Lördag 29/10-11 Snöstorm!

Här kommer ett snöigt hej!

Det är snöstorm här i Wayland! Det kom 5-7 cm blötsnö på kanske två timmar idag! Träd ligger över vägarna för att dom är så tunga, och går sönder! Jag har precis kommit hem från Matilda, och jag fick köra sicksack på vår väg för 2 träd på varsin sida om vägen hade vält, jag kunde inte köra upp den vanliga vägen på vår uppfart utan fick köra åt andra hållet i "rondellen" för att komma till mitt garage :p Så det så!
Lite läskigt hur snabbt vintern kom?? Eller vet inte ifall det är här för att stanna för samtidigt som dom rapporterar om snöstormen säger dom att det ska bli 50 (20C) här nästa vecka... Men här om dagen klagade jag på att jag inte kunde springa i shorts och t-shirt längre?

Skulle vara roligt att höra hur ni har det där i Sverige! I Thailand har mormor och morfar det bra, inge vatten hos dom! Men i Sverige då? har inte hört något på länge?? Har ni fått någon snö än? Vet att Jonas inte läser bloggen längre, så behöver väl inte fråga honom hur han har det i norra Sverige? Någon annan som vet?

Ja idag då, vad har hänt idag? :) Det ska jag nu ta och tala om!

Imorse åkte jag till Madde, för att vi sedan skulle ta tåget till Salem, som ligger i... Åh jag trodde det låg i en annan stat... Alla pratade om Maine så jag trodde det låg där... HAhah jaja men det ligger här i norra MA. Det är en stad som "lever" på att det brukade vara en häxstad, så nu innan halloween är det lite jippo där. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men jag var inte imponerad.... :( Jag hade nog förväntat mig lite NK- julpynt suk på det hela men så var det ju inte. Jag tycker inte det riktigt var värt allt, men men jag har iaf inte bara suttit hemma idag. Efter det så åkte jag till Matilda som jobbade under kvällen. Hon hade även bestämt sig för att baka SVENSKA kanelbullar idag. Så hon och hennes värdmamma hade åkt runt till flera olika butiker och letat efter alla ingrienser (ska det inte var med ett d i det ordet?) indigrenser? Ja hur som helst... Här i Usa finns inte pärlsocker, men jag som bor med en familj som har haft flera svenska aupairer hade pärlsocker i mitt skafferi, och som den snälla vännen jag är lånade jag ut sockret till Matilda så hon fick svenska bullar!

Men vet ni? Det är inte lätt att baka bullar! Speciellt inte när det är två som har sitt egna sätt att baka bullar på! Men vi lyckades till slut, någorlunda iaf!

Nu gick strömen! nu kom den tillbaka :p hahah 2 sekunders strömavbrott..... Fast internet försvann så ni kommer ändå inte kunna läsa detta på ett tag, men jag fortsätter skriva!

Först och främst så tittade Matilda VÄLDIGT konstigt på mig när jag frågade vart bakmaskinen var....

 

Ska innehållet verkligen se ut så här? Det tror inte jag eller Matilda.

  

 

 

Vi kom fram till att det nog finns lika många sätt att baka och rulla bullar på som det finns invånare i Sverige!



Med pärlsocker!




Det är inte lätt att jobba och hålla koll på bullarna i ugnen, dom sista blev lite brända!


 Ja dom kanske inte ser så ser smakliga ut.... Det var dom inte heller.... :( Dom smakade ingenting! :( Vi ska försöka en gång till nästa helg! ;) Hoppas det blir bättre då!


Okej, så allt här ovanför skrev jag under lördagskvällen, efter att jag kommit hem från Matilda. Under tiden när jag sat och skrev sviktade lamporna och jag väntade på ett stöm abrott. Som jag skrev tidigare kom den tillbaka efter två sek, försvann igen och kom tillbaka. Det som inte kom tillbaka var internet, så jag kunde inte lägga upp detta inlägg då!


Imorse när jag vaknade var det inte tillbaka, lite jobbigt. så jag gick upp för att äta frukost. Då frågade Joanna ifall jag ville följa med på yoga! Jomenvisst sa jag. Det visade sig att det var bastuyoga, där dom värmer upp rummet till typ 40 grader och sen har man yoga där. Jag tror inte att jag svettats så mycket i hela mitt liv! Det var som om jag ställt mig i duschen med kläderna på! Det var riktigt roligt! :) Något jag tror jag kommer fortaätta med. Snälla fråga dock inte hur själva träningen gick! Det vill jag inte prata om....

Nu har jag precis ätit lunch! :) Och ligger i min säng och bara slappar. I huvudet är det massa tankar som flyger runt. "gör läxorna" "tänk på det".... :( Jag orkar inte... 

Hoppas ni har haft en bra helg! :) 

<3<3<3 

 


Kommentarer
Postat av: Lena (gudmor, faster och påhejare...)

Härliga takter Josefine! Att du ger dig på bikramyoga så där bara... ingen anledning att hålla på att mesa... ;-) Kul att du gillade det. Jag har inte provat just det ännu. Kanske bra sätt att få lite värme, nu när ni har snöstorm också! ;-) Ingen snö här ännu - i Solna i alla fall - kanske annat uppe hos Jonas. Hoppas vädret lugnar sig, så att du får njuta av lite varmare dagar snart. / Kram, Lena

2011-10-31 @ 21:24:23
Postat av: Lena (gudmor, faster och påhejare)

Härliga takter Josefine! Att du ger dig på bikramyoga så där bara... ingen anledning att hålla på att mesa... ;-) Kul att du gillade det. Jag har inte provat just det ännu. Kanske bra sätt att få lite värme, nu när ni har snöstorm också! ;-) Ingen snö här ännu - i Solna i alla fall - kanske annat uppe hos Jonas. Hoppas vädret lugnar sig, så att du får njuta av lite varmare dagar snart. / Kram, Lena


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0