :D
 

Back to reality!

Kunde ju inte riktigt somna igår, men fick i alla fall någon timmes sömn i natt. Och tro det eller ej  men jag har inte napat idag, eller ja förutom typ 10 min innan jag skulle hämta barnen, men det är ju ingen nap.... :p
 
Sitter här med min skokartong som numera fungerar som godis låda.
(härlig skärpa..)
Har öppnat en påse, men det var inte alls var jag var sugen på. Frågan är nu ska jag öppna en annan eller är det bara inte en godisdag idag? Vet egentligen inte vad jag är sugen på, är trött och har en riktigt ordentlig huvudärk så kanske bara ska sova, men jag ville att det skulle vara en godisdag idag. Nu känner jag att jag pratar i natt mössan, men whatever...
 
Annars idag så höll jag på att försova mig då jag trodde att jag bara stängt av larmet en gång, men på något underligt sätt vaknade jag till och insåg att det var dags att gå upp. Kom upp för att väcka barnen, justin gav mig en stor kram när han insåg att det var jag som väckte honom :D Quin sparkade som vanligt ut mig innan jag ens hunnit säga god morgon, haha.
 
Efter att jag fått i mig lite frukost åkte jag till Rebeccas hus. Dock ingen Rebecca där :( Däremot fanns det en Alina där! :) Vi drog ut på äventyr.. Hahah vi skulle till banken, som ligger i hennes by... Jag kan ju säga att vi kom fram TILL slut, haha en det var roligt! :) Efter det drog vi till Starbucks och sedan hem till henne och satt och pratade. Ytterst trevligt! :)
 
När jag hämtade barnen från camp, var det som vanligt poolen som stod på schemat, förr har det varit skönt att säga till barnen att idag vill jag att ni leker borta, så har jag fått ännu mer ledigt, men det kan jag ju säga hejdå till  -.-
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen, hittade 3 gammla tobleronebitar som får fungera som nattmedicin ikväll!
 
God natt mina kära vänner, hörs imorron! :)
 
 

Hemma!

Jag ar så trött så jag mår illa. Klockan var för mycket för två timmar sen... Varför sover jag inte?


Jag vr ju tvungen att fixa min nya mobil :D sen skulle jag duscha, da var jag ju tvungen att packa upp duchartiklarna ur väskan, då började jag packa upp väskan, osv... Nu är klockan 2 och jag MÅSTE sova!

men tänkte bara säga att jag är hemma i min säng nu!

GOD NATT!!

Angest

Hej!

Jag har san angets. Rebecca och Isabell som jag traffade pa aupair skolan for ett ar sen ar ju nu klara och kommer aka tillbakak till Sverige om nagra veckor nar dom har rest klart har i usa. Det som ar ar att jag typ ocksa tanker att jag ska aka...

Jag vet egentligen inte vad jag tanker for det bara snurrar runt i huvudet. Just nu vill jag hem. Sjukt konstigt att jag sitter i Puerto Rico och sager att jag vill hem. Till vilket hem da? Jag vet att det kommer kannas sa sjukt mycket battre nar jag kommer hem imorron kvall, nar jag far komma hem till mitt rum min sang, min kallare. Far packa upp vaskan och stoppa in det i min garderob.

Men sen vill jag till Sverige, mitt hem, mitt rum min sang. Min familj slakt vanner. Allt ar sa langt borta...

Nu sitter jag och grinar i hotell lobbyn, sa nu far det vara tack och hej!

Imorron bar det av till flygplatsen runt 8:30 sen gar vart plan 15:00... Harlig vantan, men vad gort man inte for att taxin ska bli 15dollar billigare????

Hors snart igen! Puss

Vi lever!

Halla!!


Vi lever! i fredags (trot jag det var) sa var det strom avbrott har. 75% av on forlorade strommen. Och internat la av. Det ar forst idag det har kommit igang igen ;)

Vad har vi gjort sen senast da?? Solat badat solat lite till badat annu mer osv. Fast inte jag da... Jag har ju legat i skuggan.... Parasollet  har varit min basta och ibland enda van da dom andra slukar d-vitamin sa det sprutar ur oronen. Men idag da!!!

IDAG var vi i regnskogen! El Yunque var dagens utflyktmal och tog oss storre delen av formiddagen att utforska den. Vi har badat i vattenfall, sett de mest konstigaste vaxterna ni kan tanka er och lite mer!


Nu ska jag dock ga och titta pa restaurang menyn for min mun och mage ar SJUKT trotta pa dom dar forbaskade nudlarna nu....

Hoppas ni har det bra! Idag har vi inte gjort nagot mer efter regnskogen for fran att det vi klev ur bilen tills det att vi var uppe pa vart rum, da hade det andrats fran lite molnigt till att himmlen oppnats sig! Sa det blev till att lagga sig i sangen for att lasa och ta en nap!

Hor av mig mer senare nar jag ar hemma igen!

Puss och Kram!!

RSS 2.0