Lördag 3/3-12 Låååång dag!

God dagens! :)

Jag önskade er alla en riktigt underbar vinterhelg igår. Hoppas ni har det! För här är det
4 plus, regn, men snön smälter ändå inte, så det är SLASK!

Idag har det varit en lång dag! Ändå fattar jag inte att den är slut och det är dags att sova.

Klockan ringde 05:00... Lite jobbigt att stiga upp så alarmet ställdes om till 05:15. Jag kunde dock inte somna om. Det är något med mig och att vakna omänskligt tidigt. Då vet jag att något spännande är på gång! Idag skulle det spännande inte hända mig, men ändå! Mot flygplatsen bar det av, väl där sa jag hejdå till DUMMA Rebecca som ska få sola i en hel vecka... Sen bar det av för mig.
Ni kommer ihåg i sommras hur mycket jag klagade på min gps????? Idag höll jag på att slänga ut den genom fönstret minst 5 gånger. Att åka från Logan Airport, kanske inte verkar så speciellt svårt, och om jag hade skitit i gps hade jag kommit hem säkert 30 min tidigare... FY FAN!
"sväng vänster" jag svänger vänster "recalculating" MEN VAD GJORDE JAG FÖR FEL???? Usch va arg jag var!

Jag kom hem till min by, åkte till bankomaten för att sätta in min lön. Vid bankomaten finns det en "ica supermarket" tänkte gå in och handla. Nej tyvärr vi öppnar klockan 8. Jaha, så då åkte jag hem, landade i sängen efter mycket om och men bestämde jag mig för att sova till klockan 10. Tror ni jag kunde somna??

20 i 8 sätter jag på mig mina underbara Marc Jacobs stövlar och traskar iväg. Mot "ica supermarket" på listan står det infrön och en lyx fralla. 15 min senare kommer jag fram till dörren, får stå och vänta.... Sen var det raska steg hem, magen började kurra lite extra då jag var så exalterad över min fralla! Väl här hemma kokade jag lite gröt, hällde i mina linfrön, och skar upp mina vindruvor. vet inte ifall jag berättade det, men i veckan tror jag det var så skulle jag koka gröt och såg verkligen fram emot att äta den med äppelmos, när gröten sen var klar fanns det ju såklart ingen äppelmos..... "Man tager vad man haver" tänkte jag och halverade en handfull vindruvor. Riktigt gott! :D Gjorde iordnign min fralla med skinka paprika och gurka! Mums! :D

Efter den super frukosten slocknade väl ögonen för en timme eller så, när jag vaknade upp drog jag och Matilda till biblioteket. Jag tror inte folk uppskattar biblioteket i Sverige som man gör här. Eller i alla fall inte jag! Herre gud vad dom har saker!! Vi lånade 7 filmer som vi har 3 veckor på oss att lämna tillbaka!
När vi valt lite filmer åkte vi sen till Johanna för lite lunch och garderobsshopping. Som ni vet åker hon hem om ENDAST tre veckor.... Så hon börjar rensa garderoben nu.

Efter ett antal timmar där åkte jag och Matilda hem för att titta på våra nylånade filmer! Vi bestämde även att vi skulle gå på bio på kvällen. Wanderlust stod på spelschemat. Den var så SJUKT rolig!! I början. Vad som hände sen vet jag inte. Den blev olidlig. Hemsk vill jag inte riktigt säga, men verkligen inte bra! Men som sagt början var sjukt rolig! Hela biosalongen satt och skratta konstant i 20 min.

Nu ligger jag här i sängen, redo att sova! :)

Hoppas ni haft bättre väder än vi! :)

Slänger in en bild på mina ny inköpta Puerto Rico saker!
Skor $7,50 = 49 sek
Hatt $12,80 = 84 sek




Tack och god natt! :) <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0