Torsdag 7/7-11

Hej! :D

Jag är så glad just nu! Så lycklig nu känns det äntligen bra, nu känns det som om jag kommer klara året!

Jag har hittat några nya vänner!! YEEY!! :D:D:D

Dagen började som vanligt gick upp klockan 7, väckte barnen halv 8, gjorde frukost, skjutsade iväg dom till camp, kom hem. Gick och la mig och sov en timme igen. Skypade med Malin idag, mycket trevligt! :D Nu är det bara Angelika och Carro kvar då... 

Behövde verkligen duscha idag, mitt hår var inte fräscht. Så jag tänkte att jag skulle träna först, så jag packade väskan och satte mig i bilen för att åka iväg. Jag behöde bara göra en sak på vägen innan jag kom fram till tränings"anläggningen". Bara det att efter jag hade gjort det jag behövde göra kunde jag inte förtsätt till klubben...

Så jag åkte hem, satt och grina lite på mitt rum. Sen bestämde jag mig för att gå ut och springa, och så fort jag bara reste på mig för att ta fram kläderna försvann gråtkänslan, så det är verkligen så att man måste ha något att göra HELA tiden för att inte få hemlängtan! Eller det är inte riktigt hemlängtan, eller jag vet inte... Aa men i alla fall det vaar mycket bättre när jag var ute och sprang!

Sen kom jag hem skyndade mig in i duschen, när jag var klar eftersvettades jag fortfarande, så jag var inte så mycket fräschre än när jag började.. men men :p Sen åkte jag iväg och hämtade barnen, vi kom hem åt mellis, sen hade Joanna bestämmt en playdate med grannarna så vi gick över dit och hoppade studdsmatta. Sen kom vi hem för att äta middag, då sa Joanna att vi skulle gå ut och äta, super trevligt tyckte jag! Sen visade det sig att Vi skulle hem till hennes kompis... Så jag sa nej och fick lite panik över att jag skulle behöva laga middag idag igen...

Jag hade dock pratat med en tjej Susanne om att äta lunch tillsammans idag, men hon kunde inte så vi sa egentligen att vi skulle träffas imorronkväll (fredag). Jag började dock smsa med en Alexandra som är Susannes kompis och hon undrade ifall jag ville ta en fika eftermiddagen, sen sa jag att jag var ensam hemma under middagen och då sa hon att hon och Susanne skulle äta i gallerian... Så jag bjöd in mig själv lite snyggt..

Så jag åkte till gallerian och träffade de två svenskorna Susanne och Alexandra! Åh gud va det var trevligt/roligt! Så underbart! Hahah kan inte beskriva den lättnade som infann sig! Och jag tycker inte att det var konstig stämmning någon gång, men man vet ju aldrig vad dom tycker! Fast dom båda frågade ifall jag ville träffa deras kompis i morgon så jag antar att dom tycker jag är okej! :D Åh!! haha!
Ja vi åt middag, det finns en liten foodcourt i gallerian som vi åt på/i. Sen gick vi i gallerian, sen åkte vi till starbucks, gick runt lite där starbucks ligger, påminner om outleten hemma :) Sen sa vi tack och hej.

Ska nog luncha med Alexandra imorron hemma hos hennes värdpappa som har pool!
Har jag sagt det förresten att det är mellan 90-110 f här på dagarna? alltså 30-40 grader typ... så det är sjukt varmt och fuktigt så man svettas så fort man gör något! Sjukt skönt att allt är med ac!!

Jo juste jag körde ju då till gallerian idag, tar typ 20 min. Här i Massachusetts blir det mörkt på kvällarna... alltså riktigt mörkt så när jag skulle köra hem efter middagen och så tyckte jag det var riktigt läskigt! Plus att dom har inga lampor på gatorna, och dom har ju inte lamporna tända på bilen! och jag trodde jag hade lamporna på men jag såg ingenting as läskigt! Tills jag hittade en till knapp... Då blev det ljus! :) Men som sagt dom har inga gatulampor här! Så fick typ köra med helljusen på hela vägen.

Imorron ska jag skjutsa dom stora killarna till tandläkaren, haha blev deras nanny också! :p Sen ska ja luncha med Alexandra och sen ska jag träffa deras gäng på kvällen! Åh!! yeey! :D

Farmor och Farfar: Tack för mailet! :)

Tova: Ja jag fick betala för oljan men jag har faktiskt ett eget kreditkort med en räkning som skickas till familjen.. ;)

Ja det var allt för idag nu ska jag sova och ladda om för en dag vid poolen med Alexandra! ( Min nya vän!!) Hahah förlåt, men nu är det så att jag är väldigt glad!

Jo en sak till, jag rebecca och carolin ska gå på harry potter nästa lördag! Hoppas verkligen det blir av! :D Det är två tjejer som var på skolan samtidigt som mig!

Puss och god natt!! <3<3


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej, Va kul att du hittat kompisar! Du lyssnar på Maltan många goda råd att ge dig så här i början, det är bra. Hon har ju upplevt samma sak som du för ett år sedan.

P&K Mamma

2011-07-08 @ 10:50:33
Postat av: Malin

Åhh vad glad jag blir när jag läser att du mår bättre och är gladare och har hittat kompisar!!!! :D :D Och det var skönt att höra din röst igen :) skypa snart igen <3<3

2011-07-08 @ 19:40:49
Postat av: Mathilda

Jag sa ju det!!! Det är verkligen DU som får ta tag i saker och inte vara rädd, då löser sig allt! Kolla lixom, låter som att du fått typ 5 kompisar på ett dygn? Hur kul är inte det? Fortsätt att vara öppen för allt och verkligen tro på dig själv och ta för dig, försök få kontakt med alla, tro mig, det ger verkligen mycket!

Gud vad glad jag blir när jag läser allt det här :) Om du är stark och bara fortsätter kämpa så kommer det här året bli det bästa! Det kommer alltid vara upp och nergångar, det viktiga är bara att kunna jobba sig igenom de tiderna då det är jobbigt! Du kommer lära dig till slut :)

OCH förresten, vadå bara carro coh angelica kvar, JAG DÅ? jag vill också skypa!!!!!!!!!!!!!! haha

Älskar dig vännen, du är bäst!

2011-07-09 @ 13:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0